HATKOMMENTARER

Ser att Barometern har uppmärksammat att vi beslutat fortsätta driva partiet Framtid Kalmar.

Sedan jag skrev blogginlägget att styrelsen beslutat hålla igång partiet Framtid Kalmar har jag fått en del hatkommentarer. I något fall vet jag vem som skrivit det. Hade hatet bara riktat sig mot mig så hade jag publicerat det men eftersom det riktar sig mot flera personer som kandiderade för Framtid Kalmar och jag vet att det kan beröra andra väldigt illa så väljer jag att inte publicera dessa fula påhopp.

Men när personerna skriver även följande så förstår man en del. Jag utelämnar de personliga påhoppen.

”Tänk med hjärnan Thoralf, du tar röster från Sverigedemokraterna till ingen nytta.”

Demokrati kan vara svårt för vissa personer. SD uteslöt mig och får därmed ta konsekvenserna utan att gnälla.

Annons

8 reaktioner på ”HATKOMMENTARER

 1. anders gs 2023-01-18 / 22:19

  Thoralf, gärna lite mer blogginlägg om partiet och framtidsplanerma.

  Gilla

 2. Sven d.ä. 2023-01-18 / 12:24

  Ska Framtid Kalmar lyckas räcker det inte med att Thoralf står på Kalmars barrikader. Flera måste engagera sig i lokalpolitiken om det ska bli ändringar. Jag skulle gärna gjort det själv men är inte Kalmarbo.

  Gillad av 2 personer

 3. Goliat 2023-01-18 / 11:30

  De ser dig och Framtid Kalmar som ett hot alltså. Positivt!

  Gilla

 4. Lennart Stenkvist 2023-01-18 / 11:13

  Sannolikt handlar det om okunskapens talanger som är anonyma hatare. Vågar inte stå för sina åsikter. Gömmer sig garderoben och skakar av rädsla för att bli upptäckta. Tydligt uppvisande av medborgerlig svaghet. Inte undra på att välfärdssamhället har stora brister. Tänk vilket underbart samhälle vi haft om rätt medborgerlig styrka hade funnits.

  Gillad av 1 person

 5. tompas11 2023-01-18 / 08:57

  Jag ser det som enbart positivt om Framtid Kalmar kan ta röster från SD och/eller övriga partier.

  Gillad av 1 person

 6. ivarandersson 2023-01-18 / 08:56

  Eftersom SD Kalmar är passiva är en röst på SD Kalmar bortkastad.

  Gillad av 2 personer

  • Mats 2023-01-18 / 17:09

   Bra Thoralf,ta så många röster det bara går från lokala SD-idioterna,hade jag blivit behandlad som skit så hade jag gjort detsamma

   Gilla

Kommentarer är stängda.