SVENSK VIT KVINNA, KRISTEN OCH VACKER

Lyssnade igår på lördagsintervjun i SR med Ebba Busch. Intervjuare var Johar Bendjelloul, som har algerisk bakgrund, möjligen är han även muslim då hans far kommer från Algeriet och kanske dubbelt medborgarskap.

Det var ett envist hackande på Ebba Busch om elstödet under 30 minuter, som sedan följdes av nytt hackande på Ebba Busch i 10 minuter när Fredrik Furtenbach skulle analysera intervjun. Man behöver inte vara något större snille för att begripa var dessa både Sveriges Radiomedarbetare har sina partisympatier. De är knallröda. Det värsta är att de numera inte ens försöker dölja det.

Johar Bendjelloul har ett förhållande med My Rohwedder som är politisk journalist på Aftonbladet, enligt Wikipedia. Ingen behöver väl tvivla på Johar Bendjellouls politiska åsikter. Det är så bedrövligt och att jag mår illa.

Det värsta är att regeringen inte försöker förändra den politiska slagsidan inom public service!

Uppenbarligen har den samlade mediekåren och de rödgröna politikerna utsett Ebba Busch till deras främsta hackkyckling! Hon skall mobbas på alla sätt och vis.

Vad har framför allt socialdemokrater, vänsterpartister och miljöpartister emot en svensk vit kvinna, som är öppet kristen och dessutom vacker?

Sedan Public service började finansieras via skattsedeln och inte TV-licensintäkter, som man kunde avstå har tuppkammen växt på journalisterna inom SVT och SR. Efter den chockartade utvecklingen på valnatten den 11 september då en tillsynes säker valseger för de rödgröna förbytes mot en borgerlig valseger har det också skett en förändring. Dessa journalister har svårt att dölja sitt missnöje eller i vissa fall ett rent hat mot den nya regeringen och dess ministrar.

Polariseringen har ökat dramatiskt de sista 4 månaderna!

De märks kanske framför allt på sociala medier där många framträdande rödgröna politiker har konton på Facebook men framför allt på mikrobloggen Twitter. Men även journalister på tidningarna och i synnerhet Aftonbladet där man glider på sanningen eller rent av ljuger i sina artiklar. Frustrationen är uppenbarligen väldigt stor över att man inte har makten längre.

När en partiledare och före detta statsminister beter sig enligt nedan så förstår man hur stor frustrationen är och att man tappat kontrollen. Detta var riktigt lågt av Magdalena Andersson!

Ni får tycka precis vad ni vill! Bara ni tycker som Socialdemokraterna! Det är socialdemokratisk demokrati.

Annons

25 reaktioner på ”SVENSK VIT KVINNA, KRISTEN OCH VACKER

 1. Janne Balle 2023-01-26 / 11:29

  Mmm riktigt kristet att ljuga samt hata fattiga och invandrare. Denna kvinna är en sektledare som putsat upp sitt utseende för att locka över stollar som dig.

  Gilla

  • Thoralf A 2023-01-26 / 11:48

   Janne Balle, vilken märklig verklighetsuppfattning du tycks ha. Jag tycker nog att sektledarna och lögnarna finns lite mer till vänster i politiken. En ljugande partiledare som säger ”vilka jävla fittor” och sedan inte vågar stå för det. Blir till och med uppbackad av SVT-anställd.

   Gilla

  • Lars Hansson 2023-01-26 / 17:14

   ”Det var ju det här med att säga sådant som är sant igen, som är så viktigt, i alla fall för mig”

   Gilla

 2. Svift 2023-01-23 / 22:40

  Jag har inget emot kristendomen, dessutom är ju den religionens skapare sen länge död.
  Det är de kristna jag ogillar, varför är det så viktigt för dem att sprida sin lära?

  Gilla

  • Thoralf A 2023-01-23 / 23:09

   Kan väl knappast säga att kristna är så aktiva med att sprida sin lära. Jag vet inte när någon försökte det med mig.

   Gilla

 3. Bert Juhlin 2023-01-23 / 12:49

  Verkar som att du Thoralf har blivit rejält betuttad i sköna Ebba! Jag har full förståelse för det, hon är mer som en ”levande” version av en barbiedocka, välklädd, vältalig, smart, vacker och sexig, det spelar hon på. Skulle inte bli förvånad om det är så att majoriteten av hennes väljare är medelålders och äldre män.

  Gilla

  • Thoralf A 2023-01-23 / 13:36

   Haha…..

   Du måste erkänna att mitt foto på Ebba är väldigt bra

   Gillad av 1 person

   • Thor 2023-01-23 / 19:27

    Det är ett kanonfoto! Gratulerar och tack för publiceringen, att se det räddar dagen!

    Gilla

   • Bert Juhlin 2023-01-24 / 09:53

    Jodå, bilden är bra, kan ju inte bli annat med Ebba i fokus!

    Gilla

 4. Otto 2023-01-23 / 11:44

  Hon är ju frekvent kund hos Akademikliniken också!

  Gilla

  • Gunnar Karlsson 2023-01-23 / 13:21

   OTTO,

   Hur kan du vet det ? Jobbar du på kliniken ?

   //Gunnar

   Gilla

   • Högt hårfäste 2023-01-23 / 17:01

    Hon hade flera obetalda fordringar där hos fogden!

    Gilla

 5. ulrikahalvordsson 2023-01-23 / 07:32

  Regeringen borde göra en ”Twitter”

  Gilla

  • Sven d.ä. 2023-01-22 / 20:03

   Ja. Vi vet.
   Men mina barn vet inte, inte heller mina barnbarn. Inte bara att Sverige vi kommer ihåg är borta. Och när vi är borta så är allt borta.

   Gillad av 4 personer

   • tompas11 2023-01-22 / 23:25

    Ja det är tyvärr den krassa sanningen. Det uppväxande släktet har ingen susning om det Sverige som vi litet äldre minns. Tider då man inte ens behövde låsa om sig och man kunde lita på folk. Dessa tider är för evigt borta och det känns väldigt sorgligt när man konstaterar detta. Vilket helvete det uppväxande måste genomlida och jag avundas dem inte.

    Gillad av 2 personer

 6. ivarandersson 2023-01-22 / 18:13

  Magdalena Andersson är ansvarig för att det behövs elstöd. Hon har suttit i regeringen i åtta år och medverkat till att fyra kärnkraftsreaktorer avvecklats och planeringen av två nya stoppats.

  I början av 2014 skickade Vattenfall ut ett viktigt pressmeddelande. Det statliga bolaget ville berätta att man skulle inleda ett samråd med närboende, myndigheter och andra berörda angående nya reaktorer vid Ringhals.
  Ett drygt år senare var scenförändringen total. All planering av ny kärnkraft hade stoppats av den rödgröna regeringen och Vattenfall och Eon hade beslutat att stänga fyra reaktorer i förtid.
  https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/tank-pa-sveriges-basta-andersson/

  Gillad av 5 personer

 7. stigrydmark 2023-01-22 / 16:39

  Även om Magdalena i princip har rätt i sin kritik ang. utlovat stöd, tycks det vara den enda kritiken. Och hur ska vi tolka det, att hälsan tiger still?
  Det Magdalena borde begrunda hur S kunnat sänka Sverige till ett skitland.
  Idag kämpar fattiga månniskor i timslånga köer till landets butiker med passerat datumvaror. De flesta akutmottagningar i landet har stora problem med köer, väntetider och dödsfall. Att dessutom ha köer till våra fängelser
  visar sossarnas absoluta brist på förutseende, och naturligtvis den skapade energikrisen.
  Med en liten titt på facit, fanns/finns det inga intelligenta människor bland politiker, statstjänstemän, rådgivare och konsulter. Det måste väl röra sig om några tusen människor, Sveriges grädda, som inte kunde se någonting komma.
  Det borde inte vara möjligt!

  Gillad av 5 personer

  • Sven d.ä. 2023-01-22 / 19:57

   Det är svårt att anklaga de fyra partier (M, L, KD, SD) för brott mot vallöften. Ingen har fått egen majoritet. Alla fyra agerar under Tidöavtalet, om resultatet under mandatperioden inte uppfyller avtalet – då är det ett löftesbrott.

   Gillad av 3 personer

   • tompas11 2023-01-22 / 23:19

    ”… om resultatet under mandatperioden inte uppfyller avtalet – då är det ett löftesbrott.”
    Ja något annat är knappast att vänta. Det intressanta är dock vad det får för konsekvenser.

    Gillad av 2 personer

 8. Tony 2023-01-22 / 16:22

  Tyvärr är det så den arroganta Magdalena Andersson fungerar, efter att i tio år styrt o ställt, placerat ut partiboksförsedda maktavare med eller utan kunskap känns det nog jobbigt för Magda att inte kunna styra själv,
  vilket ungdomsförbund ungdomarna väljer ska hon ge fan i, det är deras ensak!

  Pajasjournalisternas hackande på Ebba Busch är för att hon dels är kunnig
  ljus Svenskfödd, hade hon varit Afrikan hade tonläget varit annorlunda!

  Gillad av 3 personer

 9. Thor 2023-01-22 / 15:02

  Klart att den truliga Magdalena Andersson är bitter över att inte ha fått Ebbas utseende.

  När ämnet är uppe går tankarna motvilligt till en riktig skräcködla, Christine Lagarde. Gubbsen i ECB:s direktion är välavlönade, det är de värda när de tvingas se på denns skräcködla.

  Kärringen har fått pris av en slags skvallerblaska för sin ”glamorösa livsstil”.

  Hahaha!

  Gilla

 10. Calle 2023-01-22 / 13:39

  Det borde vara en prioriterad fråga för regeringen med stödparti, att rensa upp i Public serviceträsket, skall PS finansieras med skattemedel, är det ett självklart krav att dom åtminstone försöker vara neutrala. Rättar dom inte in sig i ledet, så jobbar dom inte där längre, så enkelt är det.

  Gillad av 6 personer

  • tompas11 2023-01-22 / 23:28

   Denna regering och den tidigare har inga som helst ambitioner att förändra något i grunden. Låt er inte bedras och luras av dessa lismande smilfinkar.

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.