GRÄNSKONTROLLER MOT SVERIGE

Gränskontroll mot Sverige Folketinget

Under fredagen den 12 april så debatterades ett förslag om att införa gränskontroller mot Sverige i Danmarks folketing. Det är alltså inget aprilskämt. Jag har lyssnat på debatten. Den finns på nedanstående länk och börjar efter ca 4:18:30

https://www.ft.dk/samling/20181/beslutningsforslag/B101/BEH1-85/forhandling.htm#launchPlayer

Det är Dansk Folkeparti som lagt ett förslag om att införa gränskontroller mot Sverige, på samma sätt som Danmark har mot Tyskland. I Danmark är man oroliga över den kriminalitet som har kommit i spåren av massinvandringen som pågår till Sverige och i Malmö, bara på andra sidan av Öresundsbron.

Jag tror många svenskar inbillar sig att detta är skoj och lite roligt men det här är allvar och på riktigt. Danmarks regering och dess stödpartier ser allvarligt på situationen i Sverige.

Det är inte bara kriminaliteten som de skakar på huvudet åt i Danmark utan även den politiska korrektheten som får pågå till absurdum i Sverige, ända upp på ministernivå i den rödgröna regeringen med stödpartierna.

De skrattar åt oss i Danmark! Till och med ministrar i Folketinget.

Jag skäms!

Se videoklippet skall man skratta eller gråta? Tur att han inte nämnde Greta Thunberg, då hade förnedringen varit total!

 

 

28 reaktioner på ”GRÄNSKONTROLLER MOT SVERIGE

 1. MartinA 2019-04-16 / 19:17

  Det vore suveränt om Danmark införde gränskontroller mot Sverige. Enda sättet att påverka monstren i etablissemanget är dels om de får mindre pengar och dels om deras status och fåfänga blir skadad. De är ett rövargäng.

  Gilla

 2. Bart 2019-04-15 / 12:12

  Konflikträdslan och den notoriska beröringsskräcken för SD har förstås inte undgått någon. Så länge dom skrattar åt våra låtsatspolitiker och inte åt svenskar i allmänhet, för det gör vi också.

  Om de skulle införa gränskontroller så är det en nagel i ögat på inte minst Sydsvenskan, som ju har blivit ett sorts propagandaorgan för Öresundsregionen.

  Gilla

 3. Onkel Björn 2019-04-15 / 01:01

  Vi är nog många som skäms och har gjort så en ganska lång tid nu. Det är bara att hoppas att det blir gränskontroller mot, inte bara Danmark utan även, samtliga nordiska länder.

  Om inte folk och politiker då får upp ögonen, så vete tusan vad som krävs.

  Gillad av 1 person

  • Maja Dacke 2019-04-15 / 11:54

   Här ska ingen förnuftig svensk skämmas!!! Visa istället din ilska på ett fint sätt och tala ut där du kan. Upplys även om du talar med en robot. Bättre för dig själv och kanske …. kanske … …

   Gilla

 4. Stig Bergman 2019-04-14 / 16:34

  I Stockholm har vi ett Red Light District.

  Det består av tre hus, Riksdagshuset, Rosenbad och Börshuset. Gemensamt för dem som arbetar i något av de tre husen är att de väljs in. Val till Börshuset och till Rosenbad sker genom en intern och hemlig process.

  Men val till Riksdagshuset sker däremot genom att de som vill erbjuda sina tjänster därifrån exponerar sina behag till så många presumtiva kunder som möjligt. Med jämna mellanrum måste de dessutom förnya sitt arbetstillstånd om de vill fortsätta sin business.För att undvika att de ställs på gatan ”vor der Kaserne” drar de därför ut på en roadshow någon tid innan arbetstillstånden hotas av indragning. Med gyckel och med utmanande uppvisningar går de till handa i tillfälliga småstugor eller husvagnar där de visar på sina tilltalande sidor för att på så sätt förhoppningsvis kunna tillfredsställa kundkretsen. De vill därutöver ytterligare framhäva sina behag gällande service och övriga företräden i olika typer av trycksaker.

  Men mest av allt vill de få en åtråvärd plats i ljuset av der Lanterne – vår TV. Framsläppta i TV glömmer de emellertid bort sina behag och koncentrerar sig istället på att förringa sina konkurrenter och nedvärdera sina yrkeskolleger precis som anställda alltid gjort i dylika hus världen över. Spektaklet beskådas nu för tiden från kundernas egna hemmasoffor, varifrån de kan låta sig attraheras av eventuella tjänster och företräden som kan passa deras behov innan de väljer.

  Gillad av 1 person

  • Onkel Björn 2019-04-15 / 00:53

   Kunde bara inte låta bli.

   Gillad av 1 person

 5. Cosmik Debris 2019-04-14 / 16:32

  Det är mycket bränder i ”flerfamiljshus” nu för tiden.

  ”Omid Rezai, 44, bor i området. Han gick ut så fort han kände lukten av rök. – Det luktar i hela området. Jag kände det direkt när jag kom ut. Det är en jättestor brand.”

  https://www.expressen.se/nyheter/brand-i-flerfamiljshus-2/

  Hemförsäkring? Tror ni att det är vanligt bland muslimer och ”afrikaner” i ”flerfamiljshus”?

  Nästa stora ”bomb” kanske? Vi fick ju Filipstad i går.

  Gillad av 2 personer

 6. W 2019-04-14 / 16:15

  Efter Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg 2017 har 16 av deltagarna åtalats. Bland annat ska de ha burit snarlika kläder, gått i takt och på andra sätt visat att de sympatiserar med NMR:s ideologi, nationalsocialismen.
  Det uttalade syftet är att bredda tolkningen av lagen om hets mot folkgrupp, som hittills bara varit ett brott som begås individuellt.

  16 svenskar åtalas för att de gått i takt.

  Ska bli intressant att se hur många av de återvändande IS terroristerna som hamnar inför skranket

  Gillad av 3 personer

  • Onkel Björn 2019-04-15 / 00:43

   Troligen ingen av IS återvändarna. De stackarna har ju bara kört ambulans och bakat bullar
   Exemplet om Nordiska motståndsrörelsen säger ganska mycket om tillståndet i landet. Undrar hur många av motdemonstranterna som har åtalats/dömts.
   Och censurlagar är väl snart en realitet mot de alternativa tidningarna idyl som idag finns .

   Gillad av 2 personer

 7. Janne 2019-04-14 / 15:09

  Det är väl med regeringen som med missbrukarna dom måste enda ner i botten innan det
  kan vände och dom har fattat vad dom ställt till med,idioter som skulle sättas under förmyndare.

  Gilla

 8. Thomas 2019-04-14 / 13:30

  Danmark och många av deras ministrar är ett föredöme på många sätt när det gäller prata förnuft ,sanning och verklighet medans svenska Bolibompa -politiker lever i en rosafluffig godhetsbubbla.
  Varje dag är det snyftreportage om is-barnen och deras snälla föräldrar som varit kockar och ambulansförare och tituleras is-sympatisörer av träskmedia.
  Sympatisör låter oskyldigt och trevligt. Jag är Leksands sympatisör.

  Vilket skämt Sverige blivit, jag kräks på det svenska tillståndet i landet, hur kunde det gå så illa?
  Fittmösemän, klimatkärringar, genushäxor, feministhens, pride, queer, qx-galor,bögar och flator,batikhäxor, #metoodårar,
  hijab och moské i var och varannan liten landsortshåla, ” vi-står-inte-ut tanter för ensamkommande skäggbarn”GretaThunberg kallad frälsare osv.
  Hjälp oss, hjälp oss svamlade Dan Eliasson härom året. Ja gör det, hjälp oss Danmark.

  Gillad av 5 personer

 9. Pelle 2019-04-14 / 12:37

  Finland har också idiotförklarat oss!

  Gillad av 3 personer

 10. Robban 2019-04-14 / 11:50

  På ett sätt har jag gett upp! Ett tag var jag övertygad om att det skulle vända och bli bättre, eftersom botten för vansinnet var nådd!
  Men jag hade fel och idag slåss nya rekord av vansinnet i princip dagligen!
  Det känns både konstigt och skrämmande, men frågan är om vi inte måste frångå demokrati, för att kunna få stopp på de uppenbart galna innan det är för sent!

  Gillad av 2 personer

  • Wille 2019-04-14 / 16:02

   Kalmar kommun borde omedelbart se till att namnet på Guldfågel arena byts ut.

   Gillad av 1 person

 11. Roland Salomonsson 2019-04-14 / 10:13

  Gränskontroll har nämnts även i Norge – fast inte lika högljutt. Nivån kan dock höjas.
  Överhuvudtaget ändras en massa detaljer i våra grannländer för att fjärma resp land från Sverige, d v s MINST inför man en beredskapsplan för att SNABBT kunna vidtaga åtgärder. Exemplet el-systemet är slående. För att undvika en Australisk situation, så har grannländerna avsäkrat sina el-system från det Svenska. Böow-Outs m anl av vindkraftgenererade spikar kostar miljarde och inte minst mänder med liv.

  F n ligger det svenska el-systemet ”på gärsgården” med mängder av lokala el-avbrott (olika skadeverkningar). nätkomponnenter (transfomatorstationer brinner), liksom att frysvaror (mat) regelbundet måste destrueras etc. På Gotland säger gutarna att landkabeln ”svajar”, men i verkligheten är Gotland avsäkrat från fastlandet med samma tanke som grannländerna avsäkrat sig från Sverige, för att inte de regelbundna gutniska Blow-Outs skall sprida sig över delar av fastlandsnätet. Resultatet blir att mängder med dieseldrivna privata el-aggregat tas i drift över landet. Tills regeringen dränerat tillgången på diesel i landet.

  Gillad av 3 personer

 12. C Andersson 2019-04-14 / 09:45

  Det var i grevens tid som min dotter flyttade från Malmö till Köpenhamn. Nu gäller det om jag kan ta mig över gränsen när jag ska hälsa på.

  Gillad av 2 personer

 13. Mats 2019-04-14 / 08:18

  Ha ha,ja jävlar,jag skrattade så tårarna rann,vad fan har hänt med det här landet,jag har möjligtvis lite under 10 år tills jag pensionerar mig och letar hus i södra Europa,där kommer jag sitta i solen å skratta åt dårarna i Sverige.

  Gillad av 2 personer

  • Roland Salomonsson 2019-04-14 / 16:42

   Södra Europa? Då är du såld. Vill du leva ett fortsatt tryggt, fritt, lugnt liv så gäller Visegradstaterna, ev Baltstaterna, Italien, ev Schweiz, RYSSLAND, KINA, JAPAN – ev Nya Zeeland, Australien, ev Angola.

   Gillad av 1 person

 14. Ivar Andersson 2019-04-14 / 07:58

  Jag skäms inte utan hejar på danskarna som har råg i ryggen och inte vakuum mellan öronen och inte bara pratar och pekar finger. Heja Danmark.

  Gillad av 4 personer

 15. Anonym 2019-04-14 / 07:52

  Det som pågår i Sverige idag är både pinsamt och sorgligt.
  Indivder som antingen brister i intellektuell förmåga eller vars drivkraft är renodlad oikofobi styr detta arma land.
  Det är som en sekt där allt baseras på känslor.
  Ett exempel är klimat-Greta som dyrkas som Jesus och som står över all kritik. Den som har fräckheten att ifrågasätta ska hudflängas i det som tydligen kallas media.
  Allt är som en mardröm som det inte går att vakna upp ur.

  Gillad av 5 personer

 16. W 2019-04-14 / 07:48

  Intressant statistik.
  https://detgodasamhallet.com/2019/04/13/stefan-hedlund-storinkvisitor-stefan-lofven/
  riksdagens utredningstjänst sammanställer statistik på hur partierna röstar och vilka som har röstat på samma förslag under en mandatperiod.

  Om förra mandatperioden säger man bl a följande:
  ” I 485 av totalt 2.601 huvudvoteringar under mandatperioden röstade S, MP och V för ett förslag och M, C, L och KD röstade för ett annat förslag. Detta handlar alltså om voteringar där block stod mot block och SD hade den avgörande rösten.

  * Enligt Riksdagens utredningstjänst röstade SD i 60,8 procent av dessa voteringar för samma förslag som S, MP och V.
  * I 24,3 procent av voteringarna röstade SD för samma förslag som M, C, L och KD.
  * I de resterande voteringarna avstod SD från att rösta.”

  I 60,8 procent av de blockskiljande frågorna vann regeringens förslag över alliansens förslag med hjälp av SD-röster!

  Jök ..bif. statistik bevisar att alliansen trivs bäst på läktaren.

  Gillad av 1 person

 17. Tony Ingman 2019-04-14 / 07:42

  Detta förutsåg jag för över ett år sedan, och skrev om det då att dom Nordiska länderna
  kommer att införa full gränskontroll till idiotlandet, Absurdistan , där dårskapet bara eskalerar
  i styrka, och inget har förändrats här mer än att det har blivit värre!

  Gillad av 4 personer

 18. stigrydmark 2019-04-14 / 07:29

  Ja, det finns mycket att skämmas för i dagens Sverige. En feministisk regering med klara inslag av statsterrorism och klimatfanatism sänker vår trovärdighet, tillsammans med alla övriga inslag av vansinnigheter som t.ex genustrams.
  Massinvandringen har förorsakat så många offer som man accepterar. Det tycks inte finnas någon gräns. 7480 våldtäkter förra året som kommer att öka varje år. 10.000 nya poliser kommer inte att reducera kriminaliteten, den kommer att öka med krav på fler poliser o.s.v. Det tar aldrig slut och det saknas politisk vilja att förändra. Sverige, ett förlorat land.

  Gillad av 2 personer

  • Tony Ingman 2019-04-14 / 16:01

   Och i Riksdagen sitter ledaren och tittar med ögon som en död fisk när
   Jimmie Åkesson skäller över den förda politiken, alternativt begriper dom
   inte vad han säger?

   Gilla

 19. Bajen666 2019-04-14 / 07:26

  Men likt förbannat så blir dessa verklighetsfrånvända politiker framröstade år efter år efter år, själv var med i och röstade på ett parti (SD) som jag trodde skulle betyda en förändring med en klok och Sverigevänlig politik…Tji fick jag och dumstruten på mig.

  Så Danskarna gör rätt i att stänga gränsen eller ha gränskontroller för sitt egna bästa, nu väntar vi bara på att Norge och Finland följer efter.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer inaktiverade.