BAROMETERN TACKADE NEJ

Med anledning av den debatt jag hade i kommunfullmäktige i måndags angående ett tiggeriförbud så skrev jag en insändare som jag skickade till Barometern för att testa om jag var bannlyst av chefredaktören. Så var det fick ett mejl att de tackade nej till min text men jag fick gärna återkomma med en ny text. Funderar på att skriva en dräpande text om kommunalrådet Johan Persson och se om Barometern publicerar den.

Jag skickade istället min insändare till Östran som publicerade den idag.

http://www.ostrasmaland.se/article/forstar-inte-varfor-inte-tiggeriforbud-infordes/

 

Annons

11 reaktioner på ”BAROMETERN TACKADE NEJ

 1. Ludvig 2019-06-03 / 14:45

  Barometern måste väl vara Sveriges fegaste tidning.

  Gilla

 2. Thor 2019-06-02 / 11:33

  Tiggeriet har märkliga inslag som stinker av mygel lång väg. Ett mindre köpcenter från 70-talet plågas ständigt av tiggare medan den maffiga och hypermoderna gallerian några kilometer bort med mångdubbelt fler godhetsknarkare har inte en enda tiggare.

  Det är uppenbart att gallerians ledning betalar zigenarhövdingen för att tiggarna ska hålla sig borta. Aldrig att gallerians väktare skulle köra bort några tiggare, det skulle bli ett ramaskri i media. Men köpa sig fri i det tysta går ju bra.

  Alla människors lika värde? De som plågas av tiggare i det lilla köpcentret är uppenbarligen inte lika mycket värda i PK-Sverige.

  Gillad av 2 personer

 3. Rolle 2019-06-02 / 11:10

  OT: Socialdemokraterna tillsammans med sina stödpartier i ett nötskal.
  ”Det som var lagligt och oproblematiskt idag kan helt enkelt komma att uppröra någon imorgon och då kan det plötsligt komma att leda till fängelsestraff eller dryga böter. Den viktigaste rättigheten tycks inte vara åsiktsfriheten, eller yttrandefriheten, eller rätten till fri information eller ens religionsfriheten.

  Den viktigaste rättigheten är den som makten har över medborgarna. Den tänker de inte tumma på. Inte när den kan användas effektivt som repressionsmedel mot oliktänkande.”
  https://www.nyatider.nu/utredning-om-olagliga-symboler-klar-kan-forbjuda-runor-enligt-nuvarande-lagstiftning/

  Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-06-02 / 12:01

   Rolle, vi får väl hoppas att hans spådom går i uppfyllelse….

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

 4. Gunnar Karlsson 2019-06-02 / 10:48

  Off Topic.

  Mycket bra läsning på NyheterIdag av Chang Frick om Daniel Suhonens artikel på Aftonbladets ledarsida angående sossarnas förestående kollaps.

  Delar helt Suhonens analys av hur sossarna har svikit sin tidigare kärnväljare och partiets förvandling till ett elitistiskt parti för högutbildade storstadsbor som ser som sin huvuduppgift att bereda plats för partitopparna vid de politiska köttgrytorna och i viss mån att besticka och muta de nya kärnväljarna, de muslimska invällarna.

  https://nyheteridag.se/suhonen-varnar-for-socialdemokraternas-utplaning-i-nasta-val/

  Missa inte de många rappa kommentarerna till artikeln !!

  //Gunnar

  Gilla

 5. Rolle 2019-06-02 / 09:20

  PK tidningen Barometern är som de andra PK drakarna och SVT i val av nyhetsflöde.
  Hoppas att prenumeranterna överger Barometern och går över till Östran.

  Gillad av 1 person

 6. rysslandssvenskar 2019-06-02 / 08:07

  Har det gjorts någon opinionsundersökning i Kalmar om vad invånarna anser om tiggeriet?
  Det moraliska/etiska haveriet hos majoriteten av politikerna i Kalmar är uppenbar.

  Det är säkert inte lätt att vara politiker i en stad där flertalet politiker saknar etisk övertygelse om vad som är rätt eller fel medan man själv har denna moraliska kompass.

  Gillad av 2 personer

 7. Thomas 2019-06-02 / 00:46

  Där tiggarna huserar, där huserar ohyra. Jag vet en plats u. Göteborg som tidigare lockat zigenare-tiggarna, det blev snart en sanitär olägenhet i ett intilliggande natur- och strövområde, Smuts, skräp, brända föremål och det värsta av allt-bajs och använt dasspapper i naturen helt öppet.
  En bajamaja placerades som skulle hjälpa dem att inte bete sig som djur, men det hjälpte föga.

  De slängde använt dasspapper naturen. Kommunen fick till slut köra bort dem, flera stora containrar fick forsla bort avfallet. Det såg bedrövligt ut efter dem. Och så är det i stort sett överallt. Och vad händer? Inget alls. För det är så synd om dem tycker naiva svenskar.
  Tiggare ska bort. Hur har de råd åka från Rumänien/Bulgarien till Sverige om det är så fattiga? Den resan är lång och dyr, normalt sett.
  Det finns numera många svenskar som är hemlösa och utfattiga pga svenska tillståndet att ge kriminella bidragsparasiter all service , medan ”Svensson” får sova under broar för då finns det minsann inga pengar när det gäller svenska fattiga.
  Ja..det är lika sjukt som det låter. Inget annat land agerar så rasistiskt mot det egna folket.

  Läste ett inlägg på en annan sida. Det var bra och säger mycket, citerar delar av det.

  ”Stockholm
  Stinker piss i trappor och hissar överallt, skräpigt så in i h-e på gator, parker och torg, flockar av kriminella negrer och araber i city, man får kliva över tiggare t.o.m på paradgator som Birger Jarlsgatan och Sveavägen..ett sanslöst förfall, i synnerhet för oss som minns 30 år tillbaka.”

  ”Budapest.
  Kliniskt rent, hjärtligt vackert, en underbar stämning där civiliserade människor tar hand om varandra. En välbevarad kulturstad. Fantastiska restauranger med stort gemyt för alla. Inga bilbränder, skjutningar, ambulansattacker eller våld mot kvinnor och åldringar.
  Kliniskt rent från tillresta tiggarzigenare, inga negergäng som rånar 10-åringar på jackor och skor.”

  Svenska politiker har totalkvaddat landet allt i den humanistiska självgoda stormaktens namn. Förrädare som Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven hade inte överlevt i ett annat land. De skulle följt samma väg som Nicolae Ceausescu och dennes fru.
  Vi är under attack av globalisterna som vill försöka med lock och tvång göra vår kontinent till ett enda stort mångkulturellt islamistiskt helvete.

  Gillad av 5 personer

 8. Wille 2019-06-01 / 23:27

  Barometern måste vara Sveriges mest amatörmässiga nyhetstidning.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.