GODHETEN FÖRSTÖR SVERIGE

Kommunstyrelsen ordförande i Kalmar, Johan Persson anser att alla invandrare är en tillgång oavsett om man kommer från Balkan eller Grekland. Jag antar i varje fall att det är det som han menar men han skriver inte ut alla andra länder som finns representerade i Kalmar.

Han nämner dock inget utomeuropeiskt land som till exempel Syrien, Irak, Somalia eller Afghanistan. De riktigt stora grupperna som kommit till Kalmar under 2000-talet. Men det kanske beror på att det främst är personer från Balkan och Grekland som blivit medlemmar i det socialdemokratiska partiet.

Som vanligt blundar Johan Persson för alla problem och kriminalitet som även finns i Kalmar och som växer. Vägrar man se och debattera problemen kan man heller inte lösa dem.

Jag antar att Johan Persson även anser att de kriminella invandrargängen också är en tillgång för samhället. Johan Persson ser nog även den häktade somalierna som misstänks ha mördat polismannen Andreas Danman i Biskopsgården som en tillgång. Det finns ju uppenbarligen ingen gräns för Johan Perssons godhet.

Men som alla vet så har Socialdemokraternas väljarskaror krympt kraftigt under de senaste decennierna. Stora delar av arbetarkollektivet har bytt parti till Sverigedemokraterna och de gamla betongsossarna håller sakta på att dö ut. In kommer istället alla bidragsberoende invandrargrupper som inte bryr sig om något annat än storleken på bidragen och vilket parti som lovar mest i den socialdemokratiska paradgrenen.

Eller som Ulf Kristersson uttryckte det belastningen på samhället. Varje arbetsför person som inte klarar av att försörja sig själv är en belastning för samhället. I våra utanförskapsområden finns flest personer av denna kategori per capita. Det blundar Socialdemokraterna för så länge dessa bara röstar på Socialdemokraterna. De blir till och med upprörda om någon säger sanningen. Något som Johan Persson visade prov på.

Gå gärna in på Johan Perssons Facebook och kommentera så blir ni lika kvickt blockerade. Den som inte är blockerad har aldrig kritiserat Johan Persson eller Socialdemokraterna.

Jag lyssnade på alla anföranden i riksdagen innan statsministeromröstningen. Det är anmärkningsvärt hur de rödgröna företrädarna rent ut sagt ljög ifrån riksdagens talarstol. Nu är jag ju väldigt väl medveten om att ju längre man suttit vid makten desto grövre lögner behövs. Det gäller även Reinfeldtregeringen och dess partier även om det är sju år sedan den avgick så lider Sverige fortfarande av det som Fredrik Reinfeldt ställde till med.

116 röstade Ja till Stefan Löfven, 173 röstade nej till Stefan Löfven och 60 ledamöter avstod.

Jag hoppas att alla som vill ha en konservativ regering kavlar upp ärmarna och jobbar ännu hårdare för att avsätta Stefan Löfven, Märta Stenevi, Per Bolund och förrädaren Annie Lööf, på riktigt i september 2022. Jag kommer i varje fall göra allt för att sänka väljarnas förtroendet för Socialdemokraterna, Centerpartiet och Miljöpartiet. Vänsterpartiet är faktiskt det hederligaste partiet, det är faktiskt lite märkligt att konstatera det.

Det är de andra tre partierna som är riktigt falska. De är ingen tillgång utan en belastning för nationen Sverige.

Annons

36 reaktioner på ”GODHETEN FÖRSTÖR SVERIGE

 1. Goliat 2021-07-08 / 23:01

  Hårfästet slutar inte förvåna. Var detta en replik på Kristerssons uttalande igår? Johan vill enbart ha invandring för egennyttiga syften! inget annat.

  Gilla

 2. Cosmik Debris 2021-07-08 / 21:01

  ” – Jag fattar inte medierna, varför vill man dölja verkligheten? Varför vill man skönmåla? Vad är deras agenda, incitament att visa upp en helt annan verklighet än den som faktiskt är? Vad har de att tjäna på att ljuga? Deras barn, släktingar, de drabbas ju också.”

  Den frågan har jag ställt mig tusentals gånger och jag har inte bestämt mig för om svaret är ondska, egoism eller låg intelligens.

  Största sveket är politikerna som säger att de ska krossa gängen – men lämnar oss poliser i sticket”
  https://katerinamagasin.se/storsta-sveket-ar-politikerna-som-sager-att-de-ska-krossa-gangen-men-lamnar-oss-poliser-i-sticket/

  Gilla

  • Sven d.ä. 2021-07-08 / 22:25

   Det var ju bedrövligt. Den polisen ger säkert upp när som helst. Men jag tycker att den enskilde polisen kan vara tuffare mot sina överordnade. Får jag inte plocka fram förstärkningsvapen så sjukskriv dig. Hota med att säga upp dig. Kritisera korta påföljder. Nu kan inte polisen strejka men de kan sjukskriva sig. De kan säga upp sig.

   Jag tror också man får vara kreativ. Om man inte kommer åt den unge kriminelle så gå på deras svagaste punkt. Deras föräldrar eller mor- och farföräldrar. De kan plockas in för skyddande av brottsling, eller för att få en undersökning gjord. Stoppa in dem i häktet. Svårt att få fram tolk, tiden går. Karl Hedin satt 5 dagar i isolering innan de släppte honom. Bli irriterande helt enkelt mot den kriminella världen.

   Gilla

 3. Evert 2021-07-08 / 20:42

  Invandrarna genererar ju jobb och försörjning åt en massa personal inom kriminalvården och polisen.

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2021-07-08 / 17:01

  Kaosmuslimerna har tydligen intagit Strandvägen och terroriserar den politiskt korrekta överklassen. Bra så. Anne Ramberg bor ju endast ett muslimskt stenkast från Strandvägen. Nu har man tydligen beslutat sig för att sätta upp så kallade ”muslimstoppare av betong. Jag skulle föredra om hela Sveriges gräns blev en enda lång muslimstoppare.

  Vad händer när kaosbabbarna upptäcker att man kan köpa snabba lyxbåtar för sina knarkpengar och ta sig ut i skärgården? Vad kommer man då att säga i Smögen, på Sandhamn eller Koster?

  Betonglejon ska tvinga förortsgäng från Östermalm
  https://samnytt.se/betonglejon-ska-tvinga-forortsgang-fran-ostermalm/

  Gilla

  • Nils Dacke 2021-07-08 / 17:42

   Jag tycker det skulle vara riktigt underhållande om babbegängen ger sig ut i skärgården och kaosa lite, jag tycker i och för sig synd om de fastboende som drabbas men om badjävlarna inom pk-politiken, media och kändiseliten som häckar ute i skärgården under somrarna skulle få sig en omgång mångkultur vore ju riktigt välkommet och kul.

   Gilla

 5. Ò Hyra 2021-07-08 / 16:43

  Skulle vara trevligt att se minen på de två ”svenska” 17 åringar som deltog i ett dubbelmord i Danmark. Hovrätten fastställde idag domen till 20 års fängelse. Dom tre äldre får livstid.

  Idioterna trodde dom kunde husera vilt utan straff som dom kunnat i Sverige. Men så kom dom till ett land som skipar riktig rättvisa och blev ordentligt nitade, avskummet.

  Nu ryktades det om att den misstänkte polismördaren i Göteborg, om han döms, kommer att få 4 år på ”uppfostringsanstalt”.

  Det är inget som avskräcker. Det är våra politiker som säger: bara fortsätt som förut.
  Ni vet vilka som i Riksdagen förhindrar en skärpt lagstiftning. Dom har blod på sina händer.

  Gilla

  • Ò Hyra 2021-07-08 / 17:22

   Oj så förskräckligt tänker dom vänsterliberala godhetsapostlarna. 20 år för en 17-åring.
   Om ni tror att jag har någon som helst empati med dessa mördare tror ni fel och jag hoppas att varje dag i fängelset blir en plåga.

   Vad ska dom göra under dessa 20 år?
   Ja dom kan ju lära sej att knyppla.

   Gilla

  • Lars 2021-07-08 / 19:20

   Ljuv musik.

   Gilla

  • Ölandsbonde 2021-07-08 / 21:26

   Skulden fastställdes. Dom kommer imorgon. Hmm man undrar hur de hade det med Bygglov. Kunde brist på sådant stoppat dem?

   Varför mår man så djävla bra av att läsa om en domstol som dömer i linje med vad som behövs?

   Gilla

 6. Högt hårfäste 2021-07-08 / 16:16

  Johan Persson vill ju bara ha invandrare till att höja invånarantalet och som röstboskap.

  Gilla

  • Stentmannen 2021-07-08 / 18:42

   Johan är en av dom snälla.
   Han kan ju inte rå för att han ser ut som en rakborste.

   Gilla

 7. Kalle 2021-07-08 / 16:01

  ## Vänstern rasar mot Kristersson: ”Rakt av rasistisk retorik” ##

  https://nyheteridag.se/vanstern-rasar-mot-kristersson/

  Kristerson skall få tycka vad han vill. Ni på vänsterkanten skall be kristersson om ursäkt för att ni försöker hindra honom att tycka vad han vii.

  VI lever väl fortfarande i ett fritt land eller???

  Gilla

  • Andersson 2021-07-08 / 21:32

   Alla får tycka som de vill
   Och de som inte vill
   Tvingar vi därtill

   Gilla

 8. Martin 2021-07-08 / 14:04

  Det väller fortfarande in med oförminskad styrka unga kriminella män från icke skidåkande nationer. Och kärringar klädd i säck och aska drar runt med barnvagnar på väg till kommunens bankomat =socialkontoret. Vansinnet upphör inte. När ska svensken vakna? Idiotkärringar som Märta Stenevi får mig att må illa. Hon förstör mitt fosterland.
  Skicka tillbaka varenda en av den muslimska belastningen som plågar Sverige. Varenda en!
  Sedan kan vi ta hit arbetsamma och skötsamma från Ostasien t ex.

  Unga tjejer från Filippinerna alla dagar i veckan före våldsamma slödder från Somalia och andra ökenområden. Jag vet det är en utopi, men drömma kan man ju. För jag är såå trött på se alla dessa uppkäftiga, högljudda, aggressiva araber/negrer driva runt i stad efter stad. Jobbar gör dom uppenbarligen inte.
  Åker dom lokaltrafik? Cyklar? Näppeligen. Senaste modellen av Mercedes Mercedes-Benz c-klass eller BMW 520i med helt nedtonade rutor glider dom runt, i Göteborg eller Halmstad eller Linköping eller Borås, överallt ser man samma utveckling. Ockuperar uteserveringar och caféer, på bibliotek och butiksgallerier driver dom runt och spanar efter våra tjejer. Och svensken drar sig undan .
  Fy fan vad trött jag är på förfallet. Och Lööf ska vi inte prata om. Så jag gör inte det. Vill inte få högt blodtryck.

  Gillad av 3 personer

  • Cosmik Debris 2021-07-08 / 15:37

   Instämmer i allt du skriver.

   Gilla

  • Cosmik Debris 2021-07-08 / 17:27

   Sverige måste tömmas på muslimer, araber och ”afrikaner”. Det måste göras i en sådan omfattning att vi ser tydlig demografisk skillnad på våra gator och torg.

   Det ska gå att kunna andas igen.

   Gillad av 1 person

 9. Cosmik Debris 2021-07-08 / 13:51

  Min gissning är att ”den där” Johan Persson inte bor i något muslimskt getto?

  Gilla

  • Thoralf A 2021-07-08 / 14:09

   Så långt bort som möjligt!

   Gilla

   • Cosmik Debris 2021-07-08 / 14:16

    Är jag förvånad? Hyckleri är den sämsta av egenskaper.

    Gilla

 10. Andersson 2021-07-08 / 13:05

  Om en riktigt korkad nybrobo flyttar till Kalmar så höjs intelligensnivån på båda ställena.

  Gilla

 11. Tony 2021-07-08 / 12:52

  Hur vet vi att vi får ett val 2022? Nu fick dom ytterligare ett år på sig och
  mygla med lagstiftningen, dom har ju struntat i grundlagarna ett antal
  gånger, och kommer säkert att fortsätta med det. Skulle inte förvåna ifall
  landsförrädarpartierna förbjuder fria val till 2022, dom verkar ju alltid att
  kunna skrapa ihop en majoritet till all idioti.

  Såg att Molgan ojade sig över att Jimmie Åkesson kan komma att ta över
  hans stol?? Ja inget kan väl göras sämre än idag, kanske tillsätts det ett
  antal mindre med utredningar.

  Gilla

 12. fete 2021-07-08 / 10:32

  Sossarna har blivit en belastning för sverige dom ska väck nästa val…..

  Gilla

 13. Hacke 2021-07-08 / 09:10

  Johan Persson är lika fräck och lögnaktig som övriga sosseriet i deras desperata försök att förvränga verkligheten till oigenkännlighet.
  Man ljuger och manipulerar totalt hämningslöst, deras paradgren sedan alltför många år som maktmissbrukare.
  För en betraktare av utvecklingen och det styrande sosseriet i olika nyanser är det uppenbarligen helt okej om inte rentav önskvärt att deras importerade valboskap går bärsärk över land och folk.
  Desto fortare går deras, vad jag förstår, numera enda och outtalade vision – folkutbytet.
  Och nu klamrade sig dessa folkförrädare fast ytterligare ett år vid makten. Fritt fram således för fortsatt massaker.

  Gilla

 14. stigrydmark 2021-07-07 / 23:55

  Vi har ju nu 675.000 bidragstagare. Jah utgår från att den stora majoriteten är invandrare och troligen inte anställningsbara = en belastning. Sanning och verklighet.

  Gilla

 15. Nils Dacke 2021-07-07 / 22:04

  Tänk vad lätt det är att reta upp det vänsterliberala patrasket, alltifrån pk-politiker till b-kändisar och diverse agendajournalister och s.k kulturelit som kurdiska s.k komiker och författare. Det är bara att säga sanningen om massinvandringen och dess konsekvenser så går dessa figurer upp i falsett.

  Gillad av 2 personer

 16. Cosmik Debris 2021-07-07 / 21:54

  Dagliga skottlossningar och polismord. Stefan Löfven är återigen är statsminister. Det går bara att kommentera på ett sätt.

  ”Gubber å kärringer, huk er i bänkera, för nu laddar han ôm!”.

  Gillad av 1 person

  • Simonsson 2021-07-08 / 02:46

   Det är något med ansiktet och dem sjuka reptil ögonen som ger rysningar. Dem konstigt lågt sittande öronen?
   En sosseödla, en slags halvreptil. Trodde bara sånt fanns i skräckfilmer. Ett år till med vanstyre av landet, jisses!

   Gilla

 17. Christer 2021-07-07 / 20:12

  Kanske kommer nya partiet Nyans som en räddare för oss som värnar Sverige

  Gilla

  • Thoralf A 2021-07-07 / 20:20

   Det blir ju intressant hur de åtta partierna i riksdagen kommer bemöta företrädarna för Nyans. Kommer de betraktas som extremister av de rödgröna partierna eller kommer de låtsas som att partiet inte existerar.

   Jag är övertygad om att Nyans kommer ta ett antal kommunala mandat!

   Gillad av 1 person

   • ivarandersson 2021-07-08 / 09:05

    Det är väl egentligen 9 partier i riksdagen. Vilden Kakabaveh är marxist och ingår i regeringsunderlaget.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-07-08 / 09:29

    Kakabaveh kommer inte vara med i någon valrörelse 2022.

    Gillad av 1 person

   • Roland Salomonsson 2021-07-08 / 12:34

    På sosseriets bekostnad! Just NYANS är ju ett ”Turkiskt” sunni-orienterat parti. Och sannolikt finansierat av Turkiet (AKP).

    Gilla

   • Ölandsbonde 2021-07-08 / 21:41

    Jag tror de de satsar på 12,procent i Malmö, vilket torde räcka till en riksdagsplats.

    Gilla

 18. Sven d.ä. 2021-07-07 / 19:55

  Jag lyssnade också på alla talarna innan omröstningen. Om det blir så att i valet 2022 att SD och M blir lika stora – så skulle jag kunna ”tolerera” Ebba Bush som Statsminister.

  Gilla

 19. Håkan Spångberg 2021-07-07 / 19:51

  Moder Svea offras på vänsterliberalismens altare.
  Sozzeriet håller i yxan.
  Sverige RIP.

  Gilla

Kommentarer är stängda.