FREDRIK REINFELDTS ENÖGDA GLOBALISM

”Att Fredrik Reinfeldt bjuds in att tala på Moderat-stämman och får rungande stående applåder efter att han attackerat nationalism/patriotism och pläderat för behovet av en vänster-seger i USA-valet är väl egentligen nästan det enda belägg man behöver för att konstatera att de senaste årens signalerade omsvängning nog mest är en ytlig läpparnas bekännelse under bilan som inte är grundad i genuin omvärdering och ånger…”

Mattias Karlsson på Facebook.

Efter att jag läst en del kommentarer om Fredrik Reinfeldts medverkan på moderaternas partistämma blev jag tvungen att lyssna på vad Reinfeldt egentligen sa i sitt tal. Jag skrev några stolpar.

Enögd nationalism, globalism, protektionism, klimatpolitiken och så ”vi och dem”.

Fredrik Reinfeldt måste vara köpt av globalisterna, samtidigt som han lider av hybris. Han måste hata nationen Sverige och alla som uppskattar vårt land och kultur och traditioner. Hur fan kunde han vara Sveriges statsminister under hela 8 år. Vilken tur att han avgick efter valet 2014 istället för att försöka bilda en regering med stöd av SD.

Men givetvis inte ett enda ord om massinvandring, skjutningar, sprängningar eller den ekonomiska krisen i kommunerna. Det är ju faktiskt Fredrik Reinfeldt som bär huvudansvaret för den ekonomiska kris som vi antagligen bara sett en början på just nu men som håller på att dra ner Sverige i en lågkonjunktur.

Fredrik Reinfeldt är faktiskt inte riktigt frisk. Det var faktiskt riktigt obehagligt att höra honom och hans svenskfientliga tal. Varför flyttar inte kräket till något annat land.

Men det var lika skrämmande att höra hur medlemmar uppenbarligen gav Fredrik Reinfeldt stående ovationer under en lång stund. Vilket förbannade ben tänker moderaterna egentligen stå på?

Moderaterna har mycket att bevisa om jag skall lita på dem. 

Uppehållstillstånd 1980-2018

På ovanstående graf över antalet beviljade uppehållstillstånd framgår det klart och tydligt vad Fredrik Reinfeldt gjorde. 2005 fick totalt ca 60 000 uppehållstillstånd med Fredrik Reinfeldt som statsminister ökade det nästan omgående till 80 000 till att 2013-2014 ligga på 115 000 uppehållstillstånd per år.

En ökning med nästan 100 procent med Fredrik Reinfledt som statsminister. Att landsförrädaren Fredrik Reinfeldt talar på moderaternas partistämma 2019 är pinsamt.

Kvällspressen hänger ut Björn Söder efter att han i Kristianstads kommunfullmäktige pratat om klimatalarmismen och varit lite kritiska till Greta Thunberg. Då går givetvis kvällspressen i taket och målar ut Björn Söder som klimatförnekare i en förhoppning att få väljare att fly från SD. Men så dumma är inte SD:s väljare och sympatisörer.

Björn Söder har för övrigt gott sällskap i sin kritik av Greta.

https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/932672-7-ganger-greta-thunberg-har-fatt-kritik

Annons

54 reaktioner på ”FREDRIK REINFELDTS ENÖGDA GLOBALISM

 1. Anonym 2019-10-21 / 07:13

  @Thoralf

  Varför får man inte dela inlägg som du har på Facebook? Mattias Bäckström Johansson blir vansinnig och hotar med ”uteslutning”. Varför ogillar SD dig så mycket att man inte ens får dela lite sympati med dig?

  Gillad av 1 person

 2. messkalle 2019-10-21 / 05:59

  Thoralf, Stöd för Behåll Kärnkraft
  ”Missförstå oss inte, vi är inte motståndare till sol och vind. För att klara klimatutmaningen måste vi använda oss av alla tillgängliga medel, och vi kan inte bara välja det som ”känns” bäst. Det är ett högt spel man ägnar sig åt om man inte tillvaratar alla tillgängliga lösningar.”

  https://www.svd.se/vi-kommer-att-behova-mer-el–och-mer-karnkraft

  Gilla

 3. Evert 2019-10-20 / 21:50

  @Thoralf:

  Vad tycker du om Moderaternas förslag att sänka socialbidrag, a-kassa, sjuklön, införa begränsad sjukskrivning och sänka skatten för sånna som Kristersson, som tjänar 100 lax i månaden?

  Gilla

 4. Rak på Sak 2019-10-20 / 20:32

  Inte alls!
  SD vill FÖRBJUDA slöja.
  M vill UTREDA saken.
  Ljusår däremellan.

  Gilla

 5. turrim 2019-10-20 / 20:29

  Operationer har ställts in på stora sjukhus i mer än en vecka. Ska tydligen fortsätta. Inte en ansats från någon av alla politiker eller av alla generaldirektörer att direkt lösa bristen på prylar utöver sammanträden och så kallade stabslägen.

  Dessa gummihandskar, provrör och vad det nu är för förbrukningsartiklar som saknas finns givetvis på många platser i världen. Flygplan finns. Det är bara att hämta hit det som behövs om nu kontrakterad leverantör inte klarar det.

  Ett typexempel på landets förfall. Sammanträden och utredningar är allt man klarar. Inga beslut.

  Gillad av 2 personer

  • CS 2019-10-21 / 08:54

   Flygplan finns förvisso men i Sverige har vi ”flygskam” så dessa prylar måste transporteras hit med cykel och roddbåt.

   Gilla

 6. turrim 2019-10-20 / 17:57

  Nu driver Kristersson på sin kongress SD-krav på flera områden. Låt oss kolla om ett halvt år hur mycket som han slåss för i riksdagen och hur mycket som begravs i utredningar. Det beror nog på vad Reinfeldt godkänner i lönndom.

  Gilla

 7. Cosmik Debris 2019-10-20 / 14:21

  GP:
  ”Sex män knivskurna i våldsamma dåd i natt
  GPTV DIREKT Thomas Fuxborg: ”Borde kanske se över knivlagen.”
  Fyra knivskurna personer hittade allvarligt skadade
  Rånoffer knivhöggs i ryggen
  Tonåring knivskuren i Lerum”

  Hela regeringen och sjuklövern ska fängslas och straffas för förstörelsen av vårt land.

  Gillad av 3 personer

  • Bo Adolfsson 2019-10-20 / 18:15

   Det är samme Fuxborg som vid invasionen 2015 av de som nu orsakar problemen sade: ”Man kan inte stirra sig blind på en lag”, när polisen släppte in inkräktarna utan några kontroller.
   Nu yrar han om knivlagar…

   Gilla

 8. Svinfylking 2019-10-20 / 13:37

  Kristersson deltog i senaste Bilderberg mötet, och på amerikanska medborgar journalisters frågor om han tjänar globalisternas agenda svarar han till slut på svenska: ” välkommen till verkligheten”!
  Förtroende för moderaterna = 0

  Gillad av 3 personer

  • Maja Dacke 2019-10-20 / 15:17

   Alltså står Reinfeldt bakom Kristersson och kanske också Bildt … …

   Snart avgår väl Kristersson pga oron för sin dotter – familjeskäl är gångbart i dessa tider – och vem tar då över ..?

   Gillad av 1 person

   • Bo Adolfsson 2019-10-20 / 18:18

    Gunnar ”mummel” Strömmer eller klämkäcka Elisabeth Svantesson?

    Gilla

 9. Hacke 2019-10-20 / 12:53

  Jag har följt moderaternas kongress under helgen en hel del. Mycket vettigt från talarstolen men också en del trams så man stundtals nästan trott att man hamnat på en mp-kongress. Skiljelinjen mellan vettigt och tokigt har följt ett klart mönster, den mellan de stockholmska ombuden kontra ombud från övriga landet.
  Detta blev smärtsamt övertydligt när en höjdare från Stockholm respektive Skåne intervjuades av stats-tv och fick frågan kring hur de ställde sig till samarbete med sd.
  Deras svar var inte bara som representanter för två vitt skilda partier utan totalt skilda världar.
  Det pratas mycket om att det är dags att skifta de traditionella skiljelinjerna vänster-höger mot nya GAL-TAN-skalan. Jag tycker det är minst lika akut att lyfta fram den på alla områden alltmer framträdande geopolitiska skiljelinjen Stockholm-övriga landet. De södermalmska Stockholmsextremisterna kontra folket.
  Hög tid för bondeuppror 2.0 under parollen krossa den sverigefientliga stockholmska PK-adeln.
  Kan vi dessutom jaga värstingen bland dessa – landsförrädaren nummer ett Reinfeldt – ur landet är det givetvis en bonus och viktig symbolhandling för den hett efterlängtade brytpunkten och helomvändningen i svensk politik.

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2019-10-20 / 15:14

   Jag har funderat över om Reinfeldt har skyddsvakter runt sig och om vem som betalar dem. Han har ju åtskilliga miljoner att ta av så han kan ha ett helt team. Eller betalar i annat fall M … men skattepengar? För nog behöver han body guards? Och även hans söner?

   Gillad av 1 person

 10. Robban 2019-10-20 / 12:17

  Moderaterna går inte att lita på!
  Kristersson är inte ”moderat”! Han är precis som Reinfeldt, Svantesson och Bildt, liberaler och globalister! Faktum är att Kristersson själv säger att moderaterna är ett liberalt parti, med ett par konservativa verktyg i verktygslådan!
  Att han svängt är enbart en läpparnas bekännelse för att kunna använda SD för att få makten! Att Bildt, som han dessutom umgås med privat, inte är emot SD. Har Bildt ju själv förklarat med att han anser att SD kommer bli lätta att styra!
  Nuvarande Moderaterna kommer mao att med 110% säkerhet blåsa SD i de viktigaste frågorna!
  Inte heller omöjligt tom troligt att M kommer söka stöd hos C, L mm i tex migrationsfrågor!
  SD måste ha ett skriftligt löfte om saker och ting!
  Det vore skillnad om tex Sonnesson, Bali mf hade setat i Ms topp! Men nu gör de ju inte det!
  Personligen så föredrar jag AfS! Där råder ingen tvekan om vilken politik som kommer att drivas!

  Gillad av 4 personer

 11. HOW DARE YOU? 2019-10-20 / 11:39

  Om Greta var född i Saudi eller Somalia….
  hade de draperat in henne i en svart sopsäck eller ett brunt tält,
  könsstympat henne,
  och gift bort henne med en flera decennier äldre gammal gubbe med tre andra fruar.
  Hon hade sannolikt redan varit mamma eller gravid vid det här laget.
  Hon hade inte varit oskuld längre,
  och hon hade fått lära sig att hålla käft!
  HOW DARE YOU?

  Gillad av 2 personer

  • Anonym 2019-10-20 / 13:34

   Du gillar tydligen den kvinnosynen!

   Gilla

   • Lillemor B 2019-10-20 / 15:44

    @Anonym
    Med din tramsiga kommentar om”kvinnosyn” skjuter du på budbäraren som försöker förmedla fakta till dig om unga kvinnors situation under muhammedansk hegemoni.

    Gillad av 1 person

   • HS 2019-10-20 / 17:48

    @Anonym. Är du lågbegåvade eller väljer du medvetet att feltolka inlägget?

    Gilla

  • Maja Dacke 2019-10-20 / 14:55

   Jan Tullberg har rätt i sina åsikter även denna gång – måste läsas!

   Gillad av 1 person

 12. CS 2019-10-20 / 08:53

  ”Den som trodde att Moderaterna numera tagit avstånd från den partiledare som öppnade portarna för en invandring som blivit ohanterlig och den som öppet sagt sig vilja förändra det svenska välfärdssystemet hade fel. Tvärtom. Fredrik Reinfeldt var inbjuden talare på årets möte och log på bilder ihop med nuvarande partiledare Ulf Kristersson.”

  https://ledarsidorna.se/2019/10/den-svenska-potemkinkulissen/

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2019-10-20 / 14:53

   Chris Forsne skriver kanske sin allra bästa artikel i år om eländet – alla måste läsa den!

   Gillad av 1 person

 13. Tony Ingman 2019-10-20 / 07:58

  Det är mycket märkligt vad det talas skit om USA s President, med tanke på dom två skadedjur som härjat i Sverige i tre mandatperioder, detta gäller inte bara journalister som är som dom är, utan även politiker, med tanke på deras egna insatser.

  USA s president är väl vald av USA s befolkning, och inte efter vad vi tycker här i landet om en viss person. Ordet att sopa rent framför egen dörr först verkar att vara helt bortglömt idag.

  Gillad av 4 personer

 14. Tony Ingman 2019-10-20 / 07:50

  Landsförrädaren Fredrik Reinfeldt, hur mycket inflytande har han hos Moderaterna idag? Kanske mycket mer än man tror, För lyssnar man till vingel Pettern Kristersson, blir man betänksam, ungefär som att det honom dom skickar fram , men att att någon annan styr i bakgrunden. Hur kan Moderaterna stå upp och jubla efter Fredrik Reinfeldts tal? Är dom så in i h—tes korkade att dom inte förstår hur illa den figuren har behandlat landet? Själv tycker jag att han är fullt jämförbar med Vidkun Qisling från Norge som förrådde sitt land under andra v.k

  Litar inte ett dugg på moderater så länge dom inte markerar avstånd från denne figur!

  Gillad av 8 personer

 15. Ludvig 2019-10-20 / 07:27

  Hur denna man kunde bli framröstad till att styra landet i två omgångar är för mig helt obegripligt.

  Gillad av 6 personer

  • Thoralf A 2019-10-20 / 07:54

   Första gången kan jag förstå då socialdemokraterna röstades bort men andra gången är obegriplig.

   Gillad av 5 personer

   • Maja Dacke 2019-10-20 / 14:49

    Svårare att förstå är att en bortröstad (2 ggr) statsminister kan återkomma i den positionen.

    Gillad av 1 person

 16. uhjertquist 2019-10-20 / 02:27

  För många år sedan, långt innan mina senaste 37 år bosatt i Australien var jag en hängiven Moderat exempelvis under Gösta Bohmantiden då M var M. Det partiet är för evigt borta!

  Skillnaden mellan Trump och Reinfeldt-Löfven är att Trump har under tre år fixat USAs industruppgång, lägsta unenployment någonsin i landet och mängder av andra lagar som fått landet på glada industriella fötter igen. Det glöder av positivitet i USA.Han jobbar för sin Nation och sitt folk och kuvar nu illegal invandring som gjort USA stor plåga och kriminell skada under åratal. Det Republikanska ärliga partiet går från klarhet till klarhet.

  Reinfeldt har på kort tid gjort PRECIS tvärt om och lyckats förstöra Nationen Sverige med denna okontrollerade invälling från tredje världen. Han är storfinansens globalistiska lakej och välbetald att fortsätta sitt landsförräderi och svenska folket vet inget för media jobbar ihop med regeringsförbrytarna och har försetts med munkavle. FAKE NEWS ÄR VAD SOM KASTAS TILL BETE FÖR ETT KUVAT SVENSKT FOLK ….

  Min övertygelse som 87-åring är att politiskt falska cirkusballongen till slut exploderar och de ansvariga falska gynnarna i tidigare och nuvarande regeringsställning ställs till svars för sitt svek mot Nationen Sverige som i synnerhet just drabbar många äldre som under långt liv och skattebetalande varit med om att bygga upp välfärden. Dessa människor kastas ut från äldreboende, förnedras av politiska globalistiska godhetsapostlarna som prioriterar tredje världens ”nyadel” i de flesta sammanhang som exempelvis bostäder. – Politisk falskhet är bedövande.

  DunderUffe
  fd.Joffe

  Gillad av 8 personer

 17. Thomas 2019-10-20 / 01:50

  Att den mannen kan gå fri på gator och torg är ett under.
  Gösta Bohman roterar i sin grav. En sådan moderat som GB var helt i sin ordning. Sedan började resan neråt. Calle sprätt Bildt en annan fuling som skiter i Sverige, men den värsta är Reinfeldt.

  Gillad av 5 personer

 18. Halal 2019-10-20 / 00:42

  Fredrik Reinfeldt kvalificerar in sig för att vara äkta psykopat.

  Gillad av 5 personer

 19. Onkel Björn 2019-10-20 / 00:29

  Det känns lite som att sista spiken nu är inslagen i kistan Sverige. Enligt nyhetsrapporteringen har Kristersson öppnat upp för att välkomna SD ner i sandlådan. Ska bli intressant att se hur SD nu tänker förhålla sig till denna ulv i fårakläder.
  Då M uppenbarligen inte har förändrat sig sedan deras regeringstid, med tanke på den uppskattning Fredrik nu fick, så känns ju risken ganska stor att vänsterblocket med stöd av C och L kommer att fortsätta regera efter 2022. Och har inte samhället då redan brakat ihop så är väl risken stor att den då kommer att göra det.
  Vi ser ju redan nu hur mycket av samhällsservicen som inte fungerar som den ska. Och är det någon som ser några ljuspunkter i horisonten?

  Gillad av 4 personer

 20. Cosmik Debris 2019-10-19 / 22:26

  Erik van der Heeg om Reinfeldt:

  ”Som mångårig medlem i Moderata Samlingspartiet – och under en period faktiskt folkvald – skulle jag dock vilja framhålla följande: Ju snabbare vi i Moderaterna kan dra igång ett uteslutningsförfarande mot denne man, desto snabbare kan vi göra upp med vårt svarta förflutna och vinna trovärdighet i väljarnas ögon”

  Uteslutningsförfarande och sedan Finspång.

  Gillad av 8 personer

  • messkalle 2019-10-20 / 09:36

   Varför ligger det ingen motion om uteslutning på stämmans bord? Ingen törs hålla i bilan!

   Gillad av 3 personer

  • Sven d.ä. 2019-10-20 / 09:37

   Vad säger hans fru då? Hon måste hålla god min antar jag annars så ryker hennes platser.

   Gillad av 1 person

  • ltsundelin1950 2019-10-20 / 10:41

   Finspång är en bra idé

   Gillad av 1 person

 21. Conny Lundberg 2019-10-19 / 21:48

  SD kommer att plocka många M-väljare efter detta enorma svek!!! Alltid något att glädjas över!

  Gillad av 3 personer

 22. turrim 2019-10-19 / 20:23

  Just som jag hade börjat hoppas på Moderaterna så visar de upp i klartext att de är inte trovärdiga.

  Gillad av 5 personer

  • Laglydig 2019-10-20 / 05:58

   Känner precis lika dant!

   SD kommer naturligtvis ta väljare från Moderaterna (fler än de, de redan gjort), men det viktiga är att ta etniska svenska väljare från S! Klanrösterna till S kan vi inte göra något åt! Sen får vi se om det islamistiska partiet NYANS får S att implodera och övriga partier att tappa röster.

   SD har redan det största stödet bland utomeuropeiskt födda invandrare (och deras barn) som har viljan och ambitionen att assimileras i Sverige. Det är alltså väldigt konstigt att ”vissa” kallar SD för ett främlingsfientligt parti när det är det mest populära partiet bland invandrare som vill integreras fullständigt.

   Om M vill nå framgång så bör de naturligtvis, som framhållits, omgående avpollitera Ruinfeldt!
   Det är en stor skam för M att man bjudit in honom till stämman och dessutom låtit honom tala! Det kommer M att tappa ytterligare väljare på!

   Vill man förlora ännu fler röster till SD? Ja, uppenbarligen…

   Gillad av 2 personer

 23. Vakttornet 2019-10-19 / 20:15

  Fredrik Reinfeldt är livrädd för ett folkligt uppvaknande, med tanke på hans oförlåtliga ogärningar mot Sverige.
  Varje opinionsundersökning som visar på ökat uppvaknande ger skurken magont och sömnlösa nätter.

  Gillad av 5 personer

 24. Sven d.ä. 2019-10-19 / 20:14

  Jag läser på flera ställen om Reinfeldts ”medverlkan” på Moderatstämman, men är det inte ”motverkan”.

  Kristersson har bjudit in göken i Moderatboet, han tar plats för alla. Så längen inte göken slängs ut så kommer inte de gamla Moderatväljarna tillbaks. Jag var med 1968 då fick Moderaterna (tror det var första gången de använde sitt M, och kallade sig för Moderater). Valresultatet då blev 10-11% om jag inte kommer ihåg fel- Skulle inte förvåna mig om Moderaterna är på väg mot dessa nivåer. Och rätt åt dem.

  Spydig var han mot Trump.
  Spydig var han mot Boris Johnsson och UK.

  Reinfeldt får gärna flytta utomlands. Hans pengar finns kanske där redan!

  Gillad av 6 personer

 25. Anonym 2019-10-19 / 20:00

  Reinfeldt är en oikofob psykopat som ger ondskan och Sverigehatet ett ansikte.
  Att dagens moderater ger denna galning ovationer visar bara att M är djupt ohederligt och opålitligt parti.

  Gillad av 9 personer

 26. hllviken 2019-10-19 / 19:57

  Instämmer i din bedömning.

  Har stridhingsten med sitt nya sto flyttat tillbaka till Sverige för att sadistiskt njuta av hur mycket han förstört?

  Gillad av 5 personer

Kommentarer är stängda.