DÖDSSKJUTNINGAR 2021

Så här långt under 2021 har tre personer skjutits till döds inom gängkriminaliteten. Samtliga i Stockholmsområdet. Den senaste dödsskjutningen inträffade i Tensta den 8 februari, då 21-årige Yasser Ansari sköts till döds. Han var känd av polisen.

Samtliga tre personer som skjutits till döds har utländsk bakgrund! Jag håller 7-klövern ansvarig för dessa brott genom sin generösa migrationspolitik och kravlösa integrationspolitik.

3 reaktioner på ”DÖDSSKJUTNINGAR 2021

 1. stigrydmark 2021-02-12 / 22:20

  Det hade varit bättre om de skjutits i sina hemländer, varför här?

  Gilla

 2. Ò Hyra 2021-02-12 / 18:54

  Gränsöverskridande klankrimminalitet ligger bakom många skjutningar och drivkraften är olika kriminella verksamheter, främst narkotikahandel. Klanerna har under asylens täckmantel fått fäste i dom flesta av Europas länder, vilket underlättar transporterna.

  En stark gränskontroll och inre spaning måste till för att stoppa trafiken.

  Dom här som lever i kriminalitet, med uppgörelser som följd. Blev dom kriminella i Sverige?

  Självklart inte, dom var kriminella redan när dom kom och med krokodiltårar lurade upp Invandrarverket, påhejade av aningslösa tokkärringar från Sveriges liberala vänsterkretsar.

  Gillad av 4 personer

  • Sven d.ä. 2021-02-12 / 22:27

   Jag tror inte de var kriminella när de kom. De levde i en helt annan värld med klaner och ett rättssystem som är byggd upp på de muslimska värderna. De var uppvuxna i ett helt annat system med helt andra värderingar. Och allt detta fungerade i den världen.

   Att flytta dessa personer, klaner, muslimskt rättsväsen andra värderingar – det fungerade inte i Sverige. I Sverige blev de kriminella, men inte bara kriminella utan dessutom med värderingar som inte fungerade i den nya världen. Det blir bara fel.

   Gilla

Kommentarer är stängda.