DE KRÄNKTA OCH GODA HATARNA

Efter snart 15 år som politiker och 13 år som Sverigedemokrat har jag fått antikroppar och är immun mot allt hat som jag fått utstå under årens lopp. Det har givetvis kommit från tokvänstern och invandrargrupper. De riktiga rasisterna finns inom invandrargrupperna, de har nämligen fått fri lejd av både politiker och svenska journalister. Invandrare kan nämligen uppträda hur rasistiskt som helst utan att någon journalist uppmärksammar det. Det skapar det riktiga rasisterna som därmed kan härja fritt i sociala medier, då de vet att de aldrig behöver stå till svars för vad de skriver på sociala medier. Här kommer ett litet mångkulturellt smakprov. Längst ner i blogginlägget finns en länk för att läsa en del av över 2000 hatkommentarer.

Nu flödar hatet5

Nu flödar hatet13

Nu flödar hatet14

Nu flödar hatet15

Nu flödar hatet19

Visst är det verkligt fina kommentarer. Undrar om man får lära sig detta på SFI? Men det kommer betydligt mer.

Nu flödar hatet20

Vad är det då som lockat fram dessa rasister och hatare? I förra veckan var jag på en badstrand. Där fanns ett större sällskap på ca 10 personer 5-6 vuxna män och 3 kvinnor i burkini. De var minst sagt störande och väldigt högljudda. Det är märkligt med dessa människor att de inte kan föra en dialog i normal samtalston utan de måste skrika. Som inte det vore nog så fortsatte kommunikationen trots att några av dem befann 50-75 meter ute i vattnet. Kvinnorna var inte sämre i ljudvolym. När de sedan började sjunga och vrålsjunga i vattnet fick jag nog och lämnade stranden efter att jag filmat ett kort klipp som jag sedan la upp på Facebook. Det blev en del som kommenterade mitt videoklipp men senaste dygnet tog det fart då det började spridas inom muslimska grupper på Facebook. I skrivande stund är det ca 2000 kommentarer på mitt inlägg. En överväldigande majoritet är invandrare från MENA-länderna som spyr ut sitt hat i kommentarerna.

Nu flödar hatet21

Hur många tror att Facbook stänger av någon av dessa goda hatare? Det märkliga är att jag upplever det som att de muslimska kvinnorna är de absolut värsta att skriva hatkommentarer. Det framgår av denna kommentar att man hade tänkt sig att skicka hatiska mejl till min arbetsgivare. Säkert med syftet att göra livet surt för både mig och min arbetsgivare. De vet också att det finns en möjlighet att få med media i dessa drev. Media kritiserar nämligen aldrig hatmobben när den består av invandrare.

Nu flödar hatet22

Det har dessutom skrivits ett stort antal hatkommentarer där jag skulle vara pedofil. Det visar bara på vilken lågnivå dessa personer befinner sig på. De vet att de klarar sig undan allt de skriver och aldrig behöver stå till svars för sina hatkommentarer.

Men de tycks glömma bort att deras egen profet Muhammed gifte sig med en 6-åring Aisha och att äktenskapet fullbordades när Aisha var 9 år.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Aisha

Men det kanske är därifrån deras förkärlek till pedofiler kommer ifrån. Men lite märkligt är det.

Jag rekommendera mina läsare att göra ett besök på Facebook och läsa kommentarerna så att ni förstår vilka människor som vi släppt in i landet och gett en fristad, pengar, utbildning och en framtid. De är oerhört tacksamma och hatar oss ”svennar” för vår gästfrihet och vårt vita skinn, om man skall tro alla kommentarer.

Det pratas mycket om invasiva växter i vårt land.

Invasiv art – en art som introducerats till områden utanför sitt ursprungliga utbredningsområde, som sprider sig av egen kraft, som skadar ekosystemet.

Läs alla hatkommentarer

En sådan här episod stärker bara mig i mina politiska uppfattningar. Vi måste sätta totalstopp för invandringen och istället starta upp återvandring för alla missanpassade och hatiska människor.

 

50 reaktioner på ”DE KRÄNKTA OCH GODA HATARNA

 1. lasse bengtsson 2020-07-01 / 22:33

  Alfsson, har mussarna ringt dig på telefonen och hotat/trakasserat dig? Polisanmäl omgående i så fall. Sådant ska inte tolereras.

  Gilla

 2. Tony 2020-07-01 / 19:20

  Det är ju inte lätt att föra dialog med deras begränsade ordförråd som dom besitter,
  dock har dom lärt sig alla könsord och svordomar, orden Fucking o Rasist som
  används nästan varje mening,.

  Vi skulle också sjungit på stranden ifall ni tog första plan hem till era underutvecklade
  länder, men någon måste jobba för att försörja en allt större massa som lever av bidrag,
  Pengar är inget som faller från himmeln ner utan måste förtjänas, kanske svårt att förstå
  för vissa individer. Svaren du får visar på det som många förstår, att många borde ha
  direkt avvisats från början.

  Gillad av 2 personer

 3. Ò Hyra 2020-07-01 / 17:52

  Välkommen till bananrepubliken Sverige, ännu ett av världens U-länder.
  Styrt av en korrupt politikermaffia som plågar folket med massinvandring och pålagor.

  Gillad av 2 personer

 4. Ò Hyra 2020-07-01 / 17:46

  Många anlagda bränder nuförtiden. Är det en del av den nya kulturen
  som våra politiker har importerat?

  Gillad av 1 person

 5. Anders Nilsson 2020-07-01 / 17:07

  Skulle vara kul att se reaktionerna om några hade en grisfest och grillade en gris på stranden. Naturligtvis måste grisen sköljas ner med alkoholhaltiga drycker.

  Gillad av 1 person

 6. Cosmik Debris 2020-07-01 / 15:00

  Jonas WE Andersson på FB:

  I Sverige kräver islamisterna från Mellanöstern och Nordafrika nu svenskarnas underkastelse. I små steg, på sociala medier, genom påhopp, hat, hån, skrämsel och rena dödshot. Såsom islam alltid fungerar när de tar över territorier i världen. Man hotar till underkastelse. Lyd, eller vi dödar dig.

  Än så länge är det bara några hundratusen hårdföra – men de växer i antal och mobiliserar för varje dag som går, överallt i landet.
  Fienden är i slutändan Sverige, själva landet, men det är “den vita mannen”, den västerländska kulturen och kristendomen som är den omedelbara fienden. Här samarbetar de mäktiga svenska feministiska organisationerna, socialisterna och även hbtq-rörelsen (!), med islamisterna för att förgöra Sverige som land och demokrati. Övertagandet sker därför inifrån. Med hjälp av svenskar. Oftast feminister och kommunister. De som leder våra myndigheter idag.

  Sammandrabbningarna närmar sig.Jag kommer aldrig att knäböja inför barbarer och förtryckare i mitt eget land. Hellre dör jag. Vi väntar bara på att 50% av svenskarna, den sovande delen, ska vakna upp.

  Ja, Islam kräver underkastelse.

  Den krigiska och invasiva ideologin islam och dessa islamistiska utövare i Sverige kräver detta. Det kommer inte att hända. Dessa personer måste lämna Sverige.

  På ett eller annat sätt.

  Gillad av 5 personer

  • Malin 2020-07-01 / 18:43

   Oj då nu har lokalnytt Gbg ett pk islamtroget inslag! Det är inte klokt nånstans..
   Orkar inte skriva, så helt snedvridet.
   Bara synd om påklädda badare som är rädda att bli filmade… Nyss tv 1

   Gillad av 1 person

  • Lars Johansson 2020-07-01 / 21:48

   Det måste till en kommision utom Sverige,med utländska aktörer,som undersöker och värderar! Ingen svensk,som definitivt inte är objektiv! Vem kan numera lita på en undersökning,där det finns politiska motiv!

   Gillad av 1 person

 7. Lollo 2020-07-01 / 14:49

  AFS är det enda parti som driver frågan om återvandring. Jag röstade på AFS i förra valet och kommer fortsätta att rösta på AFS.

  Gillad av 2 personer

  • Lars Johansson 2020-07-01 / 21:53

   Ja,jag håller med! SD har inte svarat upp mot mina förväntningar! Tyvärr för toppstyrt! Uteslutningen av Thoralf har gjort AFS ett alternativ för mej.

   Gilla

 8. Ò Hyra 2020-07-01 / 13:24

  Black lives matter. Är inte det rasistiskt?
  Borde det inte heta: All lives matter…

  Gilla

 9. Matilda 2020-07-01 / 13:05

  Thoralf, har gått igenom kommenterarerna och någon har redigerat din bild och jämför dig med en grillad kyckling med stor mage? Snacka sjukt muslimer

  Gillad av 1 person

 10. Håkan Spångberg 2020-07-01 / 11:55

  Bara att konstatera att den svenska samhällsgemenskapen håller på att dö ut.
  Startskottet för den utvecklingen är enligt subjektiv uppfattning riksdagsproposition 1975:26.
  Ansvariga är de som biföll denna samt de efteråt som verkat i dess anda.
  Framtiden går i subversiv och dekadent riktning.
  Skulle tro att det i slutändan handlar om medborgarna kommer att vilja betala skatt.
  Tragiskt öde för landet.

  Gillad av 2 personer

 11. Kalle 2020-07-01 / 11:54

  Svensken skall ta hänsyn till alla konstiga idder som poppar upp i princip varje dag. Ideerna dras fram av olika rörelser och ismer och allt annat av politiker, jornalister, krönikörer samt allehanda olika talespersoner för olika s.k. rörelser.

  Jag är så förbannat trött på det nu. Passar det inte att leva i sverige utan att protestera mot allt och alla så åk tillbaka till edra hemländer. Kommer inte att sakna er ett endaste dugg.
  Tycker det skall bli befriande för oss alla som vill ha sveige tillbaka utan edra konstiga ideer om allt annat som ni kräver för att trivas.

  Jag trivs absolut INTE med er. Åk tillbaka till edra hemländer eller andra länder där ni tror att edra konstiga ideer faller i godan jord!!!

  Gillad av 6 personer

  • tompas11 2020-07-01 / 16:33

   Den där lille Morgan tycks ju vara så taskigt vaggad att han är totalt inkompetent att resonera och tänka logiskt. Morgan – vad är det du inte förstår?

   Gillad av 1 person

  • Lollo 2020-07-01 / 18:03

   I ett rättsamhälle borde det gälla likhet inför laget, dvs att alla medborgare ska behandlas lika. Samhällsställning, etnicitet eller kön ska således inte spela någon roll vid en rättstillämpning. Likhet inför lagen gäller dock inte i Sverige. Det kan man se i ovan refererade ordväxling i riksdagen. Invandrare har större rätt än etniska sveskar i vårt eget land. Likhet råder heller inte mellan könen. Kvinnor straffas i mycket lägre grad och får lägre straff än män vid samma brott.

   https://www.bra.se/publikationer/arkiv/publikationer/2020-07-01-far-flickor-atalsunderlatelse-lattare-an-pojkar.html

   Denna kösskillnad finns dock inte bara i Sverige. I går läste jag en artikel i engesk press där en kvinnlig pedofil slapp fängelse efter att ha haft sex med en 14-åring. Hur många tror att en man hade sluppit fängelse om han hade haft sex med en 14-årig tjej?

   Gillad av 1 person

 12. Gunnar Edlund 2020-07-01 / 10:40

  De muslimska hatarna är också väldigt fascinerade av att knulla mammor. De drömmer förstås om sina egna när de påstår att de skall kn.. andras.

  Gillad av 2 personer

 13. Matilda 2020-07-01 / 10:29

  Thoralf, kommer du starta en kommunförening för Alternativ för Sverige i Kalmar snart? Jag vill inte att du ska sluta som politiker 2022.

  Gillad av 1 person

 14. Ivar Andersson 2020-07-01 / 10:23

  ”Miljöpartiet har helt tappat trovärdigheten i migrationspolitiken när de samtidigt som de hänvisar till Barnkonventionen för att ta emot ännu fler flyktingar, villigt offrar barnen som redan bor här i ett konstant lidande med gänguppfostran, trångboddhet och förlorade framtidsdrömmar, skriver Angela Aylward, miljöpartistisk lokalpolitiker i Göteborg.”
  https://www.gp.se/debatt/huvudl%C3%B6st-av-milj%C3%B6partiet-att-forts%C3%A4tta-f%C3%B6respr%C3%A5ka-massiv-invandring-1.30507940

  Gillad av 4 personer

 15. Sven d.ä. 2020-07-01 / 10:06

  Invandringen har tagit med sig olika kulturyttringar till Sverige, bland annat rasismen. Black lives… spär på ytterligare. Jag kan inte annat säga att svart värderas mer för dem än annat, om jag förstått deras tankar rätt. Ras har blivit en del av vardagen, och det är något som importerats till Sverige på senare år. Det hade varit så mycket bättre om vi kunde mötas som människor utan förutfattade meningar. Men det tåget har gått. Nu grävs skyttegravarna – och detta kan inte sluta väl.

  Jag är förundrad över att 2000 personer har engagerat sig i en film från en strand.

  Gillad av 1 person

 16. Erika 2020-07-01 / 09:34

  Thoralf, stängde du din sida för kommenterar på Facebook?
  Har du kunnat få 2000 kommentarer. Är det Mika igen som delat denna i Facebook grupper till muslimer?

  Gillad av 1 person

 17. Bajen666 2020-07-01 / 09:26

  Detta skyller jag på veliga och godhetsknarkande vänsterliberala politiker och våra så kallade journalister som har låtit mobben få fortsätta sitt hat mot Svenskar.

  För ingen ska inbilla mig att dessa inte vet om hur det ligger till, muslimer gör vad muslimer alltid har gjort hata hata och ställa till men kaos var dom än befinner sig…ligger liksom i deras gener.

  Så tack så j*vla mycket ni politiker och ”journalister” som banat denna väg.

  PS: Nej jag kan inte läsa allt hat…då blir hela veckan förstörd och så har inte FB som tur är, jag kör med VK.

  Gillad av 3 personer

 18. Hans 2020-07-01 / 09:09

  Dessa har ju diplomatisk immunitet mot hatspråk….

  – En finländsk politiker hade visst i något sammanhang använt just uttrycket ”invasiva arter” om asylsökande och riksåklagaren ville åtala för hets mot folkgrupp.

  Emellertid erhölls inte den erforderliga 5/6-majoriteten i riksdagen för att upphäva nämnda politikers (han är riksdagsman) immunitet mot åtal så åklagaren bet denna gång i gräset.

  Ibland får man intrycket att politiker/media/riksåklagare i Finland vill testa om det är möjligt att ytterligare utvidga begreppet ”Hets mot folkgrupp” och ytterligare skrämma upp folk.

  Tyvärr Finland vandrar åtminstone i viss utssträckning i Sveriges fotspår!

  Generationen som deltog i vinterkriget och fortsättningskriget hade krut i sig sedan har det bara gått utför, se där min opinion.

  Hans

  Gillad av 4 personer

 19. Lollo 2020-07-01 / 09:03

  Att ha egen pool har blivit väldigt populärt. Är det någon som undrar varför?

  Gillad av 3 personer

 20. Hoppalong 2020-07-01 / 08:32

  Berätta gärna för Afif Khan att en ”ända” sitter man på. SFI har jobb att göra.

  Gillad av 1 person

  • Maja Dacke 2020-07-01 / 16:32

   Vissa använder den till annat …

   Gilla

   • Maja Dacke 2020-07-01 / 16:30

    Och det är regeringen som tillsätter corona-kommissionen som ska granska regeringen! Alltså kan kommissionen komma med sin undersökning inom en månad. Det finns väl redan nedskrivna förhållningsstolpar att utgå ifrån. Så går det till det land som är så korrupt att ingen författningsdomstol eller korruptionsdomstol finns – och inte heller behövs, sägs det.

    Egentligen borde kungahuset stärka sin flygförmåga … Snart kommer väl den rådande presidenten fram och intar sin tron – under jublande vasallers tillrop. Är kungen också en vasall ..? Trots att han är en Bernadotte och ingen Ericsson.

    Gillad av 1 person

   • Lars Johansson 2020-07-01 / 20:41

    Ja,vem är förvånad! Regeringen har letat för att hitta någon som kan försvara regeringens beslut eller brist på beslut! Naturligvis så får en vänsterperson uppgiften? Hur var det nu med bocken som trädgårdsmästare? En kommision i dagens Sveriges måste sökas utomlands inte i detta inavlade sosse-Sverige

    Gillad av 1 person

 21. Ludvig 2020-07-01 / 06:36

  Vilket hat från människor som kommer hit och får allt gratis.

  Gillad av 1 person

 22. Gerhard3 2020-07-01 / 03:04

  Lupiner & Ogräs

  Lupiner anses av många vara en invasiv art och av många andra vara ogräs. En del andra tycker dem är vackra och sätter dem i blomvas där dem vissnar efter två dagar.
  Färgerna är ofta Vit Rosa Lila! Efter att traktorerna klipper dikerna sprider sig lupinerna i rasande fart på landsbygden och tränger undan andra viktigare växter.

  Gilla

  • Lars Johansson 2020-07-01 / 20:49

   Lupiner som är en invasiv art sprider sig snabbt, och tränger ut inhemska arter, kanske någon ser liknelse i dagens Sverige? Kanske invasiva arter tränger ut svenskar?

   Gillad av 1 person

 23. Peter Andersson 2020-07-01 / 00:15

  Många som tror att man inte får fotografera hur man vill på allmän plats, vem har inbillat dem det?

  Gillad av 1 person

  • Ölandsbonde 2020-07-01 / 16:08

   Det finns inskränkningar till friheten att fotografera vad man vill på/från allmän plats. Du kan ju försöka ta ”barnbilder” utanför ett dagis så får du se vad som händer. Det finns också regler kring hur bilderna används.

   Därutöver finns det något som heter hyfs. Vill man ta en bild på någon man inte känner så hör det i alla fall till min goda ton att fråga om det går bra. Även om det inte formellt behövs.

   I det aktuella fallet har Alfsson filmat ett gäng som han beskriver som icke svenskar och beklagar sig över de ljud de ger ifrån sig. För mig ser det ut som en familj som har det jätteroligt i havsbadet. Muslimer är det i alla fall inte eftersom de sjunger, om det nu har någon betydelse.
   Och det är inte Alfssons strand, även om han känner det så. Mig veterligt äger han ingen del alls av Öland.

   Varför inte gå fram och prata med dem? Kanske får du vara med och leka och är dig något.

   Gilla

   • Thoralf A 2020-07-01 / 16:32

    Det var ingen familj! Det var ett sällskap på närmare 10 vuxna personer, framförallt män. Som störde under en längre tid på stranden. Inte enbart under detta korta klipp men du och alla tycks inte förstå hela sammanhanget. Jag lämnade stranden, vilket jag inte var ensam om. När samma sällskap kom till stranden två dagar senare flydde flera från platsen. Det borde ge dig en fingervisning.

    Jag vill inte ha den här typen av yttringar på den stranden jag befinner mig på. Men hoppas att du uppskattar det och vad det mer kan medföra. De jag känner på Öland uppskattar det däremot inte!

    Dessutom var det min upplevelse av situationen och jag hoppas att jag har rätt till den och kan uttrycka det utan att få en ”skitstorm” efter mig.

    Gillad av 2 personer

 24. en småländska 2020-07-01 / 00:07

  Ja detta kan man jämföra med många av de kommentarer som Jenny Piper fått efter att ha fotat ett par som badar där kvinnan har abaya och slöja på sig, det är till största delen invandrare som hatar och hotar henne, några har t o m mailat den de tror är hennes arbetsgivare för att hon ska sparkas men Jenny har sagt upp sig för ett tag sen. De kan inte argumentera, de går till personangrepp och säger rasist. Vad som är bra är att de visar vilka de är genom sättet de uttrycker sig på.

  Gillad av 2 personer

 25. tompas11 2020-07-01 / 00:06

  Låt bilan falla…

  Gilla

 26. folksam2010 2020-07-01 / 00:04

  jag gillar dig skarpt och framförallt hur duktig du är med statestik.. bla om man tar t,ex Kärnkraft

  och el försörjning där Har SD gjort bort sig som uteslöt dig hoppas nya vindar Blåsa som så att

  MP åker ut ur regeringen och du in där, var rädd om dig bara eftersom det tycks vara fanatiker

  och lågbegåvade som hotar dig

  Gillad av 1 person

 27. Eva-Marie Olsson 2020-06-30 / 23:28

  Thoralf man förfasar sig över denna hatstorm, men å andra sidan var den väntad då som du säger de kommer undan med allt. Alla dessa deras önskemål om diverse hemska saker som ska drabba dig och andra personliga påhopp visar på att vi har att göra med personer som vi måste se till att de reser hem igen.

  Så länge vi har någon som helst yttrandefrihet i vårt land ska vi använda oss av den och inte låta oss tystas av de som vill se oss tysta. Vi filmar, fotograferar, diskuterar och visar att vi inte gillar den trista utveckling som galna politiska beslut försatt oss i. Vi kämpar för våra barns och kommande generationers svenska framtid. Kämpa Thoralf!

  Gillad av 4 personer

   • Eva-Marie 2020-06-30 / 23:59

    Helt rätt, man blir varje dag bevisad om att ett flertal Återvandringsverk måste å det snabbaste iordningställas. Det är bara att packa väskorna för icke önskvärda individer, och vi kavlar upp ärmarna och sätter igång med det praktiska på de nya arbetsplatserna, länge leve Återvandringsverken.

    #AfS2022

    Gillad av 3 personer

 28. Cosmik Debris 2020-06-30 / 23:23

  Bilan Osman: Sverige har varit vithetens högborg
  https://www.expressen.se/kultur/sverige-har-varit-vithetens-hogborg/

  Till Bilan Osman vill jag bara säga följande:

  Du är inte svensk.

  Afrikaner, araber och muslimer är en plåga som vi svenskar påtvingats av politiker med storhetsvansinne och inget vi svenskar själva godkänt eller önskat.

  Oavsett vilka blå dunster dina ”kollegor” försöker slå i dig så är du dömd att för resten av ditt liv uthärda som invandrare. Åt det kan du inte göra ett endaste dugg. Om du stannar kvar i Sverige vill säga!

  Den svenska ”toleransen” finns inte i verkligheten, svenskar sköter det bara lite snyggt. Vi undersöker t.ex. vilka som bor i ett område innan vi anmäler vårt intresse för en bostad. Samma sak gäller vid köp av bil, anställa personal till företaget eller att välja skola till våra barn. Det sköts snyggt. Detta för att inte riskera att bli kallad för rasister. Vissa kallar det strukturell rasism. Jag kallar det strukturell överlevnad.

  Kom INTE och kräv av oss några ursäkter.

  Du kommer alltid att betraktas som andra klassens medborgare. Varför? Därför att i Sverige ställs inga krav på invandrare ifrån Afrika och Mellanöstern. Ni anses vara klent begåvade, våldsbenägna och inte kapabla att ta vara på er själva. Vi kvoterar in och ger er istället.

  Det är liksom inbyggt i det svenska systemet och praktiseras allra hårdast av dem som påstår motsatsen. I Sverige upprätthålls nämligen rasismen av antirasisterna.
  Wilhelm Mobergs ”Svensk strävan”, handlar om våra förfäder och vad de skapat åt oss att förvalta åt våra efterkommande. Muslimer, araber eller afrikaner har inte bidragit till det välfärdssamhälle som du förolämpar och parasiterar på. Ni håller på att förstöra allt som våra förfäder har byggt.

  Åk hem. Lämna oss svenskar i fred!

  Ps. Årets få bra ögonblick är när man är i skärgården, i skogen eller i fjällen. Där slipper man än så länge den muslimska plågan. Där finns fortfarande det Sverige jag är uppväxt med och som jag saknar. Jag är inte ensam om den saknaden

  Ivar Arpi på Twitter:
  ”Sverige är sämst! Sverige är fan till och med sämre än USA! Hur kan man leva i ett så fruktansvärt, rasistiskt samhälle? Varför flyttar man ens hit, till helvetet på jorden? Om det Bilan Osman skriver stämmer borde inte folk fly hit, de borde fly härifrån!”

  Gillad av 5 personer

   • Cosmik Debris 2020-07-01 / 00:13

    Nej, hon är ju muslim. Då är man sjuk lite här och där.

    Gillad av 2 personer

  • Cosmik Debris 2020-07-01 / 01:00

   Kommentar på Somalias officiella twitterkonto 🙂

   ”Med tanke på Osmans artikel i Expressen kultur. Snacka om fokusförflyttning. Här har unga killar från framförallt Somalia där Bilan kommer ifrån bränt ned skolor, bilar, sålt knark, kastat sten på polis och uppfört sig allmänt osocialt. Sen börjar hon babbla om Carl von Linné…”

   https://tinyurl.com/y8of85bp

   Jag är Imponerad över att det finns somalier som inte är analfabeter.

   Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s