KORANTILLBEDJARE STARTAR UPPLOPP

Det råder inte det minsta tvekan om Barometerns agenda när man sätter följande rubrik.

Barometern vill uppenbarligen att läsarna skall tro att det var högerextrema som skadade poliserna. Det blir inte bättre när de inleder artikeltexten.

Inte ett enda ord om att det i första hand handlar om muslimer som är motdemonstranter.

”Flera hundra personer hade samlats för att protestera mot sammankomsten.”

”Motdemonstranterna lyckades bland annat stjäla ett polisfordon och köra runt med det”

”Fotografen berättar att motdemonstranter även ­tagit bland annat polis­västar från fordonen.”

Motdemonstranter! Det är ju bekvämt och neutralt för journalister att använda när man vill skydda dessa ligister och korantillbedjare.

Social medier är fulla av foto och filmer på brinnande polisbilar. Polisen fick retirera från den uppretade pöbeln i Linköping, Norrköping, Rinkeby och Örebro. Därmed lät man dessa intelligensbefriade korantillbedjare härja fritt och elda upp polisbilar. En stor skandal.

I ett normalt land skulle ett antal polischefer få löpa gatlopp i media och några polischefer skulle degraderas eller avskedas!

Det är hög tid att regeringen gör något åt korantillbejarna som startade upploppen i Linköping, Norrköping, Rinkeby och nu i Örebro. Alla vet vilka det är, inte minst med tanke på alla videoklipp på sociala medier. Jag gissar att dessa korantillbedjare även har stöd av en och annan vänsterextremist eller fotbollshuligan, som gillar upplopp mot polisen, oavsett orsak.

Det räcker inte med att säga att det är oacceptabelt! Nu krävs verklig handling och våld om så krävs!

Att polisen inte ens klarar av att försvara sina egna fordon är ju bara pinsamt och visar med eftertryck att något är allvarligt fel inom polismyndigheten och jag är övertygad om att det sitter högre upp i organisationen. Det framgår av vad tjänstgörande poliser vid dessa upplopp gett uttryck för på sociala medier. Det är polisledningen som är det stora problemet och i bakgrunden regeringen.

Ge poliserna rätt utrustning och tillåtelse att använda skjutvapen.

Hur många tror att några korantillbedjare kommer dömas för dessa upplopp? Jag tror det i varje fall inte. Rättssystemet i Sverige klarar inte av det mest uppenbara för att uppehålla tryggheten och säkerheten för det svenska folket!

Dessutom har vi media som stryker dessa korantillbedjare medhårs.

Gud bevare konungen och fosterlandet!

PS

I en artikel i Barometern på långfredagen skrev Dick Harrison, professor i historia följande.

”Det hela tar sin början med att påven Urban II år 1095 uppmanar kristna att befria det heliga landet från muslimer, vilket möts av stor entusiasm i alla samhällslager.”

Kommer det återupprepas?

Annons

94 reaktioner på ”KORANTILLBEDJARE STARTAR UPPLOPP

 1. Cosmik Debris 2022-04-18 / 00:48

  Har det gått så långt att vi måste begära hjälp av dansk polis för att hantera de muslimska grisarna? Förhoppningsvis bjuder annandagen på fortsatta kravaller och muslimskt kaos.

  Gillad av 1 person

  • Sven d.ä. 2022-04-18 / 19:59

   POLITI, var det danska polisbilar där också?

   Gilla

 2. Andersson 2022-04-17 / 22:56

  Expressen: ”JUST NU: Irak kallar till sig svenskt ambassadråd. Säger att koranbränningarna i Sverige kan få ”allvarliga återverkningar”.”

  Förvisning av kriminella till deras hemländer vore en lämplig återverkan.

  Men varför är irakierna syrak på Sverige? Blasfeminisen är ju dansk.

  Gillad av 1 person

 3. Sven d.ä. 2022-04-17 / 19:58

  Religionskrig! Ramadan och Påsken utspelar sig på samma tid.

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2022-04-17 / 17:56

  Idag är jag arg. Igen!

  Samnytt: ” Nya korankravaller i Linköping och Norrköping: ”Vi muslimer bränner upp hela landet för vår tro”

  Det finns bara en lösning på problemet med att vi har muslimer inom landets gränser. Det första är att polisen måste skjuta verkanseld. I alla situationer! Hur många muslimer som kommer att få sätta livet till kvittar mig lika. Jag är helt likgiltig inför en muslims öde. Det andra är att minst en miljon muslimer måste tvångsrepatrieras med våld. Vi får ett endaste liv – sedan är det obönhörligen slut.

  Ge mig en enda jävla anledning till varför vi ska behöva plågas av muslimsk ohyra under resten av vårt enda liv? En enda bra anledning!!

  Gillad av 5 personer

 5. Cosmik Debris 2022-04-17 / 17:26

  En idiot har talat. Lindberg har inte fattat ett endaste dugg. Sorgligt! Personer som Lindberg är fullständigt livsfarliga att ha i demokratiska samhällen. Hur långt är antidemokraten beredd att gå för att tillfälligt dölja muslimernas hat och blodtörst? Det som göms i snö, kommer_alltid_upp i tö.

  Mattias Lindberg:” Om Paludan istället förbjudits att genomföra sina demonstrationer så hade inget av detta hänt. Då hade det inte blivit någon stenkastning mot polis eller brandmän. Då hade det inte kablats ut några förnedrande bilder av ortengrabbar som demolerar och bränner polisbussar. Lösningen på problemet är uppenbar. Förbjud genast koranbränningar! Ja, förbjud även planering av koranbränningar, för det verkar inte som att upploppen kräver att själva hädelsen faktiskt genomförs.”

  Lindberg: Förbjud koranbränningar för Sverigebildens skull!
  https://bulletin.nu/lindberg-forbjud-koranbranningar-for-sverigebildens-skull

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2022-04-17 / 20:08

   Där sjönk Bulletin till bottennivå!

   Jag får god lust att lämna in en ansökan i Kalmar.

   Gillad av 3 personer

   • Ingemar Ekman 2022-04-17 / 23:36

    Hur klarar man av att läsa hela krönikan utan att inse att det är ironi från början till slut.
    Helt ofattbart .Det står ju t.o.m. i inledningen, även om det inte hade behövts.

    Gillad av 1 person

  • Sven d.ä. 2022-04-17 / 21:02

   Är han ironisk? Eller spritt språngade tokig? Han säger att man bör förbjuda ”provocerande kristna symboler, kvinnligt hårsvall som inte skyls ordentligt och onödigt uppvisande av homosexuella ömhetsbetygelser”. Han måste skoja. Jag har aldrig uppskattat Bulletin, men nu är det slut med den publikationen.

   Gillad av 2 personer

   • Andersson 2022-04-17 / 22:03

    en krönika som kan innehålla inslag av satir…

    Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2022-04-17 / 23:45

    Du har nog rätt. Det är nog ironiskt. Jag är så arg idag och jag hann bara läsa början och sedan klickade det helt. Får nog lugna ner mig lite, men det är inte lätt i ett dårhus.

    Vi får hoppas det. Annars är det illa.

    Gilla

   • Lars 2022-04-18 / 06:35

    ”Lösningen ligger i att lagstifta bort de provokationer som avslöjar en havererad integration, skriver Mattias Lindberg i en krönika som kan innehålla inslag av satir… ”
    Men inte lätt att inse att det är satir om man inte fått dessa rader i ingressen.

    Gilla

   • Thoralf A 2022-04-18 / 07:09

    Jag har läst krönikan och egentligen är den tragisk.

    Lindberg vågar inte skriva rakt av vad han menar för då skulle han stämplas som islamofob. Utan han bäddar in det i en ironisk text med sin egen tolkning av utvecklingen.

    Gilla

   • Sven d.ä. 2022-04-18 / 10:35

    Om man tar en slumpvis vald muslim på gatan så tror jag att man får uppskattning om man påstår:
    – Tag bort provocerande kristna symboler,
    – Förbjud kvinnligt hårsvall som inte skyls ordentligt och
    – Stoppa uppvisande av homosexuella ömhetsbetygelser.

    Så det är det vi har att relatera till. Vad den där Lindberg skriver är icke relevant.

    Gilla

   • Andersson 2022-04-19 / 05:36

    Det är dålig satir när man måste förklara att något är satir …….

    Gilla

  • Huvaligen 2022-04-17 / 22:42

   Jag uppfattade Lindbergs krönika som ironisk. Överdriften gäckar läsaren och lämnar ju denne som ett frågetecken om ironin är välformulerad. (Va, menar karlen detta, eller är han bara dum eller är han en skälm?) Tja, jag får väl erkänna om jag missförstått krönikan, fast jag har ändå svårt att tro att Lindberg kan uttrycka sig så provocerande dumt – i Bulletin.

   Gilla

 6. turrim 2022-04-17 / 16:47

  Jag begriper inte hur en justitieminister utan juridisk åtgärd eller mediadrev kan i TV anklaga en ostraffad medborgare för att vara ligist.

  Samtidigt har vi läst om pensionärer som straffats för att de blivit förbannade och skrivit något argt om korantillbedjare på sociala medier. Då var Morgan tyst.

  Gillad av 3 personer

  • peo 2022-04-18 / 04:47

   Paludan är dömd två gånger i Danmark så ostraffad är han inte!

   Gilla

 7. Skogsmulle 2022-04-17 / 16:37

  Var befinner sig vår statsminister? Dvärgen twittrar som vanligt men var är högsta hönset???? Europas Libanon visar sig från sin bästa sida denna påskhelg. Varför kommer inga fördömanden från någon i beslutande position? Finns det över huvud taget någon opposition i detta land? Jag har så många frågor att jag känner mig tjatig. Någon måste dra i nödbromsen. AFS, är Ni mogna för detta uppdrag? Det kommer att bli tufft…….

  Gillad av 2 personer

 8. Cosmik Debris 2022-04-17 / 16:19

  Widar Andersson: ” Tankefelet är att Sverige som demokrati är så stark att vi kan hantera alltfler undantagsregler i yttrandefriheten utan att det påverkar demokratin i samhällsbygget. Men så starkt är inte Sverige. Så stark är ingen demokrati. Vilket de fruktansvärda scenerna i Linköping och Norrköping på Skärtorsdagen visar med grotesk övertydlighet. Vi behöver gemensamt ta tillbaka Sverige.”

  ”Vi behöver gemensamt ta tillbaka Sverige”

  Om Sverige behöver tas tillbaka betyder det är någon/några som har tagit Sverige. Vem/vilka är det som har tagit Sverige?

  Tala ur skägget för helvete!!! Det är muslimer som har tagit Sverige ifrån oss. Vi kommer att behöva använda mycket grovt våld för att återta landet. Inte mig emot!!

  Förhoppningsvis kommer Rasmus Paludan att bjuda oss på en höstturné. Jag håller tummarna.

  Gillad av 2 personer

 9. Lars 2022-04-17 / 16:01

  I Sverige är journalisterna väldigt duktiga på att skjuta budbäraren. När den självklara analysen ger vid handen att närmare 100% av det våld vi ser utförs av invandrade (muslimer) så väljer man bland journalister att lägga allt sitt hat på en dansk advokat och agitator som påpekar det självklara – att Islam är ett hot mot vårt samhälle. Det är på sin plats att börja fundera över om inte svenska journalister är ett stort hot mot Sverige som nation – låter hemskt – men om de uppför sig odemokratiskt och går i elitens ledband så måste dessa tankar komma.

  Gillad av 5 personer

  • Cosmik Debris 2022-04-17 / 23:49

   Hela Sveriges journalistkår är genomkorrupt och styrs helt och hållet från Sveavägen 68. Sverige är en skendemokrati. En totalitär stat. Kruxet är att folk begriper det inte Det finns inte en enda hederlig journalist som arbetar på ”etablerad” media. Alla är köpta, styrda, ohederliga och rent ut sagt samhällsfarliga.

   Jag minns ett reportage från 2015 när en syrisk familj intervjuades i ett av regimens många beställda snyftreportage. Familjen berättade att de flytt från Syrien och att de hade sålt sitt hus och sin bil innan de flydde. Sålt sitt hus? Tror ni att den av regimen utsände journalisten frågade vem som kan tänkas köpa ett hus i ett krigsområde som familjen påstod sig flytt ifrån?

   Den som tittar på SVT eller yssnar på SR blir dum i huvudet.

   Gillad av 1 person

 10. Kalle 2022-04-17 / 14:38

  ## SD: ”Statsministern tyst om korankravallerna” ##

  ## – Den politiska viljan att se till att slå ner på den här typen av upplopp prioriteras tydligen inte, säger Tobias Andersson (SD) till Bulletin. ##

  ## – De här upploppen är det yttersta beviset på att den invandring vi haft till Sverige inte fungerat. Det är uppenbart att staten har förlorat våldsmonopolet. När justitieminister Morgan Johansson uttalade sig tog han nästan mer avstånd från själva koranbränningen än själva upploppet som ägde rum. ##

  https://bulletin.nu/sd-statsministern-tyst-om-korankravallerna

  Statsministern iaktar (S)törsta möjliga tystnad!!!

  Polisledningen uppvisar största möjliga inkompetens!!!

  Svenska folket är med all rätt upprörda vad som har skett vilket bevisar vilken inkompetens både den politiska ledningen med statsminstern i spetsen och polisledningen har !!!

  Svenska gator och trygghet är totalt förlorad och INGEN tar sitt ansvar.

  Antingen har vi yttrandefrihet eller inte!!! Polisen klarar inte av att värna den.

  VEM skall då göra det???.

  Förslag???

  Gillad av 1 person

 11. peo 2022-04-17 / 13:25

  TA skrev här att han kämpade för yttrandefriheten varje dag. Det får mig att minnas att han för något år sedan ville bränna en barnbok som han inte gillade. Den handlade visst om en pojke vid namn Donald som var trumpen och bodde i ett vitt hus. Vi vet alla vilken ideologi det är som gärna bränner böcker!

  Gilla

   • peo 2022-04-17 / 14:47

    Ett stort vitt fält i slutet. Är det något som ”råkat” försvinna?

    Gilla

   • Thoralf A 2022-04-17 / 20:02

    Jag kan inte se något stort vitt fält!

    Gilla

  • Huvaligen 2022-04-17 / 16:20

   PEO! Jag börjar tro att du inte är på riktigt. Fast du kan ju vara en hedersknyffel och kanske bara kör en del hittepå för att du s a s ska ”skoja till det”.

   Gilla

  • Lotta 2022-04-17 / 16:45

   @Peo hur känns det att bli avslöjad med byxorna neddragna till fotknölarna dvs avslöjad som en storlögnare?

   Gillad av 1 person

  • Cosmik Debris 2022-04-17 / 16:53

   Varför detta tröttsamma, förutsägbara och enträgna försvar av muslimer som ställer till med upplopp, mordbränder, misshandel av poliser och muslimsk terror?

   Är du sadist?

   Gillad av 1 person

  • tompas11 2022-04-17 / 17:10

   Det är fritt att bränna vilka böcker som man vill.

   Gillad av 2 personer

  • ivarandersson 2022-04-17 / 18:04

   Dina kompisar är huliganer. Har du förstått det?

   Gilla

 12. Lotta 2022-04-17 / 12:31

  Är det inte dags att skicka hem dessa våldsamma muslimer? De visar ju gång på gång att de inte hör hemma i ett civiliserat land.

  Gillad av 5 personer

  • tompas11 2022-04-17 / 17:11

   Ja Lotta det har varit dags väldigt, väldigt länge vill jag påstå.
   Dessa terrorhandlingar som pågår i landet stoppas genom att krypskyttar placeras på hustaken och en kula sätts i varje person som har en sten i näven. Totalt stopp för invandring från MENA-länderna och utvisning av familjer och klaner som begått eller begår brott.

   Gilla

 13. Ludvig 2022-04-17 / 12:19

  Det är ju alltid motdemonstranter som ställer till bråken, men det passar visst inte för media att tala om.

  Gillad av 3 personer

 14. Andersson 2022-04-17 / 11:55

  PSVT skriver:

  #####
  Paludan planerar nya manifestationer i dag – saknar tillstånd. Partiledaren för högerextrema danska partiet Stram kurs planerar nya manifestationer i Norrköping och Linköping under söndagen. Detta trots att inget tillstånd givits av polisen.

  – Det är i så fall otillåtna demonstrationer som vi kommer att bemöta på det korrekta sättet, säger Johnny Gustavsson vid polisen i region Öst.
  #####

  Här är SVT ute på verkligt djupt vatten. Polisen kan välja mellan att ge tillstånd eller att inte ge tillstånd. En icke tillståndsgiven är inte otillåten, förbjuden eller ens olaglig.

  Är det ligisten eller pöbeln som beter sig olagligt? Är justitieministerns utspel olagligt, otillbörligt, oförskämt eller enbart fånigt.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/St%C3%A4ngningen_av_Sverigedemokraternas_webbplatser_2006

  Gillad av 1 person

  • Andersson 2022-04-17 / 18:14

   En justitieminister som kallar en politisk meningsmotståndare för högerextrem dåre vad ger ni för den? Det blir en lång het sommar. Allahu akbar!

   Gillad av 1 person

   • Gunnar Karlsson 2022-04-17 / 21:46

    Andersson,

    Lille Mågges uttalande avslöjar med öskvärd tydlighet vem som är den verkliga Dåren !!

    //Gunnar

    Gilla

 15. Sven d.ä. 2022-04-17 / 09:17

  Jag tror att våra muslimska besökare måste få uppleva vad Sverige egentligen är. Vad om att bränna Koraner så mycket så att man ser att det är en koran, men med svärtade sidor. Sedan är det bara att placera ut på lämpliga platser i samhället. En tydlig signal att islam vill vi inte ha.

  Gilla

  • Cosmik Debris 2022-04-18 / 00:22

   Mycket bra förslag! Jag har en liknande tankegång nedskrivet som jag kommer att publicera här på bloggen inom kort. Det enda som kan rädda oss är kravaller, sönderslagna stadsdelar och social oro.

   Gilla

 16. Lollo 2022-04-17 / 09:13

  Rasmus Paludan vill demonstrera mot den totalitära ideologin islam vilket han har fått tillstånd till. Han bryter inte mot några lagar och har inte ens varit på några av platserna det varit upplopp. Trots detta ger tydligen ”journalister” på Barran honom skulden för att ett stort antal muslimer på olika håll i Sverige håller på och förstör vårt land.

  Återvandring i stor skala är det enda som kan rädda det här landet från fullständig kollaps.

  Gillad av 3 personer

 17. Champagne Supernova 2022-04-17 / 01:00

  Någon som sett Paludans turneplan?
  Finns det ett stopp i Kalmar inplanerat?

  Gilla

  • Andersson 2022-04-17 / 10:56

   Vem fan vill stanna i Kalmar?

   Gillad av 1 person

 18. Cosmik Debris 2022-04-16 / 23:29

  Muslimgrisen som kastar sten på brandbilen är en av signaturen ”PEO:s” många kompisar. Signaturen ”PEO” älskar våld, fattigdom, grov brottslighetoch orättvisor.

  Det gör inte jag.

  Gillad av 4 personer

 19. Cosmik Debris 2022-04-16 / 22:46

  Sällan har SHA 70 varit så förbannad…

  Gillad av 1 person

 20. Cosmik Debris 2022-04-16 / 22:25

  Polisledningen förbjöd polisen att ingripa mot våldet
  https://www.friatider.se/polisledningen-tvingade-polisen-att-inte-ingripa-mot-valdet

  Jag har ännu inte hunnit byta till sommardäck. Kommer den lille dvärgjäveln att beordra polisen att inte bötfälla mig om jag stoppas vid en kontroll? Knappast!! Jag hatar Morgan Johansson och jag föraktar den inkompetente och viljesvage Anders Thornberg

  Jens Ganman:”Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Morgan Johansson är direkt samhällsfarlig. Han måste bort. Vägen till ett fungerande Sverige går, i första hand, via hans omedelbara entledigande.”

  Gillad av 4 personer

  • Gunnar Karlsson 2022-04-17 / 06:13

   Cosmik Debris,

   Jag delar helt din analys att de två stolpskotten Morgan Johansson och Anders Thornberg omedelbart måste ersättas av kompetenta och handlingskraftiga personer. Dessvärre har rötan inom Poliskåren redan hunnit sprida sig till nivåerna under dessa två tomtar, så det kommer att krävas betydligt mer omfattande utbyte av rötägg på flera nivåer inom kåren.

   Lyssna gärna på Peter Springares kloka analys av det tragiska tillståndet inom den svenska Polisen i lnken nedan.

   //Gunnar

   Gillad av 2 personer

 21. Calle 2022-04-16 / 20:19

  Kollade nyss på Rapport i SVT, var faktiskt svårt att se skillnad på de första filminslagen från Ukraina och Örebro när dom visade förstörda fordon.
  Enl polis i Örebro mötte dom ett hat och aggressivitet som dom aldrig sett förut.Jag har sett det på inslag från Libanon, Palestina och andra ställen i Mena-länder. Tar vi hit muslimländer, får vi muslimland. Inte f-n är detta pack gudfruktiga, religiöst troende som reagerar, hade dom varit det så hade dom inte agerat som dom gör, eller så är det fel på deras religion. Men självklart så spelar tusen år av inavel genom kusinäktenskap en stor roll för nivån på IQ.

  Gillad av 1 person

 22. Skogsmulle 2022-04-16 / 16:48

  Bingo! Sveriges undergång är tyvärr närstående. När Sveriges poliskår backar undan och överlämnar våldsmonopolet till importerad pöbel, då är det kört, väldigt snart. Vem ska kliva fram vid nästa sammandrabbning? Samtidigt fortsätter importen……. I skattefinansierad media så flyttas fokus omgående till Ukraina. Fy Fan, rent utsagt. Vi försöker framställa Ryssland som ett hot men det stora hotet finns redan i landet. När ska folk fatta??

  Gillad av 2 personer

  • onkelbjrn 2022-04-16 / 17:24

   Det är ju nästan så att man börjar önska att Putin skulle komma och ta oss istället. Ser man på brotts statistiken så har Ryssland en trend med sjunkande siffror medan Sverige…., Suck,. det bara stiger.

   Fast nu är ju statistik som den är och frågan är hur lätt det är att anmäla brott i Ryssland. Gissar att många småbrott i Sverige aldrig anmäls. Och länder mäter och tolkar olika. Men ändå.

   Hade tex själv ett källarinbrott som aldrig anmäldes. Känns meningslöst. Hade ändå ingen avsikt att vända mig till försäkringsbolaget.

   Gilla

   • Thoralf A 2022-04-16 / 17:40

    Jag vill då inte ha galningen Putin i min närhet! Ryssland kommer gå mot en bedrövlig framtid och utvecklingen.

    Gillad av 3 personer

   • Karl W 2022-04-17 / 08:24

    Men andra galningar går tydligen bra. Som aspirerade partiledare, vore det inte en viss fördel att alliera sig med vad väljarna vill ha. Ryssland tycks snarare gå mot en briljant framtid därför att dollardominansen dör som vi skriver detta, därför att världsekonomin går mot en råvarubaserad ekonomi, bort från en dollarbaserad ekonomi, och räknat i råvaror är Ryssland mycket dominant och starkt. Sedan självdestruerar västs USA hegemoni i skenande inflation och galopperande räntor som fräter sönder länders ekonomi inifrån samtidigt som USA sanktionerna eldar på förloppet. Credit Suisse-strategen Zoltan Pozsar skrev nyligen att Ukraina händelserna driver fram en helt ny ekonomiskt världssystem och ordning baserat på råvaror i öst, inte dollarn. Nu talar man om råvarureserver, inte valutareserver. EU och USA ekonomierna är de som tar mest styrk. Källa Zero Hedge och Bloomberg
    https://www.zerohedge.com/geopolitical/bretton-woods-iii-china-begins-buying-russian-coal-and-oil-yuan
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-04-07/russian-coal-and-oil-paid-for-in-yuan-to-start-flowing-to-china?sref=6uww027M

    Gilla

   • Thoralf A 2022-04-17 / 08:48

    Kina-Karl har talat, den kinaindoktrinerade verklighetens röst.

    Vilka länder är det som står upp för demokratin? Det är i varje fall inte Kina och Ryssland!

    Gillad av 1 person

   • tompas11 2022-04-17 / 10:16

    Putins och Xi Jinping lilla springpojke KARL W har uttalat sig. Som vanligt bara en massa strunt. Ignorera och gå vidare.

    Gillad av 1 person

   • Karl W 2022-04-18 / 07:48

    Som du friskt censurerar. Kina har ingen demokrati, man har folkstyre. Vi kan påverka och styra besluten. Det tillåts inte i demokratin Sverige. Vi tar väl upp censurfrågan till valet, på andra webbplatser förstås. Väljarna borde väl få fullständig information om vad Partiet står för.

    Gilla

   • Thoralf A 2022-04-18 / 08:21

    Korantillbedjare och kinaindoktrinerade personer har ingen absolut rätt till att få sin propaganda publicerad i mina kommentarsfält. Ni är fria att skapa era egna bloggar, Facebooksidor med mera där ni kan använda er rätt till yttrandefrihet och demokrati. Jag har ingen skyldighet att sprida era läror eller uppfattningar om folkstyre.

    När det gäller Kina så verkar inte folkstyre kunna stoppa några lockdowns av stora städer. Kina kommer drabbas av nya utbrott ända till man nått en viss nivå av flockimmunitet.

    Gilla

   • Karl W 2022-04-18 / 13:19

    Du är faktiskt rätt roande i din okunnighet och naivitet, med repekt. Shanghai är 1.4% av Kina. Om Shanghai vill avsluta lockdown så ställs det emot 98.6% av resten av Kina som vill bevara den så resten av landet inte smittas. Det är folkstyre. Glöm heller inte att dödstalet i Sverige är, med hänsyn till folkmängden, 2.7 miljoner gånger större än i Kina. Det är heller inte en fråga om någon yttrandefrihet, utan att sprida sakriktig och korrekt information. Censurerar du bemötande av desinformation som nu förvrids helhetsuttrycket. De är nog viktigt att få fram sådant till väljarna. Pålitlighet? Jag har en egen blogg, men ibland känner man starkt mot lögn-flödet på andra forum och vill bemöta det. Helst utan censur.

    Gilla

   • Thoralf A 2022-04-18 / 13:39

    Hur vet att resten av Kina vill bevara den? Folkstyre? Varför tillåter man inte en opposition? Varför hotar man Taiwan?

    Jag tror alla läsare på min blogg är intresserade av att se vad du skriver på din blogg. Du har aldrig gett oss någon länk vad jag kan minnas. Men nu har du chansen och då kan alla som vill kommentera på din blogg!

    Gilla

   • Karl W 2022-04-19 / 10:28

    —”Hur vet att resten av Kina vill bevara den” Därför att dom mycket tydligt uttrycker det. Dels genom webben, dels genom media, dels genom vad väst kallar kommunistpartiet. När regering förslog att man skulle slopa nedstängningarna blev det ren upprorsstämning. Sprid inte covid, inte till min stad i alla fall. HuJintao (Xis företrädare) påpekade åtskilliga gånger att en ny revolution i Kina är inte alls utesluten, och ledningen vet.
    —”Varför tillåter man inte en opposition” Det gör man visst, men eftersom Kina inte har ett partisystem som Sverige är det opposition var fråga, som om man skall överge nedstängningarna eller inte till exempel.
    —”Varför hotar man Taiwan” Taiwan har varit en del av Kina i 25,000 år sedan det befolkades från Kina. Samma folk, samma språk, gemensam historia, samma kultur, starka familjeband. I februari 1950 invaderade USA tillsammans med KMT i en mycket blodig invasion som gått till historien som ”Vita terrorn” och den pågår fortfarande bakom kulisserna. Kina vill kasta ut de betalda ockupanterna, USAs marionettregim, och låta Taiwan åter bli en del av Kina. Det finns en pågående frihetsrörelse på Taiwan, statyer och minnesmärken vandaliseras och rivs, de som vill ha en återkoppling trakasseras, bötfälls och fängslas. Enligt Taiwan största dagstidning vill 75% av de yngre återkoppla med Kina.
    https://mychinaway.blog.se/hej-varlden/
    https://mychinaway.wordpress.com/
    Jag har tidigare även skrivit en del artiklar på
    https://kinarummet.wordpress.com
    https://kinarummet.wordpress.com/vykort-frn-kina/en-vanlig-sommarkvall-i-vastra-kina/

    Gilla

   • Thoralf A 2022-04-19 / 11:08

    25 000 år. Du är riktigt rolig!

    Du har inte skrivit något på snart 2 år på din blogg!

    Gilla

   • Karl W 2022-04-20 / 10:17

    För 25,000 år sedan var havet lägre än nu, och det fanns en landbrygga mellan dagens Kina och ön som idag kallas Taiwan. Folk från fastlandet vandrade bara över torrskodda. En ny större invandring inträffade för omkring 5,000 år sedan av jordbrukare. Sista posten var 7 april 2022. Sista större posten var den 25 september 2021. Den handlar om varför jorden värms upp, fysikens lagar, skogen på sydpolen, Milankovitch Orbital Cycles, vilka uppenbart styr uppvärmningen, och den den logaritmiska absorptionen av koldioxid. Sanningen om klimathysterin.
    https://mychinaway.blog.se/vader-och-klimat-fysikens-lagar-matematik-och-matningar/
    Förlåt, jag glömde att påpeka att läskunnighet är ett krav.

    https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Taiwan
    ”Historien om ön Taiwan går tillbaka tiotusentals år till de tidigaste kända bevisen för mänsklig bosättning.[1][2] Det plötsliga uppkomsten av en kultur baserad på jordbruk omkring 3000 f.Kr. tros återspegla ankomsten av förfäderna till dagens”

    https://www.thoughtco.com/taiwan-facts-and-history-195091
    Människor bosatte sig först på ön Taiwan så tidigt som för 30 000 år sedan,
    https://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan
    Nationella språk, Huvudspråk Mandarin, minoritets språk Hokkien, Hakka, Formosan, Matsu, Wuqiu

    Historia. Svårt!! OK?? Förstår.

    Gilla

 23. Cosmik Debris 2022-04-16 / 15:57

  Jag är inte ett moskebygge i Ljungby
  Jag är inte en brutal och blodig gruppvåldtäkt i Mariannelund
  Jag är inte en no-go-zon i Bengtsfors
  Jag är inte ett muslimskt terrordåd på Drottninggatan
  Jag är inte en brand i ett flerfamiljshus i Rosengård
  Jag är inte ett böneutrop i Växjö
  Jag är inte ett förnedringsrån i Helsingborg
  Jag är inte en attack på ambulanspersonal i Uddevalla
  Jag är inte ett äldrerån på Hisingen
  Jag är inte en anlagd bilbrand i Södertälje
  Jag är inte ett bombdåd i Linköping
  Jag är inte en somalisk tiobarnsfamilj på Tjärna Ängar
  Jag är inte en negerrappare i Husby
  Jag är inte en könsstympning i Gottsunda
  Jag är inte en skottlossning i Kalmar
  Jag är inte en söndersprängd portuppgång i ett bostadshus i Angered
  Jag är inte ett assistansbedrägeri i Eskilstuna
  Jag är inte en kvinna i hijab i kön på ICA i Flen
  Jag är inte ett halalslakteri i Nässjö
  Jag är inte en terrorimam i Gävle
  Jag är inte en bidragsförsörjd analfabet i Rinkeby
  Jag är inte ett hedersmord i Kronogården
  Jag är inte en knivmassaker på IKEA i Västerås

  Jag är svensk och Sverige är mitt land. Lämna mig i fred. Åk för helvete hem!

  Alf Robertsson – Mitt land Sverige
  https://tinyurl.com/2p9fjaup

  Gillad av 4 personer

  • Andersson 2022-04-16 / 22:14

   Vem är den där påtände koreanen alla pratar om?

   Gillad av 1 person

 24. onkelbjrn 2022-04-16 / 15:31

  Högerextremt möte. Hur många av dessa platser var Paludan överhuvudtaget på. Och hann det bli något möte/koranbränning.

  Bara att konstatera att för Svensk polis är denna helg en svart helg. Man har blivit enormt förödmjukad. Och för Sveriges del så visat det sig att de grundlagsskyddade rättigheter vi haft, så börjar de falla sönder mer och mer i och med att samhället inte klarar av att skydda dem.

  Gillad av 3 personer

 25. Kalle 2022-04-16 / 13:36

  ## Efter upploppen i flera svenska städer flyttas nu den sammankomst som högerextremisten Rasmus Paludan fått tillstånd att hålla i Landskrona i eftermiddag.

  Det är oklart var den i stället kommer att hållas.

  – Håller på att undersöka alternativ plats nu, säger Patric Fors, vid polisen i region syd. ##

  https://www.expressen.se/kvallsposten/sammankomsten-flyttas-efter-kaoset/

  Bara att se sanningen i ögonen

  Svenska yttrandefriheten har förlorat!!!

  Svenska våldskapitalet som skall skydda svenskar har förlorat stort, mycket stort.

  Justitieministern kallar det oaceptabet. Jag tycker det är helt oaceptebelt att sverige har en sådan urusel justitieminister. Släng ut homom ur regirngen ögonaböj. Han s

  Nu vet vi att muslimerna regerar/bestämmer över gator och torg i sverige.

  Det som många har varnat för länge!!! I hela 45 år och regeringen bara backar och fyller på med mera mena invandrare!!!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6dert%C3%A4ljekravallerna_1977

  Nu har dom startat ett eget muslimskt parti i sverige. Ofattbart!!!

  Glad Påsk alla svenskar så länge vi får önska varandra Glad Påsk!!!

  Gillad av 3 personer

  • Ölandsbonde 2022-04-16 / 14:46

   Snarare ofelbart

   På ICA heter det bild
   Ex bildägg
   Glad bild på dig!

   Gillad av 2 personer

 26. Sven d.ä. 2022-04-16 / 13:23

  Jag har så många gånger hört. ”Vad tror du om….? och svaret ”Jag vet inte?” Kan inte folk skilja mellan ”tro” och ”veta”!

  Gillad av 2 personer

  • Ölandsbonde 2022-04-16 / 21:28

   Det kann säkert folk göra. Men ”Jag vet inte” är väl vanligen inledning till Jag vet inte vad jag ska tro.

   Gilla

 27. Sven d.ä. 2022-04-16 / 12:28

  COSMIK DEBRIS skrev något bra i tidigare inlägg som tål att upprepas.

  ”Att bränna en koran har inget värde i sig. Det är däremot en förträfflig metod för att förekomma muslimerna och ge dem möjlighet att visa sitt rätta, djuriska, intoleranta och oresonliga ansikte. Den muslimska aggressiviteten, muslimernas illa dolda ressentiment och det glödgande hatet mot vårt land ligger och lurar precis under ytan och är oerhört lättväckt. Det Paludan gör är att locka fram hatet mot svenskar för alla att se. Han varnar oss! Vad tror ni kommer att hända i förlängningen om ingen sätter ned foten – nu? Nästa gång kanske det t.ex. är en matbutik i ett muslimskt getto som har fräckheten och envisas med att sälja fläskkött som vandaliseras och bränns ner. Eller en kyrka som i hundratals år har stått på fel plats och som nu helt plötsligt provocerar/kränker muslimerna.”

  Gillad av 4 personer

  • Ölandsbonde 2022-04-16 / 21:41

   Genom att överlåta makten över demonstrationer till muslimsk pöbel har ett väldigt stort steg tagits från demokrati till något annat.

   Som det nu är så är det polisen som utfärdar tillstånd för demonstrationer. Men om våldsamma muslimer kan tvinga polisen att avslå ansökan så finns det ingen ände på eländet.

   I decennier har så kallade motdemonstranter stört utlysta demonstrationer utan att polisen har ingripit. Polsismästaren i Göteborg tyckte t o m att motdemonstranterna hade rätt att motdemonstrera.

   I år är det valår med ovanligt många möten. Om Alfsson vill ha torgmöte för Framtid Kalmar vem ska han fråga om tillstånd? Polisen? Om Kalmars muslimer säger nej med hot om kravaller vad säger polisen då?

   Det är riktigt illa det som har hänt nu i veckan. Makt har flyttats från stat till muslimer. Har något liknande någonsin skett i en demokrati?

   Gilla

 28. peo 2022-04-16 / 12:02

  Undrar när TA ska stå upp för yttrandefriheten och bränna en koran på Kalmar torg. Eller är inte TA en handlingens man utan bara tangentbordskrigare?

  Gilla

  • Thoralf A 2022-04-16 / 14:15

   Jag står upp för yttrandefriheten varje dag och det är just det som du är så irriterad över varje dag. Det är också den yttrandefriheten du försöker stoppa genom att ”skrika” rasism gång på gång.

   Du kunde börja med att stå för dina åsikter, så får vi se hur tuff du är i verkligheten, Kom fram ur garderoben!

   Gillad av 4 personer

 29. Bergman 2022-04-16 / 11:58

  Justitieministern och Rikspolischefen måste avgå.

  Gillad av 4 personer

 30. tompas11 2022-04-16 / 11:38

  Under lördagen planerar Paludan ännu en koranbränning, i Landskrona. Men tillståndet för sammankomsten kan komma att dras in av polisen, skriver SVT nyheter.

  Så svenska myndigheter anpassar sig till den importerade våldsagendan. Ett land som viker ner sig för importerade ligister som har ett stort våldskapital är ett förlorat land. Om polisen inte kan upprätthålla lag och ordning, vilka ska då göra det?

  Gillad av 1 person

  • turrim 2022-04-16 / 14:40

   Man behöver inte hota med kärnvapen som Putin. Det räcker med några hundra infiltratörer.

   Gillad av 1 person

 31. Hacke 2022-04-16 / 11:37

  Hur länge har jag inte inbillat mig att nu är gränsen nådd? Nu måtte väl de sovande massorna vakna.
  Men gränsen flyttas hela tiden fram och nu är jag osäker på om den finns överhuvudtaget.
  Om utvecklingen fortsätter i senare decenniers takt och riktning lär vi gå under med med man och allt. Utan antydan till strid. Och det värsta av allt, utan möjlighet att ställa de ansvariga till svars för det historiska svek som dagligen och stundligen utspelas framför våra ögon.
  Men trots allt när jag ännu ett litet hopp om att jag har gruvligt fel. Att det en vacker dag tar hus i helvete och när röken lagt sig är vedergällningens stund kommen för de skyldiga.

  Gillad av 1 person

  • turrim 2022-04-16 / 17:04

   Jag hoppas innerligt att du har rätt. Men jag kan inte släppa tanken på utvecklingen i Libanon. När det tog hus i helvete och röken lagt sig så var det kaos och de skyldiga vann.

   Johan Westerholm har flera gånger i Ledarsidorna skrivit om Libanon. Han har tydligen en insatt kontakt på plats som varnat för Sveriges blåögda hantering av insmickrande men livsfarliga infiltratörer.

   Gillad av 1 person

 32. Tomas 2022-04-16 / 10:08

  Polis måste vara ett olustigt yrke.
  Det finns hur mycket materiel som helst och ett utav dem är Polisens pistol.
  Att vifta med den i hölstret utan att få använda den, måste vara frustrerande.
  Dessa individer förstår bara två ljud från hemlandet och det är från minaret och vapen.

  Gillad av 6 personer

  • Thoralf A 2022-04-16 / 10:19

   Undrar om den polisman som sköt ett varningsskott med sitt tjänstevapen kommer straffas av polisledningen?

   Gillad av 7 personer

   • onkelbjrn 2022-04-16 / 15:15

    I samband med de våldsamma kravallerna som var i Göteborg för ca 20 år sedan, sköt en polisman ner en stenkastande huligan. Jag vill minnas att polismannen då friades i rätten för det brott han var åtalad för.
    Faktum är ju att stenar är farliga. En större sten i huvudet kan vara livsfarligt.
    Men jag tror att svensk polis har stora inre spärrar när det gäller att börja skjuta mot folk .

    Gilla

  • Bergman 2022-04-16 / 11:17

   Om polisens användning av skjutvapen
   Allmänt
   Innan skott avlossas, skall polismannen ge tydlig varning genom tillrop, om sådan varning ej är otjänlig. Om skjutvapen måste användas, skall polismannen, när omständigheterna ej tvingar till annat, först avlossa varningsskott.

   Detaljerat (här blir det svårt)
   Kungörelse (1969:84) om polisens användning av skjutvapen

   Gilla

 33. tompas11 2022-04-16 / 09:47

  Politikerna har med berått mod importerat denna boskap av kompetensbefriade idioter. Polisen har fått order om att backa undan och låta de kompetensbefriade idioterna härja fritt utan åtgärd. Det vi ser är ett land i upplösning där lag och rätt sätts på undantag och våldet från den importerade boskapen får sätta agendan. Tvi!

  Gillad av 5 personer

 34. Christer 2022-04-16 / 09:46

  Barometern och andra media som döljer sanningen är medskyldiga till utvecklingen i Sverige .
  Säg upp prenumerationerna och köp aldrig mer ett ex av skräpet .
  Se hur värdegrunden utvecklats och förvrängs .

  Gillad av 9 personer

  • Lars 2022-04-16 / 12:10

   Absolut – säg upp Barometern den är en ren propagandaskrift för globalister.
   Om Rasmus Paludans parti – Stram kurs kan man läsa.
   ”Partiet gick till val på att förbjuda islam i Danmark, att stoppa invandring från icke-västländer och att utvisa icke-västliga invandrare och flyktingar”. Wikipedia
   ”Enligt partiets stadgar skall man ta avstånd från rasism, nazism, fascism, islam, kommunism och våldsamma ideologier i allmänhet för att kunna bli medlem i partiet”. Wikipedia
   Detta betecknas således som högerextremt av svensk media o press. Men det gäller att hålla tungan rätt i mun. Partiet har en ovanligt hård och oförsonlig linje mot Islam – man kan kalla den för extrem om man jämför med andra partier men Barometern verkar med begreppet högerextrem snarare vilja knyta partiet till våldsideologier, rasism, nazism, fascism och liknande som Stram kurs faktiskt tar avstånd ifrån. Rasmus provocerar medvetet muslimerna genom att bränna koranen för att avslöja deras brist på yttrandefrihet, demokrati och tolerans. Han visar då på att muslimer i grunden saknar förutsättning för att integreras i ett västland. Så länge journalisterna som recenserar koranbränningen inte framhåller vikten av yttrandefrihet utan betonar det provokativa så hamnar man där att det är synd om muslimer och att Rasmus Paludan är extrem.

   Gillad av 1 person

 35. Hoppalong 2022-04-16 / 09:37

  Återigen, 70-åriga damer törs polisen släpa över asfalten vid Covid-demon.

  Gillad av 7 personer

  • Gunnar Karlsson 2022-04-16 / 19:27

   Hoppalong,

   Jag är helt enig med dig, men de största förädarna finns i den genompolitiserade polisledningen som lyder minsta vink från lille mannen i Höganäs…

   //Gunnar

   Gilla

 36. ivarandersson 2022-04-16 / 09:21

  Rapporterna om upplopp i ett antal svenska städer är både upprörande och beklämmande. Ligister som slår sönder eller bränner polisbilar, stjäl utrustning och rent av kör omkring med en stulen polisbil på gatorna. Och poliser som blir så svårt skadade att de måste föras till sjukhus. Hur är detta ens möjligt?

  Ansvarig minister Morgan Johansson kallar det oacceptabelt. Jag vill minnas att vi hört det förut. Frågan är vad regeringen tänker göra åt saken?

  Huliganerna från MENA hjälper Magdalena att vända på stenarna genom att kasta stenarna på polisen som flyr.

  Gillad av 3 personer

  • Grålle 2022-04-16 / 14:02

   Har för mig att det var Löfvens standardsvar ”det är oacceptabelt”. Användes antingen det gällde skjutningar, våldtäkter eller mord.
   Undermeningen var förstås; så talar vi inte mer om den saken.
   Traditionell sosse retorik.

   Gilla

 37. Bergman 2022-04-16 / 08:56

  Om de tre ansvariga polischefernas väg fram till kravallerna:

  Där gingo tre jäntor i solen
  på vägen vid Lindane Le,
  de svängde, de svepte med kjolen,
  de trallade, alla de tre.

  Och gingo i takt som soldater
  och sedan så valsade de,
  och ”Udden är så later”
  de trallade, alla de tre.

  Men när som de kommo till kröken
  av vägen vid Lindane Le,
  de ropade alla: ”Hör göken!”
  sen skvätte och tystnade de.

  Och tego så tyst som de döda
  och rodnade, alla de tre.
  Men varföre blevo de röda
  och varföre tystnade de?

  Jo!

  Det stod tre studenter vid grinden,
  och därför så tystnade de
  och blevo så röda om kinden,
  de trallande jäntorna tre.

  Det stod tre studenter vid kröken
  och flinade, alla de tre,
  och härmde och skreko: ”Hör göken!”
  och alla så trallade de.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.