FÖRFALSKAD SKÄRMDUMP

Ikväll har jag råkat ut för något som jag inte varit ute för tidigare. En rent brottslig handling. Det är sannolikt två saker men den ena är jag bara lite osäker på ännu.

Ikväll fick jag ett argt meddelande på Messenger från Shemsi ”Papi” Brahimi där han anklagade mig för att jag skrivit ett blogginlägg idag enligt nedan. Problemet är bara att jag inte skrivit något blogginlägg idag då jag jobbat med min bok i stort sett hela dagen. Det är en förfalskad skärmdump som skickats till Papi med syfte att skada mig.

Man har tagit bilden från ett blogginlägg jag skrev den 8 januari 2020 och sedan ersatt min text med den enligt ovanstående skärmdump. Det är så jäkla ruttet. Vilka jävla svin det finns.

https://thoralfsblogg.com/2020/01/08/white-flight-i-kalmar/

Jag har begärt att Shemsi Brahimi lämnar ut uppgifterna på vem som har skickat den falska skärmdumpen till honom. Får jag reda på vem det är så kommer jag göra en polisanmälan.

Vem kan det vara som vill skada mig just nu. När jag lämnat SD och är väldigt passiv inom politiken? Har det med min bok som kommer ges ut om några veckor. Är det någon som är rädd för innehållet i boken och som vill skada mig?

Annons

29 reaktioner på ”FÖRFALSKAD SKÄRMDUMP

 1. E 2020-08-25 / 19:12

  Fruktansvärt att bli utsatt för. Jag tänkte höra med alla läsare här, finns det någon plats/stad/by i Sverige där man kan slippa muslimer? Och hur mycket pengar på kontot måste man ha för att flytta till en ”gated community” För folks röstande gör väl att vi aldrig slipper socialismen. Men jag orkar inte mer nu!

  Gilla

 2. ebbe 2020-08-25 / 18:17

  1-4 mot Mjällby är inte okej Thoralf! När får Nanne sparken?
  Mjällby gjorde 2-1 , 3-1 och 4-1 från minut 84-90+2.

  Här är anfallaren som ska hjälpa KFF ur krisen
  Den costaricanske landslagsmannen Mayron George förstärker ett krisande Kalmar FF.
  – Jag är här för att göra avtryck, säger anfallaren.

  Gilla

 3. Sandra 2020-08-25 / 18:12

  Thoralf, känner du Mikael Jansson väl? Minns att du tryckte på knappen på Jimmie Åkesson istället för Mikael och Jimmie vann. Gillar du inte Mikael? Vill du inte hjälpa Alternativ för Sverige. Mikael kämpar på för Afs.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-08-25 / 21:16

   Nu får du bestämma dig för om du heter Sandra eller Hans Ottosson eller Simon Lindqvist!

   Gilla

 4. hans ottosson 2020-08-25 / 18:07

  Thoralf, jag hoppas du kommer ansluta dig till Alternativ för Sverige. Ser fram emot att kryssa dig på riksdagslistan 2022.

  Mikael Jansson och du är ju positiva nyheter för Alternativ för Sverige och partiet kan växa.

  Gilla

 5. Simon Lindkvist 2020-08-25 / 18:02

  Thoralf, ska till skolor i Kalmar län och dela ut flygblad till ungdomar om Alternativ för Sverige så som dem gjorde i Göteborg. Är du sugen på att vara med?

  Gilla

 6. Ò Hyra 2020-08-25 / 17:49

  Högst upp på den dynghög som Sverige blivit sitter Löfven med sina små djuriska ögon
  som vittnar om allt annat än intelligens.

  Dynghögen skapades av Reinfeldt och Löfven förvaltar arvet.

  ”Den som låge i koma.” och slapp skiten…

  Gilla

 7. Cosmik Debris 2020-08-25 / 16:18

  Muslimska inkräktare går till anfall i Bergen. Vågar vi hoppas på liknande scener i Malmö på fredag?

  Gilla

  • Cosmik Debris 2020-08-25 / 17:01

   SIAN betyder ”Stopp islamiseringen av Norge”. Notera det extatiska fruntimret i grön jacka som skriker för full hals. Begriper hon vad det är hon demonstrerar för eller mot?

   Gilla

 8. anonym 2020-08-25 / 14:08

  Paret Hallbeck-K låg bakom din uteslutning och jag tror dem ligger bakom detta.
  De tyckte väldigt illa om dig och baktalade om hur man kunde få bort dig.

  Har själv gått ur SD.. Blir Alternativ för Sverige framöver..

  Gilla

 9. Kalle 2020-08-25 / 13:38

  ##Kriminellt nätverk har upprättat vägspärrar##

  ##Ett antal skottlossningar under kort tid har fått polisen att larma om en upptrappad gängkonflikt mellan två grupperingar i Götgeborg.

  Personer med koppling till en av grupperingarna har de senaste dagarna upprättat vägspärrar och kontrollerat bilar på olika platser, rapporter P4 Göteborg.

  – Det är helt oacceptabelt, det är polisen som står för ordningshållningen i samhället och inte nätverk, säger polischef Erik Nord till P4.##

  ##– Det är polisens uppgift att stå för ordningshållningen i samhället och vi kommer att göra ingripanden så fort vi ser det här. I går hann vi inte riktigt dit innan de drog sig tillbaka. Vi ser väldigt allvarligt på det här då det skapar en stor otrygghet, säger Nord till tidningen och berättar vidare att polisen har plockat in personer som på något sätt misstänks ha varit med och upprättat vägspärrar.##

  https://www.expressen.se/gt/krim/kriminellt-natverk-har-upprattat-vagsparrar/

  Vaddå polis, finns det en sådan i sverige??? Den verkar vara nedmonterad!!!
  Sverige har det lägsta antalet poliser inom EU per capita.

  VEM vill bli polis idag.??? Buset frisläpps ju efter ett par timmar!!! Poliseskort av andra poliser till och från sin polistation!!!

  Trots sänkta krav på polisutbildningen så gapar många platser tomma på polisutbildningarna i sverige.

  Anser att buset tagit över sverige av idag. Politikerna står helt handfallna med gapande mun av pur förvåning. De fortsätter med sitt tjafsande. Sverige sjunker ännu mer påhejade av detta inbicilla tjafs av politikerna.

  År ut och år in!!!

  Gillad av 1 person

  • Andersson i Pinan 2020-08-25 / 15:13

   Checkpoint Musli.

   Gilla

  • MickeP 2020-08-25 / 17:00

   Tack Reinfeldt för att du fick dem att välja Sverige.

   Tack Löfven för att du inte byggde ngra murar.

   Tack Lööf för din medmänsklighet med just dessa utvalda.

   Tack Morgan för att du jagar dem till världens ände.

   Tack MSM för ert ihärdiga arbete att få detta att bli verklighet.

   MickeP

   Gillad av 1 person

  • turrim 2020-08-25 / 17:53

   Morgan tillsätter ännu en utredning och får sitta i SVT och berätta hur duktig han är.

   När det nu behövs en ny justitieminister som inser att landet är invaderat. Som säger att nu är det slut med snack och utredningar.

   Nu sätter vi oss i riksdagen och fattar beslut inom tre månader som leder till ett helvete för gäng, marodörer och fuskare. Det ska i våra nya beslut inte finnas några kryphål för lobbygrupper, ungdomar, advokater och domstolar. För domstolarna gäller maxstraffet.

   Tio år och utvisning finns det inga rabatter på. Det land som inte vill ta emot sin utvisade tappar allt bistånd. Vi avtalar om fängelseplatser i andra länder.

   Gilla

 10. stefan a. 2020-08-25 / 13:30

  Det är nog någon av ”de goda” som har för mycket fritid…

  Gilla

 11. Otto 2020-08-25 / 12:44

  Var publicerades bilden? Det kan utgöra förtal beroende på spridning. Dessvärre gömmer sig alla dessa idioter bakom anonyma IP-adresser, eller utländska IP där polisen inte har något samarbetsavtal.

  Gilla

 12. Ludvig 2020-08-25 / 11:44

  Mycket lågt och elakt. Hoppas det kommer fram vem det är.

  Gilla

 13. Robban 2020-08-25 / 10:57

  Uppenbart en ”Reinfeldtare”! Dvs någon som är svensk till både namn och utseende men när ett sjukligt hat mot både Sverige, svenskar och framförallt personer som inte delar dennes åsikter!
  En typisk ”globalist”/sosse/v/mp/c/L mao
  Där absolut inget får riskera den slutgiltiga förstörelsen av Sverige och att Sverige intar sin plats som ett fullvärdigt land i tredje världen!

  Gilla

 14. Hmmm 2020-08-25 / 08:35

  Det syns på URL:en att det är falskt. Adresser med mellanslag fungerar inte.

  Gilla

 15. Mikael 2020-08-25 / 08:29

  Jag har varit mål för omfattande mångåriga hatkampanjer, tro mig, det finns riktiga knäppon där ute som kan ”fastna” på en så att säga. Hoppas du slipper detta. Ta hand om dig.

  Gilla

 16. Cosmik Debris 2020-08-25 / 03:06

  Katerina Janouch om att Rasmus Paludan ska bränna en muslimsk terrormanual.

  ”Man kan absolut ogilla själva tilltaget att bränna en religiös skrift, men frågan är långt större än bara huruvida det är rätt att bränna böcker generellt. Det är i själva verket ytterst en viktig frågeställning om demokrati samt vem som i sista hand bestämmer i samhället. De här frågorna har ingenting med känslor och personliga åsikter om religion att göra. Det är sakliga principfrågor om hur Sverige styrs och vilka rättigheter vi alla som lever här kan åberopa”

  Inger Støjberg (Venstre):
  ”Man kan lika gärna vara ärlig och säga som det är: Den icke-västliga och då främst den muslimska invandringen har skadat Danmark långt mer än den gynnat oss.”

  Förhoppningsvis blir koranbränningen en ”George Floyd-händelse” med efterföljande kravaller och upplopp. Det är det som måste till för att svenskarna ska begripa att muslimsk invandring är skadlig invandring. Jag föreslår att Rasmus Paludan eldar koranen på en utegrill, och inte som vanligt – direkt på marken. Annars riskerar han att polisen omedelbart griper honom för allmänfarlig vårdslöshet, vilket jag tror polisen hoppas på.

  Jeg er mildt sagt rystet over dette kyniske fænomen
  https://www.bt.dk/debat/jeg-er-mildt-sagt-rystet-over-dette-kyniske-faenomen

  Gilla

 17. Staffan Sundqvist 2020-08-25 / 00:31

  Det här ser ut att bli intressant! Marken börjar kanske bränna under fötterna på en del personer, och jag är väldigt nyfiken på vad som eventuellt kan orsaka denna känsla hos dina delinkventer. Så, jag vill gärna förhandsteckna mig på ett ex av din bok, tack!

  Gilla

 18. Corona 2020-08-24 / 23:34

  Riktigt lågt! Man ser på texten att det inte är ditt sätt att skriva. Vem är ”Papi”? Kan det vara han själv för att dra dig i smutsen? Finns ju alltid någon som går på det.

  Annars troligen någon du nämner i boken som känner att det börjar brännas…

  Gilla

  • Thoralf A 2020-08-24 / 23:54

   Nej, Papi skulle aldrig hitta på något sånt. Men det finns andra som ljugit tidigare för att skada mig.

   Gilla

 19. Håkan Spångberg 2020-08-24 / 23:33

  Ondska.

  Gilla

Kommentarer är stängda.