10 reaktioner på ”SOMMARPRAT OM ISLAM

 1. Benny 2021-07-29 / 08:28

  Läser inte politiker historia? I Iran tog mullorna makten med hjälp av socialister och kommunister och så fort revolutionen var klar så hängdes socialister och kommunister från lyktstolparna i Teheran som varning! Islam i ett nötskal…Islam tål inte andra system än det egna och kan betraktas mer som ett fascistiskt samhällssystem utan individuell frihet! Det mest makabra med islam är att alla mister sin frihet t o m imamerna och mullor som blir fångar i sitt eget system och det är därför oerhört svårt/omöjligt att reformera islam. Det här är ju inget nytt vilket gör det ännu svårare att begripa hur godtrogna och korkade svenska politiker är! I Tyskland trodde ju storföretagen och politiker att de kunde styra Hitler med känt resultat! Salman Rushdi skrev t o m en bok som alla politiker i EU borde läsa innan de släpper in fler muslimer!

  Gillad av 2 personer

  • Karl W 2021-07-30 / 04:52

   Det syns faktiskt förändringar. Talibanerna håller på att ta kontrollen från den amerikanska marionettregimen, och i veckan läste jag ett av deras dekret. 1. Kvinnor kall kunna utbilda sig. 2. kvinnor skall få deltaga i politiken. 3. Kvinnor skall får röra sig fritt utan manligt sällskap. Däremot skall kvinnor tvingas använda huvudduk. Det skulle aldrig ha hänt innan den amerikanska invasionen för 20 år sedan. Nu går även Talibanerna tillsammans med Kina, och Kina har varit väldigt bra på att skapa förbättringar. Vi kan bara hoppas, men det ser bra ut.

   Gilla

   • Karl W 2021-07-31 / 06:06

    Inte bara frisk, har upplevat det personligen i närmare 50 år. Det går åt rätt håll i denna delen av värden. Hur är det i Sverige? Barn skjut på offentliga platser, droger säljs öppet på gatorna, minst ett mord eller dråp per dag, hoppas du trivs…..

    Gilla

   • Thoralf A 2021-07-31 / 07:19

    I Kina avrättas oliktänkande! Jag skulle sannolikt redan varit avrättad eller fängslad.

    Gilla

   • Karl W 2021-08-01 / 06:08

    Jag kom till Kina för över 50 år sedan, har bott här stadigt i över 30 år, är vida berest och vida förbunden. Kina har dödsstraffet och de som fälls i domstol går igenom minst två rättegångar, inklusive HD, och minst två oberoende polisutredningar. Det är terrorister och mycket grova mördare som döms. Olika länder som Sverige får man faktiskt i Kina uttrycka oliktänkande tankar utan att riskera att behandlas som Benny Fredriksson, eller Julia Caesar, Ulf Malmros, Fredrik Virtanen, Martin Timell, Urban Ahlin, eller 73-årige Jim Olsson, prästen Helena Edlund, som förlorade både jobb och hem, alla vilka fick sina liv förstörda där familj, grannar, arbetsgivare, eller vänner systematiskt trakasserades. Du hade varken varit avrättad eller fängslad, men du hade säkert blivt ordentligt utskälld och satt på plats av andra debattörer.

    Gilla

 2. Bergman 2021-07-28 / 22:46

  Arne Weinz var en ny bekantskap för mig. Han kör med racka puckar, om man säger. Härligt att ta del av en god berättare med erfarenheter och med synpunkter framförda utan omskrivningar.
  Jag tänker på att det finns aktiva politiker, och andra, som blivit brännmärkta för något som varit som en viskning jämfört med det som Weinz framför här!
  Jag tror nästan Weinz skulle välkomna en anmälan om hets mot folkgrupp mot honom.

  Gillad av 1 person

 3. Christer 2021-07-28 / 17:12

  Det verkar inte finnas någon video att titta på .

  Gilla

  • Thoralf A 2021-07-28 / 18:58

   Har lagt till en länk. Eller testa med en annan webbläsare eller gå till SwebbTV

   Gilla

 4. Håkan Spångberg 2021-07-28 / 15:46

  Bäst att väskan packad.
  För någon vilja att bevara Sverige har icke folket i fråga.

  Gilla

Kommentarer är stängda.