FORTSÄTT DOKUMENTERA OCH RAPPORTERA

Ett snyftreportage i SVT Väst om Fatma som badar i burkini. Det var ju snällt att man fick ha åsikter, tankar och reaktioner om badande muslimer och burkini.

Jag har precis fått ca 2 000 hatkommentarer från arga och förbannade muslimer för att jag har haft just åsikter och reagerat på det. Fatma ljuger något så fruktansvärt!

”Kan du förstå att folk reagerar eftersom det är kvinnor som täcker sig samtidigt som deras män sitter bredvid i badshorts?

– Jag kan absolut förstå att man reagerar. Man får ha åsikter, tankar, reaktioner, men att håna och trakassera, det är det jag vänder mig emot.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/fatma-tar-striden-for-att-bada-i-burkini-mitt-val

Muslimska män är helt virriga. De kräver att deras kvinnor täcker sina kroppar så det inte skall väcka deras lustar. Kvinnorna får inte vara i samma moskélokal för det stör männen i deras bön, trots att kvinnorna bär heltäckande klädsel. Uppenbarligen är det kvinnorna som är problemet, inte att se håret eller bar hud.

Sedan kan dessa män gå till en badstrand och glo och stirra på svenska kvinnor i bikini. Vilka hycklare! Om de nu har så dålig självkontroll att deras kvinnor måste ha heltäckande klädsel så borde de muslimska männen definitivt inte besöka en svensk badstrand. De är ju en fara för alla lättklädda kvinnor på stranden enligt deras egen utsago och religion.

Sedan säger Fatma följande.

”Klär man sig för lätt ber man om det. Klär man sig täckande, är man förtryckt. Man kan aldrig göra rätt, säger hon.”

Nu blandar hon äpplen och päron för att försvara förtrycket. Vilka är det som har synpunkter på att hon inte skall klä sig lätt? Det är de muslimska männen! Det är inte de muslimska männen som anser att hon är förtryckt, det är det svenska samhället.

Det är islam som är problemet! Lämna islam så är problemet löst.

Låt er inte skrämmas av hatmobben på sociala medier. Fortsätt rapportera om det nya Sverige genom att fotografera och filma händelser som visar något som inte tillhör vår kultur eller traditioner. Svensken måste upplysas om tillståndet i landet.

Skälby loge i Kalmar.

38 reaktioner på ”FORTSÄTT DOKUMENTERA OCH RAPPORTERA

 1. Lollo 2020-07-03 / 12:57

  Vilket av dessa tre alternativ tycker du borde genomföras:

  Gilla

 2. Hacke 2020-07-03 / 09:31

  OT
  Alltmer pressade licensfinansierade BBC bantar nu sin personalstyrka på drygt 3 000 anställda med 450 personer för att spara 650 miljoner.
  Att jämföra med den tvångsskattefinansierade motsvarigheten i Sverige med sina över 4 000(!) anställda där man till skillnad från övriga public servicebolag runt om i världen aldrig behöver befatta sig med vare sig besparingar eller neddragningar. Tvärtom här expanderar man ständigt med hjälp av de styrande som frikostigt gödslar med våra konfiskerade skattemedel till sina megafoner i SVT/SR/UR.
  Att den s k borgerliga oppositionen inte bara sitter still i båten utan aktivt medverkar till utvecklingen av denna propagandakoloss av totalitärmodell är inget annat än ett gigantiskt demokratiskt svek.
  https://www.epochtimes.se/BBC-ska-minska-med-450-tjanster

  Gilla

 3. Kalle 2020-07-03 / 09:05

  ””Rättsstaten angrips genom inbrott – har bevis förstörts?

  Dick Erixon2 juli, 2020

  Nu kan inte heller själva rättsstaten i Sverige skydda sig själv från inbrott. Natten till torsdagen tog sig okända in hos Rättsmedicin i Solna där mördade obduceras.””

  ””Men inbrottet visar att den svenska rättsstaten inte längre ens kan skydda sig själv mot attacker från kriminella.

  Rättsmedicin och polis är förtegna om inbrottet. Men det är viktigt att allmänheten får veta vad det troliga syftet var med intrånget. Är det så att gängkriminella nu förstör bevis som finns i statens besittning? Har rättsstaten fullständigt tappat kontrollen till kriminella?””

  https://samtiden.nu/2020/07/rattsstaten-angrips-genom-inbrott-har-bevis-forstorts/

  Är det sååå djäkla illa att kriminella stjäl bevis från rättstaten!!??

  Gilla

  • Thoralf A 2020-07-03 / 09:34

   Dessa individer finns ju inom hela samhällskroppen, deras vänner, släktingar eller familjemedlemmar jobbar inom alla sektorer i samhället och kan säkert fungera som uppgiftslämnare och informationskällor till dessa kriminella gäng.

   Gilla

 4. Anna 2020-07-02 / 20:03

  Thoralf, det kommer bli värre. Just nu är man i en fas där man bygger moskéer, man vill inte assimilera sig, man vill hålla på med den sjuka religionen islam. islam hör inte hemma i sverige!

  Gillad av 2 personer

 5. Erika 2020-07-02 / 19:57

  Hej Thoralf, varifrån är den videon där männnen utan tröjor dansar och håller på? Är det verkligen från Sverige och i så fall vart?

  Gilla

 6. Ò Hyra 2020-07-02 / 17:48

  Åt helvete med Metoo, Black Lifes Matter, feminism, AFA, FI, värdegrund,
  PK och allt annat som förpestar en normal tillvaro.

  Gillad av 2 personer

 7. Cosmik Debris 2020-07-02 / 15:29

  Ansiktsuttrycket och förvåningen när du till slut inser att du har gått över gränsen och herrefolket har fått nog av dina fasoner. Tintin i Kongo i verkliga livet alltså. 😊

  Gillad av 1 person

 8. turrim 2020-07-02 / 14:42

  Jag läser i Nyheter i Dag att Özz Nujen, Petter och Sarah Dawn Finer får krisstöd från Kulturrådet på uppdrag av regeringen. Härom dagen var det Jill Johnson.

  Jag visste inte att de var i kris. Jag ser dem skymta i de flesta program innan jag hinner byta kanal. Özz Nujen är tydligen också med i någon reklam för kroppsbyggnad som ligger mellan många program så där måste man vara snabb med fjärrkontrollen.

  Allvarligt tala, så är detta ett hån mot skattebetalarna. Varför får Kulturministern och de själva gå fria från hårda och konkreta frågor?

  Gillad av 4 personer

 9. Bert 2020-07-02 / 14:36

  Rapport från Mönsterås: mötte i går tre invandrarungdomar(15-års åldern) i trapphusets entré, de blockerade min möjlighet att ta mig ut utan att kroppskontakt uppstod. Jag ryter till, ”FLYTTA PÅ ER”, och så tar jag ett steg emot dem, de flyttar ytterst motvilligt på sig. När jag passerat dem börjar någon eller möjligen alla tre att provokativt hosta högljutt och så gör de hela vägen upp till översta, tredje våningen. När jag så några minuter senare är på väg upp med tre matkassar så står de kvar i trapphuset utan att ha gått in i den lägenhet de bor i, de har tydligen väntat på mig. Jag stannar en trappa ner och säger till dem att gå in till sig, en av dem vill helt tydligt inte följa min uppmaning men han blir efter ca 30 sek lätt knuffad in i lägenheten av sina kompisar, detta då jag åter fått höja tonläget och ryter ”GÅ FÖR FAN IN TILL ER”.

  Jag har tagit kontakt med bostadsbolaget, men de säger sig inte kunna göra något åt eller ta kontakt med dessa ungdomar eller deras vårdnadshavare ang att de provokativt har hostat i trapphuset och ställt sig i vägen i entrén – samma svar får jag av den polis som kontaktas på 114 14. Dock blir det en annan sak om den de som hostade är konstaterad smittbärare, ja, hur får man reda på det om polismyndigheten inte ens vill ta reda på, ”OM”.

  Kan tillägga att jag alltid bär munskydd då jag riskerar att möta andra personer, detta triggade tydligen den här trion till att hosta och bösta sig, detta för att sprida oro och ev Covid-19 smitta, ev också TBC mm. Jag tar detta tilltag som ett försök till grov misshandel och ett reellt hot mot min hälsa – är i riskgruppen diabetiker, högt blodtryck, övervikt och i närheten av att vara 70+.

  Helt tydligt är det så att man i dagens Sverige med illvilja i sinnet kan utsätta andra för ev Covid-19 smitta mm, detta utan att riskera någon som helst påföljd eller ens ett kontakttagande som i detta fall från hyresvärd eller myndighet.
  Måste säga att jag är enormt less på det här landets politiker, myndigheter, div godhetsknarkande organisationer och dito privatpersoner som gör sitt bästa för att göra livet surt för oss svenskar som till all helvetes förbannelse råkar bo kvar i ett bostadsområde där inflyttade kulturbärare från andra länder tillåts att bete sig helt i strid mot vad som är självklar hänsynstagande sed i Sverige – FY FAN!

  Gillad av 7 personer

 10. Golf 2020-07-02 / 14:24

  40 döda idag. Sverige fortsätter sticka ut.

  Gillad av 2 personer

  • Ölandsboende 2020-07-02 / 21:27

   Ja, man bör ha hjälm. En stenhård golfboll i pallet är inte att leka med.

   Gilla

   • Bert 2020-07-03 / 16:34

    Om du tänker dig att någon gång åka till Mönsterås GK och spela golf, ta då med dig så mycket skyddsutrustning du kan uppbåda, detta då det finns medlem och banägare där som inte drar sig för slå en fullsving rakt emot dig på några meters avstånd eller i full fart köra rakt emot dig med ett arbetsfordon och sedan skrika, ”du ska slås ihjäl”. Ja, med andra ord ”spela inte golf på Mönsterås GK om hälsan och livet är dig kärt”!

    Gilla

   • Bert 2020-07-03 / 18:01

    Citat Thoralf: Vad?

    Jo, så är det, jag har vid tre tillfällen blivit verbalt mordhotad(vittne finns), 2 ggr av banägaren, densamme har också kört i full fart rakt emot mig med sitt arbetsfordon(vittne finns).
    En medlem i MGK har under en tävling slagit en fullsving(med boll) rakt emot mig(vittne finns), densamme har också verbalt framfört ett mordhot(vittnen finns).

    Detta ovan framförda är de grövsta oegentligheterna, det finns fler händelser i ord och gärning att berätta om vad som hänt mig på Mönsterås GK.
    Ja, det är ren mobbing och förföljelse, så efter 10 år som fullvärdig medlem på MGK har jag sett mig tvungen till att sluta spela golf, jag har dock ett gällande Greenfee-medlemskap i Binga GK om jag skulle återfå lusten att börja svinga ingen.

    Gilla

 11. Anna 2020-07-02 / 14:01

  Det är kört för Sverige. Muslimaraberna är spridda överallt i Sverige. Finns inte ett tecken på att de vill integrera sig. Islam måste refomeras.

  Gillad av 4 personer

 12. Kalle 2020-07-02 / 12:21

  ””Varför följer inte regeringen riksdagens beslut?””

  ””GRUNDLAGEN. All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati. ””

  ””Riksdagen beslutar om lagar som regeringen sedan ska verkställa. ””

  ””Åtskilliga förslag har lagts om förarbevis för vattenskoter och för fem år sedan gav en enig riksdag regeringen i uppdrag att ta fram regler för detta, men inget har hänt.

  ””Varför tillåts ansvarige ministern Morgan Johansson (S) att strunta i riksdagens beslut?””

  https://petterssonsblogg.se/2020/07/02/varfor-foljer-inte-regeringen-riksdagens-beslut/#more-328117

  Jag tolkar det som att vår JUSTITIEminister inte bryr sig om vad Riksdagen beslutar. Han visar på det sättet att han inte bryr sig om demokrati!!!

  Han är en politisk brottsling som inte respekterar sveriges grundlag som sosseminister tolkar jag hans inaktivitet som.

  Gillad av 4 personer

 13. Ölandsbonde 2020-07-02 / 11:43

  Utan för ämnet. Corona.
  Här är en lista på alla länder i Eruropa som har färre döda i antal än Sverige. Vi tycks ligga påen platå.

  Sverige * 5 333
  Schweiz * 1 963
  Irland * 1 736
  Rumänien * 1 651
  Portugal * 1 576
  Polen * 1 463
  Ukraina * 1 173
  Österrike * 705
  Danmark * 605
  Ungern * 585
  Moldavien * 545
  Belarus * 392
  Tjeckien * 349
  Finland * 328
  Nordmakedonien * 302
  Serbien * 277
  Norge * 250
  Bulgarien * 230
  Grekland * 192
  Bosnien och Hercegovina * 186
  Slovenien * 111
  Luxemburg * 110
  Kroatien * 107
  Litauen * 78
  Estland * 69
  Albanien * 62
  Andorra * 52
  Kosovo * 51
  San Marino * 42
  Lettland * 30
  Slovakien * 28
  Montenegro * 12
  Island * 10
  Malta * 9
  Monaco * 4
  Liechtenstein * 1
  Vatikanstaten * 0

  I Prag ställde man till kalas med långbord för 500 pers för att fira. I Danmark kan folk gå på fotboll igen. Anne Lind hävdar att sossedöden för äldre beror på kommunerna, landstingen och privata omsorgsgivare. Regeringen kan inte lastas för det. Nähä. Är det så behöver vi väl ingen regering på det området.

  Gillad av 3 personer

 14. Robban 2020-07-02 / 11:13

  Det finns tyvärr ingen annan lösning än ett mycket omfattande återvändande av ekonomiska migranter, dvs merparten av dagens 2.4miljoner invandrare!
  Desto längre vi väntar, desto smärtsamnare kommer det bli!
  Görs inget, så kan vi se fram emot Sveriges fullbordade av att bli ännu ett land i tredje världen med eviga etniska och relegiösa konflikter!

  Gillad av 2 personer

 15. Tony 2020-07-02 / 10:36

  ja så ska det tillsättas en kommission för att utreda ifall Sverige valt rätt strategi
  mot pandemin efter långa överväganden och ökat tryck på regeringen så kom
  man fram till ordna denna kommission, och resultatet blev ju väntat, den som
  ska leda denna kommission är givetvis en figur som befinner sig långt ute på
  vänsterkanten, för att i slutet få en rapport som kommer att mynna ut i att
  allt vad regeringen gjort var rätt??

  Man undrar i sitt stilla sinne fanns det ingen neutral person, i form av någon
  gammal läkare eller varför inte någon tillförlitlig företagsledare som kunde
  leda denna kommission???

  Gillad av 1 person

  • Tony 2020-07-02 / 10:38

   I vart fall en opolitisk sådan.

   Gilla

  • Sven d.ä. 2020-07-02 / 21:37

   Jag tror att kommissionens resultat, i grova drag, redan är skrivet. Nu gäller det bara att få kartan att stämma med verkligheten.

   En alternativ kommission måste komma till stånd.

   Gilla

 16. Corona 2020-07-02 / 01:12

  Var är denna hemska video filmad? Är det i Rinkeby, Tensta eller liknande förort…? Ser ut som en lada?

  Gilla

   • Otto 2020-07-02 / 13:37

    Så mycket kulturberikare i lilla Kalmar? *chockad*.

    Gillad av 1 person

 17. Kalle 2020-07-02 / 00:29

  ””Polisens hatbrottsgrupp i Göteborg misstänks ha läckt känslig information till trollet Lena Hansson””

  https://samnytt.se/polisens-hatbrottsgrupp-i-goteborg-misstanks-ha-lackt-kanslig-information-till-trollet-lena-hansson/

  ””VIDEO: Knäböjande polis kan ha planerat aktionen””

  https://samnytt.se/video-knabojande-polis-kan-ha-planerat-aktionen/

  SD har också på sina möten trakasserats av AFA-typer som polisen verkar acceptera i många fall. Polisen verkar inte ha viljan att skydda SD ibland!!!

  Kan vi svenskar lita på Polisens opartiskhet!!??

  Gillad av 6 personer

 18. Cosmik Debris 2020-07-02 / 00:24

  Özz Nûjen, som finansierade det muslimska terrordådet på Drottninggatan har tydligen beviljats 112 500 kronor i coronastöd från Kulturrådet

  11-åriga Ebbas pappa fick 100 000 kronor i skadestånd.

  Hur vore det om alla svenskar istället fick betalat för alla våldtäkter, sprängningar och bilbränder som Özz Nûjens muslimska kompisar är skyldiga till?

  Gillad av 2 personer

  • Onkel Björn 2020-07-02 / 23:51

   Dessutom var det som så att pappan först beviljades ett skadestånd på 60.000 kr Efter att ha överklagat och krävt 300.000 kr så beviljade Svea hovrätt honom ett skadestånd på 100.000 Kr
   Ett oanständigt lågt belopp med tanke på vad terroristens advokater kammade hem.

   tror inte att Nüjen har behövt anlita advokater och gå via domstolar för att få ut sina coronapengar. Behövdes nog bara en enkel ansökan.

   Gilla

 19. Sven d.ä. 2020-07-01 / 23:54

  Det är inte en fråga om att skyla sig eller ej. Vill kvinnan skyla sig så kan hon ha våtdräkt med huva – inget problem. Men nu är det så att burkinin, slöjan och allt vad det heter är en religiös uniform. Man vill säga att jag tar plats i det svenska samhället för islam. Så vad det är är en religiös påverkan viserligen subtil, och det kan vi väl slippa på våra gator och torg, och på våra stränder.

  Gillad av 1 person

  • Ölandsbonde 2020-07-02 / 11:18

   Det där med Hijab, Niqab och Burka är bara ett djävla larv. Dels står det inget om det i Koranen. Endast att kvinnan ska skyla sig. Inte vilka kroppsdelar. Jag är så innerligt trött på alla spöken som med emfas hävdar att de klär sig så för att de vill.
   Är de kvinnor eller inte kvinnor.

   Jag är osäker på exakta summor men för några år sedan var det så att kvinnor inom EU la mer pengar på smink än vad hela jordbrukspolitiken kostade.
   Är Europas kvinnor helt unika? Är det inte precis det kvinnor tycker om att göra? Visa upp sig så snygga de kan. Detsamma för män, fast det är svårare att mäta då smink inte är lika vanligt. Alla vill framställa sig vackra och åtråvärda. Kolla i Italien när familjer tar sina söndagspromenader. Vilken elegans!

   Och vad beror det på att kvinnor under islam inte har den driften?

   Och framförallt! Hur kommer det sig att icke muslimska kvinnor inte klär sig som spöken. Om det nu känns så djävla bra. Inte ens atackflatorna från feministrörelsen gör det. Men sminkar sig och gör sig fina för männen. Det gör de. Så gott det nu går.

   Det finns ingen frivillighet för en kvinna i att dölja sig. Det beror på tvång. Påstår någon att det inte är så, utan det är frivilligt. OK. Av med Hijab m m och klä dig i kort ärmlös klänning och gå ut på stan barhuvad.

   Varför kör inte SD en kampanj på annonstavlor med tre generationer nordiska kvinnotyper i bikini med texten: ”Släpp loss. Låt vinden smeka din kropp och solen värma din hud”
   Lämpligen badstrandsmotiv.

   Gilla

 20. pllay 2020-07-01 / 23:45

  Tusan så många som såg ut att komma från den svenska myllan, har PK blivit så viktigt att man byter religion för att inte avvika från värdegrunden?

  Gilla

 21. Marie 2020-07-01 / 23:43

  Jag mår dåligt av utvecklingen av Sverige, tror du känner likadant Thoralf. Jag undviker stränderna i Sverige pga gaphalsarna

  Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s