SVERIGE SNART VÄRRE ÄN KINA

För en vecka sedan skrev jag ett blogginlägg med rubriken ”Lögner över landet” där jag bara lagt upp ett videoklipp med Rolf Wikströms låt med samma titel som rubriken. Jag delgav även texten till låten.

Idag informerade mig en av mina läsare mig om att videoklippet är blockerat på Youtube. Videoklippet har funnits på Youtube sedan 2009!

Nu har jag även fått följande mejl.

Rolf Wikström

Jag har ingen anledning att bråka med Rolf Wikström så jag har tagit bort texten och Youtube-klippet och låter bara länken ligga kvar tills vidare.

I skrivande stund har klippet 618 visningar sedan den 20 juli 2018. Undrar hur många som kommer från min blogg?

https://youtu.be/j6-HuuItGpA

 

 

 

Annons

15 reaktioner på ”SVERIGE SNART VÄRRE ÄN KINA

 1. ROLLE 2020-02-22 / 09:40

  Mona Walter är född 1973 i Mogadishu i Somalia, och flydde till Sverige 1994. Hon växte upp i ett muslimskt hem, omvände sig till kristendom och är en tuff kritiker av islam.
  ”Allah är inte stor. Allah är inget i Sverige. Allah bestämmer inget i Sverige. Varför kom ni hit? Varför lever ni inte i rika muslimska länder? Vad gör ni i kuffarernas land? Åk hem”
  https://petterssonsblogg.se/2020/02/22/allah-ar-inte-stor-allah-ar-inget-i-sverige-allah-bestammer-inget-i-sverige-varfor-kom-ni-hit/

  Gillad av 2 personer

 2. ericr45 2020-02-22 / 08:16

  Du står under maktens uppsikt, Thoralf….

  Gilla

 3. Sven d.ä. 2020-02-21 / 22:31

  Är det någon som har erfarenhet eller kan något om norska ABC-nyheter?

  Gilla

 4. Anonym 2020-02-21 / 20:44

  Man hör inte vad han sjunger så texten behövs. Synd! God helg!

  Gilla

 5. Svinfylking 2020-02-21 / 19:40

  Sverige blir mer och mer likt den sista groteska kommunist-diktaturen Nordkorea!
  Regimen i Sverige är totalt hängiven kommunism, satanistisk-globalism och ett landsförräderi mot Svenska folket.

  Gillad av 2 personer

 6. turrim 2020-02-21 / 18:11

  SD ville kalla in chefer för SVT/SR till Riksdagens Kulturutskott för att diskutera opartiskheten som är inskriven i avtalet med staten för att man ska få närmare 9 miljarder/år av medborgarnas skattepengar av Riksdagen. Det blev nedröstat av alla andra partier.

  Det har också kritiserats av den vanliga ”kultureliten”. Bl a i en krönika i Sydsvenskan av ledarskribenten Sofia Nerbrand. Det ska vara förbjudet att ifrågasätta SVT/SR.

  Jag är också förbannad över oförskämdheterna i SVT/SR. Att gå till Granskningsnämnden är meningslöst med dess sammansättning. Ska då inte mina företrädare i Riksdagen ha rätt att ställa frågor till SVT/SR? De som delar ut mina pengar och som har ställt kraven? Vad är Sofia och de som stoppar en utfrågning i Riksdagen rädda för?

  Gillad av 2 personer

 7. Roger... 2020-02-21 / 17:50

  Hoppas det börjar röra på sig, de sex ska placeras på sophögen utan några skattepengar från folket utan infinna sig på A-förmedlingen som alla andra utan jobb, fast det är nog meningslöst för dessa bilderbergare.

  Hans har bra erfarenhet enligt många av hans videos.

  Vänskapskorruptionen börjar bli hemsk.

  God helg alla.

  Gilla

 8. Hacke 2020-02-21 / 17:44

  Man kan nästan ta på etablissemangets skräck inför den ofrånkomliga tsunami av folkupplysning och uppvaknande som nu med obönhörlig kraft väller in mot deras tidigare så starka fästen. Fästen marinerade i lögner och gruvligt svek som snart ska krossas och ligga i öppen dager.
  Då räcker det föga att försöka ta till nya lögner eller flykt för att söka nåd eller skydd. Överallt kommer de bara att göra upptäckten att alla vägar leder mot ett och samma mål – Finspång.
  Fy f-n säger jag vilken energi som kommer att lösgöras efter ett halvt sekel av samlat förräderi mot det egna folket.

  Gillad av 3 personer

 9. Cosmik Debris 2020-02-21 / 17:32

  Som sagt…..

  Gilla

 10. Stig Bergman 2020-02-21 / 17:24

  Dick Erixon i Samtiden:
  ”Sverige har haft världens högsta tillit till människor i samhället som man inte själv känner. Det har varit en oerhört värdefull tillgång som givit oss stora friheter, minimal byråkrati och liten poliskår.”

  Hjalmar Gullberg om ”människors möte”:
  Giva om vägen besked,
  därpå skiljas ifred:
  sådant var främlingars möte
  enligt uråldrig sed.

  Byta ett ord eller två
  gjorde det lätt att gå.
  Alla människors möte
  borde vara så.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.