DEN FÖRFALSKADE SKÄRMDUMPEN ÄR POLISANMÄLD

Jag är fortfarande upprörd över den förfalskade skärmdumpen av ett påstått blogginlägg på min blogg. Jag har idag varit hos polisen i Kalmar och gjort en polisanmälan och lämnat över skärmdumpar på Shemsi ”papi” Brahimis inlägg på Facebook.

Jag har dessutom pratat med honom i telefon under morgonen och sedan råkade vi även mötas på stan i eftermiddag efter att jag varit hos polisen. Jag hoppas polisen ser allvarligt på detta och gör det som är möjligt att göra för att hitta vem som ligger bakom denna förfalskade skärmdump. Det lite tråkiga är att Papi inte vill uppge vem som skickat honom skärmdumpen eller vem som lagt ut den på sociala medier. Han svarade mig endast att han är med i flera FB-grupper och Snapchat och där fanns skärmdumpen. Fb-grupper som efter vad jag förstod bestod av ungdomar från Norrliden och Funkabo. Det kanske där som upphovsmannen skall sökas?

En läsare gjorde mig idag uppmärksam på att det framgår av URL-adressen på skärmdumpen att den är fejk/förfalskad. Den URL-adress som finns är ogiltig.

Internet tillåter inte blanksteg i en URL-adress. Jag använder WordPress som bloggverktyg och när WordPress skapar en ny URL-adress så adderar den till ett bindestreck istället för ett blanksteg. Se nedanstående exempel.

Med andra ord ett misstag av dem som gjorde den förfalskade skärmdumpen.

Nu ställer jag mig givetvis frågan vem som kan vara så utstuderat hatisk att man skapar detta falska inlägg och sedan placerar det i sociala medier bland invandrargrupper i Norrliden och Funkabo. Vem kan komma på något sådant? Det måste vara en riktigt sjuk människa som inte drar sig för några lögner!

Jag hoppas verkligen att polisen tar detta på allvar och utreder detta med de resurser som de faktiskt har.

Sedan tycker jag att det är lika tragiskt att en hel rad socialdemokratiska politiker redan dömt mig som skyldig på Shemsi Brahimis Facebooksida. De tar varje chans att smutskasta mig. Idag är det kommunalrådet Johan Persson, regionrådet Mattias Adolfsson, riksdagsledamoten Laila Naraghi, ambassadör och tidigare partiledaren Håkan Juholt, Södermöres kommundelsnämnds ordförande Magnus Uhr och ordförande Kalmar Hamn AB Annika Brodin. Det är en fin samling socialdemokratiska toppolitiker som ägnar sig åt att förtala mig med hjälp av en förfalskad skärmdump. Det är en beklämmande läsning.

Sedan finns det ju en lång rad andra människor, kända och okända som ägnar sig åt det ”goda” hatet i sina kommentarer. Jag har dock dokumenterat allt.

När nu Shemsi Brahimi vet att det är en falsk skärmdump så borde han radera sitt FB-inlägg. Det märkliga är att han inte vill säga varifrån skärmdumpen kommer. Han borde ju gjort en del efterforskningar innan han publicerade skärmdumpen och skrev sitt inlägg på Facebook.

Barometern skriver dessutom om det i en stort uppslagen artikel. Det brukar ju ta varje chans att hänga ut mig.

https://www.barometern.se/kalmar/storbrak-pa-facebook-om-mystiskt-pahopp-pa-papi-843f4b88

 

Annons

22 reaktioner på ”DEN FÖRFALSKADE SKÄRMDUMPEN ÄR POLISANMÄLD

 1. Ò Hyra 2020-08-26 / 16:59

  Jimmie Åkesson höll idag sitt sommartal i Sölvesborg. Samma dag väljer
  Isabella Lövin att kungöra sin avgång, vilket fått stor uppmärksamhet i media.
  Tillfällighet?

  För övrigt tycker jag mer synd om en skadad fågel än om
  att en vilding i USA blir skjuten.

  Gillad av 2 personer

 2. Tom 2020-08-26 / 13:15

  Varför vill inte Papi lämna ut vem som skickade skärmdumpen?

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2020-08-26 / 13:48

   Det vet inte jag. Jag har frågat men inte fått något tydligt svar.

   Gilla

   • Anders 2020-08-26 / 14:04

    Säg till honom nu på en gång att han tar ner det annars polisanmäler du honom för förfalskning!

    Gillad av 4 personer

   • Corona 2020-08-26 / 15:45

    Om Papi är seriös, borde han ta bort diskussionen på sin Facebook och skriva att skärmdumpen är falsk, inte uppmuntra till ett drev. Mycket märkligt!

    Gillad av 3 personer

   • Thoralf A 2020-08-26 / 15:50

    Instämmer. Eftersom att han vet att det är en falsk skärmdump så borde han be mig om ursäkt i ett nytt inlägg på Facebook.

    Gillad av 3 personer

   • Robban 2020-08-26 / 19:00

    Låter som att det är han själv som gjort förfalskningen! För att kunna starta ett drev och få många ryggdunkar och höra hur synd det är om honom!

    Gillad av 1 person

 3. turrim 2020-08-26 / 08:23

  Det är intressant att se hur de socialdemokratiska makthavarna hoppar rätt in i honungsfällan. De är nog nu i efterhand inte så glada över den som gillrade betet.

  Gillad av 1 person

 4. Håkan Spångberg 2020-08-26 / 05:58

  Sosseriet genererar alltid vomeringsbehov.

  Gillad av 1 person

 5. en småländska 2020-08-26 / 02:12

  De verkar ju inte ens läsa kommentarerna utan agerar som nickedockor. Inga bevis behövs de bara dömer urskillningslöst, ett drev i sin prydno. Att denne Shemsi inte avslöjar vem som skickat fakegrejen är ju konstigt, vill han skydda nån på din bekostnad?

  Gillad av 3 personer

 6. Cosmik Debris 2020-08-26 / 01:28

  Nyheter idag:
  ”Backagänget började bråka med en gubbe på Cirkle K vid Backadalsmotet. Sen visade det sig att gubben tillhör Ali Khan-klanen. Därefter spårade allt ur, säger en källa till Nyheter Idag. Därefter krävdes Backagänget på en bötessumma på 10 miljoner kronor. Men när gängen träffades om boten så vägrade Backagänget att betala.”

  10 miljoner i böter för ett bråk vid en bensinmack? Det ger en fingervisning om vilka summor dessa invasiva muslimska grupper hanterar. Under tiden får svenska pensionärer hålla tillgodo med vad som i bästa fall kan jämföras med grismat.

  Gillad av 3 personer

 7. Lennart Karlsson 2020-08-26 / 00:06

  2016 bedrev Vänstervridna medlemmar av Liberalerna i Habo häxjakt på mig. De använde Expo/ Research gruppen, IRM och f.d. naz.stiska Jönköpings Posten som gick in och skrev några tusen inlägg i mitt namn. Naturligtvis ringde de publiceringsnatten till SD Riks och Gustavsson lovade i vanlig ordning att utesluta mig. Polisutredningen visade att de få inlägg jag skrivit var ”vänliga inom yttrandefriheten” och alla anmälningar avskrevs. Eftersom SD vill vara med de etablerade i sandlådan så vann JP/Liberalerna och jag ihop med SD lokale ledare blev uteslutna.
  Vi satt därefter som vildar i FM till den sparkade f.d rektorn, nu ledare för L lokalt sorg och hatiska utbrott. Det tragiska är att SD Riks verkar helt gett upp partiets ståndpunkter och säljer ut sina medlemmar. De kommer troligen att försöka få dig fälld i Tingsrätten för något med straffsatsen 2 år vilket innebär att ditt FM mandat kan annulleras mot din vilja. Glöm inte att S och MB har sänt ut direktiv om att stödja islam!

  Gillad av 2 personer

 8. Cosmik Debris 2020-08-25 / 23:24

  Ursäkta om jag är utanför ämnet igen, men det går fanimej inte en enda dag utan att man blir tokförbannad på Aktuellt och SVT.

  Först ett snyftreportage om gymnasieafghanen ”Mohammad” som ”arbetar” som ”vaktmästare”. Snyftreportaget var givetvis tänkt att sätta ramen för den riggade så kallade ”debatten” mellan en Miljöpartist och en Liberal?? Inte ett ord om att kriminella muslimer sätter upp vägspärrar i Angered. Däremot ett utförligt reportage om att polisen tydligen har skjutit en våldsam neger i USA. Inte ett ord har vi hört från SVT om den 20-månaders svarta pojken eller den 8-åriga svarta flickan som nyligen mördades av negrergäng i USA. Noterade också att SVT visade hela skjutningen. Det hade man aldrig gjort om gärningsmannen hade varit svart.

  En av de muslimska våldtäktsmännen som våldtog två okända personer på en kyrkogård dömdes i juli till 1,5 års fängelse för mordbrand. Vad gjorde då muslimen i full frihet i slutet av augusti? Det varken berättar eller frågar sig SVT?

  SVT är ren jävla utstuderad ondska.

  Thomas Gür: ”Senast jag såg att kriminella grupper som satt upp vägspärrar var i Libanon under inbördeskriget”

  Gillad av 4 personer

 9. Sven d.ä. 2020-08-25 / 23:08

  Jag hoppas speciellt att Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna agerar i de stora EU stödpaketet. Säger riksdagen nej faller hela stödpaketet och de måste riksdagspartierna ta tag i.

  Gillad av 3 personer

 10. Molle3 2020-08-25 / 22:46

  Är det inte de med intelektuell funktionsnedsättning(sossar) som bruka hävda att man är oskyldig tills man är dömd i en rättegång??
  Men visst ja, det gäller ju inte oss Svenskar, SD och vi andra som inte sväljer alla lögner som de försöker lurar i oss.

  Och att Johan P med medlöpare inte blivit bortröstade för länge sedan är för mig en gåta. Hur många hjärntvättade finns det i Kalmar?

  Gilla

 11. Roy 2020-08-25 / 22:22

  Du har antingen trampat någon lokal förmåga på tårna eller står du i vägen för någon lokalt grupp eller intresse. Och vem fan är Shemsi Brahimi? Skulle det mot förmodan inte stämma är det en av de många störda lustigkurrar som bara kastar ut något provocerande på nätet för att se vad som händer. Att din antagonist måste tillverka en anledning till att attackera dig är intressant. Den enskilde eller grupp som får det största utbytet av att skada dig ligger bakom, skulle Sherlock sagt.

  Du var väl involverad i kommunpolitiken? I ”fel” parti måhända? Du bloggar ju en del, en hel del. Därtill skriver du en bok och får tänka efter vem som känner till innehållet. Det kan t.o.m. vara du själv, eller hur? Jag skulle dock satsa på den lokala blaskan eller sossarna eller Brahimi. Att använda sig av veterligen falsk info är ett klassisk trix. Oftast minns människor endast det första inlägget, den första artikeln.

  Oavsett, har du att göra med ryggradslösa individer, vilka saknar mod och moral och det tråkigaste är att nätet ger dem möjlighet och skydd för sin vidriga verksamhet. Stå på dig! Vik inte ner dig för detta urbota trakasseri och för satan, sluta inte blogga. Att tysta dig är sannolikt det ultimata målet för kampanjerna mot dig. Var och en äger rätt att uttrycka sin mening så länge man inte skadar någon.

  Gillad av 1 person

 12. Oliver 2020-08-25 / 21:11

  Sosse-Johan och hans mobbargäng är igång igen och så Barometern som grädde på moset, Johans bästa medlöpare. Tror faktiskt det är en arg sosse som skapat inlägget, kanske Johan själv.

  Ofattbart vilken vidrig stad Kalmar Verkar vara! En jävla genomrutten vänster-sekt! Hur står du ut…?

  Gilla

 13. Corona 2020-08-25 / 20:58

  Skriver Johan Persson och gardet verkligen att det är du som skrivit detta? Var skriver de det?

  Såg blänkaren i Barometern, de tar varje tillfälle. Så äckligt!

  Gilla

   • Corona 2020-08-25 / 22:37

    Gick in och läste på hans sida. Jag orkade bara läsa igenom ett fåtal kommentarer innan jag blev totalt spyfärdig. IQ-befriade boskap som ryggdunkar varandra och som inte vill förstå. Otroligt att så högt uppsatta politiker kan nedlåta sig till sådant.

    Gilla

Kommentarer är stängda.