EN REFLEKTION PÅ MATTIAS KARLSSON (SD)

Jag läste Mattias Karlsson reflektion på Facebook angående BLM och rivning av statyer som dessa idioter försöker genomföra tillsammans med hjärndöda vänstersympatisörer. Nu menar Mattias Karlsson att islams symboler också borde vandaliseras och rivas.

”Öppen fråga till er som stöder vandalisering eller bortplockandet av monument som upprättats till ära av en historisk person som ägde slavar eller vid någon tidpunkt i sitt liv stöttade slaveri:

Borde vi också vandalisera och riva alla moskéer och minareter och bränna Koranen och Haditherna? Om svaret är nej, varför inte isåfall? Vari ligger den principiella skillnaden?

Moskéer är ju monument upprättade till Allahs och profeten Muhammeds ära. Enligt Koranen (16:71, 16:75) så är det Allah själv som instiftat slaveriet som en naturlig del av mänskliga relationer och bestämt vem som skall vara slav och slavägare.

Profeten Mohammed var själv slavägare och slavjägare. (Hadith: Zad al-Ma’ad, pp. 114-116, 160, Sahih Bukhari 5:59:512)

Profeten Mohammed godkände att slavägare våldtog kvinnliga slavar (Hadith: Sahih Muslim 8:3432, 8:3383)

Profeten Mohammed rådde sina efterföljare att om en kvinna som påstod sig vara oskuld istället visade sig vara gravid vid tidpunkten för vigseln så ska de ta hennes barn som slav och sedan piska kvinnan efter att hon fött slavbarnet (Hadith: Sunan Abu Dawud 11:2126)

I moskéerna lär man ut att profeten Mohammed var ”al-Insān al-Kāmil” dvs den perfekta, kompletta människan, vars föredöme alla människor bör följa.

Som ett resultat av bland annat islams lära på det här området så förslavades 17 miljoner svarta afrikaner och ca 1 miljon vita européer i den muslimska världen. Det sista muslimska landet som förbjöd slaveri var Mauretanien och det skedde 2007. Trots det beräknas 20% av landets befolkning fortfarande vara slavar.”

Nu kommer min egen reflektion över Mattias Karlssons tankar som är helt offentliga på Facebook. Enligt det brev som jag fick från Sverigedemokraternas partistyrelse som angav följande skäl till min uteslutning från partiet i november 2018.

”Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna.”

”och uttrycker er väldigt negativt med en generalisering att det sker en islamisering av Sverige.”

Tack vare detta så hade jag då uppenbarligen också brutit mot partiets ideologi eftersom det formulerades på detta sätt. Att ta upp islam var inte politiskt korrekt enligt Sverigedemokraterna om jag tolkar det rätt.

”Ni visar på ett ideologiskt avvikande beteende och bryter mot vår nolltolerans princip mot rasism.”

Ja, du Mattias Karlsson, nu är du också kritisk till islamiseringen och islam i Sverige och jag håller med dig till ett hundra procent. Jag skulle gärna se att de islamiska symbolerna plockats bort. Men det är ju i själva verket inte det du önskar.  Du kritiserar islam i ditt inlägg men döljer det genom att låta det vara ett retoriskt exempel. Smart!

Nu hävdade dock Mattias Karlsson på Facebook att orsakerna till min uteslutning som angavs i brevet inte var de riktiga skälen till min uteslutning. Utan jag skulle få ett nytt brev med de riktiga skälen.

Mattias Karlsson FB 20181

Nu har det gått ca 19 månader sedan jag skulle fått ett nytt brev enligt Mattias Karlsson. Jag har fortfarande inte fått något brev. Jag tror dock inte att det beror på Postnord.

 

 

22 reaktioner på ”EN REFLEKTION PÅ MATTIAS KARLSSON (SD)

 1. Håkan Spångberg 2020-07-04 / 08:37

  Som alltid inom politiken så är det svårt att hänga med i svängarna. Det som en säger vid ett tillfälle kan stämplas med tråkiga epitet för att sedan bli helt politiskt korrekt när den tidigare antagonisten i ett senare skede själv torgför samma uppfattning.
  Måste man ha narcissistiska drag för att lyckas inom politiken…
  Ingen värld för vanligt folk, verkar det som.

  Gillad av 2 personer

 2. Andersson i Pinan 2020-07-04 / 07:52

  För blekingar och kronobergare:

  Tänker ni åka till Danmark måste ni ta med pass och hemortsbevis. Hemortsbeviset kan laddas hem från Skatteverkets hemsida:

  https://skatteverket.se/

  Gilla

  • Rune 2020-07-04 / 08:49

   Jag hittade inget om ”Hemortsbevis” på Skatteverkets hemsida. Däremot hittade jag ”Personbevis” som man kunde beställa hem.
   Var det det som du menade egentligen?

   Gilla

   • Andersson i Pinan 2020-07-04 / 14:35

    Jag menar hemortsbevis. Du kan söka på hemortsbevis på hemsidan. Du hamnar på sidan för personbevis och väljer ‘Ändamål hemortsbevis’. Du kan antingen skriva ut det direkt eller välja att få det hemskickat. Om du ska ha med flera personer på hemortsbeviset är det snigelpost som gäller.

    Jag har just skrivit ut ett hemortsbevis för egen räkning. Det gick alldeles utmärkt. Det gäller bara att genomskåda byråkratin.

    Lycka till

    Gilla

 3. Morgan 2020-07-03 / 22:44

  Jag tror aldrig du hade kunnat acceptera utveckling i SD. Du får vara glad att Mattias sparkade ut dig.

  Det är Alternativ för Sverige som behöver minst dubbla sina röster inför valet 2022. Det hade varit en bra blåslampa mot SD.

  Hjälp Afs Thoralf!

  Gillad av 3 personer

 4. Sven d.ä. 2020-07-03 / 22:37

  Det bästa är att starta ett nytt parti. Hitta några bra röstmagneter, med vettiga åsikter. Sedan kör ni över SD i Kalmar i nästa val.

  Gillad av 2 personer

  • Lars Olsén 2020-07-04 / 05:53

   Sign. Morgan föreslår AFS vilket vore helt OK men är det ngt jag känner starkt för så är det att utmana S på lokal nivå. S är ett parti med närmast oinskränkt makt som styr i Kalmar – många tjänstemän på kommunen är handplockade sossar. Oppositionen från M och övriga är obefintlig och riktigt bedrövlig. Kalmar måste få ett parti som står upp mot S-maffian i staden. Din idé är nog helt rätt.

   Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2020-07-04 / 06:13

    Det är lätt att skriva ”hitta några bra röstmagneter” men att förverkliga det är betydligt svårare i det samhällsklimat som råder med stigmatisering av alla som inte är politiskt korrekta.

    Gillad av 2 personer

  • Sven d.ä. 2020-07-04 / 12:57

   Jag förstår Thoralf att det är inte lätt att ”hitta några bra röstmagneter”, med tanke på tystnadskulturen.

   Men som LARS OLSÉN skriver att utmana S lokalt är eftersträvansvärt, och jag tror inte på AfS som plattformen. Som jag ser det så är AfS ett gäng SD:are som inte får vara med i SD, oavsett hur duktiga de är. Jag tycker att Kasselstrand är sympatisk och har många bra ideér, men det räcker inte till – han och hans kollegor kommer alltid vara fd SD. Jag tror man ska kasta av sig SD kappan och köra något helt nytt.

   Ni som skriver här kan inte bara sitta och vänta på att Thoralf ska fixa allt. Ni kanske själv är bra röstmagneter, tag kontakt med Thoralf och fixa till något nytt. Även om ni inte är en röstmagnet så finns det massor med andra saker som ska göras i ett parti.

   Jag kan själv inte rösta i Kalmar, eftersom det var inte därifrån jag flyttade utomlands ifrån. Så jag kan knappast hjälpa till.

   Det är mycket ”Jag tror… och ”Jag tycker…” i texten ovan – men är man en ”armchair specialist” så är man

   Gilla

 5. Hannes 2020-07-03 / 21:44

  Thoralf,

  När ska du inse att det var MBJ som kokade ihop din uteslutning.
  Han ville ha bort dig!

  Du hade varit kvar i SD om inte MBJ velat ha bort dig.

  Gillad av 1 person

  • Andersson i Pinan 2020-07-03 / 23:36

   Hannes! Har du inte förstått det förrän nu?

   Gillad av 2 personer

 6. Eva-Marie 2020-07-03 / 21:03

  Sverigedemokraterna behandlar sina politiker som slit och släng, det råder olika måttstockar beroende på hur mycket det finns komprimerande grejer på den som är högre upp i hierarkin. Vill media ha bort en SD-politiker då köpslås det, bort med den media vill ha bort, så låter slaskmedia nån annan vara ifred, SD-toppar säljer ut sina parti”vänner”. Har endast förakt över för det partiet, och det är inte endast internpolitiken utan såklart även fegheten och mesigheten som blivit, varför rösta på SD när de andra partierna finns, de har blivit lika.

  Hoppas verkligen att ”inbitna” SD-väljare väljer att rösta på Alternativ för Sverige 2022, för Sveriges skull.

  För övrigt kan jag tippa på att Thoralf inte får nåt svar från expo-mattias, och om han får svar så blir det förmodligen på en fyllepost på Fb.

  Gillad av 2 personer

 7. turrim 2020-07-03 / 19:37

  Det är sorgligt när man en gång högaktade en persons åsikter. Utan att ha träffat honom. Endast genom vad man kunde få ut i media och på nätet. Röstade på partiet.

  Sedan visar det sig att vederbörande är falsk. Det går ut över det parti som han var i ledningen för. Nu har han tydligen efterträtts av än värre falskspelare på regional nivå som dessutom sitter i partiledningen. Adjö SD om ni inte städar!

  Gillad av 1 person

 8. Töny 2020-07-03 / 19:20

  Det kommer nog att bli ett långt brev, kanske i bokform, för efter 19 månader, blir
  den nog lika tjock som Koranen.och lika full med konstigheter.

  Gilla

 9. Cosmik Debris 2020-07-03 / 17:09

  För att få hjälp av fattigvården var tattare tvungna att gå med på att få sina näsor mätta. Ända in på 70-talet. Vilket fascistisk parti hade makten då?

  Jag tycker att vi river Olof Palmes minnessten.

  Eller om någon känner till någon sverigedemokrat som står staty och har mätt näsor på tattare, lobotomerat psykiskt sjuka eller torterat förståndshandikappade på Vipeholm – så river vi den också.

  Inte?

  Gillad av 4 personer

  • Thor 2020-07-03 / 21:05

   Intressant. Har inte hört om näsmätningen förut. Bodde granne med både en och två tattare förut. Jävligt obehagliga människor. Förvisso har jag dåliga erfarenheter av en del pursvenskar också.

   Gilla

   • Cosmik Debris 2020-07-04 / 00:45

    ”Hösten 1943 genomförde Socialstyrelsen rasbiologiska
    mätningar av mer än hundra svenskar som myndigheten
    ansåg var ”tattare”, däribland flera barn. Genom att mäta
    längden på näsor, armar och pannor ville myndigheten få
    fram ett objektivt sätt att avgöra vilka svenskar som borde
    kategoriseras på detta sätt”

    https://www.akademibokhandeln.se/bok/exkludering-assimilering-eller-utrotning/9789187833069/

    Min åsikt är att ingenting ska mätas. Rasbiologi kan sossegrisarna har för sig själva. Möjligtvis borde Stefan Löfvens IQ mätas så att folk fattar att karlen är en idiot. Den stornäste nazisten!

    Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s