JAG NJUTER NÄR VÄNSTERN YLAR

Regerings förslag på ny styrelse i Vattenfall har fått fart på sandlådan inom vänstern. De är kränkta!

När Tomas Kåberger tillsattes i Vattenfalls styrelse av Socialdemokraterna och Miljöpartiet för att driva igenom avvecklingen av kärnkraftsreaktorer var dessa vänstermänniskor helt tysta. Då var politiska tillsättningar alltid kompetens. Nu är det raka motsatsen.

Vilken sandlåda!

Jag tycker att det verkligen är bra att regeringen agerar just i detta fall men det finns mer att göra. Är det inte läge att byta ut även den överbetalda VD:n på Vattenfall?

Men det finns fler som borde hänga löst!

Annons

16 reaktioner på ”JAG NJUTER NÄR VÄNSTERN YLAR

 1. Lennart Stenkvist 2023-04-06 / 14:23

  Vänsterns ylande i sandlådan är bara förnamnet.

  Gilla

 2. Swift 2023-04-05 / 15:09

  Du kanske ser politiken som ett spel. Många av oss andra ser vad politiken betyder för oss personligen tex vad gäller ekonomi, trygghet och frihet.
  En regerings huvudmål måste vara att få igenom sin politik oavsett vilken färg den har.

  Gilla

  • ivarandersson 2023-04-05 / 18:34

   Så du bryr dig inte om vilka idiotiska beslut regeringen fattar?

   Gillad av 1 person

 3. Ölandsbonde 2023-04-05 / 14:45

  Då inget beslut ännu är tagit så finns ändå hoppet kvar att Kent Ekeroth ska bli bas för migrationsmyndigheten.

  Mannen som såg det komma.

  Gilla

 4. messkalle 2023-04-05 / 13:41

  Citerat: ”Därför måste det finnas statliga och kommunala stöd, och privata mecenater, annars går vi under i en syndaflod av dumheter.”
  – Kloka ord, vem skrev? Jo Peter Kadhammar på Aftonbladet. Bara så ni vet läst på nätet. Aftonblaskan köper jag aldrig.

  Gilla

 5. Kalle 2023-04-05 / 12:38

  Gästskribent ROBIN ERIKSSON: [DGS]

  ## Viktor Orbán är en illiberal demokrat ##

  ## Då man pluggade förr i tiden fick man lära sig att demokrati betyder folkstyre. Man fick lära sig att det finns olika åsikter. Folk ska kunna framföra de åsikter de har. Väljaren ska kunna välja mellan olika alternativ. De senaste åren har den svenska demokratin dött. Sverige har blivit en skendemokrati. ##

  ## Om du ej har liberala åsikter är du odemokratisk enligt sjuklövern och PK-media. ##

  ## Sveriges makthavare tycker att om allmogen röstar liberalt är det bra. Men om allmogen röstar kristet och nationellt ska myndigheterna och de styrande ändå köra ner drag queen story time och massinvandring i halsen på folket. ##

  ## Politiker är som kemister. Viktor Orbán har vissa grundläggande värderingar. Han gör även experiment för att se vad som ger röster. Han provade att säga nej till muslimsk massinvandring och märkte att det gav röster. Han sa nej till HBTQ-undervisning för småbarn och fick röster. Orbán sa ja till en bra välfärdsstat för ungrare som fått olika skador och fick röster. ##

  ## Eftersom Orbán fick framgångar med en nationell och kristen politik kallas han i Västeuropa för odemokratisk och diktator. EU-parlamentet har röstat för att Ungern är odemokratiskt. ##

  ## Jag har ej sett några bevis på att Orbáns polis brukar gripa och tortera politiska motståndare. Det är så det ser ut i odemokratiska länder ##

  ## Det finns odemokratiska tendenser i Sverige. Exempelvis har Bertil Malmberg, Arne Weinz och Jan Sjunnesson som har skrivit på detgodasamhallet.com blivit åtalade för åsiktsbrott när de har gjort invandringsskeptiska uttalanden. När den invandringsskeptiska tv-kanalen Swebbtv skulle låta sina tittare träffa programledarna på någon restaurang avbokade restaurangen dem för att de hade fel åsikter. Swebbtv har blivit bortplockade från YouTube. I en riktig demokrati släcks ej några tv-kanaler ner. ##

  ## Orbán har ett lyckligt äktenskap med det ungerska folket. Det retar gallfeber på Västeuropas politiker##

  https://detgodasamhallet.com/2023/04/05/gastskribent-robin-eriksson-viktor-orban-ar-en-illiberal-demokrat/#more-69746

  Instämmer till fullo!!!

  Orban retar gallfeber på Västeuropas plitiker. Det behövs hehehe!!!

  Gilla

 6. Nils Dacke 2023-04-05 / 11:40

  Det krävs minst två mandatperioder för att byta ut alla korrupta vänsterpolitruker inom myndigheter och departement.

  Gillad av 1 person

 7. Roland Salomonsson 2023-04-05 / 10:10

  Kåberg är en mullvad, som arbetar för Kina! Han är bl a anställd i ett Kinesiskt företag, som ju ägs av Kinas Kommunistparti!

  Under de åtta Regeringsåren för S, så har en stor mängd kinesiska mullvadar anställts. T ex ”Tekniske Chefen” för Stål utan Kol i Boden/Luleå. Nu är det i o f s värre i USA, där bristen på matematiker gör att Kinesiska studenter får alla kvalificerade jobb (nästan)

  Gillad av 3 personer

 8. Lotta 2023-04-05 / 09:48

  Absolut rätt att byta ut vindslaktkramarna från Vattenfalls styrelse. Byt även ut VD mot Elsa Widding men Jan Blomgren som expert. Det är så sjukt att dessa lipsillar inte minns hur det gick till när Kåberg tillsattes och av vilka.

  Gillad av 5 personer

 9. janne 2023-04-05 / 09:28

  Det är mycket som behöver rensas ut i vänsterträsket tycker jag.Hoppas att det fortsätter så.

  Gillad av 6 personer

 10. ivarandersson 2023-04-05 / 09:14

  Anders Lindberg, Jonas Sjöstedt och Linda Snecker har inget emot politiska utnämningar om det gynnar deras ”egna” idéer men ylar när den blågula regeringen använder samma metoder. De rödgröna saknar förmåga att se bjälkarna i sitt egna ögon.

  Gillad av 5 personer

 11. Hemlig X-sson 2023-04-05 / 08:38

  Vänsterns doktrin! ”Det är ok, när vi gör det”. Hur många politiska utnämningar och utrensningar har de rödgröna gjort genom åren. När Anders Lindberg, De Gröna Khmererna och Vänstern gnäller., så vet man att det är ett korrekt beslut, den nya regeringen har fattat.

  Gillad av 1 person

 12. Leif 2023-04-05 / 07:07

  Göran Persson i LKAB borde granskas mer och hur han agerar. Vem godkände att LKAB (staten) skulle bli största aktieägare i SSAB? Rundade GP regeringen än en gång?

  Gillad av 3 personer

 13. OFF TOPIC igen..... 2023-04-04 / 23:17

  Måste tänka på blodtrycket när jag ser Andes L och Linda S, som är rätt felprogramerade figurer.
  Det tar för mycket energi att se dessa felvurpta individer.
  Kollar just nu på

  Gilla

 14. Cosmik Debris 2023-04-04 / 23:06

  Utanför ämnet.

  Tommy Robinson har deplatformerats, förföljts, hånats, fängslats och misshandlats för att han rapporterat om de fasansfulla muslimska massvåldtäkterna, morden och tortyren av tusentals värnlösa vita engelska småflickor. Han har avfärdats som högerextrem och islamofob. Polis och socialtjänst har offrat tusentals barn för att inte riskera att kallas för rasister. Fega ryggradslösa värdelösa kräk!! Jag föraktar er! Nu, först nu vågar regeringsföreträdare bekräfta att allt som sagts om de muslimska monstren är sant?

  Muslimska våldtäktsligor finns givetvis i Sverige. Tro inget annat!

  Äntligen en engelsk minister som vågar prata om det
  https://swebbtube.se/w/dLSTnDV8No2r4xcbiXk7Gt

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.