ISLAMISERING AV P4 KALMAR

Jag har en längre tid haft ögonen på P4 Kalmars reporter Hazem Dakel och de reportage som han varit med och tagit fram. Jag hade tänkt bevaka honom en längre tid men idag publicerade Samhällsnytt en artikel om Hazem Dakel vilket gör min bevakning meningslös då han nu är medveten att han har ögonen på sig. I artikeln avslöjas en del om hans politiska ställningstaganden för Socialdemokraterna. Man har även ställt frågor till P4-chefen i Kalmar, Jesper Eriksson, som har ett förflutet som bland annat nyhetschef på Barometern.

 Läs Samhällsnytts läsvärda artikel.

Enligt artikeln skall Hazem Dakel bara varit en sommarvikarie på P4 Kalmar enligt Jesper Eriksson men läser man vad han själv skrivit på Facebook så är han anställd för att ha kontakt med araber i Kalmar och se till att de får nyheter genom P4 Kalmar. I synnerhet när det gäller vaccinering och annan samhällsinformation. Men när jag ser vad Hazem Dakel åstadkommit sedan han anställdes den 27 april så handlar det mest om islamisering och gå islams vägar.

Vad jag förstår så är Hazem Dakel sannolikt sunnimuslim. För några år sedan hade han följande foto på sin Facebook på nyårsafton. Bilden säger en del om hans bakgrund.

Det var Hazem Dakel som låg bakom reportaget om sunnimuslimernas stora bönemöte på Bergaviks idrottsplats. Inte en enda kritisk fråga ställdes i reportaget trots att polisen kom och att det saknades tillstånd för det stora religiösa mötet. Jag skrev om det i ett blogginlägg.

Hazem Dakel gillar heller inte otrogna, det vill säga kristna eller personer som tillhör en annan religion än sunniislam.

”O Allah, ge oss Eid-böner i otrohetens land”

Den kommentaren gillar Hazem Dakel. Men det finns mer om otrogna i kommentarerna på FB som avslöjar Hazem Dakel.

”Du gillar inte de otrogna!

Den kommentaren gör Hazem Dakel tummen upp på!

Nu borde Jesper Eriksson veta vem han har anställt på P4 Radio Kalmar och avsluta den anställningen omgående.

Enligt Hazem Dakels Facebook skall han vara gift med en Rawan Alahmad men enligt Ratsit så är han ogift. Det finns heller ingen Rawan Alahmad bosatt i Kalmar enligt Ratsit.

PS

Jag kommer tillbaka med ännu ett blogginlägg som berör ett av hans reportage i P4 Kalmar.

Annons

11 reaktioner på ”ISLAMISERING AV P4 KALMAR

 1. Ò Hyra 2021-08-11 / 18:07

  Jordens största problem är överbefolkning.

  En jord med bara människor och en massa fisande nötkreatur och grisar
  är ingen jord jag vill leva på.

  Gilla

 2. Christer 2021-08-11 / 07:32

  1975 skrev sossarna på något de inte förstod . Idag ser vi konsekvenserna av det , och de törs inte medge att de är orsak till förödelsen i Sverige .
  Dessutom har de så svaga företrädare , som inte törs säga som det är .
  Det är enklare för dem att dra till med en lögn . De får i alla fall inga kritiska frågor av journalisterna.Senaste cirkusen med afghantolkarna där Morgan J storljuger är sorglig att skåda .
  Kalmarjournalisten måste genast avskedas . Och ansvarig som anställt honom måste få samma behandling .

  Gillad av 4 personer

 3. Kritisk 2021-08-10 / 23:12

  Hur inavlad kan en stad/län bli? Det måste vara rekord i ryggdunk, svågerpolitik och mygel. Varje dag är det något nytt i den lilla ankdammen, usch, vilket smuts! Oberoende radio? 💩👳‍♂️👳‍♀️🧕🧔☻

  Gillad av 3 personer

 4. Hacke 2021-08-10 / 22:56

  Så uppenbart hur sozialdemokraterna och deras nya valboskap och kärnväljare gör gemensam sak i infiltreringen av viktiga samhällsfunktioner och bokstavligen rullar ut röda mattan för islamiseringen av Sverige.
  2022 torde vara sista chansen att få bort folkförrädarpartiet som det före detta folkrörelsepartiet förvandlats till.
  Att en enda svensk som inte har sin födkrok i detta bidragskomplexa träsk fortfarande röstar på dessa lögnare och banditer som med berått mod förvandlar vårt land till oigenkännlighet och varnande exempel för omvärlden är omöjligt att ta in.

  Gillad av 2 personer

 5. Goliat 2021-08-10 / 22:50

  Jag är inte förvånad. Både radio Kalmar och Barometern är infiltrerad av Johan Persson och S.

  Gilla

 6. Håkan Spångberg 2021-08-10 / 22:27

  Ett resultat av hur folk röstat de senaste decennierna.
  Sverige RIP.

  Gillad av 1 person

 7. Cosmik Debris 2021-08-10 / 22:23

  Det här har jag misstänkt länge. Det pågår saker som skulle göra en informerad svensk fullständigt vansinnig. Varför är det ingen journalist som gräver i detta då? Därför att Sverige är ett journalistiskt konkursbo. Gärna döden, men först rejäl vanvård av en muslim.

  Nedanstående borde vara en paradox. Inte i Sverige.

  Rädda demokratin – fängsla en journalist!

  Gillad av 6 personer

  • Martin 2021-08-11 / 01:08

   Inte bara i Kalmar, utan islamiseringen av Sverige rullar vidare i oförminskad styrka överallt. Svenska kyrk..menar muslimska kyrkan går i bräschen för vansinnet. Oikofobin i sveriges riksdag kommer utplåna oss om vi inte byter ut galningarna.
   Dårskapen eskalerar och det gäller ha en plan. Jag undrar varför just islam av alla ”religioner”är den mest omhuldade i Sverige?
   Blir svårt i längden att vilja vara feminismen, jämställdhetens och hbtq-transornas högborg och fortsätta hämta hit halva Mellanösterns mest aggressiva kvinnofientliga unga män.
   Lycka till med era naiva rosaflummiga ambitioner såzzar, peddocentern och miljömuppar.

   Gillad av 4 personer

Kommentarer är stängda.