FB-GRUPPEN ”KALMAR” STYRS AV VÄNSTERN!

Kalmar

Igår blev jag blockerad från gruppen ”Kalmar” på Facebook. Gruppen har närmare 20 000 medlemmar och den har stor spridning. Tyvärr så verkar gruppen kapad av vänstermänniskor som skriver hatiska kommentarer så fort någon lyfter ett ämne eller skriver åsikter som inte passar dessa vänstermänniskor.

Igår skrev jag ett kort inlägg om den befolkningsstatistik som SCB släppte i torsdags och som Barometern skrivit om men även stadens kommunalråd, socialdemokraten Johan Persson. Vare sig Barometern eller Johan Persson nämnde något om den stora andelen utrikesfödda i befolkningsökningen.

Så här såg mitt mycket korta inlägg ut. Notera hur snabbt kommentarerna började rulla in och gilla på kommentarerna. Rena mobben!

Grupp Kalmar 20200222_nr1

Efter kanske närmare 30 minuter så raderades mitt inlägg av administratörerna, helt utan förvarning. Jag blev dock inte förvånad då det hänt tidigare. Jag skrev då ett nytt inlägg enligt nedanstående.

Grupp Kalmar 20200222_nr2

Julia Fridolf som svarar är administratör av gruppen ”Kalmar”. Mina inlägg raderas alltså på grund av att kommentarerna som skrivs är ”otrevliga och kränkande”. Vilken logik. Givetvis borde administratören radera dessa kommentarer och blockera de personer som skriver dessa kommentarer. Problemet är att det är vänstermänniskor och dem blockerar man inte. Jag skrev givetvis mina synpunkter som svar till Julia Fridolf.

Grupp Kalmar 20200222_nr3

Jag blev minst sagt häpen över Julia Fridolfs svar. Att redovisa statistiksiffror från SCB var ”en vinkel av rasism”. Jag bad därför Julia Fridolf förklara det.

Då raderades mitt inlägg och hela tråden.

Jag möttes istället av följande meddelande på gruppens FB-sida.

Grupp Kalmar 20200222_nr4

Skandal! Men så fungerar verkligheten i det politiskt korrekta Sverige. Tre dygns avstängning. 

När jag kollade vem Julia Fridolf är så framgår det att hon uppenbarligen är miljöpartist och aktiv i Fridays For Future, det vill säga Greta Thunbergs rörelse. Jag antar att hon också har MP:s syn på fri invandring och rasism. All kritik av invandringen är rasism.

Med anledning av det inträffade har jag startat en ny FB-grupp där även andra ämnen än de politiskt korrekta skall kunna debatteras, kommenteras och kritiseras utan pekpinnar från administratörer. Alla hatiska inlägg och kommentarer kommer givetvis raderas och de personer som inte följer reglerna kommer att blockeras men debatten skall vara betydligt friare än den som finns på vänster FB-gruppen ”Kalmar”.

Lämna FB-gruppen ”Kalmar” och gå med i den nya och fria FB-Gruppen ”Kalmar – Åsikter om allt i regionen”.

https://www.facebook.com/groups/1083058565404761/

Annons

20 reaktioner på ”FB-GRUPPEN ”KALMAR” STYRS AV VÄNSTERN!

 1. Otto 2020-02-24 / 14:34

  Alltid tyckt att Kalmarfolk överlag är otrevliga och rätt lättlurade.

  Gilla

  • Maja Dacke 2020-02-24 / 13:08

   Otroligt! Var inte han själv dömd för något för ett antal år sedan – och känner vägen? Varifrån har jag annars fått detta? Bara undrar.

   Gilla

 2. Mats 2020-02-23 / 19:50

  Samma sak hände i min kommun där en fd SD:are blev avstängd och startade en ny med samma namn men med tilläggsnamnet (utan censur).Är det konstigt att man blir hatisk mot dessa röd-gröna idioter,de fattar fortfarande noll fast deras döttrar blir våldtagna och sönerna rånade

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2020-02-24 / 13:02

   Det finns alltför många i Sverige av den urgamla befolkningen – man häpnar när man får veta – som är retarderade och hjärntvättade av födsel och/eller ohejdad vana.
   De har ingen egen tankeförmåga utan måste hela tiden upprepa vad andra – deras idoler? – säger och tycker.
   Skrämmande! Och det har inget med sänkt intelligensnivå pga invandringen att göra. Kanske istället med sänkt självförtroende och självkänsla. Storebror och Far vet alltid bäst. Eller med alla gifter som sprids i luft och vatten och i mat och dryck.
   Tja, orsaken kan göra detsamma.
   Jag vet sedan ca 25 år att margariner, oavsett namn och blandning, innehåller östrogenlika ämnen som förändrar de män som använder dessa matfetter. Vilken effekt de har på kvinnor kan man bara spekulera om.
   Och det finns annat som … …

   Gilla

 3. emilsson 2020-02-23 / 17:23

  off topic

  Var går alla skattepengar från bränsle till fordon och kamera avgifter till bilar?

  Gilla

 4. Pelle 2020-02-23 / 15:51

  När sanningar skrivs, så skyller man alltid på ”dålig stämning”. Sverige är förlorat, bara att inse. Svensken vill ha det så som vi har det nu. Även om SD skulle få egen majoritet, så är det 20 år försent. Fördärvet är totalt!

  Gillad av 2 personer

 5. Ölandsbonde 2020-02-23 / 14:31

  Det är lätt att få intrycket av att Facebook och Twitter är de nutida slagfält där kampen står och där en slutlig segrare så småningom kan koras.
  Så är det så klart inte alls. De flesta som stimmar på FB gör det för att de tycker det är trevligt att ”chatta” i grupper med likasinnade.
  Av vad jag sett av Twitter så tycks det vara redskapet för att hoppa på folk med taskiga oneliners.

  Du, Alfsson, är duktig på energi, miljöfrågor, samhällsbyggnad, ekonomi och befolkningsfrågor. Det har du med tydlighet visat åtskillig gånger. När du skriver om inflyttningen till Kalmar och visar diagram så gör du en medveten tolkning av fakta du faktiskt inte har underlag för.

  Av de 1.000 som flyttat in kan alla vara självförsörjande familjer där de jobbas och betalas in skatt.
  De kan också vara så att de alla är beroende av försörjningsstöd och kommer att belasta kommunens utgiftskonton.

  Av gruppen nya på 1.000 personer fokuserar du på de 500 som är utrikes födda och klassar medvetet, med automatik, in dessa bland de som lever på försörjningsstöd. Dessutom utgår du från att de är muslimer och att som sådana också är kravmaskiner för övergången till ett islamskt samhälle.
  Det kan vara så att i 500-gruppen födda i Sverige är alla parasitära bidragstagare som andra kommuner låtit dumpa i Kalmar.

  Du kan inte bedöma individer med hjälp av statistik. Inte så länge statistiken är under 100% i alla fall. Du har inga fakta överhuvudtaget hur det är ställt med de inflyttade individernas status.
  Det enda är att Kalmar, som regionens tätort, ökat sin befolkning med 1.000 personer och att hälften är utrikes födda. Det är faktiskt allt.

  Du borde förstå att man inte vill ha sådana inlägg som ditt i en grupp som är till för trivselns skull och att du stängs ute från umgänget. Ungefär som på en fest när någon avvisas för att hen
  ballat ur med beskyllningar hit och dit,.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-02-23 / 15:48

   Var har jag påstått detta? Att det skulle handla om muslimer och bidragstagare.

   ”gör du en medveten tolkning av fakta du faktiskt inte har underlag för.”

   Citera var jag har gjort den tolkningen.

   En sak vet vi att utrikes födda är överrepresenterade när det gäller försörjningsstöd, arbetsmarknadsstöd och brottslighet. Men det har jag inte skrivit någonstans i de inlägg som jag delat på FB-gruppen Kalmar.

   Gillad av 4 personer

   • ROLLE 2020-02-23 / 16:23

    ÖLANDSBONDE, kommunistvänstertroll eller en som röstar på extrempartiet MP?
    De kan inte en läsa innantill. De tror att de vet bäst.

    Gillad av 4 personer

  • Anonym 2020-02-23 / 18:54

   Den som använder vänsterextrema pronomen går bort för mig.

   Gilla

   • Ölandsbonde 2020-02-23 / 23:26

    -> Anonym. Du får nog hålla dig bättre informerad om förändringar i vårt svenska språk.

    ”Hen är ett svenskt könsneutralt personligt pronomen som används på samma sätt som orden han och hon. Ordet kan användas då könstillhörigheten är okänd, oväsentlig eller ska otydliggöras”

    ”Ordet hen togs med i den fjortonde upplagan av Svenska Akademiens ordlista, vilken utgavs i april 2015.”

    Fast du tycker kanske att SAOL är en vänsterextrem publikation och har någon bättre att föreslå som riktsnöre för vårt språk.

    Gilla

   • Anonym 2020-02-24 / 16:26

    Kan tyvärr inte svara på Ölandsbondes” inlägg nedan så jag får svara på mitt eget…
    Jag vet att SAOL anammat detta fasansfulla pronomen.
    Dock anser jag att det är ett vänsterextremt hitte-på-ord som enbart tillkommit i politiskt syfte.
    Det går utmärkt att använda inarbetade begrepp och det är min syn.
    Mig veterligen så är Sverige fortfarande, om inte demokrati, så i alla fall demokratur.
    Således nyttjar jag inte nämnda pronomen och väljer att inte respektera de som gör det.
    Förhoppningsvis dör användandet ut eller blir det lagstiftning från PK att det ska användas flitigt…
    Den som lever får se…

    Gilla

  • Robban 2020-02-24 / 19:01

   Personligen så kallar jag inte folk för hönor, oavsett vad det påstås betyda! Djupt respektlöst! Jag kallar inte heller afrikaner för svenska bakverk heller, av exakt samma anledning!

   Gilla

 6. Corona 2020-02-23 / 14:17

  Jag blev bannlyst på Östra Smålands sida när jag skrev att Kalmar hade berikats. Då fick jag Rydellskan och följet efter mig. Man förstår verkligen varför kommunen är röd och inte nog med det, så ofantligt dåligt pålästa boskap dessutom.

  Gillad av 2 personer

 7. Pamp 2020-02-23 / 13:23

  Har slutat kommentera på Barometerns sida. Så fort man yppar ordet ”invandring”, så vaknar den sovande Kalmarsvansen. Riktigt obehagligt folk, fy katten så indoktrinerade!

  Det har jag inte upplevt någon annanstans i den graden, men så har ju rå-sossen Johan Persson styrt Kalmar i 13 år med järnhand också.

  Gillad av 2 personer

 8. Hacke 2020-02-23 / 11:21

  Man känner igen lössen på gången. Det är numera regel att de som talar mest om vikten av mångfald av röster och yttrandefrihet är just desamma som är de första att kränga på sig uniformen och agera grindvakt för motsatsen vid minsta hot mot åsiktskorridoren.
  Bra svar från dig Thoralf som vanligt – såväl i ord som handling.
  Om jag själv varit ansluten (miss)brukare av fenomenet facebook hade jag definitivt hängt på låset till din nysatsning.

  Gillad av 7 personer

 9. Helge M 2020-02-23 / 11:16

  Det går aldrig att föra en seriös diskussion med bolibompa indokrinerad vänster.

  Gillad av 4 personer

 10. ROLLE 2020-02-23 / 11:00

  När man inte kan argumentera med sakliga skäl kommer rasistkortet upp för att får slut på debatten. Detta vänstervridna beteendet har vi sett under lång tid. Håller med dig att det är de andras kommentarerna som skulle raderas men det är som i SVT att kommunistmiljöfolk får härja fritt.

  Gillad av 5 personer

 11. Janne 2020-02-23 / 10:56

  Av vänstermänniskor för vänstermänniskor inga andra är välkomna att yttra sig bara PK.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.