BORRAR I STATISTIKEN

Då var det dags med en uppföljning på videoklippet från igår. Socialdemokraten Johan Persson berättar inte hela sanningen om kostnaden för försörjningsstödet. Jag borrar i statistiken och berättar lite mer..

9 reaktioner på ”BORRAR I STATISTIKEN

 1. Kalle 2022-04-17 / 17:02

  Johan är helt verklighetsfrånvänd. Hur kan han ha suttit på makten i 16 år utan att ha blivit genomskådad?

  Gilla

 2. Goliat 2022-04-16 / 11:39

  Sover Kalmarfolket så djupt att de inte ser igenom Johan Perssons lögner?

  Gillad av 1 person

 3. Hacke 2022-04-16 / 09:03

  Om du varit journalist hade du blivit nominerad till de grävande journalisternas pris Guldspaden varje år.
  Om du inte grävt på ”fel” ställe vill säga. Att granska makten är som vi vet förbjuden mark sedan länge hos de regimtrogna ”journalisterna” i statsbidragsmedia.
  Många om och men där vilket får mig att tänka på denna lilla pärla av Albert Engström:
  ”Om jag bara haft en båt skulle jag gett mig ut och segla idag om det inte hade blåst så in i helvete.”

  Gillad av 1 person

 4. Cosmik Debris 2022-04-16 / 04:31

  Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för OT. Igen! Men nu har muslimerna passerat den yttersta av gränser. Jag är så arg att det fullständigt brinner i huvudet. Jag är personligen beredd att ta till handgripligheter om inget snart händer. I filmen nedan ser vi hur muslimska angripare kastar knytnävsstora stenar på poliser under tiden de skanderar muslimska stridsrop. En livsfarlig situation alltså. Stenarna regnar över poliserna och jag kan inte begripa varför polisen inte använder dödligt våld mot muslimerna?

  Expressen: ”Fega polischefer borde dock inte gett tillstånd till Paludans möten med stöd av ordningslagens andra kapitel.”

  Expressen har fel som vanligt. Vi ska vara jävligt tacksamma för att Rasmus Paludan väljer Sverige som arena för sin kritik av världshistoriens vidrigaste och perversaste mördarideologi. Ett tips till Paludan att inte lägga sina politiska möten på förmiddagen (Rinkeby) för då har muslimerna ännu inte vaknat ur sin bidragsförsörjda sömn och de brutalaste kaosmuslimerna sover ytterligare några timmar.

  Att bränna en koran har inget värde i sig. Det är däremot en förträfflig metod för att förekomma muslimerna och ge dem möjlighet att visa sitt rätta, djuriska, intoleranta och oresonliga ansikte. Den muslimska aggressiviteten, muslimernas illa dolda ressentiment och det glödgande hatet mot vårt land ligger och lurar precis under ytan och är oerhört lättväckt. Det Paludan gör är att locka fram hatet mot svenskar för alla att se. Han varnar oss! Vad tror ni kommer att hända i förlängningen om ingen sätter ned foten – nu? Nästa gång kanske det t.ex. är en matbutik i ett muslimskt getto som har fräckheten och envisas med att sälja fläskkött som vandaliseras och bränns ner. Eller en kyrka som i hundratals år har stått på fel plats och som nu helt plötsligt provocerar/kränker muslimerna.

  Ska butiken sluta att sälja fläskkött och kyrkan flytta på sig då eller?

  Nej, det är muslimerna som ska åka hem. Vi vill inte ha ohyran i vårt land. Paludan är modig och han varnar oss. Det ska vi tacka honom för.

  Gillad av 3 personer

 5. Cosmik Debris 2022-04-15 / 23:29

  Hela jävla landet är en enda stor Potemkinkuliss. Snart brakar allt samman och ridån går ned. Nedanstående uppräkning av kulisser är en fasansfull nära psyket-upplevelse för en frisk och tänkande hjärna.

  Det finns totalt 35 arbetsmarknadsinsatser i dag. Av dessa är 26 direkt eller indirekt inriktade mot ”nyanlända”. Dessa 26 insatser/åtgärder är följande:

  Arbetsmarknadsutbildning
  Arbetspraktik
  Arbetsträning
  Etableringsprogrammet
  Extratjänst
  Förstärkt arbetsträning
  Intensivår
  Introduktionsjobb
  Introduktion till arbete
  Jobbgarantin för ungdomar
  Jobb- och utvecklingsgarantin
  Karriärvägledning
  Modernt beredskapsjobb
  Nystartsjobb
  Projekt med arbetsmarknadspolitisk inriktning
  Rusta och matcha
  Snabbspår
  Studiemotiverande kurs på folkhögskola
  Studiestöd för utbildning på grundskole- och gymnasienivå
  Stöd och matchning
  Svenska för invandrare
  Utbildningsplikt
  Validering
  Yrkesintroduktionsanställning
  Yrkes- och studieförberedande moduler

  Gillad av 3 personer

 6. Adam 2022-04-15 / 23:10

  Man förstår att det är på detta viset, för utbudet på arbetsmarknaden är högst begränsat i Kalmar, vad än Johan Persson påstår. Det öppnas en hel del nytt, men ingen personal söks. Restaurangbranschen säger att de skriker efter folk, men inga jobbannonser finns.

  Självklart anställer de personer med utrikes bakgrund som de får bidrag för. Enkla jobb som disk, städ och restaurang behöver du inte kunna svenska för.

  Kalmar kommun gör samma sak, utnyttjar staten för billig arbetskraft!

  Gillad av 2 personer

 7. Högt hårfäste 2022-04-15 / 22:55

  Man blir rent av mörkrädd när man ser hur du borrar. Givetvis trixar mannen med guldbyxorna när det gäller siffror.

  Kan du ta reda på hur många personer inom varje förvaltning som är med i dessa arbetsmarknadsåtgärder? Jag försökte begära ut uppgifter för länge sedan, men det var inte populärt märkte jag. Till slut gav jag upp.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.