HUR LÄNGE SKALL DET FÅ FORTGÅ?

Den som polisen gripit är alltså en 25-åring med somalisk bakgrund, med andra ord en somalier. Jag tror inte somalier är mer lättintegrerade i Storbritannien än de är i Sverige. Med andra ord är det sannolikt ännu en islamist som mördat den engelska parlamentsledamoten.

I Kongsberg var det en person som konverterat till islam som utförde den fruktansvärda attacken och dödade 5 personer, varav 4 kvinnor i åldern 50-70 år.

Hur länge skall det få fortgå?

När kommer nästa islamistattack mot helt oskyldiga och fredliga människor. Kommer den imorgon, övermorgon eller i nästa vecka. Finns det bara islamister så finns givetvis risken att det skall inträffa. Finns det muslimer så finns det med stor sannolikhet också islamister.

Efter de vittnesmål jag fått i Kalmar så finns det IS-sympatisörer i Kalmar och då finns det även islamister i Kalmar. Men det gäller säkert för alla lite större orter i Sverige och säkert även mindre orter också.

Vad gör de så kallade islamiska kulturföreningarna för att förhindra att dessa dödliga attacker inträffar?

De islamiska religiösa föreningarna kallar sig ofta för kulturföreningar. I Norge var det ”Kongsbergs islamiska kultursenter” men i självaverket var det en moské, som det handlade om. I Kalmar heter det Islamiska kulturföreningen Salam men man driver källarmoskén på Storgatan. Är namnet ett sätt att dölja den riktiga religiösa verksamheten?

Hur länge skall det få fortgå?

Detsamma gäller gängkriminaliteten. Om man skall döma av namnen på de som skjutits ihjäl de senaste två åren i gängskjutningar och de som gripits eller lagförts så verkar en stor majoritet tillhöra religionen islam.

Det är hög tid att prata klarspråk av både rättsväsendet och politiker. Något som man borde gjort för många år sedan.

41 reaktioner på ”HUR LÄNGE SKALL DET FÅ FORTGÅ?

 1. Karl W 2021-10-17 / 03:17

  Något som relaterar till roten till alla dessa problem hände i veckan. Folkstyre, folkvilja. I Kina inför man begreppet man kallar ”fullständig processdemokrati”. Det betyder att folket kan styra besluten på alla nivåer i samhället. Något som redan är infört i Kina. I Sverige får ni rösta på en ideologi vart fjärde år, sedan är ni effektivt blockera från att påverka allt, varenda beslut. Även yttrandefriheten är alltmer begränsad. Ni får inte rösta fram makthavare, bara partier, som autonomt utser makthavare. Ni har ingen rätt att avlägsna oduglingar. Media, domstolar och varenda detalj av era liv styrs i minsta detalj från toppen autokratiskt. Ni är lagstiftade ända in i ert eget sovrum. Kan ni själva hålla reda på alla förbuden. Det kallar ni ”demokrati”, eller vad ???
  http://www.chinadaily.com.cn/a/202110/15/WS6167d7d1a310cdd39bc6efaa.html
  http://www.xinhuanet.com/english/2019-11/03/c_138525172.htm
  http://www.chinadaily.com.cn/a/202110/16/WS616a0992a310cdd39bc6f4b6.html
  En mycket intressant utveckling. Kommer Sverige någonsin att utvecklas bort från den över hundra år gamla sovjetdemokrati-modellen.

  Gilla

 2. Kalle 2021-10-16 / 21:59

  ## SVT:s ”DDR-drag”: Slog av ljudet på norska polisens pressträff ##

  ## Enligt SVT stängdes ljudet av för att man på tv-jätten är ”mycket restriktiva” med att berätta några detaljer om den muslimske konvertit som är misstänkt för dådet. ##

  https://www.friatider.se/svts-ddr-drag-slog-av-ljudet-pa-norska-polisens-presstraff

  Medias nyhetsrapportering blir bara sämre och sämre, speciellt StatsTV.
  Dags att börja kalla SVT för en propagandacentral som endast kör med censurerade nyheter!!!

  Det kommer inte att bli bättre förrän vi får ocensurerade nyheter. Endast fakta!!!

  Gilla

  • Karl W 2021-10-17 / 02:36

   Tydligen går nu media ut stort och sprider ryktet att hans konvertering inte var ”på riktigt”. Allt för att släta över. Om nu muslimska kretsar inte stöder detta, varför går dom då inte ut och kraftfullt fördömer dådet. Hittills har jag inte sett något. Betyder det att muslimska kretsar stöder sådant här? Genom att mörka och förvränga genom att stänga av ljudet stöder ju även SVT då att sådana här dåd är accepterade inom muslimska kretsar.

   Gilla

 3. Hacke 2021-10-16 / 18:41

  ”Hur länge ska det få fortgå?”
  EU brukar ju samla sina potentater runt om i Europa när något stort och angeläget är i görningen. Kan det finnas något viktigare och mer påkallat för samling och enad front kring än denna fråga.
  Europa är under invasion och ockupation av en främmande och oönskad våldsam ideologi och andra primitiva kulturer. Kontinenten har drabbats av detta satans otyg tidigare genom i historien som det sedan tagit århundraden att bli kvitt.
  Ett faktum alla borde känna till och inte minst se fasorna av varje stund i dagens Europa. Men det enda som hörs från EU och de flesta landsstyren är en förödande tystnad. I bästa fall dessutom då merparten nationsförrädare inte tycks få nog av denna invasion att döma av deras politik och utspel. Och värst på denna välkomnandets och underkastelsens och därmed den egna undergångens väg är som vanligt värstingen och det egna folkets särklassige fiende, demokraturen Sverige.

  Gillad av 3 personer

 4. Skumme Berg 2021-10-16 / 17:07

  Hej! Varför går det inte att dela på shitboooc tro? Skulle vilja upplysa en del bekanta genom att dela istället för att Klippa och klistra. Mvh!

  Gilla

 5. Cosmik Debris 2021-10-16 / 15:10

  Jimmy: ”Vi ska ta emot noll flyktingar nästa år. Och åren därefter”

  Jimmy: ”Att de tar livet av varandra på tider och platser där ingen annan kan drabbas. Det är illa nog och måste upphöra … Men att de börjat mörda på öppen gata på ljusa dagen . . . Det är över alla föreställningsbara gränser”.

  Notera att det inte är Jimmie som har sagt detta.

  Gilla

  • Thor 2021-10-16 / 15:55

   Jimmy Jansson i Eskilstuna är en riktigt bra sosse! Ett lysande undantag faktiskt. Jag skulle vilja se ”De två Jimmiys”.

   Nåja, ett undantag till finns faktiskt i Katrineholm, den sossen sa åt nyanlända afghaner ”kom inte inte hit!” ”och kommer ni ändå så får ni bo i gymnastiksalen”.
   En lokal kd-brat gick fullständigt bananas.

   Gilla

 6. fete 2021-10-16 / 14:16

  invasiva arter hör ej hemma här…

  Gilla

 7. Martin 2021-10-16 / 14:04

  Muslimerna har levererat död och elände i Norge, Storbritannien, Afghanistan , Sverige sista dagarna, precis som de gör hela tiden i hela världen. ( tror inte att dödskjutninen i Farsta utfördes av en protestant)
  Inte ens min värsta mardrömmar kunde jag tro på denna utveckling. Sverige är inte Sverige längre. Det är något annat.

  I veckan var jag i Helsingborg några dagar.
  Klarade mig tack och lov undan sprängningar, skjutningar, bilbränder,rån som utfördes i Skånes Kabul. ( Malmö är Skånes Bagdad..)
  Vidrigt se centrum helt avbefolkat på ”vanliga Svenssons” en vardagskväll, det var bara högljudda, aggressiva unga män från icke skidåkande nationer som dominerade gatubilden.

  På Väla shoppingcenter pryddes var och varannan reklamskylt av negrer eller slöjbeklädda kvinnor. Caféerna och restauranger samma sak. Svenskan var inte det vanligaste språket kan jag lova. Högljudda araber och hucklekärringar med 5-6 barn belamrade alla borden.
  Tog min tillflykt till IKEA.
  Lite lugnare..en stund. Och kunde sitta i fred en stund i ett hörn med laptopen och jobba.
  En stund senare kommer 4 högljudda araber och sätter sig vid bordet bakom mig.
  Jag klarade 5 minuter, sedan packade jag ihop och drog. Orkade inte och kunde inte koncentrera mig. Ville inte ha tinnitus.
  Varför måste dom prata så förbannad högt och aggressivt hela tiden?
  Och sånt märker jag överallt , även på väntrum i vårdcentraler och sjukhus sitter dom och skrikpratar och vevar med armarna.

  Jag insåg att det jag gjorde -reste mig tyst och gick iväg- det är precis så svenskar överlag gör.
  I sitt eget land. Vi är under attack.
  Tysta och försiktiga är vi nordbor. Och det utnyttjar fienden. För fiende är exakt vad dom är. Dom är här för att ta över och dominera. Och menlösa naiva pk-hjon krattar manegen för dem.
  Besökte ett apotek i ett ärende.
  Bara araber bakom disken. Två med huckle. Beslutade att dra vidare norrut. Behövde tanka och på pumpen sätt en dekal med Stefan Löfven som hånflinande pekade på priset 17.64/l. ”detta har jag gjort” . Jag håller med. Löfven har förstört landet.
  Men detta är inte mitt land längre. 2022 är det färdigt för oss alla om vi inte får bort den röd gröna skiten.

  Gillad av 3 personer

  • Karl W 2021-10-17 / 02:43

   Var gång jag läser sådant här tackar jag min lyckliga stjärna att jag inte längre bor eller behöver bo i Sverige. Judarna kan fly till Israel, men var kan svenskarna fly. Det finns inget svenskt Israel, men det finns faktiskt normala länder runt om i världen att fly till. Det gäller bara att hitta e plats som passar dig.

   Gilla

 8. Kalle 2021-10-16 / 13:59

  Ursäkta, men förstår inte SR ekots utsända i London engelska. Jag tvivlar på det för på officiellt håll i England så säger man att den misstänkte är brittisk medborgare med somaliskt ursprung. Om den uppgiften skrivs det i flera engelska tidningar. Är SR:s så dålig på engelska att hon inte ens kan läsa vad som står i engelska tidningar och referera till det i sina inslag. Skrämmande okunnighet eller jag vill tolka det som att hon mörkar!!!
  Är hon, korrespondenten, så urblåst när vi kan läsa om det i Engelska media t.o.m. före mörkade inslag i SR:s eko!!!

  Sex (6) parlamentsledamöter har blivit mördade i England sedan 2:a världskriget inklusive Sir David.

  Gillad av 2 personer

 9. MickeP 2021-10-16 / 13:42

  Nästan lika illa, tycker jag, att det i Sverige har etablerats ett parti med ambitioner att väljas in i Sveriges riksdag, som utan att bli kölhalade i svensk media på fullt allvar kan föreslå/uppmana andra tokdårar till muslimer att bränna konstverk på allmän plats bara för att det uppförts av en svensk konstnär som upplevs som misshaglig av detta sjuka parti och dess företrädare.

  Grattis Sverige! Med detta parti i Sveriges riksdag kommer omvandlingen till ett kalifat gå ännu snabbare. Jag hoppas att alla de idioter som hyllar den s.k. mångfalden och Sveriges invandringspolitik blir de första att hängas i lyftkranarna.

  Jag har aldrig varit ngn större supporter av Vilks, men nu stöttar jag honom till 100 %.

  Som gammal lagvrängare (numera pensionerad åklagare) skulle jag dessutom vilja ha en analys från andra juridiskt kunniga personer om inte partiföreträdarens debattartikel kan vara att anse som stämpling till mordbrand, eller i vart fall stämpling till grov skadegörelse. Skulle vara intressant om ngn i den upplysta allmänheten gjorde en polisanmälan härom, själv är jag för lat för att agera.

  Därtill bor jag inte längre i piss- och skitlandet Sverige och har annat att ägna mig åt. Detta var ett undantag från mitt löfte till mig själv att fortsättningsvis försöka undvika att besudla min tillvaro med svensk inrikespolitik, invandrarvåld och våldtäkter, förnedringsrån, skottlossningar, granatkastningar och andra explosioner, bidragsbrott och annan bedrägeribrottslighet, stölder och tiggeri etc. etc.

  Som sagt, vem f-n vill längre leva och bo i piss- och skitlandet Sverige? Förutom de bidragssugna invällarna förstås.

  Men snart är honungen och mjölken slut.

  Micke P

  Gillad av 1 person

  • Thor 2021-10-16 / 16:02

   Förslag på land att dra till?

   Gilla

   • MickeP 2021-10-17 / 18:32

    Portugal.

    Trevligt folk, härligt klimat, hyfsat billigt att leva.

    Inte ett huckle så långt ögat når, inte där jag bor i vilket fall.

    🙂

    Micke P

    Gilla

  • Bergman 2021-10-16 / 16:28

   Bulletin: Nyköpingspolitikern Ibrahim Ben Alaya har gått över från Socialdemokraterna till det nya partiet Partiet Nyans.

   Gilla

 10. Bergman 2021-10-16 / 12:35

  Jag citerar Johan Westerholm:

  ”Samtalen från Libanon kommer nu åter efter min senaste resa dit. Framför allt det råd jag skulle vidarebefordra till våra politiska ledare men som jag, och många, ryggar för. Jag kommer nu ihåg hur den lille mannen, ministern som överlevt ett tjugo år långt inbördeskrig, spände ögonen i mig och sade:

  Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa. Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig, men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande. Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana.”

  Gillad av 5 personer

 11. Kalle 2021-10-16 / 11:54

  ## Ny polsk lag ska stoppa migranter ##

  ##Polens parlament har godkänt en lagändring som ska göra det möjligt att stoppa migranter direkt vid gränsen. Dessutom ska asylansökningar som kommer från människor som kommit till landet på olagligt sätt kunna ignoreras.
  Enligt den nya lagen ska en utlänning som stoppas efter att ha korsat gränsen på ett olagligt sätt bli tvungen att lämna polsk mark.##

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ny-polsk-lag-ska-stoppa-migranter

  Nu utbryter det väl ett ilsket ramaskri bland svenska naiva politiker som hänvisar till olika regler och avtal!!!

  Heja Polen ni förstår vad som sker för ni har en stark och rak ryggrad till skillnad mot svenska hukande politiska syltryggar!!!

  Gillad av 6 personer

  • Sven d.ä. 2021-10-16 / 17:33

   För några år sedan hade vi polska brandmän i Sverige. Nu behöver vi polska politiker, polska poliser och polsk jädraanama. Var snäll och sänd omgående!

   Gillad av 1 person

  • Bergman 2021-10-16 / 19:27

   Jag själv följer med intresse Polen, Ungern, Ryssland och Kina. Jag tror att de på sätt och vis har någon slags gemensam nämnare. Sisu, heter det kanske på ett annat lands språk. Dessutom känner de stolthet och respekt för sina invånare och sina respektive länder.

   Mitt intresse för EU är nästan obefintligt, men vi måste ju dras med eländet. EU har blivit ett envälde som lirkat och lirkar sig fram genom demokratins svagheter och pratar och pratar om mänskliga rättigheter o dyl tills organisationen blir en lam anka. Men Polens gränser är Polens gränser och i förekommande fall borde de också vara EUs gränser. Och naturligtvis bör Polens lagar i vissa fall kunna tränga undan EU:s. EU:s lagstiftning bör inte vara något som är huggen i sten.

   Och för resten! Om jag är rätt underrättad så skall kineserna bygga ett universitet i Budapest och när det är färdigt skall det besättas med kineser uppifrån och ner. Mitt i prick. Ungrare, polacker, ryssar och kineser jobbar på medan EU gnäller och talar om mänskliga rättigheter och talar om mänskliga rättigheter och talar …

   Och den lama ankan vaggar kvackande vidare år ut och år in och inte ens kvackandet hörs när den en gång försvunnit runt hörnet.

   Gilla

   • Karl W 2021-10-17 / 02:58

    Dom har en gemensam nämnare. Dom skyddar folket. Kina samlade upp sådana här personer och internerade dom, hela 3,500 av dom, för att skydda folkets mänskliga rättigheter och liv. USA och Sverige kallar det för folkmord och brott mot mänskliga rättigheter. Kina har just gjort det svårt för parasitföretag och parasit inverterare som suger ut folket utan att bidra till samhället. Sådana investerare är de som skapar vanebildade med droger och vaccin, spelföretag, och företag som sysslar med spekulation i bostäder och mark. DN, DI och expressen rasar. Det är väl tydligt vad dessa media stöder, utsugning, död och kaos, men det är klart, deras ”investerare” skulle ha tjänat pengar. Universitetet i Budapest planeras inte att besättas med kineser uppifrån och ner. Däremot räknar man inte med att ersätta kärnämnen som fysik och matematik med genusstudier, vithetsstudier och liknade som just nu sker i länder som Sverige.

    Gilla

 12. Nils Dacke 2021-10-16 / 09:56

  Knivdåden i Vetlanda i mars som utfördes av en invandrad afghan då sju personer skadades och var rena turen att ingen avled var naturligtvis också en terrorattack och åtalet borde vara terrorbrott, men staten Sverige med dess korrupta myndigheter försöker dölja dessa som ett vansinnesbrott för att undvika s.k. ”främlingsfientlighet”.

  Gillad av 4 personer

 13. Lotta 2021-10-16 / 08:37

  Islam har inte i Europa att göra punkt. Dags att börja skicka hem dem igen.

  Gillad av 4 personer

  • Karl W 2021-10-17 / 03:04

   Du bör komma ihåg att det islam du upplever i Sverige är inte det riktiga islam. En stor del av de som flytt till Sverige är avfällingar från islam som inte har accepterats av islam i deras hemländer. Det är därför som flytt till Sverige. I Sverige är islamism, extremism, mord och förföljelse i praktiken helt tillåtet och till och med stöttat och skyddat av myndigheterna. Verksam kritik mot denna mänskliga avart av islam är ju i praktiken förbjuden, HMF och DO och domstolar.

   Gilla

 14. Argus 2021-10-16 / 08:22

  ”Vad har den personen varit med om för någonting, vilka omständigheter har den killen växt upp under, vad är det för trauman han bär med sig?”

  Hur ofta ska vi behöva höra detta och liknande innan gemene man inser att kulturer inte kan existera sida vid sida? Jag erkänner öppet, jag kan inte för mitt liv begripa vad som får en annan människa att kallblodigt mörda en människa på detta vis. Det är emellertid inte första gången det inträffar och en majoritet av illdåden har gemensam nämnare. Javisst, det förekommer även att människor med annan bakgrund också begår vansinnesdåd men då benämns dessa också såsom dåd begånget av en som drabbats av vansinne och ingen vettig i dennes kulturkrets hyllar honom för det.

  Svenska politiker och tjänstemän har sedan åtminstone 1975 utsatt svenska folket för ett livsfarligt experiment som förutom fara för liv och lem också påverkat svenska folket välfärd och välmående. Till och med den kvarvarande arkitekten bakom detta fuskbygge har tagit avstånd från det och offentligt försökt minimera sin roll. 2017 sände SVT(!) en dokumentär där detta framgår.

  Lösningen är lika enkel som brutal, och nu kommer jag att använda ett ord som jag normalt tar avstånd ifrån, bara de som delar värdegrund med majoritetsbefolkningen har rätt att få asyl. (Jag hade fel det blev tre ord; majoritetsbefolkning, värdegrund och asyl.) Det finns ingen anledning att svenska folket under stora umbäranden ska ta emot och försörja människor som i grunden föraktar oss och som uppvisar väldigt få gemensamma faktorer med oss.

  Slopa inte asylrätten, räckviddbegränsa den till närområdet, slopa bidragen för icke-medborgare och erbjud beredskapsarbete istället så övergår nog pullfaktorn till pushfaktor.

  Gillad av 4 personer

 15. Ludvig 2021-10-16 / 07:05

  Ännu en gång är det på denna plats man får veta vilka terroristerna är.

  Gillad av 1 person

 16. janne 2021-10-16 / 06:35

  Kalmarborna i gemen vet också vilka det är som bränner bilar och handlar med knark
  och stöldgods inbrott förstörelse mm,men varför görs inget,är det tystnadskulturen
  som gäller bland politiker polis socialen mm.Dags att få ut fingrarna ur röven och göra
  lite nytta nu och inte bara sitta och spela kort och dricka kaffe.

  Gillad av 1 person

 17. pllay 2021-10-16 / 03:38

  Islams ledare kan inte kritisera muslimer som dödar otrogna då detta är påbjudet i koranen, att kritisera attackerna vore att häda, en dödssynd inom Islam.
  Detta kommer fortgå så länge Islam, den så kallade fredens religion, är en faktor i samhället.

  Gillad av 2 personer

 18. onkelbjrn 2021-10-16 / 02:58

  Hur länge ska det få fortgå?
  Jag är rädd att det redan har gått för långt. Känns lite som att klockan är fem över tolv. De som borde ha agerat, de underlät. Den Svenska politiska modellen att tillsätta en utredning och stoppa ner huvudet i sanden, fungerar inte.

  Titta bara på dessa utanförskapsområden. Vi har haft sådana nu i över 20 år. Har det blivit bättre. Hela tiden har det talats om samverkan mellan myndigheter för att få bukt på dessa. Och har det hjälpt?

  Gillad av 3 personer

 19. Karl W 2021-10-16 / 02:36

  Hur länge skall det få fortgå. Enkelt att svara på. Det kommer att fortgå till samhället gör något verksamt åt det. Det hände i Xinjiang för snart fem år sedan, då man gjorde något verksamt åt det. Då hade över 200 människor fått sätta livet till. Liknande, det hände i Hong Kong för ett par år sedan när man något verksamt åt våldet. Västvärlden anser ju att det är en mänskliga rättigheter för dessa personer att gå fritt på gatorna och råna, misshandla, och döda. Offrens mänskliga rättigheter räknas ju inte.

  Gillad av 3 personer

 20. Cosmik Debris 2021-10-16 / 02:34

  Uppdatering kl. 02:34 Expressen toppar med tre(3) negrer som har mördat. 👍😊

  Vem kommer att begå nästa muslimska terrordåd i Sverige?
  Den ”snälle” muslimen på asylboendet?
  Muslimen på den lokala pizzerian?
  Muslimen på undervåningen i ditt bostadshus som alltid har neddragna persienner?
  Muslimen du möter på stan?

  Rekommendation:
  1. Undvik muslimer på vardagar
  2. Undvik muslimer på helger
  3. Undvik alltid muslimer

  Gillad av 2 personer

 21. Cosmik Debris 2021-10-16 / 01:45

  Expressen kl. 01:45

  Noterar att Expressen toppar med två negrer som är dömda för mord. Negrer som t.ex. gjort någon vetenskaplig upptäckt lyser dock med sin frånvaro. Helt svart alltså!

  Gillad av 2 personer

 22. Cosmik Debris 2021-10-16 / 01:01

  Favorit i repris.

  Einar Askestad på twitter:

  ”ideologin islam hör inte hemma i europa. och ju längre tiden går desto mer uppenbart kommer detta att bli. frågan är nu bara om tillräckligt många förstår detta i tid”

  Gillad av 2 personer

 23. Cosmik Debris 2021-10-16 / 00:57

  Daily Mail skriver nu att det är en muslim. En neger från Somalia. Troligtvis är negern finlemmad, har halvöppen mun, tom blick och en intelligensnivå som inte tangerar den egna skostorleken.

  Gillad av 3 personer

 24. Kalle 2021-10-16 / 00:18

  Engelsk press skriver att det var en somalier.

  Svensk press nämner inte att gärningsmannen hade somaliskt ursprung. Svensk press mörkar och för sina läsare bakom ljuset. Hur skall allmänheten uppfatta problemet när de inte får alla fakta. Detta kommer att fortgå ända tills att allmänheten får reda på och förstår problemet. Det lär ta tid eftersom ALLT med invandrares brottslighet mörkas med svenska myndigheters goda minne och har gjort så i årtionden.

  Gillad av 5 personer

 25. stigrydmark 2021-10-16 / 00:12

  Annie Lööf pratade ju klarspråk, i fem minuter. Det ligger i vår regims intressen att förminska och framställa besvärande händelser med hänvisning till psykiska störningar.

  Gillad av 1 person

  • onkelbjrn 2021-10-16 / 02:45

   Måste säga att gratis menskydd är väl bra. Man borde också subventionera menskydd till vuxna kvinnor. Lägger hellre mina skattepengar på sånt än bidrag till somaliska flerbarnsmammor.

   Gilla

   • tompas11 2021-10-16 / 09:30

    Tror du att du får välja?

    Gilla

   • Adam 2021-10-16 / 09:50

    Typisk vänsterflum-politik!

    Gilla

   • Bjursnästomte 2021-10-16 / 12:42

    Klimatnödläge, sommargator, snabbussar och mensskydd, märks vilka partier som styr i Kalmaaa.

    Gilla

 26. Högt hårfäste 2021-10-15 / 23:45

  Vilka är det som bränner bilar och säljer knark i Norrliden? ”Vi vet vilka de är”, säger polisen. Varför talar man inte klarspråk?

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.