3 reaktioner på ”STEFAN SAUKS HEARING OM COVID-19

 1. Bert Juhlin 2021-01-28 / 01:43

  Håller med dig Thoralf att denna hearing är/var väl värd att ta del av trots de två 2 tim och 16 min som den varade.
  Jag brukar bli en aning sömnig av videos som varar längre än 30 min, dock inte denna då det hela tiden kom upp intressanta spörsmål och dito svar på dem.
  Detta är en video som alla borde ta sig tiden att se och lyssna på och det innan Youtube släcker ned denna video på begäran av Stefan, Morgan och ”någonannanism-hallonet” från Kalmar.

  Gilla

  • tompas11 2021-01-28 / 09:05

   Varför skulle YT släcka ner denna video? Det var ju en två timmar lång vaccinationsvideo.

   Gilla

   • Bert Juhlin 2021-01-28 / 12:45

    Tompa 11, det verkar som att du inte har sett/lyssnat på YT-videon ifråga. I denna Hearing med Stefan Sauk som moderator framförs mycket stark kritik från de medverkande i expertpanelen mot både FHM och sosse/mp-Regeringen och dessas offentliga företrädare, exv Tegnell och Löfven.
    Av den ovan framförda anledningen kan denna YT-video snart vara borttagen från YT!

    Stefan Sauk har under några års tid gjort ett antal satirpräglade kritiska YT-videos som riktar sig direkt mot den svenska politiska nyadeln, exv Annie Lööf. Dylik satir-samhällskritik producerat och framfört/publicerat på populära YOUTUBE är inte väl sett av maktens män och kvinnor i det påstått människorättsföreträdande demokratiska Sverige. Så, man kan lätt tänka sig att Stefan Sauk står på den politiska nyadelns önskelista över personer som man vill se censurerad på YT.

    Som du kanske vet så har YOUTUBE:s företrädare i Sverige blivit kontaktade av svenska ministrar med uppmaningen/önskningen att YT till 100% ska beivra de publiceringsregler som gäller på YT och detta då främst riktat mot regeringskritisk ”Alternativmedia” som exv SWEBBTV mfl andra diton.

    Gilla

Kommentarer är stängda.