KALMAR KOMMUN VIKER NED SIG FÖR MUSLIMERNA IGEN

I lördags firade muslimer i Kalmar med omnejd avslutningen av Ramadan vid Skälby gård i centrala Kalmar. De muslimska föreningarna hade sökt tillstånd om allmän sammankomst som beviljats av Polismyndigheten och Kalmar kommun.

Jag besökte Skälby gård under lördag eftermiddag. Det var fullständig parkeringskaos och trafikkaos i området. Kalmar kommuns väktare/parkeringsvakter var på plats.

Det fanns minst sagt väldigt många bilar som var felparkerad på kvartersmark och en hel rad minst sagt idiotiska parkeringar som gjorde trafiken till och från Skälby gård mer eller mindre omöjlig och trafiken stod mer eller mindre stilla under långa stunder då det var tvärstopp.

Jag skrev redan i lördags följande på Facebook.

”Åkte förbi Skälby och den muslimska Eid festivalen. Det var ett fullständigt parkeringskaos och trafikkaos. Tar man hit Mellanöstern, då får man Mellanöstern.

Jag såg att Kalmar kommuns trygghetsvärdar/parkeringsvakter var på plats. Undrar om de vågade dela ut parkeringsböter till upprörda och kränkta muslimer? De hade utan tvekan kunnat skriva ut minst hundra parkeringsböter!”

Under mitt besök såg jag hur ett antal muslimer diskuterade med parkeringsvakterna, det var högljutt och de viftade med händerna. Precis som de alltid gör när de är kränkta!

Jag skickade därför en fråga till ansvarige Håkan Roupé på Kalmar kommun och frågade hur många parkeringsböter som skrevs ut vid Skälby gård under lördagen. Idag fick jag svar från Anders Stridarv på kommunen. Läs svaret här nedan.

Precis som jag befarade! Inte en enda parkeringsbot delades alltså ut. De parkeringsböter som delats ut drogs till och med tillbaka på order från Anders Stridarv! Skandal!

Ännu en gång viker Kalmar kommun ned sig för muslimerna i Kalmar!

Det är bara för bedrövligt. Ursäkten från Anders Stridarv är ju minst sagt pinsam! Handlade det om parkeringsvakternas säkerhet? Var de hotade av de kränkta muslimerna?

Hur mycket döljer Anders Stridarv om vad som verkligen hände?

På mina följdfrågor har han inte svarat på hela dagen!

Skandal Kalmar kommun!

Annons

30 reaktioner på ”KALMAR KOMMUN VIKER NED SIG FÖR MUSLIMERNA IGEN

 1. stigrydmark 2023-04-25 / 20:29

  OT
  Thoralfs fantastiska arbete för att rädda pensionerna åt 57-orna uppmärksammades för första gången i gårdagens TV-nyheter.
  Som framgick av programmet tycks dörren vara stängd för gott.
  Denna uppenbara orättvisa är S ansvarig för och dagens regering
  klart medskyldiga. Ett enkelt beslut hade varit möljligt.

  De berörda 112.000 pensionärerna har säkert glömt eller förlåtit
  fram till nästa val.
  Om jag lever, tveksamt, inför nästa val kommer jag för första gången på
  76 år inte att rösta. Sorgligt att svensk politik har nått denna bottennivå.

  Gillad av 2 personer

  • Amdersson 2023-04-27 / 06:00

   Om jag lever vid nästa val som kommer jag att rösta blankt igen. Annars låter jag bli.

   Gilla

 2. Henrik J 2023-04-25 / 20:22

  Förorterna har ballat ur totalt nu, det började i smått o stort på 80 talet, sen eskalerade
  Sosseriet bestämde på 70 talet att sverige skulle vara multi kulti!
  Landsförädaren Reinfeldt satte svängdörrar på landet , han måste fått redigt betalt för detta.

  Gillad av 1 person

 3. Micke P 2023-04-25 / 19:01

  Så här är det gott folk.

  Jag bor i Portugal sedan drygt ett och ett halvt år. Här är det multikulti på riktigt. Skandinaver och finnar, engelsmän och irländare, holländare, belgare, tyskar, polacker, fransoser, italienare, spanjorer, österrikare, schweizare, serber, kroater och naturligtvis portugiser. En och annan indier och pakistanier (troligtvis från England eftersom de pratar engelska). Alla i en skön harmoni och blandning med respekt och intresse för våra olika bakgrunder och kulturer. Ingen rädsla för att gå ut efter mörkrets inbrott, ingen rädsla för att bli förnedringsrånad, våldtagen, utsatt för sprängattentat, knivhuggen på öppen gata eller utsatt för misshandel bara för att du råkar vara född som den du är.

  Vad vi saknar: Syrier, irakier, iranier, palestinier, marrockanier, algerier, tunisier, somalier, eritreanier, etiopier, sudaneser, afghaner, uzbeker och allt annat pack som förväntar sig att de ska bli livstidsförsörjda av folkslag som inte delar deras trosuppfattning.

  Micke P

  Gillad av 1 person

  • MickeP 2023-04-25 / 23:45

   Glömde bland dem som sköter sig och aldrig skulle drömma om att portugiserna ska betala för deras uppehälle: Amerikanare, kanadensare, brasilianare och ryssar. Finns det gott om här, men alla jobbar.

   Portugiserna är i.o.f.s. inte överbetalda och har dåliga pensioner. Men sjukvården är fri och lättillgänglig. Är du inskriven i den allmänna sjukvården betalar du inget för ett ordinärt läkarbesök, som du får inom ett par veckor efter bokning. Om det är akut får du sitta lite och vänta, men inga 10 timmar som kan förekomma i Sverige. Vill du gå privat så är det 60 EUR som gäller. Omedelbar tillgång i så fall.

   Samma med tandläkare. 50 EUR är normaltaxan för privat konsultation (vanlig undersökning) och du får vården i stort sett omedelbart.

   Sverige, släng dig i väggen!

   Micke P

   Gilla

  • MickeP 2023-04-25 / 23:50

   Yepp, och när de tar över styrseln av rikets finanser kan du se dig om efter dina pensionspengar. De kommer att delas upp mellan klanerna, inte till dem som har byggt upp landet och varje månad avstått lön för sin framtida pension.

   Micke P

   Gilla

 4. Calle 2023-04-25 / 18:20

  OT. Lidköping idag, + 5 grader, blåsigt.
  Var är den så omtalade uppvärmningen?

  Gilla

 5. Ghostman 2023-04-25 / 17:52

  I lördags 22/4 fick jag 800kr /utfärdad av KK) för att parkerat på en p-plats med en WV Amarok i tydligen är bilen en lätt lastbil. Bilen utgjorde inget som helst hinder på något sätt. Utan används i jobbet för att dra in skatt. Det är så man mår illa för krypandet och fegheten för utlänningar sen svinar man med svenskar.

  Gilla

 6. Cosmik Debris 2023-04-25 / 17:41

  När tror ni att muslimerna går till anfall?

  Bulletin:

  Gillad av 2 personer

  • turrim 2023-04-25 / 17:52

   Sådant kan man uttala i Sverige med polisen som åhörare och tillskyndare. Om hemmalaget säger något mostvarande så tar det hus i helvete och insatsstyrkan rycker ut med indoktrinerad åklagare i bakgrunden. Så är det med svenska lagar. Ingen i tidigare regering har brytt sig och den nya finner det enklast att låta det passera.

   Gilla

 7. Cosmik Debris 2023-04-25 / 14:44

  Expressen: ”Safa, som jobbar för telekomjätten Ericsson i Stockholm, var i Khartoum när konflikten plötsligt bröt ut den 15 april.”

  Här har vi ett klockrent exempel på ” lögn eller förskönande genom utelämnande”. Börje Ekholm är fortfarande VD så den positionen i Ericsson har inte Safa.

  Gillad av 1 person

 8. Swift 2023-04-25 / 12:09

  Det bor ju många araber i Kalmar, inte konstigt att kommun tar hänsyn till dem.
  Kalmar ser ut att gå samma väg som Malmö.

  Gilla

  • Gunnar Karlsson 2023-04-25 / 19:03

   SWIFT,

   Du verkar inte ha förstått mycket ! Frågan gäller INTE om att ta hänsyn om, utan varför vår korrumperade politiker hela tiden envisas med att positivt särbehandlar invällarna !!

   //Gunnar

   Gilla

 9. bengarne 2023-04-25 / 11:51

  Myndighetspersoner lägger sig platt när det gäller dessa människor. Vi behöver byta ut de med en sena till att hålla byxorna uppe till de med ryggrad och pondus.

  Gilla

 10. Kalle 2023-04-25 / 11:41

  ## L-ledaren: Många punkter i Tidöavtalet kommer INTE genomföras##

  ## Liberalernas ledare Johan Pehrson medverkade nyligen i en intervju där han framförde att Tidöavtalet mellan SD, M, KD och L har misstolkats som en lista över lagar som regeringen ska ändra. Enligt Pehrson är Tidöavtalet ”en arbetsplan, ett dokument” som enbart anger inriktningenoch inte exakta reformplaner.##

  https://samnytt.se/l-ledaren-manga-punkter-i-tidoavtalet-kommer-inte-genomforas/

  Liberalern som fick 4,69 % i senaste valet. Miljöpartiet var t.o.m. större i valet än L med sin 5,08 % !!!

  AROLIN DAHLMAN [EXPRESSEN]
  ##Fega makthavare backar för gängen##

  ## När fritidsgårdar och bibliotek inte vågar oros- eller polisanmäla är inte bara barnen i fara. Hela samhället hotas om svaga chefer ger de aggressiva makt. ##

  https://www.expressen.se/ledare/carolin-dahlman/fega-makthavare-backar-for-gangen/

  Liberarerna vill tydligen ha detta aggresiva samhälle där allmänheten inte vågar polisanmäla.
  De fega politikerna i L backar för gängen!!!
  Politikerna är de verkliga makthavarna dirigerar rättsamhället!!!

  Som vanligt i sverige. En pytteliten minoritet (L) styr över en stor majoriteten!!!

  Gilla

 11. Hemlig X-sson 2023-04-25 / 10:12

  Islam är det största hotet mot svenska folkets frihet och demokrati och Islam är samhällsomstörtande terrorism och bör således omedelbart förbjudas i Sverige.

  Gillad av 2 personer

 12. tompas11 2023-04-25 / 09:27

  Anders Stridarv vad är detta för jävla syltrygg som viker ner sig för muslimska föroreningar. Tvi!

  Gillad av 2 personer

 13. Ludvig 2023-04-25 / 08:43

  Ännu en gång får vi veta att svensk lag gäller inte muslimer.

  Gillad av 8 personer

  • turrim 2023-04-25 / 12:33

   Alla som får parkeringsböter i Kalmar borde anmäla till DO. Det gör ju alltid bortalaget även för petitesser. Om inte annat så kan det röra om i grytan om det blir ett stort drev.

   Gilla

 14. Cosmik Debris 2023-04-25 / 00:02

  Det är inte bara Kalmar som viker ned sig. Hela jävla landet befinner sig i statsförfall.

  Jag kastar gärna den första stenen då jag är helt utan skuld och synd. Jag har under alla år högljutt försökt förklara för människor utan förmåga till konsekvenstänkande att det är vansinne att fylla Sverige med muslimer och negrer. Nu har vi facit och jag och många med mig fick såklart rätt. Sveriges muslim- och negerproblem kommer aldrig att kunna lösas. Det kommer bara att bli värre och värre. Är det någon som tror att det var ”solen” som fick Felix Herngren att flytta/fly till Mallorca?

  Tycker jag synd om eller känner sympati med poliserna, bibliotekarierna eller socialtjänstens personal? Nej, absolut inte! Däremot tycker jag det är kopiöst underhållande.

  SR: Den tystade staden: ”Vet du vem jag är? Jag kan få folk att försvinna”
  https://sverigesradio.se/avsnitt/den-tystade-staden-vet-du-vem-jag-ar-jag-kan-fa-folk-att-forsvinna

  Alice Teodorescu : ”På rasten bad jag honom lugna sig varpå hans blixtsnabba impuls var att knuffa mig åt sidan och säga att jag som kvinna saknade rätt att säga åt honom. ”
  https://www.aliceteodorescu.se/p/tystnaden-bottnar-i-radsla-for-repressalier

  Felix och Clara lämnade Sverige för livet i solen
  https://www.expressen.se/noje/felix-och-clara-lamnade-sverige-for-livet-i-solen/

  Gillad av 4 personer

  • Cosmik Debris 2023-04-25 / 17:09

   Humor 😊👍

   Gilla

 15. Högt hårfäste 2023-04-24 / 23:30

  Den illröda kommunen kryper för röstboskapet!

  Gillad av 2 personer

 16. Goliat 2023-04-24 / 22:24

  Fy fan, vad är det för jävla toffel!

  @Thoralf
  Är det inte offentlig mark all parkering på Skälby? Vem äger annars kvartersmarken?

  Gillad av 2 personer

 17. Gunnar Karlsson 2023-04-24 / 22:23

  Varför denna ständiga positiva särbehandling av dessa parasiter?? Strategin att backa och krypa för dessa ociviliserade typer kommer att bli Sveriges undergång !!

  //Gunnar

  Gillad av 5 personer

  • onkelbjrn 2023-04-25 / 01:06

   ” trafiken stod mer eller mindre stilla under långa stunder då det var tvärstopp”. Tur kanske att inte brandkår eller ambulans behövde komma fram då. Eller det kanske var synd.

   Återigen 1-0 till araberna.

   Gillad av 1 person

  • Hans 2023-04-25 / 11:39

   Varför bildar svenskarna ej medborgargarden?
   Polisens agerande öppnar möjlighet för
   detta, kunde man tycka.

   Gillad av 1 person

 18. m 2023-04-24 / 21:54

  fri vild parkering vid alla större evenemang i framtiden ??

  Gillad av 4 personer

  • worldpress99 2023-04-25 / 09:00

   Som sagt, nu behöver man alltså inte betala några p-avgifter längre i Kalmar!
   Eller gäller andra regler för oss andra?

   Gillad av 3 personer

   • Ölandsbonde 2023-04-25 / 11:37

    När FF varannan vecka hade hemmamatch på Fredriksskans kom många besökare från Kalmars omnejd med bil. Det blev många felaktiga parkeringar under de ca tre timmar som behövdes. Som jag minns det skrevs det då ut ordentligt med lappar.

    Gilla

Kommentarer är stängda.