DISKUTERA KALMARS FRAMTID

Vill du diskutera Kalmars framtid med mig? Vilka är de viktigaste politiska frågorna inför kommunvalet 2022?

Jag berättar givetvis också lite om det nystartade partiet Framtid Kalmar men även om besluten i kommunfullmäktige under måndagen, där bland annat kommunskatten för 2022 och satsningen på 100 miljoner kronor på en juridikutbildning vid Linneuniversitetet beslutas.

På måndag kväll (25 oktober) från ca 18:00 tänkte jag vara tillgänglig för de som vill diskutera Kalmars framtid.

För den som är intresserad så träffas vi på Pipes vid Stadshotellet.

4 reaktioner på ”DISKUTERA KALMARS FRAMTID

 1. Sven d.ä. 2021-10-24 / 12:26

  Jag tycker mig se att SD splittrar sig i vaccinpassfrågan, ska restriktioner styras om man har passet eller ej. Jag tror att om Framtid Kalmar tar ställning EMOT ett vaccinpass med kopplade restriktioner så har ni många nya röster där, annars tar AFS dem. Jag vet att du är vaccinerad Thoralf och att du gjorde det för din egen hälsas skulle, men det har inget med vaccinpass att göra.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-10-24 / 14:53

   Jag ser inte vaccinpasset eller vaccineringen som en kommunalfråga, utan den lämpar sig bättre för regionen eller riksdagen. Framtid Kalmar kommer inte ha någon riksdagsvalsedel.

   Gilla

   • Sven d.ä. 2021-10-24 / 19:22

    Den största frågan de två sista åren är Covid, Corona, smittotal, döda, vaccinpass, vaccineringen etc. – det kommer inte att diskuteras i nästa valrörelse.
    På kommunnivå: Ingen fråga på kommunalnivå.
    På regionnivå: Inga väljare diskuterar vad som sker på regionnivå, av vad det än må vara.
    På landsnivå: Corona-frågan delar partierna så partiledningen kommer aldrig att tillåta att det kommer upp. Jag tror speciellt SD är splittrade. På Riks så tar man aldrig upp Coronan och allt runt omkring det.

    Det ironiska är att den största frågan de senaste två åren kommer inte att diskuteras i valet. Jag börjar tvivla på demokratin. Kan det komma upp partier som t ex Piratpartiet. Det finns partier i Europa som bara har Coronan som enskild fråga.

    Gilla

 2. Otto 2021-10-23 / 13:28

  Inbrotten i Kalmar med omnejd har aldrig varit fler. Villor, bilar och företag dagligen. Johan har verkligen fått en utmaning.

  Kalmarpolisen har länge fördrivit dagarna
  med att äta munkar och spela kort i polishuset, nu är det andra takter.

  Gilla

Kommentarer är stängda.