STOPPA ALLA FLYG FRÅN IRAN

Utbrottet av Coronaviruset i Iran är sannolikt betydligt värre än utbrottet i Italien. Enligt dagens statistik har enbart 43 smittats i Iran men hela 12 personer har avlidit. Dessa uppgifter tyder på att den iranska regimen döljer det verkliga antalet smittade. Eller så har sjukvården i Iran misslyckats fullständigt med sina diagnoser.

Oavsett vilket så tyder siffrorna på att situationen är betydligt värre i Iran än vad det framgår i media.

Sverige bör därför omedelbart stoppa alla flygningar till och från Iran!

Alla som kommer från Iran skall sättas i karantän!

https://www.expressen.se/nyheter/paniken-i-iran-efter-coronavirusets-utbrott/

Annons

38 reaktioner på ”STOPPA ALLA FLYG FRÅN IRAN

 1. flexatorhotmailcom 2020-02-25 / 21:54

  Varför ska vi stoppa flyg TILL iran???

  Gilla

  • Thoralf A 2020-02-25 / 22:30

   Fundera på vem det är som flyger till Iran.

   Gilla

 2. Kerstintin 2020-02-24 / 19:16

  @Abo Shaytan

  Att islam växer beror främst på att muslimer tycker om att göka.

  Vill du förresten berätta för oss om islams syn på Sodomismen?

  Gilla

 3. Robban 2020-02-24 / 19:14

  En bekant med kontakter i Kina visade ett par videoklipp, som såg ut att vara gjorda med en mobil! Soldater i hazmatdräkter som sköt folk!
  Jag hoppas verkligen att det inte var på riktigt! Utan något för att skrämmas!
  Det otäcka med Corona till skillnad från ex Ebola, är att det skulle mycket väl kunna få fäste även i Sverige!
  Jag törs knappt tänka på vad som kommer hända om det börjar spridas i ex Afrika! Gissar att prognoserna över Afrikas förväntade explosiva demografiska utveckling, då behöver revideras!

  Gilla

 4. abo 2020-02-24 / 18:47

  Thoralf, läste i en artikel att du vill stoppa islam i sverige.
  Men Islam är en fredlig religion.

  Om Islam hade varit en dålig religion så hade den inte växt så som den gör idag världen över.
  Har du fått fel uppfattning om islam? kan du svara på varför islam är världens mest växande religion

  Gilla

  • Thoralf A 2020-02-24 / 19:02

   Jag tittade igår kväll på Dokument utifrån i SVT som handlade om Pakistan och hädelselagar. Du menar på fullt allvar att islam skulle vara fredens religion. I programmet fick man se islams rätta ansikte. Hatiska muslimer i miljontals i Pakistan.

   Den som säger att islam är fredens religion är antingen en jävla lögnare eller sjuk i huvudet!

   Gillad av 1 person

   • mattias 2020-02-24 / 23:22

    Verkar ändå vara en del svenskar som konverterar. Imamfabriken i Saudiarabien lockar ju till sig en del muslimer som utbildas/har utbildats i salafism.

    Gilla

 5. Tony 2020-02-24 / 18:22

  Men inflödet av folk från Mena pågår väl som vanligt, inte kan väl smitta komma från det
  hållet, trots att vi fått in TBC och många andra sjukdomar som varit utrotade sen länge,
  vår sedan länge överbelastade sjukvård får väl lösa dom problem, som politikerna skapar?

  Gilla

 6. martiusus 2020-02-24 / 16:18

  I Kina byggde man ett nytt sjukhus på en vecka i Huhan något som Sverige knappast klarar av. Det finns troligen inga reservlager av livsmedel om störningar i den globala livsmedelsförsörjningen skulle uppstå.

  Sverige må ha varit dåligt militärt rustade när WW2 bröt ut men det fanns lager av livsmedel och medicin för att klara en längre isolering..

  Men vad kan man förvänta sig av en krismyndighet styrd av ett inkompetent stolpskott som Dan Eliasson. Politiskt tillsatta chefstjänstemän som är totalt odugliga till sin uppgift.

  Dagens svenskar lever farligt och är totalt omedvetna om det då media matar dem med falsk information och invaggar dem i en falsk trygghet. Bara den som själv är medveten om faran och förbereder sig kommer att klara sig helskinnad.

  I morgon fyller jag frysen, köper 5 kilo ris, potatis och andra livsmedel. Bättre att vara förberedd än motsatsen. Litar inte ett skit på Svenska myndigheter information.

  Så här blir det i ett land där befolkningen i åratal har matats med fel information av SVT, DN, ner till den minsta lokalredaktion. Det finns inget förtroende hos befolkningen kvar.

  Gilla

  • Onkel Björn 2020-02-24 / 22:09

   Hans Villius , vilken bla var en svensk historiker, sa en gång ”för att veta vart man är på väg, måste man veta var man varit”. Historien upprepar sig hela tiden. Tyvärr verkar våra ledande politiker vara historielösa och uppfödda i en tid då allt löste sig av sig självt. Idag är ju landet i mångt och mycket nedmonterat och när det gäller försörjningen av både livsmedel och annat är vi idag allt för beroende av andra länder och vad händer då om de plötsligt stoppar sin export till oss?

   Man kan ju bara fundera på vilken grad av självförsörjning vi har när det gäller medicin.
   Någon som minns i höstas då många läkemedel saknades på våra apotek? Och hur är det med alkogelen idag. Om munskydden är slut, tar väl alkogelen också snart slut.

   Gilla

 7. Skämt åsido! 2020-02-24 / 14:58

  ”Länge leve profeten Muhammed”
  skanderar den pakistanska pedofilsektsmobben och kräver mord på alla som hädar sekten och dess grundare.
  (Dokumentär på SVT igår).

  – Länge leve en för mer än 1400 år sedan död person?!
  Pedofildyrkare saknar onekligen inte humor.

  Gilla

 8. Corona 2020-02-24 / 14:29

  I och med att det är stabsläge redan nu på akutsjukhusen i Stockholm och överbelagt, hur kommer det bli vid en ev. pandemi?

  Gillad av 1 person

  • messkalle 2020-02-24 / 16:26

   Så at från Aljazeera från en plats i Iran av en sjuksköterska:
   ”Vi är i framkant när det gäller att hantera människor som misstänks vara smittade. Men vi har inte standardskyddskläder eller masker. Vi har fått klänningarna som används i operationssalen, vi vet att det är inte effektiv. Vi har inte heller de nödvändiga desinfektionsmedlen och desinficeringsvätskor. ”
   – Sveriges beredskap god? Inte ens fan tror det, när Dan Eliasson är Myndighetchef för M. för Samhällsskydd och Beredskap.

   Gillad av 1 person

   • messkalle 2020-02-24 / 16:30

    ”Så at” skall vara ”saxat”. För stora fingrar på för liten pillemoj.

    Gilla

  • Onkel Björn 2020-02-24 / 17:32

   Förmodligen kommer nog de flesta större sjukhusen då att behöva gå in i stabsläge och med tanke på den brist på sjukvårdsmateriel och mediciner som rådde förra året, kan man ju bara gissa hur det kan bli.
   Och när sjukhusen har stängt ner sina akutintag pga överbeläggningar så kommer vår statsminister att säga ”vi såg det inte komma”!!

   Gillad av 1 person

 9. Thomas 2020-02-24 / 13:15

  Med tanke på den bristfälliga hygienen från muslimer så bävar jag för detta, att gå in på en offentlig toa efter en muslim varit där skulle jag inte göra frivilligt.
  Och muslimer är så vidrigt arroganta och självsäkra i Sverige, de tar för sig och den stackars svensk som invänder blir kallad islamofob och främlingsfientlig,

  Häromveckan var jag på resande fot mellan Ängelholm och Göteborg och stannade på Ikea lite söder om Göteborg för att sträcka på benen och ta en fika och surfa runt lite på iPaden,
  det var mitt i veckan och relativt lite folk, lugnt och tyst bortsett från det vanliga ljudet av människor som pratar lågmält mellan gångarna och jag kunde koncentrera mig bra på de mobilsamtal jag skulle göra, efter en liten stund dyker det upp ett sällskap på 8-9 pers, barn,äldre män och 2 kvinnor insvept i ett tält,

  alla av arabiskt ursprung, högljudda på sitt språk började de möblera om i restaurangen, andra gäster titta lite extra då araberna var så högljudda och så självsäkra på vad de skulle göra, nämligen möblera och flytta om, de skulle tydligen ha nån muslimsk måltid eftersom de hade med sig mat, och den maten var inte köttbullar kan jag intyga..helt sjukt.

  Dom var ju för tusan på en matrestaurang! De köpts bara nått enkelt, typ kaffe/te så det blir ju billigt tänkte dom nog, och så pratade och diskuterade och tjafsade de på sitt språk så resten av restaurangen blev en sorts moské,
  De tog plats, störde och flyttade runt möbler som om dom var hemma hos varandra, ingen hänsyn alls till att det var på en allmän plats, ett möbelvaruhus.
  Jag tröttnade och drog , och det gjorde nog fler svenskar som satt där i lugn och ro ,
  Detta är bara ett av massor av exempel på hur dessa muslimer tar för sig och brer ut sig, svenskar som kommer till en restaurang börjar knappast möblera om , såvida inte det är bokat.

  Jag har noterat att detta ikeavaruhus sista året fått mer och mer muslimer in i restaurangen, tidigare var det relativt forskonat från dem, det andra ikeavaruhuset i gbgområdet på Hisingen är helt bortom räddning vad gäller muslimer, där är jag i minoritet som svensk, Hisingen är helt nedlust av somalier främst, en bit av Moghadishu ligger på Hisingen. Sorgligt. Och bedrövligt.

  Gillad av 3 personer

  • Thor 2020-02-24 / 16:34

   Jag stod och talade med kundtjänsten på Clasohlson när en arab bakom mig började skrika på arabiska i mobiltelefon. Det gick inte längre att samtala med expediten. Jag frågade araben om han inte kunde backa lite. Men ack, det kunde han inte. Samtalet var ”från utlandet och måste tas”. Än sen då, men jag insåg det hopplösa och gick därifrån.

   Gilla

  • martiusus 2020-02-24 / 16:43

   Jag har ”skitit” mej genom ett nordafrikanskt land i ungdomen (jag var dum)
   Tro mej när jag säger att man slutar äta bara för att slippa skita på deras
   anläggningar som i dom här länderna kallas toalertt.

   Gillad av 1 person

   • martiusus 2020-02-24 / 16:48

    Sista ordet felstavat.

    Gilla

   • Lennart Karlsson 2020-02-26 / 04:44

    Jag, en glad hjälparbetare, har vistats periodvis 28 år i Mena, min fru lika mycket!
    När jag som änkling flyttade från USA till Sverige och blev medlem i SD (som svek stort) blev jag kallad ”Krigsförbrytare” eftersom den ”Tyskvänliga och Islamistiskt” lagda Vänsterliberala propaganda tabloiden Jönköpings Posten inte tolererade att jag varit med och försvarat kristna och Yazidiska kyrkor. Nu är Hall Media, där JP ingår, ägare ”tyskvännerna” Hamrins stiftelse, såld till Mitt Media (Bonniers). Judehatare och Palestina vänner agerar ”agendasättare”! Undrar vad judiskt ägda Bonniers tycker (fortsättning följer om inte konkurrensbyrån ingriper)?

    Gilla

 10. Roland Salomonsson 2020-02-24 / 12:34

  Läste i ett inlägg i FB eller en artikel, att det är olagligt att kontrollera hälsa hos inresande individer och att kontrollera annat än de dokument de medför, t ex att ifrågasätta varifrån de ursprungligen avrest resp om dokumenten visar korrekt identitét etc. Skälet är att sådant är ”rasistiskt”.
  Däremot tillåter lagstiftningen att ”utresor” hindras.

  Gillad av 3 personer

  • Maja Dacke 2020-02-24 / 13:23

   ”Däremot tillåter lagstiftningen att ”utresor” hindras.”

   Vilka utresor – för vem? Intressant att få veta mer.

   Gillad av 1 person

   • Lennart Karlsson 2020-02-26 / 05:01

    Han avser nog ”hemresorna” till de fruktansvärda länderna de rättrogna flytt från.
    Flyktingstatusen behövdes inte längre när de erhållit en bit svensk cellulosapapper med en stämpel ditsatt av en landsman från Migrations Verket med PUT. Genast försvinner alla faror och man kan tydligen resa till vilken ”Helvetes håla” som helst. Samma snabbverkande cellulosa medicin gör att alla ”17 åringar” kommer ihåg var mamma och pappa bor samt var Försäkrings-kassan ligger! Fråga aldrig en ”icke skidåkare” var han kommer ifrån eftersom den av sossarna anställde djurplågare/f.d. polisen då med hjälp av inkvoterade kvinnliga(?) åklagare gör så att du hamnar inför rätta, särskilt om du är pensionär och inte har vett att hoppa från Ättestupan.
    Stör aldrig en sosse eller muslim som sover, de gör minst skada då!

    Gillad av 1 person

 11. Monica Eliasson 2020-02-24 / 12:33

  När jag först hörde att Coronaviruset spridit sig till Iran, reagerade jag precis som Thoralf. Dessutom är det ju relativt länge sedan som viruset dök upp i Iran. Och Sverige med alla sina invandrare från Iran. De flyger hit och dit, utan kontroll vid svenska flygplatser. Det finns ingen botten på svenska regeringens dumhet, enfald och handlingsförlamning. Kontroller är väl rasistiska, går väl regeringens resonemang. Sancta simplicitas!

  Gillad av 6 personer

 12. messkalle 2020-02-24 / 11:36

  Thoralfs kloka förslag hamnar mellan stolarna bland stollarna i regeringen. Jämför Ygemans beteende angående Transportsstyrelsens dataläcka.

  Gillad av 1 person

 13. Kalle 2020-02-24 / 11:10

  ””Svenska Folkhälsomyndigheten får kritik

  Anders Tegnell, statsepidemiolog, bedömde under söndagen fortfarande risken för en omfattande spridning i Sverige som låg.

  Folkhälsomyndigheten har dock fått kritik för sin hantering av virusutbrottet.

  Björn Olsen, professor och överläkare i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet, menar att Världshälsoorganisationen har varit spetsigare och tydligare i sin kommunikation än Folkhälsomyndigheten.

  – Det verkar som att man vill tona ned det här till varje pris och jag förstår verkligen inte den strategin, säger han till TT.””

  https://www.expressen.se/nyheter/oro-for-global-pandemi-mystiskt-utbrott-i-italien/

  ””Rädslan för en global pandemi ökar efter att utbrott av coronaviruset drabbat länder som Italien och Iran.

  Sveriges regering meddelar i dag att man bidrar med 40 miljoner till WHO:s krisfond.

  Samtidigt säger socialminister Lena Hallengren (S) att Sveriges beredskap är god. ””

  https://www.expressen.se/nyheter/oro-for-global-pandemi-mystiskt-utbrott-i-italien/

  Helt rätt att stoppa ALLA transporter från smittade områden.

  Att skänka 40 miljoner till WHO finner jag mycket onödigt. Bättre är då att ge dessa 40 miljoner till den SVENSKA sjukvården som redan går på knäna.

  Vi har lägst antal vårdplatser per kapita i EU!!! Hos oss behövs pengarna till sjukvården.

  Bedredskapen är god säger myndighetrna. Faen trot. Det är nog likadant som under andra världskriget där soldaterna fick gevärsatrapper av trä för att lura den lede Fi.

  ALLT är i princip nedrustat i sverige.

  NU kommer notan!!!

  Gillad av 5 personer

  • Lennart Karlsson 2020-02-26 / 05:09

   Sossar har aldrig fel! Går det ändå åt skogen tillsätts en utredning klar någon gång i framtiden.
   På tal om skog och bränder var Sörmländska branden, den som polackerna kom och släckte, så liten att alla erbjudanden om ”Flygande brandsläckare” avvisades utan att fråga Räddningsledarna.
   Det är tur att vi har en värdig ”Landsfader” som t.o.m. nästan kan svetsa……

   Gilla

 14. Ölandsbonde 2020-02-24 / 10:37

  DN skickar in sina trogna till smittzoner, för miljöns skull. De hoppas väl att få hem lite virus så den, för kommunernas välfärd, tärande äldre befolkningen decimeras. Insparade pensioner, lediga bostäder. Ett win-winkoncept för mångfalden.

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2020-02-24 / 13:19

   Ja, du ölandsbonde, äntligen håller jag med dig – i detta fall.

   Gillad av 1 person

   • Bajen666 2020-02-24 / 15:48

    Hehe ja…som ordspråket heter ”Även en blind höna kan hitta ett korn”.

    Gilla

 15. ROLLE 2020-02-24 / 10:27

  Tagit från en kommentar på Samhällsnytt.
  Astrofysikern och meteorologen Piers Corbyn på Twitter.
  Han visar mät-resultat etc som påvisar att klimat-alarmisterna har fel…..
  Han är dessutom väldigt bra på att göra väder-långtidsprognoser
  https://mobile.twitter.com/piers_corbyn

  Gillad av 1 person

 16. turrim 2020-02-24 / 09:44

  Turkiet, Irak, Pakistan och Afghanistan stänger sina gränser mot Iran på grund av risken för smitta. Där har man regeringar som törs ta snabba beslut för att värna om sina medborgare.

  Gillad av 2 personer

  • turrim 2020-02-24 / 11:28

   Jag läser nu att vår egen feministiska regering påstår sig ta krafttag och meddelar på presskonferens att man skänker 40 Mkr till WHO för att stoppa smittan. Det är liten risk för oss och vi är rustade för att klara.

   Som när Per Albin 1940 sa att vår beredskap är god. Det är bara att läsa om kaos på akuten, värst i Stockholm, redan innan vi fått någon smitta.

   Gillad av 2 personer

   • Maja Dacke 2020-02-24 / 13:17

    Med tanke på alla fejkade uttalanden ska man kanske läsa tvärtom. Tomma lador var fyllda och sen tomma igen när de behövdes för folket. Så …
    Inga krafttag tas …
    Inte rustade …
    Men pengar kan alltid strös ut – både i och utanför fickorna …
    WHO tillhör världsetablissemanget så vilka blir berikade?

    Gillad av 2 personer

   • Lennart Karlsson 2020-02-26 / 05:14

    Finns det inga feministiska ”Baja Major” kvar att skicka någonstans?

    Gilla

 17. ROLLE 2020-02-24 / 09:34

  Invandrare strömmar fritt hit och kan obehindrat föra hit smittan.
  Ingen obligatorisk hälsokontroll när de kommer.

  Sverige avvecklar tillförlitlig kärnkraft och satsar på vindkraft.
  Endast stollar kan komma på något sådant.
  Vindkraften i kris
  Vindkraftbranschen går dåligt, flera bolag har gått i konkurs medan andra ligger i riskzonen. Orsaken är att de låga intäkterna från försäljning av el och certifikat inte täcker drift- och underhållskostnaderna av vindkraftverken.
  Många konkurser är att vänta vilket kommer resultera i miljardförluster för banker och investerare.
  https://samnytt.se/vindkraften-i-kris/
  Inte ens subventionerna hjälpte.

  Gillad av 5 personer

  • Lennart Karlsson 2020-02-26 / 05:35

   Vindkrafts ägarna åkte tydligen på en blåsning av staten?
   Vore nog bra om någon via radiostrålning” startade de fossilfria Kärnkraftverken igen.
   Fast om vi ska kunna betala måste de få igång Bankomaterna igen eftersom korten ej fungerar i el lösa butiken eller låsta banken. Övrig korthantering tar EU migranter, mellan ”polisbesöken” hos äldre, någonstans ifrån hand om. ”Hemtjänstens” sällsynta besök hos ”Brukarna” (av något utom inlåst medicin) gör att vi behöver Rökdykare utrustning eftersom lukten från förmultnande otrogna som tog i anspråk socialhjälp som var avsedd för ”baaarn” sprider sig som någon kinesisk virus.
   Hoppas att det blir över något efter att kommunen försökt lära ”icke skidåkare” kasa utför och hoppa över pensionärerna som hoppade frivilligt!
   Islampartiet och (S) kommer att kräva högre hus med öppningsbara balkonger.
   Själv går jag med i Alkohol partiet tack vare mottot ”Fri sprit och bredare trottoarer”!
   Det löser sig som muslimen sa bredbent över vasken……

   Gilla

Kommentarer är stängda.