UTAN ISLAM INGEN ISLAMISM

Ovanstående är några av de kommentarer jag fått de senaste dagarna på min blogg. Är islam avskyvärd?

”vår mujahideen har slagit till i vetlanda”

I debatten säger man idag att man skall skilja på islam och islamism. Enligt den politiska korrektheten som råder i Sverige får man uppenbarligen inte kritisera islam. Har vi i Sverige redan infört blasfemilagar? Islamism finns inte utan islam. Islam och islamism hör ihop. Säger man att islamism är avskyvärd så är det samtidigt också mycket kraftfull kritik av islam. Utan islam ingen islamism.

Jag gjorde mina första riktiga negativa erfarenheter av islam under min tid i FN-tjänst i Mellersta Östern 1978. Aldrig kunde jag tro att jag i Sverige 40 år senare mer eller mindre dagligen skulle få hot och skrämmande kommentarer från muslimer i Sverige. Vilken negativ utveckling vi haft i vårt land. Jag vet vem jag ger skulden för utvecklingen.

När Richard Jomshof säger att islam är en avskyvärd ideologi och religion så får hela pk-samhället spader och går till motattack över hela fronten. Har pk-samhället ingen kritik att framföra mot islam och islamismen?

Jag har min negativa inställning till islam fullständigt klar för mig. Den delar jag med en stor del av svenska folket. Göteborgsuniversitet genomför regelbundet undersökningar om svenska folkets inställning till olika religioner.

”Islam fortsatt minst omtyckt där 10 procent av de svarande i någon mån är positiva och 54 procent negativa.”

Undersökningen talar sitt eget tydliga språk angående islam.

Om svenska folket hade mer kunskap och kännedom om hur islam praktiseras och vad det innebär i praktiken och hur det ser ut med demokrati och yttrandefrihet i muslimska länder så skulle betydligt fler vara negativa till islam och islamism.

Sedan kan jag inte låta bli att ännu en gång återkomma till brevet från Sverigedemokraternas partistyrelse med anledningen till att jag i november 2018 blev utesluten från Sverigedemokraterna. Jag citerar lite från det märkliga brevet.

”Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna.”


”och uttrycker er väldigt negativt med en generalisering att det sker en islamisering av Sverige.”

Fundera lite över innebörden i dessa meningar från partistyrelsen. Ibland är det svårt att förstå saker och ting och hur det fungerar inom partitoppen i Sverigedemokraterna. Min kritik av islam, islamister och att det pågår en islamisering av det svenska samhället kvarstår och jag kommer alltid bekämpa det från mitt tangentbord.

19 reaktioner på ”UTAN ISLAM INGEN ISLAMISM

  1. Lennart Karlsson 2021-05-29 / 23:29

    Islam (underkastelse) är en ideologi som gömmer sig bakom religion då det vid Stråtrövarens tidpunkt var det enda folket förstod. Romerska ”demokrati” var inte känt.
    Den bör därför behandlas som en totalitär våldsideologi.
    Gemensam nämnare för alla olika inriktningar är den i Kairo bildade ”Muslimska Brödraskapet” en terrorparaply organisation som Sozialdemokraterna skrev ett avtal med 1999 och sände ut ett Dekret till alla Myndigheter och Förvaltningar. Där ges direktivet (order) att skydda och stödja islam samt motverka inhemska protester. En S medlem vid namn Hägg protesterade och blev i sann ”SD-anda” utesluten ur Sozialdemokraterna.
    Så blev jag när Jönköpings Posten ihop med IRM och lokala Vänsterliberaler genom dataintrång förfalskade inlägg som lades mig till last. Eftersom vi inom en amerikansk FN organisation hade skyddat kristna och deras kyrkor anklagades jag för ”Krigsbrott”. Kammaråklagaren och polisens särskilda utredare fann omedelbart förfalskningarna medan däremot SD Riks gjorde ett MU ärende. Då jag är för gammal för att leka med smådårar i toppen på ett odemokratiskt parti utan medlemspåverkan avsade jag mig medlemskapet omedelbart. Detta kostade SD lokalt minst 4 platser, vi hade sju och var uppåtgående. Anledningen till ”uteslutnings-ärendet” var Vänsterliberalerna och den f.d.(?) nazist.ska Jönköpings Posten! När ett parti inte står upp för sina medlemmar fram till Domstolsbesked är de inte avloppsvatten värt. Vatten är däremot dyrbart Thoralf i öknen! Jag vet efter 28 år.
    De fyras gäng måste bort ihop med Moderaten som är medlemsfientlig.
    Islam, nazism och Socialism/kommunism är fyra onda besläktade ismer med gemensam nämnare!

    Gaza 1976, Cypern 1980, Luxor 1983, Afrika 1978-79, USA anställd FN hjälparbetare 1986 – 1998.
    USAID 2001-2011 underställd UNObserver, nu ett fullmedlems gren för FN (OID). 1986 var vi 400 som byggde skydd och sjukvårdscamper med svenske Vice FN GD som mest kände medlem!,
    nu är de 42000! Jag har 8 solbrända baskrar och en stålhjälm med hål i!

    Gilla

  2. Ludvig 2021-03-13 / 11:16

    Man undrar när det ska gå upp för de styrande att Islam är livsfarligt.
    Det verkar som om dom är både blinda och döva.

    Gilla

  3. Onkel Björn 2021-03-12 / 19:26

    Att ta lärdom av historien verkar inte vara något som man klarar av i den politiska maktens korridorer.

    Gilla

    • Lennart Karlsson 2021-05-29 / 23:33

      Man tycker att de två nazistanstrukna partierna S och C borde minnas förnedringen efter kriget!

      Gilla

  4. J B Doe 2021-03-12 / 18:19

    SD-fienderna misstolkar avsiktligt Jomshofs uttalande. Han avskyr islam och islamism, vilket man då vränger till att han avskyr alla muslimer. Usch och fy!
    Resonemanget är lika klyftigt som att hävda att den som avskyr cancer även avskyr alla som drabbats av sjukdomen.

    Gillad av 3 personer

    • Thoralf A 2021-03-12 / 19:14

      Bra liknelse! Den använder jag.

      Gilla

      • Andersson 2021-03-13 / 13:41

        svt.se

        ##
        Åkesson om Jomshofs uttalande: ”Uppebart att det är islamism han syftar på”
        ##

        Fy för den lede vilken vämjelig figur han är den där Åkesson.

        Uppenbarligen behärskar inte de anställda på SVT det svenska språket. Däremot är de obehärskade när de skriver om SD och islam alternativt islamism. Samma skit fast i samma påse.

        Gilla

  5. stigrydmark 2021-03-12 / 14:23

    Sverige är ju idag en demokratur med flera fascistoida inslag. Med Islams entre i Sverige har detta förstärkts, Islam är inte kompatibelt med en demokrati (av vad vi har kvar) Intolerans, kvinnoförtryck, hederskultur, förföljelse av ”otrogna” och homosexuella och barnäktenskap visar ju vilken dålig religion/ideologi vi med rätta avskyr. Lägg därtill Islamism! Jämförbart med nazism och kommunism. De som inte vågar skriva under på det är hycklare. Jag skrev till U.Kristersson om det.

    Gillad av 1 person

  6. Nils Dacke 2021-03-12 / 13:15

    Nu får vi hoppas att Jomshof inte pudlar när skränflocken från 7-klövern löper amok med duktigt stöd av regimmedia. Jag har några frågor till dessa skränflockar 1. Nämn ett land i världen där islam är den dominerande kraften och där samtidigt demokrati råder enligt vårt europeiska sätt att definiera detta??. 2. Ifall man hämtar en karta från nätet över pågående väpnade konflikter i världen och lägger över en karta över islam utbredning i världen så får man överensstämmelse på minst 70%, vad beror detta på??
    Alltså är slutsatsen att islam är en politisk våldsideologi på samma sätt som nazism o kommunism.

    Gillad av 2 personer

    • Andersson 2021-03-12 / 14:04

      Moderaterna öppnar för ett avtal med SD.

      Vad var det Kristersson sa häromdagen? Avskyvärt?

      Vad det för detta Åkesson krökte rygg och satte Jomshof på pottkanten?

      Är det någon mer i SD-toppen än Björn Söder som har ställt sig bakom det Richard Jomshof sa i tv-debatten?

      Jag tror polityren håller på att förlora sin glans.

      Gillad av 4 personer

    • Ölandsbonde 2021-03-12 / 14:12

      NILSCOBRA Helt rätt!

      Gilla

  7. nilscobra 2021-03-12 / 12:22

    Det finns inte olika sorters Islam. Finns t.ex ingen speciell ”religionsislam” eller ”Islamismislam”. Islam är Islam och definieras av sina skrifter och sin 1400 år långa och blodiga historia.

    Islam är (enligt sina egna skrifter) en rasistisk, kvinnofientlig, homofobisk och våldsbejakande ideologi. Islam är till skillnad från i princip alla andra religioner en aggressivt erövrande religion.

    Terrorister, IS och liknande grupperingar handlar faktiskt helt enligt Koranen och Muslimsk doktrin. Det som händer nu är inget nytt. Det långsiktiga målet för den islamiska teologin är ju nämligen att Islam ska triumfera över hela världen. Och enligt Islamsk doktrin så är hot, dödande och våld metoder för att uppnå detta. Detta är faktiskt mainstream islam. Den har existerat i 1400 år med grovt räknat uppemot 270 miljoner dödade människor som resultat och är faktiskt inte något nytt påhitt av några radikala individer som misstolkat ”Fredens religion”

    Gillad av 2 personer

  8. Henrik Andersson 2021-03-12 / 12:20

    Thoralf,

    Hur var Islam när du tjänstgjorde där 1978?
    Kvinnorna hade väl inga slöjor där då?

    Muslimska länderna har massproducerat barn sedan 60-talet.
    1960 hade Saudiarabien bara 4 milj muslimer idag är den siffran uppe i drygt 33 miljoner muslimer.
    Irak 1960 , 7 miljoner muslimer. Idag är den siffran 38 miljoner muslimer. Varje muslimskt land likadant! Barnafödandet är skyhögt. Gör dom inget annat på dagarna??

    Invandringen från mena-länder kommer öka till Europa.

    Gillad av 1 person

    • Thoralf A 2021-03-12 / 12:42

      Beduinkvinnorna hade sina traditionella dräkter. Men väldigt få andra kvinnor i Egypten.

      Gilla

  9. anders h 2021-03-12 / 12:10

    Islam kommer bli Sveriges undergång.
    Stäng hjärntvättarfabriken islam.nu
    Stoppa alla bidrag till ibn rushd
    Stäng alla islamska skolor i sverige
    Stoppa all utländsk finansiering av moskeer i sverige + byggstopp

    Gillad av 3 personer

  10. Ò Hyra 2021-03-12 / 11:19

    Drömmar om kalifatet… Det brukar sluta med en grushög.

    Gillad av 1 person

    • Benny 2021-03-12 / 23:35

      Japp, i Ryssland har islamisterna försökt ta över Tjetjenien men fick ordentligt på nöten av ryska trupper och paradoxalt nog även muslimen Kadyrovs trupper som till slut insåg att det var Saudiarabien som skickade och betalade jihadister som startade kriget i Tjetjenien. I Syrien så bombade Ryssland sönder IS infrastruktur och vapenlager i Syrien som byggdes av det franska företaget Lafarge…Frågan är vem finansierade Lafarge förutom EU och USA? Enligt uppgift så har mycket norska pengar gått till den s.k ”rebellrörelsen” i Syrien som i själva verket var IS och Al quaida m.m så det är väl inte för långsökt att inse att en del pengar från både Norge och Sverige hamnade där! För övrigt så satt Hillary Clinton en tid som vd på Lafarge…Så ja, drömmar om kalifatet brukar sluta i en grushög trots mäktigt stöd!

      Gilla

  11. Calle 2021-03-12 / 10:23

    Jeminiten Luai Ahmed beskrev islam klockrent i samma program, han om någon borde väl veta. Så Jomshof sade bara sanningen.

    Gillad av 2 personer

  12. janne 2021-03-12 / 10:05

    Sverige blir ju drabbat av denna djävulska religion dagligen och stundligen med katastrofala följder som knivskärningar mord våldtäkter
    balkongdyk bilbränder stölder rån mm,ändå sitter PK och tiger still om utvecklingen i det en gång så fina landet Sverige.

    Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.