DET RÄCKER NU

Jag läste en insändare i DN som krävde barnprogram på SVT om Ramadan. Insändaren var skriven av en kvinna vid namn Nora Salem. Vid en liten koll visade det sig att hon sitter i styrelsen för Socialdemokraterna i Huddinge. Egentligen inget som förvånar mig med tanke på samarbetet mellan Socialdemokraterna och muslimska organisationer.

”Det som blir konstigt är att var tionde svensk muslim sätter på sin tv första dagen i ramadan, men får inte höra ett knyst om det. Inte ett enda program som är kopplat till det.”

Nej, det är inte det minsta konstigt då du befinner dig i Sverige. Det som är konstigt är det som Nora Salem skrivit på sin Facebook.

”Första dagen för Adam, Aya och Maya på arabiskaskolan. För oss som är 2:a och 3:e generationen i ett annat land än hemlandet är det otroligt viktigt att kunna ge våra barn förutsättningar för att utveckla sina språkfärdigheter.”

Trots att du är 2:a generationens invandrare har du satt dina barn som då är 3:e generationens invandrare i arabiska skolan. Det tyder eller visar med all tydlighet att du inte vill integrera dig eller dina barn i det svenska samhället men som socialdemokrat får du säkert stöd i att vilja leva i ett segregerat samhälle. Gissar att Nora Salem inte har något emot Sharialagar heller. Nora Salems man delar ju en hel del islamisk propaganda på sin Facebook.

”Mina barn kommer säkert bli ännu mer besvikna när de slås av verkligheten att de inte heller kommer få något ”ramadanpyssel” i skolan så att de sedvanligt kan ta hem lite krimskrams till mamma och pappa, precis som de gjort till jul och påsk.”

Jag är övertygad om att på arabiska skolan finns det en hel del ”ramadanpyssel”. Men passar det inte med påsk och jul så kan du givetvis ta med dig din man och dina barn och återvandra till ditt hemland.

Här är en annan socialdemokrat som avslöjats av Samhällsnytt.

Annons

26 reaktioner på ”DET RÄCKER NU

 1. Sven d.ä. 2021-04-17 / 12:50

  Mina barnbarn är en stor del av sitt vakna liv på förskolan. Vad händer där egentligen. Jag har försökt att hitta regler för besök på förskolan av den äldre generationen. Inget hittat på nätet. Det handlar bara om föräldrar som kan besöka innan de väljer förskola.

  Någon som har erfarenhet och/eller vet?

  Gilla

 2. Ludvig 2021-04-17 / 11:31

  Ja det räcker nu med fjantandet för muslimer.

  Gilla

  • turrim 2021-04-17 / 12:21

   En röst på moderaterna i Stockholm blev en röst på Daniel Helldén miljöpartist som utnämndes till trafikborgarråd. Det finns fler än centerledare som kan svika vallöften för egen vinning och som drabbar allmänheten.

   Gillad av 1 person

  • fantomen1 2021-04-18 / 13:21

   Verkar vara mer som en fanatisk sekt. MP.

   Gilla

 3. Tony 2021-04-16 / 16:46

  Regeringens tassande för Islam är vidrig, när man inte ens har förstånd att
  freda barnen från denna vidriga pedofilsekt!

  Gillad av 6 personer

  • Ò Hyra 2021-04-16 / 18:09

   Hej Tony!
   Jag läser alltid dina inlägg med stort nöje.
   Du var borta ett tag, men det gläder mej att du är tillbaka med
   tankeväckande kommentarer.

   Gillad av 2 personer

   • Tony 2021-04-16 / 18:36

    Tack! Men ibland får man ta igen sig, det sker så mycken galenskap i detta
    landet att man bara undrar om denna galenskap har något slut!

    Gillad av 2 personer

 4. Tony 2021-04-16 / 16:37

  Där är mycket som är konstigt i Sverige idag, läste på text tv att länstyrelsen ska bedriva aktiv tillsyn så att Studenterna inte är mer än 8 personer i dom så kallade partybussarna vid
  studentfirandet, jaha M;EN MIN FRFÅGA BLIR DÅ FINNS DET NÅGON AKTIV TILLSYN FRÅN LÄNSSTYRELESEN PÅ HUR AVSTÅND OCH ANTAL ÄR I MOSKEERNAVID BÖNEMÖTE?
  ELLER ÄR DET EN HET POTATIOS MAN INTE VÅGAR TA I ???????

  Gillad av 6 personer

 5. Högt Hårfäste 2021-04-16 / 16:32

  Sanslös sjuk religion och högtid. Hur gör de i Norrland där solen aldrig går ner på sommaren och Ramadan är i juni månad?

  Idioter!

  Gillad av 3 personer

  • Ölandsbonde 2021-04-17 / 11:06

   De anpassar tiderna under ramadan efter var i världen de befinner sig. Våra helyllesvenska muslimer har kommit överens om att det är solens upp- och nedgång i Sthlm som gäller.

   Gilla

   • bossebuss 2021-04-17 / 16:53

    Jag hörde redan förra året att de rättroende muslimerna anpassade sig till solens upp och nedgång i länderna runt ekvatorn och då blir det ju inga problem för dem att veta under vilken tid de ska både svälta och törsta när de befinner sig här i norr med midnattssol.
    Att de sedan vräker i sig mellan dessa tider på dygnet, av både det ena och andra har vista sig få dem att kraftigt gå upp i vikt och detta skulle ju vara under den tid de påstår sig vara empatiska och medkännande genom att dela de fattiga svältandes situation i världen.
    Vilket sabla hyckleri!.

    Gilla

 6. Ò Hyra 2021-04-16 / 15:53

  Det fanns en tid då svenskar var väl sedda runt om i världen. Detta berodde mycket på de egenskaper som de flesta svenskar bar med sig. Egenskaper sprungna ur det gamla bondesamhället, många av dem med anor ända tillbaka till vikingatiden. Nationalkaraktär brukar man ibland kalla sådana egenskaper.

  Allt detta slås sönder och raseras genom massinvandring och globalisering. Bort med nationalismen och folkgemenskapen, splittra folket genom att ta hit så många främmande kulturer som möjligt, något som garanterat ger upphov till konflikter.

  Man ställer folk mot varandra både ekonomiskt och åsiktsmässigt. Man försöker införa en åsiktsdiktatur som ska ta kål på alla goda egenskaper som svenskarna en gång bar

  Gillad av 4 personer

  • Tony 2021-04-16 / 18:42

   Och dom som håller i trådarna är globaisterna understödda av EU och vår
   taffliga regering som går med på alla dumheter, folket här hemma skiter man ni!

   Gilla

 7. Cosmik Debris 2021-04-16 / 14:17

  Det är bara en tidsfråga innan ramadan ”firas” på SVT. Det kommer att motiveras med att alla betalar public service-avgift via skattsedeln och då ska även muslimers ”högtider” uppmärksammas. Som om det inte räcker med alla våldtäkter, mord, terrordåd, mordbränder, sprängdåd och moskébyggen? Att tvångsfinansiera SVT/SR är ytterligare ett lömskt sätt att tvångsislamisera detta arma land. Jag såg det komma!

  Nu ska Kungsträdgården bli terrorsäkert. Mängder av muslimstoppare av betong och farthinder ska placeras ut. Till en kostnad av 64 miljoner. Det finns bara ett sätt att terrorsäkra ett land eller en stad:

  Inga muslimer på våra gator!

  Ytterligare en trygghetsskapande åtgärd är att rösta bort Stefan Löfvens fascistiska pajasministär.

  En somalisk familj har tydligen gått från ord till handling och sittstrejkar för att SVT inte firar ramadan. Att arbetsvägra är av förklarliga skäl omöjligt för somalier.

  Gillad av 5 personer

 8. peo 2021-04-16 / 13:42

  Hatet mot muslimer från nyfascisterna börjar likna hatet i Nazityskland mot judarna. Men det beror väl på rötterna.

  Gilla

  • Ò Hyra 2021-04-16 / 17:30

   Se där. Där var han igen den lilla träbocken
   som trodde sej kunna mjölka.

   Varför skriver du inte några kritiska kommentarer på Johan Perssons forum?
   Då får du se hur snabbt du blir avstängd.

   Gilla

  • Cosmik Debris 2021-04-17 / 03:45

   ”Hatet mot muslimer från nyfascisterna börjar likna hatet i Nazityskland mot judarna”

   Menar du att sossarna har börjat hata muslimer också? Nej, det där har du fått rejält om bakfoten. Du pratar om fascister? Socialdemokratin är en fascistisk ideologi och sossar hatar judar. Inte muslimer.

   Precis som socialisten Adolf Hitler.

   SSU: ”Krossa sionismen” – kritiseras efter 1 maj-tåg
   https://www.expressen.se/kvallsposten/ssu-krossa-sionismen-kritiseras-efter-1-maj-tag-/

   Gillad av 1 person

  • Benny 2021-04-17 / 08:54

   Sverige håller på att smygislamiseras men det verkar som det gått Peo förbi! Som det mesta av allt som håller på att gå åt skogen i Sverige numera alltså! Man undrar ju vad som krävs för att en figur som signaturen Peo ska vakna? Förstår inte Peo hur illa läget är i de s k no-go zonerna? Vad händer när dessa zoner tar över hela städer som hänt i t ex Storbritannien?

   Gillad av 3 personer

 9. Cosmik Debris 2021-04-16 / 13:24

  Två rubriker i Fria Tider
  ”Regeringen säger JA till barnäktenskap vid ”synnerliga skäl””
  ”Regeringen ger grönt ljus till invandrarmän med flera fruar”

  Hur hamnade vi här? Hur i helvete hamnade vi här?

  Gillad av 5 personer

   • Cosmik Debris 2021-04-16 / 14:23

    Du tänker på kvinnoförbunden inom respektive parti då eller 🙂

    Gillad av 1 person

 10. Håkan Spångberg 2021-04-16 / 13:14

  Sänk skatten. Avveckla bidragen.
  Lägg ner (S)(V)T.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.