GLAD PÅSK

Under påsken tänkte jag bjuda mina läsare och följare på några korta videoklipp. Jag planerar att publicera tre nya videoklipp under påskhelgen men det kanske även blir ett fjärde som avslutning.

Mitt senaste videoklipp om Kalmar kommuns olönsamma vindkraftverk har nu drygt 2 100 visningar. Något som jag är väldigt nöjd med och att Petterssons blogg publicerade mitt videoklipp hjälpte givetvis till att få nya tittare.

Så bli prenumerant på mina videoklipp och min Youtube kanal, så missar du dem inte. Här kommer ett nytt videoklipp.

Annons

24 reaktioner på ”GLAD PÅSK

 1. Sven d.ä. 2022-04-15 / 16:03

  Från Samnytt: ”Den gångna veckan upptäckte vindkraftsbolaget Arise att en av deras vindsnurror i Svartnäs i Dalarna beskjutits med någon form av kulvapen.

  Det var vid en inspektion som kulhål i ett av bladen upptäcktes. Även rotorn ska ha träffats av skott. Skadorna uppskattas kosta minst en halv miljon kronor att åtgärda.”

  Jag har väntat på denna nyhet/information. Vindkraftverk är så lätta att sabotera. Av de skälet borde de inte finnas.

  Gillad av 2 personer

  • turrim 2022-04-15 / 19:23

   Nu vill Arise AB där Maud Olofsson sitter i styrelsen att man ska inrätta ”no-shoting- zones” runt varje vindkraftverk. Grattis Turistföreningen och Naturskyddsföreningen som gillar vindkraftverk. Ställer ni upp även på detta? Men stackars närboende – jag förstår om någon blir desperat.

   Gillad av 1 person

   • Sven d.ä. 2022-04-16 / 08:16

    ”no-shoting- zones” kan ju vara en bra idé. Det är bara att säga till Ryssland, NATO eller vem som får för sig att anfalla Sverige.

    Gilla

 2. Cosmik Debris 2022-04-15 / 14:59

  Att muslimer och negrer får härja och vandalisera fritt beror på att den lille otäcke och vanskapte nazidvärgen har beordrat polisen att inte ingripa.

  ”Flera poliser uttrycker stor frustration över att de inte fick gå in och bemöta stenkastarna”

  Joakim Lamotte:
  INTERVJU MED POLIS PÅ PLATS I SKÄGGETORP:
  ”EN SKAM FÖR SVENSK POLIS”

  ”Under gårdagens kravaller i Skäggetorp lyckades förortsgängen mota bort polisen, bränna upp flera polisbilar och stjäla polisens utrustning. Jag har haft kontakt med poliser som jobbade under gårdagens insats som beskriver den som katastrofal. Flera poliser uttrycker stor frustration över att de inte fick gå in och bemöta stenkastarna. Poliser jag varit i kontakt med beskriver läget så här:

  ”Vi kom dit med hur mycket resurser som helst från hela mellansverige. Flera kollegor kom dit för att hjälpa, vi snackar hur mycket poliser som helst, men sen har de bara fått vänta och nu ska de åka hem utan att ha gjort ett skit, utan att ha rensat upp något av områdena. Polisen retirerade och sen har man låtit dem vinna.”

  Gillad av 1 person

  • Bergman 2022-04-15 / 17:22

   I boken ”Det avgörande ögonblicket” inleder författaren Rasmus Dahlberg med att återge följande rader av George Herbert från 1651:

   I brist på en spik gick hästskon förlorad.
   I brist på en hästsko gick hästen förlorad.
   I brist på en häst gick ryttaren förlorad.
   I brist på en ryttare gick slaget förlorat.
   I brist på ett slag gick kungariket förlorat.

   Gillad av 1 person

 3. Goliat 2022-04-14 / 23:06

  Vad är det då för jobb de fått, eller räknas kommunens egen arbetslotsförmedling? I serviceförvaltningen finns väl ett större antal.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2022-04-14 / 23:59

   Kommer mer i nästa videoklipp.

   Gilla

 4. Cosmik Debris 2022-04-14 / 22:34

  Om nu muslimerna inte kan acceptera att vi har yttrande-, mötes- och åsiktsfrihet och att Rasmus Paludan är i sin fulla rätt att elda en terrorhandbok (koran).

  Varför i helvete attackerar muslimerna då en spårvagn?

  Glad påsk

  Gillad av 1 person

  • tompas11 2022-04-14 / 23:30

   Därför att de är sinnesslöa individer som genom inavel blivit totalt kompetensbefriade. De är helt enkelt efterblivna och på ren svenska dumma i huvudet. Sådant jävla patrask har svenska politiker importerat. Politikerna är landsförrädare och skall behandlas som landsförrädare. Jag håller gärna i bilan. Tvi!

   Gillad av 2 personer

   • Cosmik Debris 2022-04-15 / 00:35

    Rätt svar 👍😊

    Ingen av de muslimska upploppsmakarna har nog en intelligenspoäng som ens tangerar den egna sandalstorleken. Vi snackar om många standardavvikelser på IQ-skalan som härjar runt i Norrköping och Linköping och kostar samhället, bara idag – tiotals miljoner.

    Anton Juholt i Expressen: ” – Problemet blir att när konvojen åker in då visar de att dansken har rätt här, den här personen som kommer hit har rätt, ni som bor här har fel – och då blir det en slags gnista, säger han och fortsätter:”

    Då kan jag meddela herr Juholt att ”dansken” har rätt att hålla politiska möten. Vi har yttrande-, mötes- och åsiktsfrihet i det här landet. Än så länge! Om förståndssvaga och våldsälskande muslimer har problem med det föreslår jag att man sadlar kamelen, snörar på sig sandalerna och åker hem till öknen. På momangen!

    Gillad av 2 personer

   • Staffan Sundqvist 2022-04-15 / 08:16

    Nejnejnej! Jag har reserverat jobbet som skarprättare åt mig! Jag ska leta reda på den rostigaste och slöaste bilan jag kan hitta och sen ska första hugget sitta mitt i arslet på dem!

    Gillad av 1 person

  • peo 2022-04-15 / 04:41

   Varför släppa in utlländska nazister i landet? Han kan väl hålla sig i Danmark.

   Gilla

   • Thoralf A 2022-04-15 / 05:45

    Förklara varför vi släppt in muslimska bidragstagare från MENA-länder som inte accepterar våra grundlagar? Dessutom hundratusentals!

    Gillad av 2 personer

   • ivarandersson 2022-04-15 / 08:51

    PEO
    Behövs inga nazister för att det ska bli våldsamma upplopp bland de dina från MENA. Räcker med tillstånd att demonstrera så kan de inte behärska sig utan uppträder som de huliganer de är.

    Tre poliser fick föras till sjukhus, polisfordon förstördes och bilar brann. Ett våldsamt upplopp utbröt på torsdagen i Skäggetorp, Linköping, i samband med att den högerextrema och islamfientliga partiledaren Rasmus Paludan fått tillstånd att hålla en demonstration och bränna koranen.

    Polisen tvingades lämna Skäggetorp på torsdagen när upploppen blev för våldsamma. ”Jag tycker att det är olyckligt att det blev så här”, säger Ann-Christine Rehnström, lokalpolisområdeschef.

    Gillad av 2 personer

   • ivarandersson 2022-04-15 / 10:14

    Justitieminister Morgan Johansson (S) fördömer händelserna och kallar våldet ”oacceptabelt”.

    Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2022-04-15 / 15:01

    @PEO

    Du pratar som du har förstånd till.

    Gillad av 1 person

  • Bergman 2022-04-15 / 08:07

   Självfallet ska vi med näbbar och klor försvara yttrandefriheten. Men det borde väl i ärlighetens namn finnas ett bättre sätt att demonstrera den på än genom bokbål, som historiskt sett associeras till något helt annat än just yttrandefriheten.

   Gilla

  • onkelbjrn 2022-04-15 / 08:46

   Nu vet vi väl inte om det är muslimerna eller vänsterpacket som slår sönder och eldar. Men en gissning kanske ändå inte är så fel.
   Vad som förvånar mig är hur orkar de bara hålla på. Det är ju fastemånad. Eller är det som så, att lika duktiga som de är på att lura det Svenska samhället på pengar, lika duktiga är de på att lura sin gud att de inte äter eller dricker på dagarna.

   Gillad av 1 person

 5. Hacke 2022-04-14 / 21:36

  Glad Påsk själv Thoralf! Ser fram mot dessa videos i helgen och avslöjandena i sossarnas paradgren – lögnen

  Gillad av 1 person

 6. Högt hårfäste 2022-04-14 / 20:26

  Johan Persson är så jävla kåt på statistik, men älskar att frisera sanningen!

  Det finns inga riktiga jobb att söka i Kalmar utan högre utbildning. De flesta är låtsasjobb.

  Gilla

 7. Kalle 2022-04-14 / 19:49

  Hårfästet lever i fablernas värld!

  Gilla

 8. Skogsmulle 2022-04-14 / 19:05

  Toppen Thoralf. Det som sker i Linköping (skäggetorp) just nu minskar knappast behovet av dig och ditt nystartade parti. Önskar dig en fin påskhelg. Framtid Kalmar kommer att göra susen i det sovande fullmäktige i Kalmar. Som man röstar får man skörda 😀💪

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.