AVKOPPLING I NATUREN

Det är skönt att man har naturen mer eller mindre inpå dörren. Man behöver ibland komma ut och tänka på något annat än alla politiker som gör vad de kan för att förstöra vårt land. Det är fruktansvärt negativt att höra de rödgröna politikerna värna mer om invandringen än det svenska folket och de generationer som har byggt landet och vår svenska kultur.

Idag tog jag med frukosten ut i skogen och satt på en sten i min ensamhet och bara lyssnade på alla ljud från framförallt fåglar, dessutom mer eller mindre vindstilla. Ibland behöver man ta det lugnt och bara gå ner i varv för att orka kämpa på mot alla tokigheter, vilka bara tycks bli fler och fler. Några foto nedan från idag och förra helgen då det var lika avkopplande som idag.

Annons

3 reaktioner på ”AVKOPPLING I NATUREN

 1. Hacke 2021-05-09 / 10:42

  Vackra vårbilder av att vila sig i.
  Ett annat härligt vårtecken är Julia Caesars återkommande klassiker ”Gökens förlorade värdegrund”. Måsteläsning för alla sverigevänner.
  https://juliacaesar.blog/

  Gilla

 2. Håkan Spångberg 2021-05-08 / 17:32

  Härliga bilder.
  Själv har jag vandrat hela dagen idag med en ideologiskt likasinnad.
  Naturen är en tillflykt undan samtidens dårskap.

  Gillad av 1 person

 3. turrim 2021-05-08 / 16:49

  Att se på vackra naturbilder är avkopplande och lugnande.

  Just nu kör SVT ”Den stora älgvandringen”. Dygnet runt på SVTPlay och på förmiddagarna i Kunskapskanalen. Det är som Thoralfs naturbilder men med tillägg av fågelkvitter och porlande vatten när man ser i datorn/TV.

  När SVT kör sina barnprogram för vuxna på bästa sändningstid eller sina indoktrineringsprogram så slår jag och min hustru över till älgarna vid Ångermanälven.

  Där kan SVT inte manipulera. Som tittare kan man gissa vilka som är badkrukor och njuta av naturen vid den vackra för vattenkraftverk reglerade älven där älgarna inte blivit störda i sina månghundraåriga vandringar eller halshuggna som örnarna utanför Öland.

  Just nu har 35 älgar simmat över älven på väg till sommarbete.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.