S-HYCKLERI AV HALLENGREN

Hallengrens och socialdemokraternas hyckleri!

För en dryg vecka sedan höll före detta ministern Lena Hallengren en presskonferens med budskapet ”Inte en enda skattekrona ska gå till anti-demokratiska verksamheter”.

Socialdemokraterna är det parti som är allra ivrigaste att ösa bidrag över en uppsjö av odemokratiska och kvinnoföraktande muslimska organisationer och föreningar. Socialdemokratiska politiker blundar konstant för hur kvinnor ses som mindre värda inom islam. Den så kallade värdegrunden är inte aktuell när det gäller islam, utan då är de muslimska rösterna mer värda en hyckleriet med värdegrunden.

Det gäller även i allra högsta grad i Kalmar där det så kallade studieförbundet Ibn Rushd varje år får stora bidrag från både Kalmar kommun och Region Kalmar län.

I Kalmar är studieförbundet Ibn Rushd bara en täckmantel för den sunnimuslimska och religiösa kulturföreningen Salam som driver källarmoskén på Storgatan.

De muslimska organisationerna och föreningarna lurar skjortan av de socialdemokratiska politikerna och deras skenheliga värdegrund. Vilka avskyvärda hycklare det finns inom Socialdemokraterna!

Annons

19 reaktioner på ”S-HYCKLERI AV HALLENGREN

 1. O` Hyra 2023-02-28 / 19:08

  Det mörknar. Horisonten svartnar. Trummor hörs på avstånd, mullret närmar sej.

  En figur överhängd med paljetter står i SVT och förklarar läget. Han kommer direkt från rummet bredvid där han lyssnat till CNN, BBC och andra propagandakanaler. Han är SVT-expert. ”Experten” tror att om korrupta Ukraina hade fått Leopard för ett halvår sedan hade kriget varit vunnit för Ukraina.

  Man vinner inte över ett kärnvapenland.

  Gilla

 2. O` Hyra 2023-02-28 / 18:43

  Vi styrs av en samling högavlönade idioter idag. De står där i riksdagen o travar PK-superlativen ovanpå varandra i sina meningslösa tal.

  Gillad av 1 person

 3. turrim 2023-02-28 / 17:13

  Lena Hallengren borde läsa Uvells blogg: ABF och de många miljarderna.

  Man måste läsa Uvell för att få fakta. För de fakta som hon som egen researcher tar fram klarar/ vill/törs inte de stora mediaredaktionerna. Och skulle någon försöka så blir denne avskedad. Så gick det för t ex Skogkär i Sydsvenskan när han inte skrev som chefen Heidi Avellan krävde.

  Gillad av 1 person

 4. Cosmik Debris 2023-02-28 / 14:10

  Sossarna har importerat ”mindervärdigt människomaterial” och ”sinnesslöa” från Afrika och Mellanöstern. Är det någon slags bisarr kompensation för sossarnas tidigare brott mot mänskligheten? Sossarna steriliserade 63 000 män och kvinnor fram till mitten av 70-talet.

  Tre av 1000 dog under ingreppen. Det betyder att soSSarna har utfört minst 180 politiska mord. Kanske något för den pladdrande och torskögda hönshjärnan Strandhäll att ”twittra” om på fyllan?

  Det är mångas morbröder, fastrar och syskon som soSSarna har mördat.

  Per Ström: När sossarna eliminerade ”mindervärdigt människomaterial” – om tvångssteriliseringarna

  Gillad av 1 person

  • O` Hyra 2023-02-28 / 17:22

   Nu får jag nog sluta äta torsk. Det ger från och med nu associationer.
   Det får bli strömming eller lax.

   Gilla

   • tompas11 2023-03-01 / 09:26

    Äh jag håller mig till oxfile den har inga ben.

    Gilla

 5. Kalle 2023-02-28 / 12:34

  ## Studie: Tidvattenkraft gör helt förnybara elsystem mer stabila ##

  ## Den brittiska ön skulle kunna avveckla fossilbaserad elproduktion om man satsar på tidvattenkraft, enligt en ny studie. Tidvattenkraftverk i kombination med sol- och vindkraft kan göra att elproduktion blir både förnybar och tillräckligt förutsägbar, menar forskarna.##

  https://www.nyteknik.se/tidvattenkraftverk/studie-tidvattenkraft-gor-helt-fornybara-elsystem-mer-stabila/1667977

  Antagligen en myket intressant artikel skriven i NyTeknik men tyvärr bakom betalvägg.

  Gilla

 6. ivarandersson 2023-02-28 / 11:40

  Greta demonstrerade mot vindkraft i Norge.
  Samer i Norge demonstrerar mot byggandet av en vindkraftpark. En av deltagarna i protesterna är den svenska klimataktivisten Greta Thunberg.

  Gilla

 7. ivarandersson 2023-02-28 / 11:39

  Den tunisiske presidenten Kais Saied ser verkligheten.
  ”Den massiva invandringen av svarta afrikaner till Tunisien drivs på av aktörer som vill förändra demografin i landet så att araberna ersätts. Det hävdar den tunisiske presidenten Kais Saied.”
  Den rödgröna regeringen insåg inte att invandringen förändrar demografin i Sverige så att svenskarna ersätts med människor från MENA.

  Gillad av 1 person

 8. stigrydmark 2023-02-28 / 10:43

  Johan Westerholm, Ledarsidorna, har ofta i sina texter påtalat detta faktum. Riksrevisionen har ju rapporterat om stora missförhållanden, där KD idag slår vakt om föreningars rätt att inte bli synade och granskade. Så Hallengren får ju faktiskt stöd från regeringen. Det är upprörande hur lätt man tar på bidrag, skattemedel som kunde gå till bättre behövande.
  Bidragskarusellen har ju startats av S för att bl.a stärka invandrargrupper att kunna behålla traditioner och kultur, allt för att stödja motst¨åndet mot integration cch assimilering. Från första dag har S stöttat våra prallellsamhällen.

  Gillad av 1 person

  • turrim 2023-02-28 / 11:58

   Nu ska KD dessutom ha vindkraftverk överallt. Ebba kan tydligen svänga lika snabbt som Annie.

   Gillad av 2 personer

 9. janne 2023-02-28 / 09:25

  Är det så att Svenskarna älskar att bli lurade,eller hur kan annars sossarnas höga siffror förklaras
  eller är undersökningarna gjorda i slumområdena,eller är största delen av befolkningen förståndshandikappad,jag bara undrar,något konstigt är det.

  Gillad av 1 person

 10. ivarandersson 2023-02-28 / 08:57

  ”Inte en enda skattekrona ska gå till anti-demokratiska verksamheter.
  Socialdemokraterna är det parti som är allra ivrigaste att ösa bidrag över en uppsjö av odemokratiska och kvinnoföraktande muslimska organisationer och föreningar.”
  Hallengren förstår inte att hon och sossarna är hycklare. Hur dum får en politiker vara?

  Gillad av 1 person

 11. Christer 2023-02-28 / 08:51

  Skamligt minst sagt.
  Och de människorna har styrt Sverige .
  Avskyvärt.

  Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s