SOCIALDEMOKRATERNAS KOMPISAR DEL 3

Antisemitismen är stor inom de invandrargrupper som kommer från MENA-länder. Det har vi sett många exempel från invandrartäta Malmö och hur Socialdemokraterna med Ilmar Reepalu i spetsen fjäskade för muslimerna i Malmö. Vilket fick till följd att många judar flyttade från Malmö. Kommunalrådet Johan Persson (S) agerar på samma sätt i Kalmar som Ilmar Reepalu gjorde i Malmö.

Är Kalmar på väg att bli ett nytt Malmö enligt socialdemokratisk modell?

Antisemitismen ”blomstrar” bland invandrare som kommer från Mellerstasöstern. Jag känner igen hatet mot Israel och judarna från min tid som FN-soldat i Sinai 1978 och det jag då fick uppleva under mina resor i Israel och Egypten, då jag tog politiska diskussioner med folket.

Jag såg det under den så kallade fredsdemonstrationen på Larmtorget i Kalmar 2009 och ingen skall inbilla mig att det har förändrats inom dessa grupper, som framför allt Socialdemokraterna och Vänsterpartiet försvarar genom sin politik.

Att samma mönster råder idag kan man se på bland annat Facebook.

Remonda Saad, ledare för föreningen Vänskapen i Kalmar hade detta foto som omslagsfoto på Facebook men efter jag uppmärksammade det togs det bort.

Det sätt som de styrande partierna i Kalmar, det vill säga Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Centerpartiet använder sig av är att dela ut bidrag till invandrarföreningar och i synnerhet under ett valår. Dessa grupper är också medvetna om detta förhållande och de startar olika föreningar. Varje invandrargrupp har sin egen folkgruppsförening som t.ex. Somaliska föreningen och Bosniska föreningen men det startas även föreningar med mer anonyma namn som Vänskapen eller Fin Framtid. Föreningar vars syften är höjda i dunkel men bidrag får de för sin verksamhet.

Sedan finns även studieförbundet Ibn Rushd som får en hel del pengar i bidrag av Kalmar kommun men det har jag skrivit om tidigare. Jag har även försökt stoppa dessa bidrag genom motioner i Kalmar kommunfullmäktige.

Förutom dessa föreningar så finns det en lång rad religiösa muslimska föreningar med olika syften. Nu har flera föreningar startats för att samla in pengar till en större moské i Kalmar.

När man synar de ledande personerna inom dessa föreningar så är det inte ovanligt att de är aktiva inom flera föreningar, det blir någon slags ”korsägande” vilket gör det svårt att förstå vad bidragspengarna egentligen används till och av vem. Föreningarnas verksamhets berättelser och ekonomiska redovisningar är ju inga offentliga handlingar om inte Kalmar kommun kräver in dessa.

”Israel is a terrorist organization”, anser Remonda Saad enligt hennes delning på Facebook.

När man sedan ser hur många Socialdemokrater och Vänsterpartister som gillar hennes och andras delningar på Facebook så förstår man att det döljer sig många antisemiter inom dessa partier. Eller förstår de inte bättre?

Muhammed A Skaik har ett foto med en karta över Israel men med texten ”Palestine from the river to the sea” och Palestina flaggans färger på kartan.. Hur tolkar man en sådan här karta och med den texten? Min tolkning är att man vill utplåna staten Israel. Från Jordanfloden till Medelhavet skall inget Israel finnas enligt Muhammed A Skaik. Se fotot på hans Facebook och mycket mer.

Bild från Muhammed A Skaiks Facebook.

På följande länk kan du se ett foto från Ibn Rushds Facebooksida. Där kommunstyrelsen ordförande Johan Persson (S) talar i Norrliden tillsammans med Mahmoud Salad Ali, Hameed Said (alias Abo Ibrahim) och Muhammed A Skaik på scenen.

Skulle någon politiker på högerkanten uttrycka något som skulle kunna tolkas för antisemitiskt så blir det omgående rubriker i media men när dessa omhuldade muslimska personer uttrycker betydligt värre saker, då är det tyst som i graven i media.

När det gäller någon högerpolitiker som uttryckt sig illa eller råkat hamna på samma foto som någon med nazistiskt förflutet så är socialdemokrater och vänsterpartister inte sena att spy sin galla över sina politiska motståndare och hålla igång ett drev. Men när det gäller dem själva så gäller inte samma måttstockar.

Med samma logik så är Johan Persson sannolikt också antisemit eftersom han umgås med dessa personer flera gånger varje år i olika muslimska sammanhang.

Johan Persson gör vad som helst för att köpa deras röster till Socialdemokraterna. Makten framför allt annat!

Jag har fått nog av detta hyckleri!

Annons

12 reaktioner på ”SOCIALDEMOKRATERNAS KOMPISAR DEL 3

 1. O` Hyra 2023-03-21 / 17:51

  Tusentals barn handikappades av landminor och andra krigsrelaterade händelser. Jag pratar om Irak.

  Haag. Ställ Bush och Blair inför rätta till att börja med.

  Gilla

   • O` Hyra 2023-03-21 / 18:07

    Som skapades av förhållanden orsakade av invasionen, ledd av USA.
    IS fanns inte när invasionen inleddes, den uppstod p g a invasionen.
    Men visst, skicka dom till Haag.

    Gilla

 2. O` Hyra 2023-03-21 / 17:39

  Sverige har problem. Problem som naiva politiker skapat. Vad har fått dessa politiker att släppa in horder av outbildade, aggressiva snyltare i Sverige? Thoralfs text ger ju ett svar på detta.

  Nu står vi i dynghögen med skit upp till knäna. När har svensken fått nog?

  Det måste bli ett slut med att sätta offerkoftan på de som söker asyl då majoriteten av dem saknar relevanta asylskäl. Alla som söker asyl i Sverige ska göra det via ambassader utomlands. Dom som bara dyker upp i Sverige, oftast utan legitimation (kastade), och efter att ha rest genom flera andra länder ska nekas och sättas förvar i väntan på avhysning.

  Det viktigaste är att landets gränser skyddas. Dom ska inte få tillträde till Sverige. Det är det viktigaste, och löser många problem.

  Gilla

 3. Kalle 2023-03-21 / 12:21

  ## JO-kritik mot att Skatteverket vägrar ta emot kontanter ##

  ## INRIKES. Chefs-JO Erik Nymansson kritiserar i dag Skatteverket för att det inte är möjligt att betala en ansökningsavgift med kontanter. Detta strider nämligen mot riksbankslagen.##

  ## Sveriges riksbank ger ut sedlar och mynt som lagligt betalningsmedel. Samtidigt tar en av våra största myndigheter inte emot dem om någon vill betala avgiften. Detta är anmärkningsvärt, förvånande och lagstridigt, säger Nymansson. ##

  https://www.friatider.se/jo-kritik-mot-att-skatteverket-vagrar-ta-emot-kontanter

  Vad är det för klantskallar som arbetar i våra myndigheter???

  Först var det självaste polisen som bröt mot yttrandefrihetslagen.

  Berodde det på att polisen agerar på känslor istället för lagen???

  Nu är det skatteverket som får på tafsen för att de vägrar ta emot kontanter utgivna av sveriges riksbank.

  Vad är det som händer i våra så kallade opartiska myndigheter???.

  Är det partiboken som styr de (opartiska) medrbetrarna???

  Skrämmande vad det än är!!! De kan inte lagen som reglerar deras arbete.

  Var kommer de ifrån… månen???

  Gillad av 1 person

  • janne 2023-03-22 / 10:06

   Jag minns en liten anekdot som hände på fyrtiotalet,det var en man som gick under järnvägsbommarna
   när dom var nere,det där såg Fjärdingsmannen så det blev böter som skulle erläggas hos samma
   Fjärdingsman.Medborgaren tågade upp till stationen och klev in,god dag jag ska betala böterna sade mannen och lade upp en näve mynt på bordet,varpå fjärdingen började räkna,men det här räcker inte
   sade fjärdingen,jaså sade mannen och lade upp en näve mynt till i den redan räknad högen,varvid
   han fick börja räkna om igen,dåtidens valuta bestod av ett två fem och tioöringar,kan med fördel användas hos skatteverket men med lite större mynt.Säger som i Norge Ha d.

   Gilla

 4. Nils Dacke 2023-03-21 / 09:07

  Sossarna, vänstern och s.k kallade liberaler har haft och har nog fortfarande en plan att importera så många människor som möjligt från mena-länder för att omvandla landet steg för steg från en demokratisk, enhetlig sekulär stat till en religös blandstat där känslor, religion, kollektivism och identitet står över demokrati och frihet.
  Det startade med Malmö som idag är en förlorad stad och kanske fortsätter med Kalmar?

  Gillad av 1 person

 5. Ludvig 2023-03-21 / 07:55

  Antisemitismen ökar med arabiska invandrare, deras agenda är att förinta Israel. Det enda demokratiska landet i mellanöstern.

  Gillad av 1 person

 6. Lennart Stenkvist 2023-03-21 / 07:39

  Ja du Thoralf. Med din frånvaro har kommunfullmäktige blivit fattigare. Att majoritetsväljarna inte begriper bättre är häpnadsväckande.

  De flesta som sitter i kommunfullmäktige är oerhört tysta. Sannolikt är det skattebetalarnas arvodespengar som lockar mer än politiken. Min magkänsla säger att jag har jävligt rätt.

  Gillad av 4 personer

  • Thoralf A 2023-03-21 / 10:06

   Tyvärr så har du nog rätt i din spaning Lennart!

   Gilla

 7. ivarandersson 2023-03-20 / 18:48

  Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Centerpartiet använder sig av är att dela ut bidrag till invandrarföreningar som mutor för att få deras röster så att de kan sitta vid köttgrytorna och utöva sin nepotism mot partikamrater.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.