TILLS ALLA DÖR

Jag väljer att komma ihåg detta angående Mats Löfving. Det rörde upp känslorna hos de politiskt korrekta personerna inom media och politiker.

Genom den här lördagsintervjun så gjorde nog Mats Löfving sig nog ovän med många personer i medía, läs vänsterjournalister men säkert också inom sin egen myndighet. Jag har svårt att få bort en tanke i mitt huvud att någon sedan fick ett horn i sidan på Mats Löfving och tipsade media om vissa omständigheter rörande Mats Löfving. Vem vet?

Jag avslutade i onsdags min läsning av boken ”Tills alla dör” skriven av SVT-journalisten Diamant Salihu.

Boken handlar om gängkonflikterna i Stockholm med fokus på alla dödsskjutningar i framför allt Tensta och Rinkeby. Det är en intressant läsning. Det framgår av boken att somalier är starkt överrepresenterade i dessa dödsskjutningar, både som brottsoffer och gärningsmän.

Det framgår lika tydligt att det är klankulturer som styr hela det parallella samhället, där religionen islam är en inte oansenlig del i klanerna.

Det framgår också av boken om man läser mellan raderna att mer eller mindre alla de somaliska familjerna så är föräldrarna skilda. De har skilt sig efter att de kommit till Sverige, frågan är om de är skilda enligt svensk lag men inte enligt islam? Enligt min egen tolkning handlar det om ”ekonomiska skilsmässor”, för att erhålla högre bidrag från vårt välfärdssamhälle.

Undrar hur många av de 40 kriminella klaner som Mats Löfving pratade om i lördagsintervjun som hör hemma i Stockholms förortsområden?

Sedan boken skrevs och gavs ut under 2021 har antalet dödsskjutningar stigit kraftigt och bara under 2022 så var det 22 dödsskjutningar i Stockholmsområdet. Nedanstående karta över dödsskjutningar från boken kan säkert fyllas på med många nya namn.

Tyvärr så kommer vi få leva med detta våld. Enda sättet att få stopp på det är att börja utvisa hela familjer och klaner!

Annons

11 reaktioner på ”TILLS ALLA DÖR

 1. Cosmik Debris 2023-02-24 / 15:47

  Expressen: ”Sverige skickar stridsvagnar till Ukraina”

  Vad händer när stridsvagnarna dyker upp i händerna på Vårbynätverket, Shottaz eller ABF? Har Försvarsmakten tagit höjd för ett sådant scenario?

  ”Tullverket befarar dock att de vapen som nu kan komma från Ukraina är kraftigare vapen än vad kriminella i Sverige tidigare haft tillgång till. – Varför skulle ett granatgevär inte vara intressant för en kriminell gruppering i Sverige? Vad som helst kan liksom komma tillbaka från Ukraina, säger Jesper Liedholm vid Tullverket till P1.”
  https://nyheter.swebbtv.se/militara-vapen-fran-ukraina-erbjuds-kriminella-i-sverige-vad-som-helst-kan-komma-fran-ukraina/

  Gilla

 2. Cosmik Debris 2023-02-24 / 15:38

  Hon kommer inte att sluta. Hon hittar snart ett nytt offer.

  “The Black Widow. Isn’t she lovely? And so deadly. Her kiss is fifteen times as poisonous as that of the rattlesnake. You see, her venom is highly neuro-toxic. Which is to say that it attacks the central nervous system; causing intense pain, profuse sweating, difficulty in breathing, loss of conciousness, violent convulsions, and, finally… uh, death”

  ”Black Widow” Alice Cooper with Vincent Price Intro
  https://tinyurl.com/522j6r8c

  Gilla

 3. Sven d.ä. 2023-02-24 / 15:26

  Är somalierna hanverkarna, de sänds ut att spränga och döda etc av andra kategorier?
  Lösningen är som Thoralf lyfter fram att utvisa hela familjer, dessutom att ta medborgarskapet. Det sker i UK, Australien, Frankrike med flera länder – så det går (om man vill).

  Gilla

 4. Andersson 2023-02-24 / 13:59

  Man lär sig nytt hela tiden. Svågerpolitik och buksvågrar har jag känt till sedan länge. För några år sedan var musfälla något nytt för mig och nu är det klättermus. Ja sär, ja sär …

  Gilla

  • Ölandsboende. 2023-02-24 / 15:28

   Att linda staafen med salvkompress kan minska svedan.

   Gilla

 5. Roland Salomonsson 2023-02-24 / 10:19

  Muslimer med flera fruar resp tänker gifta sig (muslimskt) med flera fruar skiljer sig oftast i Sverige, Danmark, UK, Holland, Belgien Tyskland. Då ger resp länders SOC ”den ensamstående kvinnan” och hennes barn en fin lägenhet (hyran betald) med ett extra rum för barnens pappa när han ”hälsar på”. Och denna pappa turnerar sedan bland sina fruar, för att göra dem med barn igen samt inkassera en del av försörjningsstödet.

  Det existerar ingen LEVANDE ”ensamstående” muslimsk kvinna med barn. Maken kommer att av hedersskäl döda den ”fru” som lämnar honom. I synnerhet i västländer där kvinnans klan sannolikt är frånvarande.

  Gillad av 3 personer

 6. tompas11 2023-02-24 / 08:49

  ”Enda sättet att få stopp på det är att börja utvisa hela familjer och klaner!”
  Ja det är faktiskt det som måste till. Men kommer det att ske? Jag och många med mig ser inga som helst tecken på att så kommer att ske. Tvärtom så fortsätter importen, med den nya regeringens goda minne.

  Gillad av 4 personer

  • bengarne 2023-02-24 / 10:39

   Då blir hela komunpolitiker underlaget för S utvisade.

   Gillad av 1 person

   • tompas11 2023-02-24 / 13:07

    Ja och det vore väl något fint att se fram emot.

    Gilla

  • onkelbjrn 2023-02-24 / 17:57

   Det är lätt att säga utvisa! Även från SD hör man detta. Men är det någon som har funderat på hur det ska gå till i praktiken.

   I Sverige idag bestämmer vi inte längre över vårt eget land. Vår regering är en marionettregering, styrd av EU, Turkiet (åtminstone ett tag till) och USA. Sen vet jag inte hur mycket globalisterna och storkapitalet har att säga till om, säkert en del

   Så vi får nog vänja oss vid detta livet som nu är.

   Gilla

   • Thoralf A 2023-02-24 / 18:36

    Det lär inte bli någon förändring, framför allt beroende på att ca 80 procent av väljarna uppenbarligen inte bryr sig!

    Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.