ISLAMINVASIONEN

Tre videoklipp från Hans Jensevik som är väldigt upplysande.

 

 

25 reaktioner på ”ISLAMINVASIONEN

  • Sven 2019-06-02 / 19:40

   Hej Gunnar

   ”förklarliga skäl även sina praktiska begränsningar. Sverige är nästan 200 mil långt.”

   Jag hade tänkt mig lokala möten. Varje stad eller kommun har ett torg. Ta största torget och bestäm dag och tid. Helsingborg – Sundstorget, Sundsvall – Stora Torget, Hjo Stora Torget etc. Det kommer att bli missförståelser men efter ett tag så kommer det att utkristallisera sig.

   Jag bor inte i Sverige, men när jag är på besök så ska jag dyka upp. Om det nu blir något.

   Gilla

   • Gunnar Karlsson 2019-06-02 / 21:55

    Hej igen Sven,

    Självklart måste det bli decentraliserade möten på olika platser i Sverige, framförallt i de svenska storstäderna, det är jag helt införstådd med, men jag menar att dessa face to face mötena måste kompletteras med andra åtgärder.

    Jag misstänker att dessa måste var digitala, men förmodligen icke öppna för mer än de invigda. Jag bor inte heller i Sverige så det blir i praktiken omöjligt att lösa detta på annat sätt än den digitala, för jag tror inte att du och jag är de enda som inte bor i någon svensk storstad.

    //Gunnar

    Gilla

 1. Sven 2019-06-01 / 20:14

  För många år sedan, kanske 20-30 år, hälsade jag på I min Fars hemtrakter. Jag träffade en gubbe där (gubben lär inte finnas kvar i livet, men jag är nu gubbe så det jämnar ut sig). När jag berättade att min Far var från trakten och hans Far osv – då sa han att du är ju egentligen härifrån, men inte riktigt. Vi båda såg etniskt svenska ut så det var inte det han tänkte på. Utan han tänkte på att jag var inte född där och kunde naturligtvis inte vara från trakten.

  Min poäng är att vi håller på att förlora den lokala hemvisten. Att vara Närkebo, Skåning, Hallänning etc håller på att försvinna. Kampen är helt fokuserad I att bli sedd som etnisk svensk, men den lokala förankringen förloras I den kampen.

  Det ironiska är att media klistrar på Närkebo, Skåning, Hallänning etc på migranter för att få oss att tro att de är svenskar.

  Gillad av 1 person

 2. Gunnar Karlsson 2019-06-01 / 20:05

  Hans Jenseviks tre videos om islamiseringen av Sverige är inte bara otäcka, de är helt enkelt otroligt skämmande och dessutom ytterst realistiska och trovärdiga.

  Som jag ser det, är det stora problemet med dessa videos att de endast når en ytterst marginell skara tittare, som redan, antar jag, är relativt införstådda med det hot som islam utgör. Det blir lite som att försöka frälsa de redan troende.

  Problemet kokar m.a.o. ner till, hur når man ut med denna skrämmande information till alla de som INTE reda tittar på SwebbTV och/eller läser Thoralfs blogg?

  Skulle någon lyckas komma på lösningen på detta problem, så får vi stopp på islamiseringen på en månad eller två, det är min absoluta övertygelse.

  //Gunnar

  Gillad av 2 personer

  • Sven 2019-06-01 / 22:55

   Det är som du säger, ingen utanför den lilla gruppen ser inte Jenseviks videos, Thoralfs blogg, samnytt, swebbtv etc. De är helt och hållet i klorna på SVT/SR.

   Jag tror att lösningen är att föra samtalet från det digitala rummet till det fysiska. Ut från datorn till torget. Låt mig ta några exempel.

   – Låt oss träffas på en bestämd plats – samma veckodag samma tid. Det behöver inte vara eller rättare sagt det ska inte vara organiserat med talare, megafoner, flaggor etc. Det ska bara vara samtal mellan likasinnade. Inte för komplicerat bara något som kan samla och ge styrka.
   – Varför inte tända två ljus i fönstret, på samma sätt som på finska nationaldagen.
   – Något på kläderna som visar att man har det rätta sinnet. Kanske en svensk flagga i knapphålet, gul och blå snöre fastsatt någonstans etc.

   Tanken är att stärka de få och få fler in på den rätta vägen.

   Gillad av 1 person

   • Gunnar Karlsson 2019-06-02 / 13:06

    Sven, jag blev mycket positivt överraskad över att någon kom med ett förslag till hur vi skall kunna sprida denna viktiga information till de som bäst behöver den.

    Vill börja detta svar med att säga att jag inte tror att en eller ett par åtgärder löser problemet med att i rask takt nå ut med denna information, utan vad som måste till är en hel räcka av kompletterande insatser.

    Jag supportar helt ditt förslag, att mötas face to face kan aldrig ersättas av digitala kontakter, det är därför helt nödvändig del av processen, men det har av förklarliga skäl även sina praktiska begränsningar. Sverige är nästan 200 mil långt.

    Har du eller någon annan fler förslag som skulle kunna bidrag till att lösa detta informationsspridningsproblem ??

    //Gunnar

    Gilla

 3. stormsjön2.0 2019-06-01 / 18:51

  I Filippinerna är över 90% katoliker fattigdomen ligger på över 40%! På den internationella sjöfarten med fartyg och större båtar anställer man gärna Filippinare då dom är kända för att vara arbetsamma och skötsamma. Varför tar inte Sverige in arbetsamma fattiga filippinare istället för mena folk?

  Gillad av 1 person

  • T.P 2019-06-01 / 21:49

   Det gör man i Polen.

   Gillad av 1 person

 4. Thomas 2019-06-01 / 15:01

  Islam är ondska, den vidrigaste av alla parasiter som äter sig in i vårt samhälle och vill ta död på allt vårt civiliserade västerländska kristna samhällsbygge ska vila på.
  Ingen normalt funtad människa bekänner sig till den skiten!
  Islam har bara bidragit till elände

  Alla länder som styrs av islam är underutvecklade krigsdrabbade våldsamma, upplever förtryck mot minoriteter dödsstraff för oliktänkande , sjuk dyrkan av en äcklig pedofil .
  Varför ”flyr” folk till sverige från islamistiska länder om det är så bra och hälsosamt med islam?
  Om islam är så kärleksfull och medmänsklig som nu inte bara 7klövern anser, utan tydligen även delar av sd, varför ser vi inte det i vardagen? Varför ska vi importera islam hit till vårt land?
  Ska vi kasta ut allt kulturarv vi fått genom tusentals år genom att byta det mot islam?

  Vad för Sverige vill vi ha i framtiden. Ni ateister kan svara.
  Total islamisering och nedmontering av vårt kristna arv,eller vad tycker pk- biskopar och andra godhetstalibaner runt om i landet som vill se ett närmande mellan sv kyrkan och islam. Naiviteten är fullständig,total huvudlöst.

  En sommardag förra året var jag med till en konsert i en landsortskyrka, det var en underbar sommarkväll, sjön låg spegelblank,vägen mot kyrkan kantades av en björkallé. Idyllen var påtaglig, kyrkan som tronar på en höjd är en för landskapet den typiska s.k. tegnérlada.
  Kyrkklockorna ringde in sommarkvällen , ut över det pastorala landskapet. Även icke kristna besökare var välkomna och alla tyckte klangen var behaglig och inte det minsta störande, en del av vårt lands historia.
  Och så finns det kristna förespråkare som lika gärna (om inte hellre till och med,kanske?) vill att sverige ska ha böneutrop från en moské där budskapet är:
  ” Kristna och homosexuella och judar jämförs med är hundar/grisar och är orena och ska dö”

  Sverige fosterland. Arma,arma land.Vi ska minnas våra fornstora dar, vi ska minnas en tid då satan dvs islam ännu inte hunnit invadera vårt land.
  Hur många gånger per dag 2019 ser en människa i en storstad som Sthm,Göteborg, Malmö företelser som påminner om islam? Hela tiden ser man slöjor och niqab och annat elände dra in.
  Såg det ut så t ex 1984? för 35 år sedan? Nej. Absolut inte. Då var Sverige fortfarande Sverige.

  Vi får snart inte ens referera eller citera stora skalder,diktare,författare som Vilhelm Moberg, Selma Lagerlöf, Verner von Heidenstam,Dan Andersson,Birger Sjöberg, Erik Axel Karlfeldt, Vilhelm Peterson-Berger, Hugo Alfvén, m fl. De anses för nationalistiska och nu ska vi istället ha förebilder som Zlatan, Greta ”den heliga Greta” Thunberg, Zarah Larsson,Gina Dirawi,Bianca Ingrosso,Clara Henry, Obskyra feminister som vill få oss att hata alla vita heterosexuella homogena medelålders män som orsaken till ondskan i världen. Hur sjukt är inte tillvaron om vi drar det till sin spets?

  Nu har vi kommit till sommarmånaden juni och skolavslutningarna kommer som ett pärlband framöver.
  Är det tillåtet att barnen sjunger denna sommarpsalm 2019?
  En högst berättigad fråga. Så lågt har landet sjunkit att ens det är en fråga om eller inte.

  En vänlig grönskas rika dräkt
  har smyckat dal och ängar.
  Nu smeker vindens ljumma fläkt
  de fagra örtesängar.
  Och solens ljus
  och lundens sus
  och vågens sorl bland viden
  förkunna sommartiden.

  Sverige, arma arma land.

  Gillad av 6 personer

  • Hacke 2019-06-01 / 17:42

   Amen och tack för detta inlägg.

   Gillad av 1 person

 5. W 2019-06-01 / 13:15

  Bara under de senaste 16 åren har den kristna minoriteten i Irak minskat från 1,5 miljoner till 300 000. Kristna är idag världens mest förföljda religiösa grupp och för varje år förvärras läget.

  Har det någonsin nämnts i MSN.
  När hade public service ett reportage om folkmorden på kristna?
  Snyftreportage om hur svårt muslimerna har det återkommer regelbundet efter varje terrorattentat.

  Det är sedan Irakkriget 2003 våldet mot kristna från grupper som al-Qaida och Islamiska staten eskalerat dramatiskt. Kristnas nästan 2 000 år gamla närvaro i Irak håller på att utraderas i snabb takt.
  https://samnytt.se/antalet-kristna-i-irak-pa-vag-att-utraderas-dramatisk-minskning-senaste-16-aren/

  När missionsorganisationen Open Doors i januari presenterade sin årliga kartläggning över förföljelsen av kristna i världen kunde man konstatera att minst 245 miljoner kristna förföljs i de 50 länder som det är svårast att vara kristen i.

  Där kan vi läsa om vår framtid.

  Gillad av 4 personer

 6. turrim 2019-06-01 / 11:18

  Jag läser i Fria Tider att SD-politikern i Södertälje Mariusz Kawecki i kommunfullmäktige föreslog att muslimer skulle avrådas från att flytta till kommunen.

  Det medförde att han uteslöts ur partiet. Gruppledaren Beata Milewczyk säger att ”vi har regler hur man ska uttala sig”.

  Exkluderingen fortsätter tydligen i partiet. Någon har bestämt vad vuxna människor valda av allmänheten får säga. Partiledningen tycks inte ha omdömet att skämmas.

  http://www.friatider.se/sd-politiker-ville-stoppa-muslimsk-invandring-f-r-l-mna-partiet

  Gillad av 3 personer

 7. Tony Ingman 2019-06-01 / 11:06

  ”Välkommen till verkligheten” är det enda som ormen Ulf kristersson trycker
  ur sig när han får förfrågningar om vad han ska hos Bilderberg sällskapet
  och göra.??
  Vet inte ifall det är den verklighet U.K menar som han själv inte befunnit
  sig i på länge ? Det är stötande när höga politiker är närvarande i hemliga
  sällskap, tidigare har Stefan Löfven , Annie Lööf varit där?
  Det är något Svenska folket inte ska ha reda på tydligen.och det är för
  dj—gt.

  Tycker att Jimmie Åkesson ska grilla dem om detta i riksdagen,
  fast han ska kanske själv också dit???

  Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-06-01 / 11:34

   Tony, det är nog bara en tidsfråga innan Jimmie deltar i Bilderberggruppens möten ……

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

   • Lars Johansson 2019-06-01 / 20:39

    Ja,tyvärr kan det vara så! Jag är oerhört besviken hur SD har utvecklas,jag ångrar också att jag har rekryterat så många till ett parti som numera är bara ett vanligt PK-parti

    Gilla

 8. Spiro 2019-06-01 / 10:31

  Svensk politik är rutten, makten framför folket.

  Muslimska Brödraskapet har etablerat sig i Sverige de senaste årenmoch tecknat avtal med sossarna om att få makt i utbyte mot röster.

  Sossarna sviker folket och arbetarna för att kunna behålla makten.
  Jök är ett bevis på det, att de inte vill erkänna alla våldtäkter är ett bevis på det,
  Att det barn och pensionärer enligt PK som är orsaken till att kommunerna går på knäna är ett bevis på det, inget ont får sägas om elefanten. Uppräkningen kan bli lång.

  Eller ta Löfven som i stort sett vägrar tala sakpoltik utan istället ständigt upprepar samma mantra högerextrimist..högerextremist allt i syfte att skrämma den räddhågade svensken att rösta på de enda partier som vill bevara Sverige svenskt.

  Hela etablissemanget är indränkt i samma värdegrund. Och den som protesterar
  dräps, lite drastiskt uttryckt.

  Vem tror att det är en tillfällighet att Sverige med Morgan i spetsen är det enda land i Eutopa som inte fått till en lag för att åtala och förpassa ISterrorister ur riket.
  MB sitter i kulisserna och drar i trådarna och jökarna sprattlar.
  Satans folkförrädare.

  Gillad av 4 personer

 9. Sven 2019-06-01 / 10:08

  Förespråkar Jensevik att man ska flytta från Sverige, eller att resultatet av islamiseringen är att det blir en utflyttning?

  Gilla

 10. Hacke 2019-06-01 / 09:15

  Hans Jenseviks pedagogiska och faktabaserade videor borde vara obligatorisk för varje svensk att ta del av.
  Frågan är bara om det sovande folket vill och orkar med sanningen.
  Kusligt är bara förnamnet på det tillstånd folkförrädarna inom politik- och medieeliten har fört landet.
  Jag ser det som min plikt som Sverigevän att ge mesta möjliga spridning åt Jenseviks utmärkta arbete.

  Gillad av 3 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-06-01 / 11:09

   Hacke,

   Tack!! Din kommentar var nästan exakt vad jag tänkte skriva, så nu slipper jag…..

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

 11. Rune 2019-05-31 / 22:59

  Eller ”Barbarstormen” som Nostradamus kallade den. Detta kunde man läsa om i ”Året Runt” eller möjligen ”Allers” (vi hade båda tidningarna hemma) i en artikel runt 1960.
  Invasionen skulle komma till Europa från söder och öster omkring sekelskiftet 2000 och därefter.
  Befrielsen skulle komma med Rysslands hjälp efter ett eller några hundra år. (Om jag minns rätt från artikeln?).
  Det hela var så otroligt och obegripligt? Och varför skulle Europa invaderas av barbarer? Utan att vi gjorde motstånd? Fullständigt bisarrt, men kanske det var därför artikeln fastnade i mitt minne?
  Det skulle vara intressant om någon med stort tålamod kunde leta rätt på denna artikel, för att se hur exakt spådomen stämmer.

  Gillad av 6 personer

Kommentarer är stängda.