S-HYCKLARNA I RIKSDAGEN

Jag har många gånger försökt få dessa Socialdemokrater att svara på mina frågor. Kalmarbon och före detta socialministern Lena Hallengren flydde t.ex. från mig i valrörelsen när jag ville ställa frågor om beskattningen av pensionen under 2023 för pensionärer födda 1957.

Nu oroar sig Lena Hallengren och Mikael Damberg för ”hushåll med små ekonomiska marginaler” och deras elräkningar. När jag läser detta på Twitter så har jag bara en kommentar.

Hyckleri!

Visst är det fint att de bryr sig om ”hushåll med små ekonomiska marginaler som just nu kämpar med höga elräkningar.” Samtidigt så har de beslutat om att höja skatten för fattigpensionärer med ca 1000 kronor per månad på en pension på drygt 8 000 kronor. Det är rent hyckleri från Socialdemokraterna och Lena Hallengren.

Den höjda skatten motsvarar säkert mer än elräkningen i en mindre lägenhet varje månad för fattigpensionären.

Hur ska fattigpensionären född 1957 kunna betala elräkningen Lena Hallengren, när du höjt skattten?

Jag säger bara falska hycklande socialdemokrater om Hallengren och Damberg!

PS

Jag har gett många riksdagspolitiker chansen att svara på frågor om beskattningen av pensionerna under 2023 för de som är födda 1957 men de som svarat kan räknas på ena handens fingrar. Ynkligt och fegt!

8 reaktioner på ”S-HYCKLARNA I RIKSDAGEN

 1. stigrydmark 2023-01-16 / 11:24

  Magdalena la ner kärnkraft som idag har försatt många människor i en
  närmast ohållbar ekonomisk situation pga elpriserna. Sossarna vill nu ”rädda” dessa människor genom att erbjuda avbetalning. Det är ju rent hyckleri.
  Kostnaden finns ju fortfarande kvar, och rullas som en snöboll tills den blir ohanterlig.

  Gillad av 1 person

 2. onkelbjrn 2023-01-15 / 22:14

  Det här kommer vi att gå höra i mer än 3 år. Vissa socialdemokrater som gör allt för att kritisera regeringen, för att inte fixa till de problem som sossarna själva har ställt till.
  Suck, att visa människor inte kan känna skam för vad de gör. Och inte inse hur de fördummar sig själva.

  Gillad av 3 personer

 3. Huvaligen 2023-01-15 / 20:59

  Yttrandefrihet i all ära. Men med frihet borde också följa ansvar om man vill framstå som en mogen medborgare och människa. Yttrandefrihet innebär förmodligen att man från tid till annan kan skada någon annan, men måste man drivas av ett begär att skada någon bara för att man anser sig ha rätt att yttra sig – låt vara inom vissa, fast nästan alltid, diskutabla gränser?

  Sedan står man där och flinar och säger att det har man minsann rätt till. Visst! Men risken är att gaphalsarna från ingenstans sätter gränsen för när det är rätt att skada någon för att själv få framföra sitt eget intresse.

  Gilla

 4. janne 2023-01-15 / 20:48

  Då kan man fråga sig vem som skapat det här h-e S tillsammans med MP har ju huvudrollen
  i detta byfånespel,ledda Tokvatt Toklud Stendum .och en hel drös andra idioter som inget begriper.Undra på att det har gått åt h-e med det mesta,rensa ut skiten ur Riksdagen.Några krav måste det väl finnas,
  men kunskapen verkar vara obefintlig i vissa läger,utan det mesta är ju bara fantasier.Usch och fy fan.

  Gillad av 2 personer

 5. ivarandersson 2023-01-15 / 18:03

  Lena Hallengren och Mikael Damberg visar inte mycket till ryggrad när vi kommer till reella problem som de skulle kunnat lösa om de hade velat lösa problemen.
  Glöm inte att den rödgröna regeringen lade ner fyra kärnkraftsreaktorer och stoppade utvecklingen av två nya. Därför har vi idag Magdapriser på elen som nu helt plötsligt Lena Hallengren och Mikael Damberg förstår. Magdalena Andersson, Lena Hallengren och Mikael Damberg satt i regeringen under dessa åtta år när kärnkraftverk avvecklades och de satsade på ”billig” väderberoende vindkraft.

  Gillad av 5 personer

 6. turrim 2023-01-15 / 17:37

  Man kan ju hänga upp en välliknande docka av de värsta hycklarna i lyktstolparna i City. Det gjorde man med Mussolini. En skylt med fakta.

  Detta är inget brott säger ”experter” på yttrandefrihet så polisen skriver av på en halv timma. I varje fall när dockan är en statschef.

  Gillad av 3 personer

  • Andersson 2023-01-15 / 21:16

   Är inte statschefer en egen ras?

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s