INGA TERRORISTER PÅ VÅRA GATOR

Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.

Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter att de häktades och dömdes i Danmark. De har under flera år suttit i svenska fängelser där de absolut inte varit några mönsterfångar om man skall tro på kvällspressen. Den saktfärdige och naive justitieministern Morgan Johansson (S) har fullständigt misslyckats när det gäller islamister och terrorister. Nu välkomnas de ut bland befolkningen av Morgan Johansson efter att endast avtjänad 8 år av sina 12 åriga fängelsestraff.

Morgan Johansson

Morgan Johansson (S)         Foto Thoralf Alfsson

Oavsett brott och strafflängd så friges uppenbarligen alla efter att de avtjänat 2/3-delar av straffet. De har uppenbarligen inte varit några skötsamma individer om man skall tro Expressens korta sammanfattning.

”Mounir Dhahri, 52

Utpekad som drivande i terrorplanerna mot Jyllands-Posten. Har enligt Kriminalvården försökt radikalisera medfångar, vilket ska ha lett till konflikter med dem. Mounir Dhahri har nekat till påståendet. 

Har fått flera varningar för dödshot mot personal och medfångar. 2014 ska han ha sagt ”Jag svär jag ska döda dig vid Allah” till en medfånge. 

 

Munir Awad, 37

Har enligt Kriminalvården ”försökt att påverka andra intagna på ett sätt som allvarligt stör ordningen och säkerheten”. 

Awad ska vid flera tillfällen ha försökt att manipulera samtalslinjen när han ringt till sin fru. Kriminalvården var orolig för att han försökt komma i kontakt med personer som han inte hade tillåtelse att prata med.

 

Omar Abdalla Aboelazm, 38 

Har fått ett flertal varningar, framför allt för arbetsvägran och olämpligt uppträdande. 

Enligt sajten Doku, som granskar jihadism, ska han under tiden i danskt häkte ha planerat nya terrordåd.

 

Sahbi Zalouti, 45

Har fått flera varningar, bland annat för olämpligt uppträdande, hot och våld. Ibland har varningarna lett till perioder av isolering. 

I juli i år slog han en kriminalvårdare när han försökte frita en medfånge som hölls fast av personalen.” 

Expressen

 Den stora frågan jag ställer mig är varför det släpps fria efter 2/3 delar av strafftiden på 12 år. Varför? Har de gjort sig förtjänta av det. Jag anser att de borde sitta inlåsta även under de sista 4 åren för att skydda allmänheten. Praxis måste förändras. Sedan måste även lagarna förändras när det gäller utländska terrorister eller terrorister med utländsk bakgrund.

När det sedan är dags för frigivningen, skall medborgarskapet återkallas och samtliga utvisas från Sverige på livstid. Det finns gott om länder med islamistiska terrorister, där de säkert skulle trivas bra. Där kan de också utöva sin tro och leva i en miljö som bättre passar deras religiösa uppfattning och religiösa lagstiftning som de längtar efter.

Dessa individer skall aldrig få vandra fritt bland befolkningen i Sverige. 

 Det gäller även alla is-krigare som återvänt till Sverige. De skall dömas för krigsbrott och sedan fråntas sina uppehållstillstånd och eventuella medborgarskap. Sedan skall de utvisas på livstid. De skall helt enkelt inte finnas inom våra gränser. De skall bort! Så långt som möjligt från Sverige.

När jag hör hur naiva och rent ut sagt korkade svenskt rättsväsende uppträder idag så tvivlar jag på att dessa personer lider av någon allvarlig åkomma. För att inte tala om de politiker som bär det stora ansvaret. Det handlar framförallt om socialdemokraten Morgan Johansson. Den personen tycker jag mycket illa om! Han har kostat svenska skattebetalare enormt mycket pengar.

Inga islamister våra gator.

2 reaktioner på ”INGA TERRORISTER PÅ VÅRA GATOR

 1. Göran 2019-01-03 / 20:32

  Det kallas Ockupations-Juridik när främmande yrkeskriminella med Herrefolks-ambitioner av Rättsväsendet behandlas som de vore SS-män i Polen 1943.
  Även när rättsväsendet helt olagligt utdömer böter eller fängelse för att skrämma fattiga Svenskar från deras grundläggande mänskliga rättighet att skriva eller prata sanning.
  Ockupations-Juridik är en form av Landförräderi åt främmande makt med ambition att via sina yrkeskriminella styra över Sverige.
  Ingen av dessa ”Herrefolks-Kriminella” har den allra minsta rättighet att befinna sig i Sverige och försörjas av fattiga Svenskar.
  Makthavarnas olagliga samarbete med Import-kriminella rashatare kostar på tok för många oskyldiga människoliv!
  Hur många fattiga ska bli utan cancervård för att dessa importerade rashatare ska övervakas dygnet runt?

  Gillad av 1 person

 2. Arneik 2018-12-29 / 21:51

  ”is-krigare”? Du måste väl mena IS-terrorister eller mördare,…..

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.