FRAMTID KALMAR

Valresultatet blev en besvikelse för Framtid Kalmar. Vi klarade inte av att ta mandat till Kalmar kommunfullmäktige men samtidigt så var ändå stödet stort då vi fick närmare 650 röster.

Styrelsen har beslutat att vi skall fortsätta driva partiet Framtid Kalmar under förutsättning att det finns ett fortsatt stöd i Kalmar från medlemmar. Utan medlemmar så kommer partiet förlora sin legitimitet.

Trots vårt valresultat så får vi inget partistöd då vi inte är representerade i kommunfullmäktige. Så vi får finansiera partiet med i första hand medlemsavgifter och eventuella bidrag från medlemmar eller sympatisörer.

Därför hoppas vi i styrelsen att det finns personer som vill stödja Framtid Kalmar genom att vara medlemmar. Vi kommer ha en medlemsavgift på 100 kronor för 2023.

Det enklaste sättet är att Swisha 100 kronor till 123 423 9182 och skriv ”Medlemsavgift” i betalningen eller till Bankgiro 5867-6370. Skicka sedan ett SMS till 0725179099 eller ett mejl till framtidkalmar@gmail.com med ditt namn och adress men ange gärna också mejl och mobilnummer så att vi kan nå dig så smidigt som möjligt med information från partiet.

Nu tar vi nya tag för ett bättre Kalmar!

Annons

En reaktion på ”FRAMTID KALMAR

  1. MikeWhisky 2023-01-18 / 15:41

    Det är väl ok att ni fortsätter. Lite tråkigt bara att vi Sverigevänner inte kan hålla ihop i ett parti men det är ju inte ditt fel.
    Fast ni bör allvarligt se över medelåldern inom partiet. En sänkning med 20 år hade inte skadat.

    Gilla

Kommentarer är stängda.