PÅ AGENDAN MED EXAKT 24

Ännu en trevligt samtal mellan Markus och Erik.

18 reaktioner på ”PÅ AGENDAN MED EXAKT 24

  • Thoralf A 2020-05-17 / 07:01

   Det var en svag insats eller en ren katastrof! Var han rädd för Schyman?

   Gillad av 1 person

 1. turrim 2020-05-16 / 17:27

  Sverige är den säkraste penningautomaten för årligt bistånd och därefter löpande så snart FN eller EU vill ha lite extra. Man är också en säker ja-röst för alla globala påfund.

  Nu synes det som att Sverige trots all välvilja kommer att mobbas av övriga länder när det gäller att öppna gränserna. Den nationella solidariteten i andra länder slutar vid gränsen. Trots deklarationer och avtal.

  Det kan bli ett nyttigt uppvaknande för den feministiska regeringen och dess stödtrupper. Välvilja och förtroende kan inte köpas med skattebetalarnas pengar. Det måste vinnas med kraftfull nationell politik.

  Gillad av 2 personer

 2. Ölandsbonde 2020-05-16 / 13:58

  Hur slangar man bensin? Jag hade en Volvo som jag felaktigt trodde var godkänd av bilprovningen. Fyllde på bensin för över 800 kr. Mycket värde att lämna till skroten. Försökte slanga ur bensin utan att lyckas. Hur görs det? Försökte köra bensinpumpen att fylla en dunk. Det gick inte. Det slutade med att jag körde upp bensinen. Jag vet att kriminella ligger steget före. Men hur gör de?

  Gilla

  • Corona 2020-05-16 / 16:09

   Kör ner ena änden på slangen i tanken, den andra i en hink eller liknande. Änden som är i hinken måste vara placerad lägre än änden i tanken. Sen suger du tills det börjar rinna bensin, stoppar ner änden i hinken igen och låter gravitationen göra resten av jobbet.

   Gilla

  • Bajen666 2020-05-16 / 16:12

   Fixa först en ren dunk sen kör du ner en gummislang i tanken och suger till bensinen kommer till munnen (var försiktig så du inte får en kallsup) sen kör du ner slangen i dunken.

   PS: För 800 spänn så kanske du behöver två dunkar..:-)

   Gilla

   • Ölandsbonde 2020-05-16 / 20:50

    Det fattar jag väl hur man gör med slang! Men det var omöjligt att få ner en slang. I motorrummet var det inte plats för någon stor dunk. Det funkade ändå inte. Verkade som motorn måste vara igång för att den främre pumpen ska snurra.

    Gilla

 3. P-I Karlsson 2020-05-16 / 12:57

  Kollade avslutade coronafall i världen Sverige 42% döda 58%friska, är detta sant? I så fall vart är vi på väg? Sämst i världen.

  Gilla

 4. Ölandsbonde 2020-05-16 / 12:07

  Bra sändning. Kunde ha tagit med att det var L som fick igenom påsskatten. Eftersom den är så himla dum så tror folk att det var MP. ”Äras” de som äras bör.

  Beträffande Ullenhag så kunde de nämnt hans historiska tacktal till ”de som byggde Sverige”. Ävenså hans katastrofala lista över ”Myter om invandringen”.

  Hoppas också att han blir vald till partiledare.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-05-16 / 13:05

   Om du lyssnade ordentligt så nämndes myterna om invandringen.

   Gilla

 5. Corona 2020-05-16 / 11:44

  Hur bildad är kommundirektör Annette Andersson? Hon sitter på Barometerns hemsida i ett reklaminslag och säger ”kommunens egna smultronställe”.

  När ska folk lära sig att när man pratar om en till antalet, så är det ”eget” och när det är plural, så säger man ”egna”.

  Gilla

  • Troll 2020-05-16 / 13:26

   Hon har bara gått gymnasiet läste jag och så någon ledarskapskurs. Svårt att få kompetens till mindre kommuner. I större kommuner har nästan alla jur. kand. eller civilekonomexamen.

   Vad har Johan Persson för utbildning? Har han gått gymnasiet?

   Gilla

   • Thor 2020-05-16 / 15:24

    Johan Persson var raketforskare. Löfven säger det.

    Gilla

 6. Ölandsbonde 2020-05-16 / 11:31

  Sossarna drar uppåt i opinionsundersökningarna. Jag har skrivit flera gånger om sossedöden och att det kan vara så att den faktiskt gillas av en stor del av befolkningen. Groteskt? Javisst. Ingen skulle på en rak fråga svara att den är bra. Inte ens Magdalena.
  Så frågan kan inte ställas, men det finns andra sätt att få kläm på vad folk tycker.

  Har någon sett en manifestation med ljusborg, eller en demonstration, där ställning tas för att skydda våra gamla?
  Nej. Mig veterligt har det inte hänt. Och varför inte? Inte ens PRO (S) eller SPF har uttryckt något med emfas. Och vad gör vår f d svenska kyrka? Inte ett piss. Alla duktiga skrivkulier på våra medier, vad bekymrar de sig för? Inte är det för de äldre i alla fall.

  Annat är det som bekant vid andra händelser i samhället.

  Sverige närmar sig nu Frankrike när det gäller antal döda per invånare. Om två veckor är vi nog ifatt och om.
  Men om man räknar bort de 80% som är över 70 och dött på äldreboenden, eller med hemtjänst, så blir det inte så många. Vi skulle då ligga på ca 73/miljonen istället för 358/miljonen och ha en betydligt bättre placering.

  Att få stopp på Sossedöden är det mest angelägna som kan göras!

  (Nästan viktigare än att fotbollen kommer igång (-;)

  Gillad av 1 person

  • Thor 2020-05-16 / 15:31

   Skrivkulierna är upptagna med den påstådda bristen på demokrati i Ungern. Senast idag är det en kuli i Aftonbladet som ondgör sig. Ingvar nånting tror jag det var.

   Gilla

  • Stig Bergman 2020-05-16 / 15:34

   Jag sjöng upp mig i en glödande kampsång i morse med hjälp av ”En sockerbagare det bor i staden”

   En äldreäldre man det bott i staden
   han kolla livet mest hela dagen
   Han har dock tystnat i fredags kväll
   och är befriad från kiv och gnäll

   Så har vi Anders som sparar pengar
   och avskyr gamla i deras sängar
   Med många siffror han visar på
   att sluta livet de bör förstå

   Gilla

Kommentarer är stängda.