JOHAN PERSSON HAR FÅTT HYBRIS

På sin blogg skriver han idag följande.

”Noterar till sist att uteslutne Sverigedemokraten Thoralf Alfsson på fullt allvar hävdar att jag styr Barometerns redaktion. För några månader sedan menade han dessutom att jag via justitieminister Morgan Johansson förmått Facebook att strypa hans flöde. Nu väntar jag bara på anklagelsen om att jag skulle styra tidvattnet, vädret och solens upp- och nedgång.”

Jag har ifrågasatt om Socialdemokraterna påverkat Barometern när det gällde artikeln om den avsatte landshövdingen Thomas Carlzon. Jag har dessutom vid flera tillfällen tagit upp att Morgan Johansson träffat techjättarna Facebook och Google och om den socialdemokratiska regeringen utövat påtryckningar för att försvåra för alternativa medier. Något som väldigt många gjort före mig. Jag är drabbad av detta sedan i januari 2020.

Johan Persson anser tydligen att just bara han är Socialdemokraterna! Han har fått hybris!

Men Johan Persson blev säkert orolig för det jag skrev i gårdagens blogginlägg.

Det slog mig i helgen att det är dags att göra en större djupdykning i paret Persson och Almqvists historia. Att skriva om alla tvivelaktiga historier och vänskapskorruption som kantat det senaste decenniet. Det blir säkert en hel rad inlägg, en riktig följetong men den kommer bli läsvärd och beskriva hur ruttet det kan bli med maktfullkomliga politiker, tillsammans med tjänstemän med rätt partibok.”

Annons

7 reaktioner på ”JOHAN PERSSON HAR FÅTT HYBRIS

 1. Andersson 2021-04-21 / 19:22

  ”Nu väntar jag bara på anklagelsen om att jag skulle styra tidvattnet, vädret och solens upp- och nedgång.”

  Där lär Johan Persson få vänta. Men att han styr över vattenstånd och klimat råder ingen tvekan. Åtminstone inte i Kalmar.

  Gilla

  • janne 2021-04-22 / 09:55

   T o m att Åkerlind säckade ihop och inte orkar mer.

   Gilla

 2. Jan 2021-04-21 / 19:19

  Den mannen har definitivt hybris och uppenbarligen för mycket fritid!

  Gillad av 1 person

 3. Lars Cornell 2021-04-21 / 19:09

  Men snälla nå’n. Det är ju så.
  … att jag skulle styra tidvattnet, vädret och solens upp- och nedgång.

  Gilla

 4. Lars 2021-04-21 / 19:02

  Han beter sig som en barnunge, men det är nu bekräftat att han läser här.

  Gillad av 1 person

 5. Andersson 2021-04-21 / 18:52

  Det är ytterst anmärkningsvärt att lyfta ut en artikel på det här viset. Och sedan publicera en egenhändig och tillrättalagd version. Att välja ut citat på det sätt som beskrivs är häpnadsväckande och oförskämt mot den som har skrivit den ursprungliga artikeln. Detta är inte något som faller inom sedvanlig citaträtt.

  Oavsett om det är Johan Persson eller någon annan som ligger bakom dumheterna.

  Gillad av 1 person

 6. Håkan Spångberg 2021-04-21 / 17:59

  Det maktfullkomliga sozzeriet måste bort från maktposition i kommande val.
  Det är en fråga om demokrati och yttrandefrihet.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.