MYCKET INTRESSANT UTSPEL AV ARDALAN SHEKARABI

Socialdemokraten och vice ordförande i Justitieutskottet, Ardalan Shekarabi har gått ut hårt mot regimen i Iran. En regim som nu dömer kvinnor till döden på löpande band för upproret mot att bära slöja.

Ardalan Shekarabi är också rättspolitiska talesperson för Socialdemokraterna och då förutsätter jag att hela det socialdemokratiska partiet står bakom hans uttalande.

”Socialdemokraterna kräver hårdare tag mot vad som pekas ut som iranska intressen i Sverige och vill att det islamiska centret Imam Ali Center i Järfälla stängs.

Det handlar om att stå upp för värderingar och stoppa extremism”, säger partiets rättspolitiska talesperson Ardalan Shekarabi.”

Shiamoskén vi Järfälla beskrivs som regimen i Irans förlängda arm i Sverige enligt kritiker. Nu vill Ardalan Shekarabi stänga moskén.

Ardalan Shekarabi har helt rätt i att kampen mot islamismen måste drivas även i Sverige. Har äntligen Socialdemokraterna vaknat? Eller är det en följd av valresultatet där sannolikt Socialdemokraterna förlorade makten på grund av att det nystartade muslimska partiet Nyans tog så många av deras röster. Är det här en helt ny strategi från Socialdemokraterna att försöka vinna tillbaka röster från bland annat Sverigedemokraterna. En strategi som också kommer gå ut på att måla upp partiet Nyans som extremister och farliga för Sverige. På exakt samma sätt som man behandlade SD för ca 15 år sedan, innan SD kom in i riksdagen.

Det skall bli spännande att följa hur Socialdemokraterna kommer agera mot Iran och shiamoskén i Järfälla.

Det här borde ligga helt i linje med vad Sverigedemokraterna driver för politik när det gäller både islamiseringen i Sverige och utrikespolitiken och den iranska regimen. Som ordförande för Justitieutskottet sitter ju dessutom Richard Jomshof, en av Sverigedemokraternas hårdaste kritiker mot islamiseringen och den politiska ideologin islamism. Kommer Jomshof och Shekarabi bli två parhästar i utskottet?

När man sedan också vet att S har 107 mandat i riksdagen och SD har 73 mandat så har dessa båda partier tillsammans 180 mandat, egen majoritet och kan därmed driva frågan om att stänga Imam Ali Center i Järfälla utan stöd från något annat parti. Det ser jag fram emot.

Men hur skall socialdemokratiska politiker nu agera på lokal nivå? Där finns en rad moskéer, både officiella och hemliga källarmoskéer. Det finns lokala politiker inom framför allt partierna till vänster som springer till moskéen så ofta som de kan och det granskas inte, vare sig internt eller av media. Vilken agenda har dessa muslimska politiker?

I Kalmar har vi en centerpartistisk politiker som är shiamuslim och som deltar shiamuslimska ritualer som av andra iranier anses vara rent extremistiska. Politikern deltar i möten med mullor som regelbundet besöker Imam Ali Center i Järfälla.

Jag hoppas att politikerna begriper att det inte bara är Imam Ali Center i Järfälla som måste stängas. Det finns även motsvarande på lokal nivå i t.ex. Malmö, Kristianstad, Halmstad, Växjö och Kalmar.

https://sverigesradio.se/artikel/tusentals-kraver-att-mosken-i-jarfalla-stangs-pastas-ha-koppling-till-irans-regim

https://sverigesradio.se/embed/publication/8187121

Intressant klipp från Expressen TV

https://www.expressen.se/tv/nyheter/irankannaren-varnar-sverige-kan-handa-har-ocksa/

Annons

17 reaktioner på ”MYCKET INTRESSANT UTSPEL AV ARDALAN SHEKARABI

 1. O` Hyra 2022-11-17 / 17:03

  När etnicitet och kön går före sunt förnuft går det ofta åt helvete. Är man sedan fast i värdegrundssvammel och lika värde, blir det riktigt illa.

  Genom SÄPO och MUST har vi haft nära kontakter med Ryssland.

  Det blir fler och fler äckliga människor, medan dom vackra djuren minskar.
  Kan man hoppas på en ny biblisk flodvåg? Men för he… ingen ny Noa.

  Gillad av 1 person

 2. Kalle Kula 2022-11-17 / 15:45

  Tycker Ardalan är en bra politiker!

  Gilla

 3. LALILA 2022-11-17 / 15:13

  Stort polispådrag vid Växjö moske idag efter allvarligt allvarligt brott. Polisen förtegen om orsaken.

  Gilla

 4. Kalle 2022-11-17 / 14:06

  ## Behandlas Veronica Palm (S) och Mikael Jansson (AfS) lika? ##

  ## KORRUPTION. Den tidigare SD-partiledaren och riksdagsledamoten Mikael Janssons inkomstgaranti sänks. Det eftersom han inte har ansträngt sig tillräcklig för att få ett jobb efter att han slutade i riksdagen hösten 2018. Därmed ska han betala tillbaka 36 000 kronor till Statens tjänstepensionsverk. Det framgår av ett beslut från riksdagens arvodesnämnd, rapporterar Sveriges Radio Ekot.##

  ## Socialdemokraternas Veronica Palm hoppade av politiken i oktober 2015, alltså för drygt sju år sedan och lever sedan dess på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen, enligt Dagens Industri. ##

  ## Veronica Palm (S) är utbildad barnskötare och borde kunna hitta ett arbete efter ett snabbt telefonsamtal. När jag tittar på platsbanken finns det 762 annonser med 2.568 jobb som barnskötare. Henne har ingen jagat för att hon inte ansträngt sig för att skaffa arbete. ##

  https://petterssonsblogg.se/2022/11/17/behandlas-veronica-palm-s-och-mikael-jansson-afs-lika/

  Visstja Veronica Palm är ju sosse och de är frifrälse med partiboken i högsta hugg.

  Uschanamej Mikael Jansson har ju varit Sverige demokrat och gått över till Alternativ för Sverige.

  Honom måste vi jaga så mycket det bara går han är ju inte sosse!!!

  Gilla

  • Andersson 2022-11-17 / 15:40

   Skellefteå kommun söker sex personliga assistenter. Det borde passa en barnskötare. Enligt uppgift gäller det ett barn som behöver assistans dygnet runt.

   Gilla

  • onkelbjrn 2022-11-18 / 04:12

   Kalle, Veronika har säkert fullt upp. Hon skriver böcker, åker runt och håller föredrag mm. Men som många fd riksdagsmän går de inkomster hon tjänar på det in i ett av hennes bolag och tar hon inte ut lön från dessa så har hon rätt till ersättningen från riksdagen.
   Systemet är fel. Ett tag gjorde även Reinfeldt detta. Vet dock ej nte om det fortfarande är så.
   Riksdagsmannen och kvinnorna är väldigt måna om förmåner. Vi ser ju hur de fd ministrarna i Magdalenas regering har gjort.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/de-har-plockat-ut-hundratusentals-i-fallskarmar-trots-fullt-riksdagsarvode

   Gilla

 5. MickeP 2022-11-17 / 12:27

  Fantastiskt bra genomgång NilsCobra.

  Var får du alla dina uppgifter från?

  Hälsningar

  Micke P

  Gillad av 5 personer

  • nilscobra 2022-11-17 / 13:42

   Tror det var Fria tider som för en 4-5 år sen hade en artikel med några exempel på vad som händer i Svenska moskéer. Sen har jag bara lagt till undan för undan när det dykt upp nåt. Det mesta går nog att hitta om man Googlar på dom enskilda exemplen.

   Gilla

 6. Sven d.ä. 2022-11-17 / 11:52

  Det är förmodligen som du antyder att en Socialdemokratiske valanalys som ligger bakom omsvängningen. Det gick inte så bra med de islamistiska väljarna, då får man välja nya vägar.

  Gilla

 7. ivarandersson 2022-11-17 / 08:57

  Tidigare hjälpte muslimerna S att behålla makten och då kunde allting accepteras. Nu petade muslimska Nyans S från makten och då blir det annat ljud i skällan. Lika bra att S kopierar SDs partiprogram.

  Gillad av 2 personer

  • Andersson 2022-11-17 / 12:23

   Inte kopierar utan övertar!

   Gilla

 8. Christer 2022-11-17 / 08:30

  Triangulering kallas det .
  Nu får vi se hur han hanterar debaclet med pensionerna .
  Både för -57 orna och de som har mindre i pension , trots att de jobbat hela sitt vuxna liv, än de som aldrig jobbat .
  Han satsar på att bli partiledare efter Magdalena, så nu slår han och sparkar åt alla håll .
  Och kortsiktigt kommer det att löna sig .
  Men förtroendet saknas för honom och partiet .

  Gillad av 2 personer

 9. Ludvig 2022-11-17 / 06:40

  Det var positivt, hoppas det blir liknande reaktioner ute i landet.

  Gillad av 1 person

 10. Andersson 2022-11-17 / 00:57

  Det vore intressant att få veta hur många ‘muslimer’ som har flytt undan islam från islamska länder. De som praktiserar islam här i Sverige kan knappast ha flytt. Den frågan lär inte gå att få besvarad. En annan fråga är vad de som inte flytt har i vårt land att göra.

  Gillad av 1 person

 11. nilscobra 2022-11-16 / 22:16

  Helst alla förstås. Men många moskéer i Sverige som borde stängas omedelbart. Här några exempel:

  Bellevuemosken i Göteborg: Ledare åtalade för mordplaner på Lars Vilks

  Örebro moské: uppges av Säpo fungera som rekryteringspunkt för terroristgrupper.

  Gävle moské: Imam pekas ut som den militanta islamismens ledare i Sverige och en imam har hotat en reporter på Gefle Dagblad som granskat moskén.

  Halmstads moské: predikant stupade i Syrien, stred för IS.

  Skärholmens moské: föreläsningar av militanta islamister.

  Märsta moské: föreläsningar av militanta islamister.

  Stockholms moské: ledarskiktet kopplat till Muslimska brödraskapet.

  Imam Ali-moskén i Järfälla: predikanter har förespråkat mord på homosexuella.

  Uppsala moské: föreläsningar av militanta islamister, bla Abo Raad.

  Moskén på storgatan i Kalmar: Förekomst av både IS-propaganda och IS-sympatisörer.

  Växjömoskén: hetsar mot judar, uppmanar män att kontrollera sina döttrar och kvinnor, använder Saudiarabiens officiella läroplan och böcker i sin islamska skola, uppmanar muslimer att inte beblanda sig med ”kuffar”

  Skellefteå moské: Har på sin hemsida publicerat en video där en människa brinner ihjäl. Bränningen framställs som ett sätt att rena sig från synder av en muslimsk predikant i samma klipp. Samtidigt tar moskén emot hundratusentals kronor i bidrag från Skellefteå kommun.

  Göteborgs moské:s familjeguide: En synd för kvinnor att neka männen sex och lämna hemmet utan mannens tillåtelse.

  al-Sahaba-moskén i Malmö: Imam Basem Mahmoud predikar hat mot judar i moskén

  Källarmoské i Rosengård. Imamen Basem Mahmoud åtalas för hets mot folkgrupp efter att ha uttalat sig om judar. Säger sig bara ha utgått från vad som står i koranen om judar. I sin predikan har han bl.a sagt ”judar är apors och svins avkomlingar”

  Gillad av 5 personer

  • tompas11 2022-11-17 / 00:50

   ”Örebro moské: uppges av Säpo fungera som rekryteringspunkt för terroristgrupper.”
   Om SÄPO anser detta, varför i helvete är den inte stängd för länge sedan? Varför denna flathet gentemot islam? Riv varenda jävla moské i landet och utvisa dessa fanatiker som besöker dessa djävulens tillhåll!

   Gillad av 2 personer

   • Lotta 2022-11-17 / 09:26

    Håller fullständigt med. Jämna samtliga moskéer mad marken och utvisa samtliga islamister tillbaka till hemlandet. Detta är inga flyktingar som flytt från sitt hemland. De är utsända för att ta över vårt land.

    Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.