STUDIEFÖRBUNDET IBN RUSHD

Jag medverkar i en artikel i Epoch Times angående bidragen till studieförbunden och i synnerhet Ibn Rushd.

Jag har försökt att få Kalmar stadsbibliotek att prenumerera på Epoch Times men än så länge inte lyckats med det. Det vore bra om flera begärda samma sak av Kalmar stadsbibliotek. Eller även på andra orter. Många har inte ekonomi för att prenumerera på flera tidningar. Epoch Times är betydligt bättre än DN och en trevlig helgläsning.

”Den före detta riksdagsledamoten för Sverigedemokraterna, Thoralf Alfsson från Kalmar, menar att Ibn Rushd och Islamiska kulturföreningen Salam drivs av mer eller mindre samma personer i Kalmar. Han ser att kommunen saknar kunskap om vad de betalar för.

– Kommunen har ingen information om styrelseprotokoll. Det finns inte heller dokument som visar vilka som står bakom Ibn Rushd i Kalmar, säger han.

Han menar att det finns mycket som tyder på att pengar slussas via Ibn Rushd till kulturföreningens källarmoské på Storgatan.”

”Thoralf Alfsson menar att han förgäves har försökt få de styrande i Kalmar kommun att förstå faran med otillräcklig kontroll på medel för folkbildning. Han vittnar om verbala hot, bortskruvade hjulbultar och bangers (sprängpjäser) utanför fönstret efter att ha skrivit om Ibn Rushd. I sin blogg, där han redovisar vad han menar är bevis på bidragsfusk från muslimska föreningar, skriver han: ”jag skulle utan tvivel avrättas i detta framtida samhälle för min kritik av islam!””

Annons

9 reaktioner på ”STUDIEFÖRBUNDET IBN RUSHD

 1. Cosmik Debris 2023-04-30 / 22:06

  Fredrik Reinfeldt: ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”

  Tio (sannolikt muslimer, zigenare eller araber) har huggit händer och fötter av en person på en tågperrong i Wien inför skräckslagna tågresenärer. Det kommer ni inte att läsa om i svenska tidningar.

  Macheten-Mord in Wien Opfer Hände und Füße abgehackt
  https://www.oe24.at/oesterreich/chronik/wien/macheten-mord-in-wien-opfer-haende-und-fuesse-abgehackt/553885980

  Gilla

 2. turrim 2023-04-30 / 18:12

  För Morgan så är sossarnas ohemula inkomster från lotteriverksamheten tydligen viktigare än att ytterligare reta Ungern med oförskämda påhopp.

  Morgan är just en sådan höjdarpolitiker som tidigare har retat Orban och som resulterat i stopp för omröstning i parlamentet. Plus att Sverige har röstat med drevet i Bryssel för reducerat EU-bidrag när Ungern slår vakt om sina nationella beslut.

  https://www.friatider.se/morgan-johansson-kristersson-forvandlas-till-orban

  Gillad av 2 personer

 3. Andersson 2023-04-30 / 17:47

  Aftonbladet:

  ”Sofia Eriksson menar att oron blivit större på Öland sedan utveckling i Kalmar 2022. Utöver det oroas man av ungdomarnas alkohol- och drogvanor, som uppges vara bland de värsta i länet, enligt Ölandsbladet.”

  Så man bjuder ungdomarna en resa till Göteborg i stället!!!

  Man tar sig för pannan.

  Gillad av 1 person

 4. Högt hårfäste 2023-04-30 / 16:49

  Johan Persson stoltserar på Facebook med primörer i form av sparris från Yxneberga. Tjänster och gentjänster? Han borde markera inlägget som ”reklam” när foldern ligger utlagd bredvid.

  Uppenbar smygreklam!

  Gilla

 5. annonym resenär 2023-04-30 / 14:35

  GBG-fredrikshavn tur o retur häromveckan med vänner. Till danmark uppvisande av biljett
  och ID kort. Tillbakavägen avstigning vid gbg av båten ingen kontroll ingen tull ingenting….., öppna dörrar rätt in i landet av påde kreti o pleti.
  Chockad……
  Vilka har bestämt dethär?

  Gilla

 6. Lars 2023-04-30 / 09:45

  Enligt en initierad källa, så är det så att Johan Persson har blivit lovad att imamerna skall verka för att Kalmars muslimer ska rösta på Socialdemokraterna i valet i utbyte mot att han intar en välvillig attityd när det gäller föreningsbidrag till Ibn Rushd samt det nya moskebygget…

  Gillad av 2 personer

 7. ivarandersson 2023-04-30 / 08:57

  Att kritisera islam i Kalmar går inte enligt makthavarna för då kan de förlora makten. Egenintresset, att behålla makten, har högsta prioritet som vanligt inom det rödgröna blocket.

  Gillad av 2 personer

 8. Kent 2023-04-30 / 08:55

  Malmö kommun likadant säkert många fler i synnerhet styrda av sossar.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.