TRAMPA I KLAVERET

När man har trampat i klaveret skall man stå still, inte fortsätta trampa omkring. Det har uppenbarligen Mattias B Johansson inte lärt sig.

Igår skrev jag ett litet inlägg på Facebook där jag också nämnde en liten händelse under valrörelsen 2018. Den var så dum att jag trodde inte att de som läste texten skulle tro att det var sant, därför skrev jag att det även fanns vittnen till händelsen.

Mattias B Johansson kunde dock inte avhålla sig ifrån att kommentera i mitt inlägg på Facebook. Därmed fick alla som läste en bekräftelse på att det jag skrev var sant och dessvärre för Mattias B Johansson så visade han också på hur illa han uppförde sig under valrörelsen.

Det är bara att läsa mitt Facebookinlägg. Sedan får var och en göra sin egen bedömning om vad som är viktigt eller helt ovidkommande. Men passa på innan MBJ raderar sina kommentarer 😉

Annons

7 reaktioner på ”TRAMPA I KLAVERET

 1. Corona 2020-05-24 / 22:26

  Skrämmande att höra i Agenda hur vi diskriminerar våra äldre på boenden och låter de dö när det i sjäkva verket finns behandling att ge.

  Vem tar ansvar för massdöden på våra äldreboenden? Fy fan, vilket ruttet land detta är.

  Avgå alla!

  Gillad av 4 personer

 2. turrim 2020-05-24 / 21:09

  Den mannen har således tagit befälet i Kalmar och medlemmarna accepterar i tystnad. Det är sorgligt. Ett SD som inte är värdigt att leda landet.

  Men raggmunk är gott!”

  Gillad av 1 person

 3. Sven d.ä. 2020-05-24 / 20:27

  “VAD FAN TROR NI ATT NI SKA FÅ FÖR PENGARNA!” Statsminister Löfven till Svenska folket.

  “VAD FAN ÄR PENGARNA?” Finansminister Andersson på Regeringskansliet.

  “VAD FAN DET ÄR JU BARA ATT TRYCKA UPP MER PENGAR.” Rådgivare till Finansministern på Regeringskansliet.

  Gilla

 4. Thor 2020-05-24 / 19:52

  Fullkomligt sanslöst. En tafflig härskarteknik. Man ska väl inte kritisera en persons utseende men jag gör ett undantag för Mattias B Johansson. Han ser ut som en pingstpastor som rymt från Kds. Putsar han på skägget i mindre än 1 timme per morgon månntro? Sådär, nu har jag sänkt mig till hans nivå.

  (Behandlingen av Thoralf fick mig att överge sd)

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2020-05-24 / 20:20

   Har det aldrig slagit dig att han försöker efterlikna Jimmie Åkesson 😉 När Jimmie började med skägg, så började Mattias med ett liknande skäggutstyrsel.

   Gilla

   • Thor 2020-05-24 / 22:33

    Jovars, Jimmie verkar låta något strå vara lite längre dock.

    Gilla

Kommentarer är stängda.