SÄNK MILJÖPARTIET – INTE SVERIGE

Henrik Jönssons video från idag passar väldigt bra till mitt eget blogginlägg som jag publicerade tidigare idag. Henrik Jönsson beskriver väldigt väl utvecklingen och vem som bär ansvaret för elenergikrisen. Sänk inte bara Miljöpartiet, utan sänk även Ygeman och sossarna.

Skriv också på Energiupproret.

Dela gärna inlägget så att så många som möjligt ansluter sig till Energiupproret!

8 reaktioner på ”SÄNK MILJÖPARTIET – INTE SVERIGE

 1. tompas11 2021-11-14 / 18:51

  Se filmen: They Live. Filmen är från 1988 men är kusligt lik hur det ser ut i samhället nu 2021.

  Gilla

 2. Nils Dacke 2021-11-14 / 10:16

  Sverige hade fram till 15-20 år sedan ett av världens mest stabila, planerbara och miljövänliga elkraftsproduktion med sin vattenkraft och kärnkraft, många länder var väldigt avundsjuka på vårt stabila system och vårt land. Sedan påbörjades avveckling av kärnkraften för att ersättas sol och vind som är direkt väderberoende och därmed icke planerbar, samtidigt som vårt elbehov beräknas minst fördubblas de närmaste 20 åren. Tyvärr är detta bara början på eländet då med start 2022 samtliga landets ca 2400 vattenkraftverk måste söka nya miljötillstånd och avslås dessa måste kraftverket stängas och området återställas till förhistorisk status( hur man nu ta reda på hur det såg ut då ?). Man kan ju redan med facit från Cementa och nya gruvor inser vad som kommer att hända!!!, Arma land.

  Gillad av 1 person

 3. Hacke 2021-11-14 / 09:45

  Det är endast genom fri media som vi får information av värde numera, vare sig det gäller klimatet eller något av vikt i övrigt.
  En impotent s k opposition och en okunnig vänsteraktivistisk journalistkår ger fritt spelrum åt en liten extremistregim att ljuga, manipulera och ställa och styra efter behag utan minsta motstånd.

  Anna Dahlberg beskriver det spektakel vi alla ser och ger inte minst sina kollegor i branschen ett svidande underbetyg och avgörande ansvar för det horribla limbo landet sitter fast i.

  https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/lat-inte-s-vara-solen-som-allt-snurrar-kring-/

  Gilla

  • Thoralf A 2021-11-14 / 11:12

   ”En impotent s k opposition och en okunnig vänsteraktivistisk journalistkår ger fritt spelrum åt en liten extremistregim att ljuga, manipulera och ställa och styra efter behag utan minsta motstånd.”

   Mycket träffande! Den får jag nog använda i något sammanhang.

   Gillad av 1 person

  • Karl W 2021-11-15 / 01:39

   Bonniers, som helt öppet står i ett beroendeförhållande till USA, har nu tillåtits lägga under sig alltmer av media i Sverige och därmed införliva det med den amerikanska propagandamaskinen. Svenskarna skall tydligen till varje pris, likt tyskarna för 100 år sedan, indoktrineras och hjärntvättas, och till varje pris underordnas dagens herrefolk i väster. I historiskt perspektiv är det minst sagt otäckt vad som pågår.
   https://www.friatider.se/topic/2077/44115Media
   Jag hoppas bara att svenskarna är medvetna om vad som pågår och inte låter historien upprepas. Bonniers, speciellt DN, Expressen och DI, driver just nu ett rent ut kusligt propagandadrev som är som om det vore direkt kopierat ur historien och skrivet av framlidne journalisten Julius Streicher. Ingen får missa att i bloggar, kommentarer och i fria media påpeka det.

   Gilla

 4. Bert Juhlin 2021-11-14 / 00:46

  Naturligtvis, fattas bara, är man inte med i ”Energiupproret” så är man inte intresserad av vare sig sin egna, andras och framtida generationers välfärd!

  Håller helt och fullt med om, att:”SÄNK MILJÖPARTIET”, SOCIALDEMOKRATERNA, MODERATERNA OCH ÖVRIGA POLITISKA PARTIER OCH ORGANISATIONER SOM ÄR ANSVARIGA FÖR DEN I DRYGT FYRA DECENNIER FÖRDA TOKGALNA ENERGIPOLITIKEN!

  Frågan som infinner sig är: I VAD SKA VI SÄNKA DESSA LAND OCH FOLKFÖRSTÖRARE?
  Svar: I MÖRKER, I MEDELTIDA MÖRKER FÖR RESTEN AV DERAS LIV!

  Gilla

 5. turrim 2021-11-13 / 17:37

  Självklart är jag med i Energiupproret.

  Det är otäckt hur en politisk minoritet med stöd av infiltratörer i statsapparaten, lobbygrupper med statsbidrag, statsmedia med bidrag, fega och okunniga ”oppositionspartier” lyckas driva Sverige från en mönsterstat i säker och billig energi till kaosets rand på 20 år.

  Gillad av 3 personer

  • tompas11 2021-11-14 / 00:25

   Naturligtvis så skrev jag på energiupproret direkt, fattas bara. Dock är jag realist och anser att det krävs väsentligt mer än att bara skriva sitt namn och mejladress för att det ska ha någon som helst påverkan. Vad som krävs, enligt mig, är att alla går man ur huse och kraftigt demonstrerar mot detta vansinne som regering med bihanget den s.k. oppositionen försatt landet i.

   Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.